- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi iibflisosyolog
-
gozunuzle mi gordunuz aldattigini mesajlarinin icerigini biliyor musunuz belki oyle degildir haa ne dersinSelam arkadaslar. akillara zarar bi durumla karsi karsiyayim. direkt konuya gireyim. eltim kaynimi cok yakin bi arkadasiyla aldatti. Adamla aylarca mesajlasmis beraber olmus ustelik ailecek gorusulurken. kocasiyla ayni ortamda adamla bakismalar vs. neyse kv lerde mmutaassipar sozde. 2 de cocuk var. kaynim affetti. hatta oyle bi affetmek ki kv kp ayagina gidip ozur dileyip geri getirdiler. simdide bana ay ara ilgilen abla kardes olun. ne kardes olucam o arsizla. ustelik millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu. sinirdem oluyorum. bana birisi iltifat ediyo ay iki gelinimde oyle ay oda boyle. diceksiniz ki belki yanindayken yapiyodur yalnizken de ayni onun oldugu ortamda da ayni. hatta olmadigi ortamda bildigin onu aniyo keske olsa dimi flan diye. artık hic birini gormek istemiyorum. o kadar zit belledim. boyle bi ask olamaz. bana aklinca onu saydiricak. ben yine hic birine bir gunden bir gune saygisizlik etmedim esim de takdir eder hep.ayrica eltimde herkese karsi bi laf sokma tersleme vs mevcut. kv herkesi elestiren biri bu arada acik giyiniyosun vs. simdi bu olaydan sonra cenesi bu konuda kapandi. cok uzun oldu kusura bakmayin ben napiyim bunlara kizlar.(bu arada usulunce her konuda cvbimi veriyorum asla kendimi ezdirmem lafimi esirgemem saygi cercevesinde)
Yani?kiskanc elti olayi iftiraya kadar goturur o yuzden tovbe edin derim
Eşin neyi taktir ediyo?aldatmasını mı?Selam arkadaslar. akillara zarar bi durumla karsi karsiyayim. direkt konuya gireyim. eltim kaynimi cok yakin bi arkadasiyla aldatti. Adamla aylarca mesajlasmis beraber olmus ustelik ailecek gorusulurken. kocasiyla ayni ortamda adamla bakismalar vs. neyse kv lerde mmutaassipar sozde. 2 de cocuk var. kaynim affetti. hatta oyle bi affetmek ki kv kp ayagina gidip ozur dileyip geri getirdiler. simdide bana ay ara ilgilen abla kardes olun. ne kardes olucam o arsizla. ustelik millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu. sinirdem oluyorum. bana birisi iltifat ediyo ay iki gelinimde oyle ay oda boyle. diceksiniz ki belki yanindayken yapiyodur yalnizken de ayni onun oldugu ortamda da ayni. hatta olmadigi ortamda bildigin onu aniyo keske olsa dimi flan diye. artık hic birini gormek istemiyorum. o kadar zit belledim. boyle bi ask olamaz. bana aklinca onu saydiricak. ben yine hic birine bir gunden bir gune saygisizlik etmedim esim de takdir eder hep.ayrica eltimde herkese karsi bi laf sokma tersleme vs mevcut. kv herkesi elestiren biri bu arada acik giyiniyosun vs. simdi bu olaydan sonra cenesi bu konuda kapandi. cok uzun oldu kusura bakmayin ben napiyim bunlara kizlar.(bu arada usulunce her konuda cvbimi veriyorum asla kendimi ezdirmem lafimi esirgemem saygi cercevesinde)
yazik kadina belki kocasiyla kavga etti adam kizginlikla bir sey soyledi bunlar duydu kadina atmadik iftira birakmaBen niye konuya inanmadım?
evet iftira %99Yani?
Konu mu sahte anlamadım.yoksa konu sahibi iftira mı atıyor?
Selam arkadaslar. akillara zarar bi durumla karsi karsiyayim. direkt konuya gireyim. eltim kaynimi cok yakin bi arkadasiyla aldatti. Adamla aylarca mesajlasmis beraber olmus ustelik ailecek gorusulurken. kocasiyla ayni ortamda adamla bakismalar vs. neyse kv lerde mmutaassipar sozde. 2 de cocuk var. kaynim affetti. hatta oyle bi affetmek ki kv kp ayagina gidip ozur dileyip geri getirdiler. simdide bana ay ara ilgilen abla kardes olun. ne kardes olucam o arsizla. ustelik millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu. sinirdem oluyorum. bana birisi iltifat ediyo ay iki gelinimde oyle ay oda boyle. diceksiniz ki belki yanindayken yapiyodur yalnizken de ayni onun oldugu ortamda da ayni. hatta olmadigi ortamda bildigin onu aniyo keske olsa dimi flan diye. artık hic birini gormek istemiyorum. o kadar zit belledim. boyle bi ask olamaz. bana aklinca onu saydiricak. ben yine hic birine bir gunden bir gune saygisizlik etmedim esim de takdir eder hep.ayrica eltimde herkese karsi bi laf sokma tersleme vs mevcut. kv herkesi elestiren biri bu arada acik giyiniyosun vs. simdi bu olaydan sonra cenesi bu konuda kapandi. cok uzun oldu kusura bakmayin ben napiyim bunlara kizlar.(bu arada usulunce her konuda cvbimi veriyorum asla kendimi ezdirmem lafimi esirgemem saygi cercevesinde)
yazik kadina belki kocasiyla kavga etti adam kizginlikla bir sey soyledi bunlar duydu kadina atmadik iftira birakma
mislar kadin ozur diletmis ne azindan ama konu sahibi senin durum cok fena allah affetse bile kul affetmez
evet iftira %99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?