- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Nasıl basardin peki unutmayı canım
ahh canim ayni durumdayım,ayni yerden kirilmis,incinmisiz..acaba hic aklina geliyomuyum acaba hic ozluyo mu acaba pisman oldu mu vicdan azabi cekiyomu icimdeki bu sorulari susturamiyorum.. koskocaman bi yalana mi inanmisim hic mi sevmemis beni... sevmedigini goremicek kdr kör mu olmusum.Kızlar Merhaba,
Heran burnumun diregi sizliyor, heran aklimin orasinda bekliyor sanki hic gitmiyecek gibi bu aci.Biran nefret ederken biran deli gibi ozlemek.
Sizce aldatanlarindasonunda canı yanarmi tam yaktığı yerden
Bildiğiniz böyle hikayeler varsa paylasirmisiniz.nefes almak hersey çok bos geliyor.Aci cektirenler ne zaman cezasını cekecek
Ayrılalı 6 ay oldu çok da yeni değil. Tamer geçmesini beklemiyorum ama bukadar hala içimde olmasi acıtıyor. Siz nasıl basardiniz başka birinimi aldınız hayatiniza yoksa kendi kendinizemi basardinizbunun bir formulu yok malesef. 1,5 yilimi aldi. Düse kalka zamanla kendi yoluma bakmayi ögrendim.
Aynı şeyleri hissediyoruz canım inanahh canim ayni durumdayım,ayni yerden kirilmis,incinmisiz..acaba hic aklina geliyomuyum acaba hic ozluyo mu acaba pisman oldu mu vicdan azabi cekiyomu icimdeki bu sorulari susturamiyorum.. koskocaman bi yalana mi inanmisim hic mi sevmemis beni... sevmedigini goremicek kdr kör mu olmusum.
Zaten barışma değil niyetim cok haklisin yazdiklarinda canim.resimlerimizi ilk gün silmistim.affettim içimden dedim benim sevgimi emeklerimi haketmiyor dedim.ama beni terketmiyor düşüncesiDusunmemeye calis onu.. Nefret ettigimiz insanlar bize yuk.. Nefretini bile esirge ondan icinde ozgur birak.. Birak ne hali varsa gorsun.. Aldatan adam pisman olsa nolacak.. Sana ne faydasi olcak.. Gelse cok pismanim ben dese afmi edeceksin? 1 ay sonra yine aldatmaycakmi? Kalbine soz geciremezsin ozlersin buna simdilik engel olamazsin.. Zaman lazim.. Onu hatirlatan sarkilari dinleme.. Kitap oku.. Resimleri varsa sil.. Whatsap face ne varsa engelle.. Bi gun bana yazarsa umudunu tasima.. Ben istemedigim icin bana yazamiyor de kendi kendine.. Cik yuru.. 30 dakika yuruyus acik havada ask acisini dindiriyormus.. Evde cok fazla yanliz kalip kendi kendini kurma.. Azat et duygularini nefret barindirma icinde.. Aglamak istediginde agla.. Karsina aldatmayan iyi huylu bi adam cikar insallah mutlu huzurlu bi yuva kurarsin.. Allah hic bi iyiligide kotulugude karsiliksiz birakmaz.. Allaha havale et..
Ayrılalı 6 ay oldu çok da yeni değil. Tamer geçmesini beklemiyorum ama bukadar hala içimde olmasi acıtıyor. Siz nasıl basardiniz başka birinimi aldınız hayatiniza yoksa kendi kendinizemi basardinizsonradan pişman olamismidir acaba
Evlendikten sonrami aklina gelmis .pismanmi degilmi bilmiyorum pek ilgilenmiyorumda. Dedigim gibi benim unutmam uzun sürdü yaklasik 1,5 yil sonra gercekten unutum diyebildim. Ben beni aldatmasina adice sirtimdan vurmasina ragmen ondan vazgecemedim, yaptigini yediremedim kendime. Kendime gelmem uzun zaman aldi evet ama suan hicbirsey ifade etmiyor. Hayatima daha yeni birini aldim yani tamamen unutuktan sonra. Suan evli birde kizi var. En son 1 ay önce instagramdan takip istegi göndermisti israrla. Birde kalkmis bana iki medeni insan gibi arkadas kalabiliriz diyor onca seyin üzerinden 2,5 yil gecmesine ragmen. Benim icin artik bir yabancidan bile uzak. Yani demek istedigim yer yada gec geciyor zira kimse vazgecilmez degildir geciyor insanin ici soguyor elbet.
Bende vazgecemiyorum işte Bir sabah uyaninca artık yetermi dedin ben uyandığında aklıma ilk gelen yine o oluyorpismanmi degilmi bilmiyorum pek ilgilenmiyorumda. Dedigim gibi benim unutmam uzun sürdü yaklasik 1,5 yil sonra gercekten unutum diyebildim. Ben beni aldatmasina adice sirtimdan vurmasina ragmen ondan vazgecemedim, yaptigini yediremedim kendime. Kendime gelmem uzun zaman aldi evet ama suan hicbirsey ifade etmiyor. Hayatima daha yeni birini aldim yani tamamen unutuktan sonra. Suan evli birde kizi var. En son 1 ay önce instagramdan takip istegi göndermisti israrla. Birde kalkmis bana iki medeni insan gibi arkadas kalabiliriz diyor onca seyin üzerinden 2,5 yil gecmesine ragmen. Benim icin artik bir yabancidan bile uzak. Yani demek istedigim yer yada gec geciyor zira kimse vazgecilmez degildir geciyor insanin ici soguyor elbet.
Geçecek...Ben eskisini unuttum.Arada nadiren görüşüyorum hiç bir daha arayasım bile gelmiyor.Arasam düşünecek yine beni sanki.Ama bir daha ona bulaşır mıyım..Ne üzdü beni..Yurtdışına da yar olmadı (bundan önceki yuttdışına gitmişti..Bu yeni ayrıldığım da şansıma orda doğmuş yetişmiş biri ,anne ve kızkardeşi tr de babasıyla ayrı görüşmüyor).Herneyse bu eskisi oraya gitmek için beni çok üzmüştü .Orda aramamıştı.Tr de şimdi.Gidecem yine diyor da sanmam...Bende vazgecemiyorum işte Bir sabah uyaninca artık yetermi dedin ben uyandığında aklıma ilk gelen yine o oluyor
Hazmedememek ve kimse olmayacak dusunceleri kesinlikle başa saran şeyler.ama sizde uzulmeyin bu gunlerde gececek insallah.ne zaman ayrildiniz peki hiç haber yokmuNette unutma duaları var.Onlara bak..Ben idare ediyorum da arada takılıyorum o konuya.Hazmedememe oluyor..Çok zorda kalsam o dualardan yaparım ..Çok dua ettim birkaç kez inan ondan sonra hafiflemiştim.O ilk on gün zehirdi bana.Yaşayan bir ölüydüm.Kalbim ongün ağrıdı resmen.İşyerinde zor anlar geçirdim.Bir ay etkisinde kaldım.Sonra yurtdışı turum oldu öyle hafifledim..Hayatımda biri olmayacağı sıkıntısı beni ona geri sarıyor gibi..Şimdi bunu yenmeye çalışıyorum.
Bence gayet kısa yani 1 yıl sürdü bu kadarmış verdiği değer 3 ay3 ayda kısa bi zaman değilmiş ama
Seni anlıyorum bende hergün diyorum ben burada acı cekıyorum o hayatına nasıl devam edebılıyor hıc mı sevmedı benı hıc mı onemsemedı hıc mı canı acımıyor ama onlar oyle kendıhayatlarına bakıyorlar olan bıze oluyorAldatilmak neden bana yaptı diye gecelerce dusunmek, kendi acıni gecirememek ve onun canınin zerre acimadigini görmek çok farklı canım emin ol
Bende vazgecemiyorum işte Bir sabah uyaninca artık yetermi dedin ben uyandığında aklıma ilk gelen yine o oluyor
Evlendikten sonrami aklina gelmis .Yaşayandan duyunca daha çok inanıyor insan geçeceğine Allah razı olsun canım. Bende kimseyi istemiyorum zaten suan
İki ay..eylül başında annesi ve kızkardeşinin yanına gittim çok çağırdılar iznimde.İlk önce iyiydimSanki özlem giderdim onun yerine.Ailesi çok iyi bana..El üstünde tuttular..Annesi "göxümü açtım seni gördüm dedi..Ona senin gibi ısınamadım "dedi .Nişanlısına...nişana gitmiş oraya.Kızkardeşi gitmemiş...Dönerken başa döndüm..Gitmem iyi olnadı yani.Neyseki gezi kurtardı...Hazmedememek ve kimse olmayacak dusunceleri kesinlikle başa saran şeyler.ama sizde uzulmeyin bu gunlerde gececek insallah.ne zaman ayrildiniz peki hiç haber yokmu
bugun iki hafta oldu canim daha cok yeni...belkide bu yuzden bu kdr yaniyo canim..A
Aynı şeyleri hissediyoruz canım inansen ne zaman ayrıldın peki? hiç haber yokmu
Daha çok yeniymis.bir özleyip bir nefret edeceksin.bir saniye önce önümde olsa sarilsam derken 1 saniye sonra acı çekmesini isticeksin.zor bir süreç. Ama hayırlısı böyleydi demekki hersey olcağına varır canım. Seninle zaten sana döner senin yazgindaysa.demem o ki kendini çok da yıpratma.ben yıpratma.bunu olan bana oldu.en iyi ben biliyorum soylemekle olmuyor.ama ilk zamanlarki açın git geldi oluyor en azından o kadar taze kalmıyor.en azından bunu bil.daha çok yeniymis belki pişman olur hiç iletişime geçmeye açıklama yapmaya calismadimibugun iki hafta oldu canim daha cok yeni...belkide bu yuzden bu kdr yaniyo canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?