Aldatan sevgilinin yalvarması neden hoşuma gidiyor?

Tam playboy

Canım madem çok sevdi niye aldattı?
Seven adamın gözü senden başkasını görmez
Helede 2 aylık daha yeni bir ilişki
Yalancı değilde abarttığınızı düşünüyorum bu tip konularda Buda benim fikrim

Neden hoşunuza gitmesin ki benim bile gitti

Niye Arap harfiyle yazmış Türkçeye gıran mı girmiş.

Olanı anlatıyorum ben abartım nerde? Aldattığınu kabul etmiyor asla yem attım doğruyu anlatırsan barışıcam diye hayır aldatmadım diyor sevse böyle bişeyde yaşatmazdı. Kadın güya o gün mesaj atmış mesajı gördüm müsaitsen konuşmak istiyorum diyor sadece sonra aramış açmamış bu onu da gördüm sonra da gece arıyor işte. Ben istesem gündüzden engellerdim telefonu kapatırdım ama aramda bişey yok diyor da gel de inan. Benden önce kesin bişeyler olmuşta benleyken ki kısmı bilemiyorum artık

Siz başkasıyla görüp bitti sanmışsınız. Oda tekrar böyle şeyler yapınca sizden vazgeçmediğini görüp mutlu olmuşsunuz.

Hangi don ?olayi

Baska kizlara yonelmistir bile kendini onu dusunmemeye odakla ego yapma (ondan.hosuna gidiyor )zira ilkeldir kendisi ,engellediginin pesine dusmek gereksiz

Hangi don ?olayi

Baska kizlara yonelmistir bile kendini onu dusunmemeye odakla ego yapma (ondan.hosuna gidiyor )zira ilkeldir kendisi ,engellediginin pesine dusmek gereksiz

Belki de ölümüne inkar ediyor keşke telefon hesap dökümünü isteseydim zaten çıkardı piyasaya net bir şekilde

2 aylık sevgili, 1,5 gün yalvarma
Zaman birimleriniz bir bana komik gelmiyordur inşallah
Bu kadar ciddiye almayın herşeyi, önünüze bakın lütfen

2 aylık sevgili, 1,5 gün yalvarma
Zaman birimleriniz bir bana komik gelmiyordur inşallah
Bu kadar ciddiye almayın herşeyi, önünüze bakın lütfen

gelebilir tabi yalvarma kısmı devam etti biraz daha yani zaman kısa üzüntü az olmak zorunda diye bir kural mı var? Ben onun benden çok üzüldüğünü düşünüyorum hatta benim bu kadar cengaver olacağımı tahmin edemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…