Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

Konu çok karışmış ama bu kadar pohpohlama ve sizden de aynı davranışın beklenmesi "elti" olarak değil "insan" olarak ters gelmiş size. Ben de kendi kardeşim dahi olsa soğurdum. Allah muhafaza.

Canım belki eltinizde onların başka çok büyük bir ayıbını biliyorda birbirini öyle idare ediyolardır,bilemedim herkesin aile hayatı kendine, kol kırılır yen içinde kalır demişler, ha tabi dediğin gibi çok mutaasıp görünüp böyle çarpık yaşamayı da onaylamıyorum ,zaten ünlü bir filozof şöyle demiş," en çok namussuzlar namustan bahseder! "

isim vermeden isaretlede göstermeden yapilan konusma giybet degildir. netten araştırma yapabilirsin. burda dertlesmek giybetse her destekledigin yorumda giybet o zamn. arastir ogrenirsin

50 tane eltin olmadığına göre konuyu bilen eş, akraba ve komşu kim olduğunu biliyordur herhalde :) baba gibi gıybet yapıyorsun işte... hadi kendi gerçeğine dön şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…