Aldatan kuzenimle ilgili ne yapmam gerek?

İnanın vermiyor vicdanen çok rahatsızım. Kendisini zorlayacağım öncelikle olmazsa konuşacağım. Çok zor bu tarafta olmak..

Kuzeninize ses kaydı aldığınızı ve bu durumda susmak istemediğini söyle.
Aldatmayı kendine saklasın,
Ama çocuğa iftira attığını itiraf etsin.
Bunu da ayrılmak istiyordum ama aileler çok işin içindeydi çok korktum vs diye ağlaya sızlaya yaparsa zaten kendini kurtarır.

Burada amacım kuzeniniz zarar görmesin degil, o zaten hayatının devamında böyle yaşamaya devam ederse allah tan bulur belasını.
Onun özelini ortalığa saçmadan; bu işin çözümü olabilecegini gösterirseniz çocuğu kurtarmış olursunuz.
Yoksa belli ki pislik biri, işleri şok çirkinleştirir.
Yada yenisiyle aptal bir karar verir kaçar aile sizi suçlar vs... İnanın anne baba olunca çok aptalca davranan, kendi çocuğuna gözleri kapalı olan çok insan var...

Ben zaten çok üzgünüm. Ortaya çıkmasını sağlayacağım ki boynumda yük kalmasın

Sizin teyzeniz mi halanız mı yada dayı amca hangisiyse size yakın olan onunla konuşun yenge veya enişteyi işin içine karıştırmadan anlatın ses kaydını da dinletin gerisine de karışmayın kuzeniniz de haberi olmasın annesi yada babası kimse artık kendisi halletsin kızının yaptığını en temizi böyle olur enişte veya yenge işi pisliğe dökebilir kızıma iftara atıyor diye hemde çok ortalığa saçılmayacağı için sizin ard nçyetli olduğunuzu düşünmezler

Allah'ın adaleti er geç yerini buluyor. Bir akrabamiz, kendisi masum birini çocuğundan ayirmisti tamı tamına 20 sene sonra kendi evladının acısını yaşadı, evladı vefat etti. Hep derim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Bu veballe nasıl yasayacaksiniz.peki ya vicdanınız her gün bunun hesabını sormayacak mı size,?? Şu an o adami hem aldatan ve üstüne birde iftira atip ,ailesinin önünde başını egdiren o şeytana destek olmamanizi diliyorum.

Ben zaten çok üzgünüm. Ortaya çıkmasını sağlayacağım ki boynumda yük kalmasın
Dediğim gibi Allah için insanlık namına yapmanız gereken belli. Bunu boynunuza yük ederseniz bin pişman olursunuz, ki zaten bunun farkındasınız.
Ne var ne yok dökün ortaya.
Şahsen ben olsam kendisi anlatsın diye asla fırsat vermezdim zira olayın sizin üstünüzede kalması işten bile değil. O kuzenden herşey beklenir. Gider nişanlısıyla sizin ilişkiniz olduğunu falan yayar eder Allah korusun mahvolursunuz sonra. Bu karakterde birisi yapar hiç yapmaz demeyin. Ne insanlar var ... Sırf şu forumda dahi neler okuyoruz... Sussanız dahi birgün konuşur korkusu ile önlem amacıyla size şimdiden iftira atabilirki gelecektede kendini kurtarsın, aman dikkat, olmaz demeyin...

Yıllardır tanışıyorlar kuzenimi de çok seviyorlar. Bunlar yaşanınca mazlum oldu. Bir de çok ağladı, acındırdı kendisini herkese. İnsanlar inandı 25 yaşında niye yalan söylesin diye haklı gördüler..

Evet en iyi yol bu galiba. En azindan aileler daha fazla rezil olmamış olur. Teşekkür ederim

Sen ailene anlat onlar bilirler ne yapacagini ispatin olmadigi icin seni bile alt eder kuzenin

Sen ailene anlat onlar bilirler ne yapacagini ispatin olmadigi icin seni bile alt eder kuzenin yada bir hesap ac nisanlisina mesaj at takip falan etsin senin sen oldugunu belli etme

Kuzeninize deseniz ya yalan söyledim ayrılmak içim desin ya da ben anlatırım diye.. konuşurken sesinizi de kaydedin ne olur ne olmaz .. yarın öbür gün sizi yalancı çıkarmasın

Kuzenin cok fenaymis Allah uzak tutsun oylelerinden.Yazik cocuga cok uzuldum.Kuzeninin aldattigini soylemem ma oglanin ustune attigi iftiralarin yalan oldugunu soyle ya da kuzenine de oglan aslinda iyiydi ama isinamadim felan desin yoksa anlatirim herkese de.

İşimden dolayı konuşmaları kaydediyorum ama kendisi bunu bilmiyor. Yazılı şekilde de asla konuşmuyor. Tam bir uyanık yani..
Vay üçkağıtçı ama söyle yapın o zaman. Nişanlısı konusmalarını bı programla dınledım dıyıp one sursun ama guvenıyorsanız. Hem cocuk temıze cıkar hem sıze bır sey olmaz. Kayıtlardan haberınız yokmus gıbı davranırsınız. Tabı once evden guvendıgınız bırıne aldattıgını cıtlatın soylemek ıstıyorum ama ortalık karısır dıye soyleyemıyrm dıyın. Cocuk acıga cıkarınca evden bırı sızı savunur. Annenıze soyleyıp babanızaa cıtlatmasını saglarsanız daha saglam olur bu iş
Ne pis bir insanmısım ben ya. Sanırım bunalımdayım

Bu konu için giriş yaptım kuzen tam bir şeytan siz gördüğünüz için sizin de ipinizi bi şekilde çeker siz ondan önce konuşmaları eski nişanlısına gönderin hiç acımayın o masum bir insanı aldatmış işinden attırmış ailesiyle akrabalarına rezil etmiş perişan halde terketmiş madem ayrılmak istiyodu adam gibi ayrılsaydı iftira atan insandan her şey beklenir. Ama amcam veya teyzeme(hangi taraftan kuzeninizse) yazık üzülürler rezik olurlar demeyin diğer ailenin de akrabaları eski nişanlının da kuzeni vardı onlar üzülmüş onlara yazık değil mi?
Ya iftira atılan siz veya abiniz kardeşiniz oğlunuz olsaydı?
Ses kaydını dinlemesi gereken kişi eski nişanlı. Büyük ihtimalle anne babası olayın üstünü kapatır sizle de aralarını açar sizi azarlarlar susturmak için. Lütfen eski nişanlıya gönderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…