• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATAN ERKEK GERİ DÖNER Mİ !..

2 kez aldatıldım.. biri döndü biri dönmedi, hatta geçen gün beni aldattığı kızı istemeye gitti o dönmeyen.. duruma göre değişir yani.. intikam almak istiyorsan unutmaya çalış, en güzel intikam..
Acaba sizin saf sevginizin gunahiyla mutlu olabileceklermi .? Allahindan bulsun diyecek lafım yok

Donerse tekrar ilişkiniz baslarsa bu sefer kesin aldatıcak .. cunku artık bir tık daha asmıs olucak bu leveli gecmis olucak yani. Onun acı cektiği gün hangi gün olacak biliyor musun sen onu dusunuyorsun ya ona o enerji gidiyor ne zaman sen onu unuttun her gun aklına gelmez oldu o zaman aklına geliceksin.. bu bizde de oyle olur ben ne zaman ayy aslında bu da iyi çocuktu dediysem evleneceğini duydum cunku adamın benle enerji alışverişi bitti aklıma dustu , sabr edin

Sana şunu söylemeliyim dönsün gene aynısını yapıcak.Sen yine kanıcaksın oda yine oynayacak seninle.Ben aylarca bekledim ah gelse diye aldattığı kızla evlendi şuan kız da hamile Allah a havale et o en doğrusunu bilir.

Back
X