- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Evet uyarılarınız haklı çıktı hep. Allah kimsenin başına vermesin.
Sağ olun ama aramak da istemiyorum çünkü bak arıyor ediyor diye bana daha kötü sıçrayacak. Şimdi bile babamı eniştemi aramış Belinay eski nişanlımın peşinde geziyor demiş. Babam 60 yaşında o kadar utandım ki
Ne diye utanıyorsun allasen atsana onlara da kaydı
Ya sizin utanacak neyiniz var ki utanıyorsunuz! Gerekirse babanıza da anlatın. Ben olsam çoktan cümle aleme rezil etmiştim o edepsizi.
Helal olsun.Şu an herkes biliyor. Eski nişanlısı dinledi kaydı. Annesi aradı beni ağlaya ağlaya içini çekerek konuştu kadın neler yaşadı kim bilir ya. O kadar rahatladım ki anlatamam ben de ağladım telefonda. Yandık artık bizim aile bayramda karışır ama içim çok ferah
Vallahi şuan içimin yağları öyle eridiki anlatamam... Tekrar tebrik ediyorum sizi. Allah razı olsun.Şu an herkes biliyor. Eski nişanlısı dinledi kaydı. Annesi aradı beni ağlaya ağlaya içini çekerek konuştu kadın neler yaşadı kim bilir ya. O kadar rahatladım ki anlatamam ben de ağladım telefonda. Yandık artık bizim aile bayramda karışır ama içim çok ferah
Ağır geliyor insana. Çok şükür her şey çıktı ortaya. Bir tarafım üzgün bir tarafım da kuş gibi hafif
Hepinize teşekkür ediyorum yardımınız için. Tek tek yazamıyorum şimdi olanları anlatayım.
Sabah kuzenimi aradım ve eski nişanlısıyla konuşmasını söyledim. Hiçbir cevap vermedi. Aldatma olmasa bile senin yalan söylediğini anlat dedim en azindan adam kurtulsun. Ne diyorsun anlamiyorum filan deyip telefonu suratıma kapattı. 2 saat sonra iş yerime geldi beni tehdit etti. Senin ona aşık olduğunu söylerim kepaze ederim bana zarar verirsen seni mahvederim diye bas bas bağırdı. Beni itti filan kovdum gitti. Buralar epey karışık. Öğle arasında ses kayıtlarını ona attim. Yine binbir özürler ağlamalar annem babam rezil olur ben rezil olurum diye yalvarmalar. Biz kardeş gibi büyüdük diye konuşmalar. Onu yarı yolda bırakıyormuşum pişman olurmuşum bin tane laf. Engelledim onu teyzemi annemi aradım. Olanları anlattım fırsat verdiğimi ama konuşmadığını söyledim. Teyzem duygu sömürüsü yaptı annem karışma sen suçlu olursun dedi. Sabrım gücüm tükendi konuşma kayıtlarını adama da attim. Hala dinlemedi. Bilmiyorum ne olacak. Bekliyorum sadece
Ben demişitm ama sana da iftira atar sen kuzenim teyzem diyosun ama onlar dememiş bakHepinize teşekkür ediyorum yardımınız için. Tek tek yazamıyorum şimdi olanları anlatayım.
Sabah kuzenimi aradım ve eski nişanlısıyla konuşmasını söyledim. Hiçbir cevap vermedi. Aldatma olmasa bile senin yalan söylediğini anlat dedim en azindan adam kurtulsun. Ne diyorsun anlamiyorum filan deyip telefonu suratıma kapattı. 2 saat sonra iş yerime geldi beni tehdit etti. Senin ona aşık olduğunu söylerim kepaze ederim bana zarar verirsen seni mahvederim diye bas bas bağırdı. Beni itti filan kovdum gitti. Buralar epey karışık. Öğle arasında ses kayıtlarını ona attim. Yine binbir özürler ağlamalar annem babam rezil olur ben rezil olurum diye yalvarmalar. Biz kardeş gibi büyüdük diye konuşmalar. Onu yarı yolda bırakıyormuşum pişman olurmuşum bin tane laf. Engelledim onu teyzemi annemi aradım. Olanları anlattım fırsat verdiğimi ama konuşmadığını söyledim. Teyzem duygu sömürüsü yaptı annem karışma sen suçlu olursun dedi. Sabrım gücüm tükendi konuşma kayıtlarını adama da attim. Hala dinlemedi. Bilmiyorum ne olacak. Bekliyorum sadece
Kuzen ve eski nişanlı nasıllar
Ben demişitm ama sana da iftira atar sen kuzenim teyzem diyosun ama onlar dememiş bak
Pis belalı bir şeymişÖyle gerçekten bu kadar olacağını beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?