- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
cok zor bi durum.bi yandan hakediyor gidip anlatin diyorum bi yandan da siz kotu olacaksiniz.
Elbette anlat. Bu sıradan bir aldatma durumu değil. Bir insanın hayatı ile oynanmış. İftira atılmış kendi babasına dahi rezil edilmiş. Sana yapılsa nasıl hissedersin onu düşün.
*İnsanlık namına* yapman gereken belli!
Eğer susarsan öyle yada böyle bu senden çıkar arkadaş, bil bunu.
Allah o kuzenininde belasını versin.
Buna nasıl susulur?
Bir insanın onuru iğrenç ve menfaatçi biri yüzünden ayaklar altına alınmış.
Neden iftira atarak ayrılmış? insan gibi istemediğini söyleseymiş ya..
Ben buna susmazdım. Ama belli ki kuzeniniz yılanın teki. Önleminizi de alın ki size de iftira atamasın.
Gerektiğinde kullanmak üzere ses kaydı ve mesajların ekran görüntüsünü alın.
Yazık üzüldüm çocuğa. Kuzeniniz olması onun suçunu görmezden gelmenize engel teşkil etmez.
Ama şu da var ki gerçeği anlatsaniz bile iftira atıyor bana diyip işin içinden çıkabilir. Önce bir telefonlas ve ses kaydı al. O sende dursun.
Kuzenini de ki gerçeği ailelere anlat yoksa ben anlatırım. Haliyle anlatmayacak, belki de senden önce davranıp seni kotuleyecek. Sizde o zaman çıkartırsınız kanıtı ortaya.
Ne olursa olsun bu bir zulüm ve o çocuğun zulmüne lütfen göz yumma. Ne cirkef bir kızmış bu yahu.
Öyle maalesef. Bana dönüp aileni niye rezil ettin diyebilirler elin oğlu için.. Böyle de vicdanen çok rahatsızım. İşinden gücünden olmuş bir insan var ortada
Bundan 25 yıl sonrasındayız sevgili Belinaytuğce, ve Allah bağışlasın pırlanta gibi bir oğlunuz var, çalışan saygın iyi hayırlı bir evlat. Gün geliyor nişanlanıyorsunuz, oğlum yuva kuracak diye mutluluktan uçuyorsunuz. Fakat nişanlısı olacak mahluk oğlunuzu aldatıyor ve bu yetmiyormuş gibi üstünede sıyrılmak için oğlunuza iftira atıyor. Oğlunuz rezil rüsva oluyor, işinden gücünden oluyor, babasına kadar herkese rezil oluyor. Gelininiz ise üstüne yattığı maddiyat ile mis gibi hayatına devam ediyor. Sizin elinizdende hiçbir şey gelmiyor.Gerçeğin açığa çıkmasını isterdim. Adamın ailesiyle bile arası bozuldu. Bu tarafta olmak da zor. Nasıl konuşacağımı bile bilmiyorum
Karşıdaki insana iftira atılmış, aldatilmış. Bunlar karşısında susarsaniz siz yapmış gibi olursunuz. Haksızlık karşısında susan insan da bana göre masum değildir. Değil akrabalarım anne babamı bile karşıma alırım ortada suçsuz birine atılan iftira varsa. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Eğer ki göz yumarsan günahı senin de boynuna. Hem yazık değil mi suçsuz olarak adamın yaşadıklarına! Nasıl susacaksiniz içiniz el verir mi?
Kuzenimin gelince Allah ıslah etsin. Kendi aldatmış bari hatasını kabul edip sorumlulugunu alsaydi. İftira atmak nedir. Ahirette nasıl verecek hesabını? Allah korusun böyle insanlardan .
Her zaman doğrunun yanında ol. Gerçekten pişman olmazsın. Bana göre insan onuru için yaşar. Başkasına iftiraya göz yummak da hoş bir davranış değil. Kim kuserse kussun sen her zaman doğru bildigini dimdik savun. Bence geç anlat.İnanın vermiyor vicdanen çok rahatsızım. Kendisini zorlayacağım öncelikle olmazsa konuşacağım. Çok zor bu tarafta olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?