• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatanda mı aldananda mı suç

birbirinizi suçlayıp duruyorsunuz yok sen niye arkadaşına öyle dedin falan filan.konumuz o değil ki kim ne demiş bize ne?biz nerden bilebiliriz onların arasındaki arkadaşlık bağını.konuyu başka yerlere saptırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.yok ben böyle yapmam şöyle yapmam o suçlu bu suçlu size kim sordu sen bunu yapar mısın yapmaz mısın diye herkesin hayatı kendine sen yapmazsın belkide ama onun hayatı farklı bi şekilde konumlanmış ve onun yapması gerekiyor belkide.bizim görevimiz madur durumda olan bu hanıma yardımcı olmak bu durumu en kolay şekilde nasıl atlatabilir yuvasını nasıl toparlayabilir kocasını seviyorsa nasıl geri döndürebilir evet bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor bence.arkadaşlar lütfen biraz mantıklı düşünelim artık.

konu sahibi sordu başlığı okursan

birbirinizi suçlayıp duruyorsunuz yok sen niye arkadaşına öyle dedin falan filan.konumuz o değil ki kim ne demiş bize ne?biz nerden bilebiliriz onların arasındaki arkadaşlık bağını.konuyu başka yerlere saptırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.yok ben böyle yapmam şöyle yapmam o suçlu bu suçlu size kim sordu sen bunu yapar mısın yapmaz mısın diye herkesin hayatı kendine sen yapmazsın belkide ama onun hayatı farklı bi şekilde konumlanmış ve onun yapması gerekiyor belkide.bizim görevimiz madur durumda olan bu hanıma yardımcı olmak bu durumu en kolay şekilde nasıl atlatabilir yuvasını nasıl toparlayabilir kocasını seviyorsa nasıl geri döndürebilir evet bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor bence.arkadaşlar lütfen biraz mantıklı düşünelim artık.

arkadaşım lütfen MANTIK kelimesini sen kullanma, lütfen rica edicem...

sen bana küfür et canım dip boyam geldi üşeniyorum kuaföre gitmeye .

kocasını geri döndürmek...otel rezervasyonlarını, iç çamaşırı faturalarını gördüğüm kocayı...karakter yerlerde dönse nolur yahu, o adamın nefesinden kusarım ben, tövbe estağfurullah

Anlayamadığım bunu neden feminist bir yaklaşıma çevirdiniz. Kimse kimseye saçını süpürge et, erkektir elinin kiridir, kadının görevi erkeği elinde tutmaktır diye bir tutum yok aslında ortada bence…
Burda ortak bir hayat yaşanacaksa bunu ben yapmam o yapsın, hep kadından bekleniyor, dişi kuşuz ya vs söylemler çok saçma..bunları söyleyen arkadaşların bence evliliklerini gözden geçirmeleri lazım. Şuan recep tayyip Erdoğan başbakansa bence emine Erdoğan da en az onun kadar başbakan…bu kadın için de geçerli…iki taraf da yapmacıklık değil, yaranma hiç değil, doğallıktan çıkmak yok ama ılım farklı bir şey .nedense kimse anlamadı bunu.

Anlayamadığım bunu neden feminist bir yaklaşıma çevirdiniz. Kimse kimseye saçını süpürge et, erkektir elinin kiridir, kadının görevi erkeği elinde tutmaktır diye bir tutum yok aslında ortada bence…
Burda ortak bir hayat yaşanacaksa bunu ben yapmam o yapsın, hep kadından bekleniyor, dişi kuşuz ya vs söylemler çok saçma..bunları söyleyen arkadaşların bence evliliklerini gözden geçirmeleri lazım. Şuan recep tayyip Erdoğan başbakansa bence emine Erdoğan da en az onun kadar başbakan…bu kadın için de geçerli…iki taraf da yapmacıklık değil, yaranma hiç değil, doğallıktan çıkmak yok ama ılım farklı bir şey .nedense kimse anlamadı bunu.

aaaaah ahhhhhh bu yorumuna yazacağım çok şey olurda yazamam, evlenmeden hapse düşmek istemiyorum

arkadaşım lütfen MANTIK kelimesini sen kullanma, lütfen rica edicem...

aynen ya küfür ediyor bana hatun kadın haklarını savunuyorum diye mantıklı olmalıyız arkadaşlar ama bak ben küfür ediyorum hiç tanımadığım bir kadına .ama siz mantıklı olun emi .biz mantıklıyız arkadaşım erkekleri dize getirmek için kırmızı rujla ,gecelikle çözüm arayan sizsiniz .

farkında mısınız bılmem ama aslında herkes aynı konuyu savunuyor aldatmanın yanlıs oldugunu.eger yazılanlarla dalga gecmek gıbı cahılce yaklasımlar olmasa ortak nokta aynı.kadının kadına yaptıgına kımse yapamaz zaten.herkes fıkrını yazsın cekılsın.ama olmaz dalga gec laf sok.ayrıca senın dogrunu ben kabullenmem benımkını sen kabullenme.ama saygılı ol.saygıyı unutursak konu aynı bu sekılde dagılır gıder.

bakın burada olayı kimse "Feminizm" yaklaşıma çevirmedi... lütfen kavramları iyice öğrenmeden kullanmayalım...

evliliğimi sorgulamamı isteyen kişinin çağdaş, insan ve kadın haklarından çıkarımları olan, ve bu kavramları feminizmle karıştırmayan birinin olmasını tercih ederim... Kusura Bakmayın...

kocasını geri döndürmek...otel rezervasyonlarını, iç çamaşırı faturalarını gördüğüm kocayı...karakter yerlerde dönse nolur yahu, o adamın nefesinden kusarım ben, tövbe estağfurullah

yorumumun neresi feministçe Allah aşkına?????
ben burda bir gurur vurgusu yapıyorum hayret bişey, aldatılan kadın affetmeyince feminist mi oluyo, sonu istle biten hiçbir kelimeyi mantığını anlamadan kullanma ablacım sen

Bence durum ve hataları karıştırmamak gerek. Yani kadının eşine nasıl davrandığı ve eşin onu aldatması, bunlar farklı konular.
Aldatmak bir şahsiyetsizlik işidir ki bunun tek sebeplisi aldatanın kendisidir.Eğer kişi eşinin durumundan şikayetçiyse ve seviyorsa yuvasını açık açık eşiyle konuşur hal yolu bulmaya çalışılır. Yok olmuyorsa en kötü ihtimalle ayrılınır ve isteyen istediğiyle olma konusunda özgür olur.:20:

kadın esine ilgi alaka gostermedigi icin haksız olabilir ama adam onu bu sebeple aldatarak haklıyken haksız duruma dusmus oluyor..sorunları cozmeye calısmak vardır birde sorunlardan kacıp sevgiyi dısarda aramak vardır insanlar ne zaman dısarıya yoneldigini farkederse ya bosanmalı yada kendine hakim olup evliligini duzeltme yoluna gitmeli kendisine olan saygısını yitirmemeli.. neticede aldatma ortaya en sonunda cıkıyor ve olaylar daha cirkinlesiyor arada cocuk varsa olan ona oluyor iki tarafda birbirine kin guduyor vs vs..boyle durumlarda aldatan kisi cıkıpda esim ilgi gostermedi ondan yaptım deyince haklı olmuyor ne yani esin ilgi gostermeyince dısarıya gidicen esin ilgi gostermeye baslayınca dısarıdakini bırakcan evine doncen nerde kaldı evlilik..

Son düzenleme:
nedense hep suçlu aranır aldatıldıktan sonra kadın yada erkek özel bir çabaya neden girsinki sevgi ile örülü yuvasında bazen öyle oluyorki kan ter içinde evi temizlersin leş gibi ter kokarsın bazen çocugunun altını degiştirirsin evin kokar bazen paran yoktur saçların rengarek dolaşırsın bazende aglarsın salya sümük yüzün şişer öyle çıkıverirsin ama bunlar olurken mutlaka seven insan önemsemez her halin güzel der ve geçer yok ben bakımlı olmalıyım kocamın gözü kAYmasın YOK EBESİNİN NİKAHI ARKADAŞ TEMİZ VE BAKIMLI OLMAYI KENDİMİZ İÇİN İSTEMELİYİZ DEGİLMİ bide bunlar dünya hali illaki olacaksa begenmeyen ÇIKSIN DIŞARI O EV DE NE İŞİ VAR ...... ARTIK BAŞKASINAMI GİDER DAHAMI BASİTLEŞİR O NA KALMIŞ.....:24:

farkında mısınız bılmem ama aslında herkes aynı konuyu savunuyor aldatmanın yanlıs oldugunu.eger yazılanlarla dalga gecmek gıbı cahılce yaklasımlar olmasa ortak nokta aynı.kadının kadına yaptıgına kımse yapamaz zaten.herkes fıkrını yazsın cekılsın.ama olmaz dalga gec laf sok.ayrıca senın dogrunu ben kabullenmem benımkını sen kabullenme.ama saygılı ol.saygıyı unutursak konu aynı bu sekılde dagılır gıder.

sayglı olmaktan basediyorsun öle mi ?burda bir kadın erkek olsam sana küfür ederdim diyor bana . sen hala saygıdan bahsediyorsun neden demiyorsun madem o arkadaşa saygılı ol diye benim yaptığım yorumlarımda en ufak bir saygıszlık yok hepsi yerli yerinde kişiliğe hakaret saygılı bir davranış kadın haklarını savunmak saygısız öyle mi ?ben sizin gibi düşünmüyorum diye saygısızlık yapılsın bana ama size yapılmasın dimi .

yorumumun neresi feministçe Allah aşkına?????
ben burda bir gurur vurgusu yapıyorum hayret bişey, aldatılan kadın affetmeyince feminist mi oluyo, sonu istle biten hiçbir kelimeyi mantığını anlamadan kullanma ablacım sen

aldatma olayina girmek istemiyorum.. sebepler olabilir, hakli haksiz tartisilabilir.. goreceli seyler bunlar..

siz arakadasinizin destege ihtiyaci oldugu donemde , biraz sert konusmussunuz.. ha ben sahsim adima dobra , dogrucu arkadas severim ama her zaman kaldiramayabilirim.. birde isin icinde insanin canini yeterince yakan bir konu varsa, kisinin tavsiyeden cok teselliye ihtiyaci olabilir..

zaten olan olmus, bu saatten sonra arkadasinizi suclasaniz ne, tavsiye verseniz ne? siz birakmayin arkadasinizi,onun size tepkili yaklasmasi cok normal geldi bana..

kendinde edebilirsin dedim rahatça bide uzun uzun yazmış kadın şöle olmalı böle olmalı die bizde pasaklı pasaklı geziyoruz işte ne yaparsın offf birşey yazmak istemiyorum artık anlamayana cevap vermeyeceksin bunu anladım .sabaha kadar anlatsan yine aynı beyin değişmez ki boşverrr laf anlatma.

bütün dünya kadınları adına konuşma bence kimin nasıl gezdiğini nerden biliyorsun? bence sen başkalarının beynine laf ediceğine kendi beynine bak.herşeyi abartmaktan başka bişey yapmıyosun.herkesin beyni sizin gibi çalışsaydı o zaman millet hiç evlenmezdi avrupadaki gibi birlikte yaşamalar başlardı ya da evlenip iki gün sonra boşanmalar ki bu zamanda çok yaygınlaştı böyle şeyler neden sence kadınlar pamela anderson gibi dolaşmadıkları için mi yoksa evde dişi aslan kesildikleri için mi.modern bir milletiz ya artık.herşeyi tersinden anlamayın ben demedim kocanız size küfür etsin sizde ona boyun eğin diye çok saçma konuşuyosunuz böyle bişey söz konusu bile değil herşeyi bu kadar abartmayı nasıl başarıyosunuz.arkadaş buraya konu açmış ben bu konuyla alakalı yorum yapıyorum sadece.bence bu tarz tavsiyeler vericek en son insanlar biziz aslında ne evliyiz nede çocuğumuz var ama uzaktan bakıp atıp tutmak kolay tabi.

Son düzenleme:
sayglı olmaktan basediyorsun öle mi ?burda bir kadın erkek olsam sana küfür ederdim diyor bana . sen hala saygıdan bahsediyorsun neden demiyorsun madem o arkadaşa saygılı ol diye benim yaptığım yorumlarımda en ufak bir saygıszlık yok hepsi yerli yerinde kişiliğe hakaret saygılı bir davranış kadın haklarını savunmak saygısız öyle mi ?ben sizin gibi düşünmüyorum diye saygısızlık yapılsın bana ama size yapılmasın dimi .

ben herkese dedım dırekt neden uzerıne alındın kı?sende bende her kımse o bırbırımızle dalga gecmeye de kufur etmeye de hakkımız yok.bana yapılmasın sana yapılsın dedıgımı sanmıyorum.kadın haklarını savunmak saygısızlık degıl.bunu senden daha cok tartısabılırım ama don bı mesajlara bak hep alıntılarla sert cevaplar verılmıs.lutfen don ve gecmısı oku.

Back
X