- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Tam playboyArkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
Canım madem çok sevdi niye aldattı?Gelin size aramalarını göstereyim isterseniz yalancı durumuna koymuşsunuz bilmeden. 30 u geçkin kez aramış. Biraz da whatsapta var. Engelledim sonunda devam edecekti yoksa. Valla baya baya ağladı hüngür hüngür. Tek kalemde siliyosun söylediklerime inan diyor aptaldım bende.
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
Niye Arap harfiyle yazmış Türkçeye gıran mı girmiş.Arkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
Canım madem çok sevdi niye aldattı?
Seven adamın gözü senden başkasını görmez
Helede 2 aylık daha yeni bir ilişki
Yalancı değilde abarttığınızı düşünüyorum bu tip konularda Buda benim fikrim
Niye Arap harfiyle yazmış Türkçeye gıran mı girmiş.
Neden hoşunuza gitmesin ki benim bile gitti
Tam playboy
Hahaadımı açık ettireceksiniz kapatalım
ben de elif olduğunu düşündüm:)Görüyoruuuum görüyoruuum Ceylin mi adın
Arapça tek bi harf miben de elif olduğunu düşündüm:)
Görüyoruuuum görüyoruuum Ceylin mi adın
Bulduk biz adını ilk harf diyeEvet evet ceylin :))
Siz başkasıyla görüp bitti sanmışsınız. Oda tekrar böyle şeyler yapınca sizden vazgeçmediğini görüp mutlu olmuşsunuz.
Hangi don ?olayi
Baska kizlara yonelmistir bile kendini onu dusunmemeye odakla ego yapma (ondan.hosuna gidiyor )zira ilkeldir kendisi ,engellediginin pesine dusmek gereksiz
2 aylık sevgili, 1,5 gün yalvarmaArkadaşlar daha önce konu açmıştım aslında 2 aylık bi sevgililikü. Buluşmada kadının biri gece yarısı aramıştı sevgilimde kız arkadaşım var deyince peki yaşadıklarımız demişti. Sonra kadın beni arayıp bişey yaşamadık demişti. İnanmadım tabi. Sevgilim 1.5 gün yalvardı ağladı filan. Çok net çok kesin konuştum. Ölsemde affetmem asla kabul etmeyeceğim dedim. Bişey yaşamadım diyor tabi inanmadım. Ama neden yalvarması hoşuma gidiyor anlamıyorum. Heryerden engelli. Başka telefondan wp sine baktım adımı arap alfabesiyle profil resmi yapıp tanışma günümüzü yazıp kalp koymuş. Bunu görünce neden hoşuma gidiyor anlamıyorum. Net bi şekilde söylememe rağmen demekki umudu da var hala. uzun süredir ilişki yaşamadım bu yüzden mi kısa sürede bağlandım anlamıyorum. Kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum. Ne tavsiye edersiniz? keşke başkası çıksa karşıma :/
2 aylık sevgili, 1,5 gün yalvarma
Zaman birimleriniz bir bana komik gelmiyordur inşallah
Bu kadar ciddiye almayın herşeyi, önünüze bakın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?