Aldatan kuzenimle ilgili ne yapmam gerek?

Ya sizin utanacak neyiniz var ki utanıyorsunuz! Gerekirse babanıza da anlatın. Ben olsam çoktan cümle aleme rezil etmiştim o edepsizi.

Ne diye utanıyorsun allasen atsana onlara da kaydı

Şu an herkes biliyor. Eski nişanlısı dinledi kaydı. Annesi aradı beni ağlaya ağlaya içini çekerek konuştu kadın neler yaşadı kim bilir ya. O kadar rahatladım ki anlatamam ben de ağladım telefonda. Yandık artık bizim aile bayramda karışır ama içim çok ferah

Ya sizin utanacak neyiniz var ki utanıyorsunuz! Gerekirse babanıza da anlatın. Ben olsam çoktan cümle aleme rezil etmiştim o edepsizi.

Ağır geliyor insana. Çok şükür her şey çıktı ortaya. Bir tarafım üzgün bir tarafım da kuş gibi hafif

Helal olsun.
Boşver senin utanacağın birşey yok.
Dik dur sakın sessiz kalma laf söyletme kendine.
Bir insanın hayatını kaydırırken iyiydi ama.

Vallahi şuan içimin yağları öyle eridiki anlatamam... Tekrar tebrik ediyorum sizi. Allah razı olsun.

Ağır geliyor insana. Çok şükür her şey çıktı ortaya. Bir tarafım üzgün bir tarafım da kuş gibi hafif

Hiç üzülmeyin. Ne teyzenize, ne kuzeninize... Düzgün evlat yetiştirememişler demek ki. İnsanların hayatıyla oynamak bu kadar kolay değil. Hiç suçlu hissetmeyin. Siz doğru olanı yaptınız.

Allah korusun böylelerinden, çok iyi olmuş tutuşsun bir güzel, tebrikler.

Ben demişitm ama sana da iftira atar sen kuzenim teyzem diyosun ama onlar dememiş bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…