Aldatan eşe geri geldim.

Planlarını bu haldeyken gerçekleştirmen mümkün değil. Eşinle barışman lazım yani o adım atarsa yavaş yavaş sende yaklaş. Yoksa hem evde olup hem suratsız olursan kötü davranmaya ve aldatmaya devam eder. Ha destek bi ailen olsaydı bu noktada aldatmayı ispat edip tazminatlı nafakalı boşanırdın ama o noktada kalacak yerin olmadığı için bu ihtimal zor.
O sebeple ayıya dayı demek zorundasın. En azından köprüyü geçene kadar. Ona gitmeyeceğini onu gerçekten affettiğini hissettirmen lazım.
Malesef çalış diyemiyorum şu an çünkü çocuklara bakacak kimse yok. Bakıcı tutsan hem güvenemezsin hemde maaşından ciddi bi kısım ödemen gerekir. Asgari ücret aldığını varsaydığımızda imkansıza yakın çalışma işi. Gerçekçi olmak lazım.
Şu şartlarda barışıp, her şey normalmiş gibi davranıp sınava hazırlanman lazım.
2 gündür çok hastayım ondan yorumlara dönemedim dün içimden pilimi pirtimi toplayıp kadın sığınma evine gitmek geldi içimden ama o kadar hazırlandım sınavıma en azından bir gireyim de bakalım neler olacak dün temizlik görevlisi için bir yere başvurdum dünden beri özür diliyor pişmanım vs tabi bu yaptığı şeyin gerçekliğini degistirmicek dediğiniz gibi normal bir evlilik gibi devam edecem hayata en azından şu süreci atlatana kadar başka türlü cirkinlesecek farkındayım birde iş için kv dem belki çocuğa bakar bakalım şimdilik birşeyler yapmaya çalışıyorum

Benim annemin gidecek bir yeri yoktu, annem çalışmıyordu mesleği vardı ama bulunduğumuz yerde iş hacmi yoktu. İş hacmi olan yere gitse biz oralarda ziyan olacaktık. baba diye adlandırdığımız adamla daha fazla yaşayamayacağı için evlere temizliğe gitti yaşlılara baktı ve biz baba şahsını şutladik.
2 kardeş ve annem çok çektik ama gururumuzla yaşadık
Aldatan eşler insallah ölur pis insanlar
Burda da pek bir iş olanağı yok diyebilirim ne güzel en azından anneniz herşeye rağmen başarmış

2 gündür çok hastayım ondan yorumlara dönemedim dün içimden pilimi pirtimi toplayıp kadın sığınma evine gitmek geldi içimden ama o kadar hazırlandım sınavıma en azından bir gireyim de bakalım neler olacak dün temizlik görevlisi için bir yere başvurdum dünden beri özür diliyor pişmanım vs tabi bu yaptığı şeyin gerçekliğini degistirmicek dediğiniz gibi normal bir evlilik gibi devam edecem hayata en azından şu süreci atlatana kadar başka türlü cirkinlesecek farkındayım birde iş için kv dem belki çocuğa bakar bakalım şimdilik birşeyler yapmaya çalışıyorum
Ve yine herseyi kabullenip, baska carem yok, sartlar boyle, su olsun ondan sonra bakarim gibi nedenleri siralayarak, kocaya ragmen normal bir evlilik gibi devam eden biri daha....

Sartlarim boyle, ne yapayim diyerek, basina gelecekleri bile isteye kabulleniyorsun. Yapacak birsey yok. Ancak yakin zamanda yine kocam soyle boyle yapti diye konu acacaksin, eski konularini bilmeyen uyeler sana bosan tabi ki diye yorum yapacak, ve sen yine bosanmayacaksin, cunku sartlar bunu gerektiriyor.

Sen kendince, kendin icin dogru oldugunu dusundugunu yapmissin. Umarim cehenneme giris biletini kendi ellerinle kestigini farkedip, kendini kurtarabilecek firsati yaratirsin

Babam biraz para vermişti tarlası var üvey annem sırf gösteriş olsun diye kızımıza şu kadar verdik dedi ondan dolayı bende aynısını yapacağım yada bir altın yüzük vs alıp takacağım öyle olsa çok mu zarar ederim hiç fikrim yokki bu konularda biras gerideyim
Yüzükte zarar edebilirsin

Üniversitede hangi bölümü istiyorsunuz? Eğer istihdamı veya maaş profili yüksek bir bölüm değilse mezun olduğunuzda alacağınız maaşla şu anki arasında çok ciddi fark olmayabilir. O durumda sizin bölümünüz için gereksiz olur.

Üniversite sinavi konuları ile ortaogretim kpss hemen hemen aynı. Kpssden 70 aldiysaniz muhtemelen üniversite sinavinda da hemsirelik, diş hekimligi kazanmayacaksiniz.
Biraz daha kpss calisin derim. Cok açık konusayim, onu acik, talebi olan bir meslek degilse bosuna okursunuz. Sizin o kadar zamaniniz yok.
Hemşirelik gibi nöbetli sağlık mesleklerinde sıkıntı yaşayabilir. O nöbetteyken çocuklara kim bakacak.

Back
X