2 gündür çok hastayım ondan yorumlara dönemedim dün içimden pilimi pirtimi toplayıp kadın sığınma evine gitmek geldi içimden ama o kadar hazırlandım sınavıma en azından bir gireyim de bakalım neler olacak dün temizlik görevlisi için bir yere başvurdum dünden beri özür diliyor pişmanım vs tabi bu yaptığı şeyin gerçekliğini degistirmicek dediğiniz gibi normal bir evlilik gibi devam edecem hayata en azından şu süreci atlatana kadar başka türlü cirkinlesecek farkındayım birde iş için kv dem belki çocuğa bakar bakalım şimdilik birşeyler yapmaya çalışıyorumPlanlarını bu haldeyken gerçekleştirmen mümkün değil. Eşinle barışman lazım yani o adım atarsa yavaş yavaş sende yaklaş. Yoksa hem evde olup hem suratsız olursan kötü davranmaya ve aldatmaya devam eder. Ha destek bi ailen olsaydı bu noktada aldatmayı ispat edip tazminatlı nafakalı boşanırdın ama o noktada kalacak yerin olmadığı için bu ihtimal zor.
O sebeple ayıya dayı demek zorundasın. En azından köprüyü geçene kadar. Ona gitmeyeceğini onu gerçekten affettiğini hissettirmen lazım.
Malesef çalış diyemiyorum şu an çünkü çocuklara bakacak kimse yok. Bakıcı tutsan hem güvenemezsin hemde maaşından ciddi bi kısım ödemen gerekir. Asgari ücret aldığını varsaydığımızda imkansıza yakın çalışma işi. Gerçekçi olmak lazım.
Şu şartlarda barışıp, her şey normalmiş gibi davranıp sınava hazırlanman lazım.