Aldatanda mı aldananda mı suç

agresifleştifim falan yok ki benım konu amacından cıktı ona sinirleniyorum ben

bende aksini savunmuyorum zaten hatamı bliyorum ohh iyi dedım de demıyorum ama neden bu kadar üstüme gelındı neden cesıtlı ımalar yapılıor onuda anlamıyorum sanki arkadasımın bu duruma düşmesınden cok hoşnut olmusum gibi bir imaj dogdu

anacım ben şahsen senin üstüne gelmiyorum, konuyu bi kişi açıyo ama bin tane yorum oluyo onlara tepki gösterilebiliyo, ne biliyim kişiliğine bi saldırı olmadıkça takma bunu, neticede yarında ben bi konu açarım sen bana akıl verirsin bunu husumete dönüştürmemek gerek

kırmızı ruj gecelik herşeyi çözüyormuş işte bende yapıcam böle evde pamela anderson gibi gezicem .adam küfür edicek öpücük göndericem ay allahım ya çok kötü şaka gibi.

kusurabakma ama yazdıklarını biraz takip ettim ve görüşlerini hiç onaylamıyorum buda benim fikrim ve eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde.kimse seni pamela anderson gibi gezmeye zorlamıyor sadece biraz kendine çeki düzen vermen yeterli olur diye düşünüyorum.biz boşuna kadın doğmadık herşeye boyun eğmeliyiz demiyorum ama sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.boşuna büyüklerimiz dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye.kadın eşine karşı olan görevini yerine getirmicek adam sabredicek kadının bütün arkadaşları onu uyarcak ama yine umursamicak bu durumda bir erkek ne kadar uzun bisüre dayanabilir sence iyi günde kötü günde bunlar biyere kadar erkekler biz kadınlar kadar sabırlı değilller maalesef buda bir gerçek işine nasıl gelirse öyle çocuklarında olduğu zaman onların geleceği söz konusu olunca öyle şimdi konuştuğun gibi konuşamicaksın.hem diyosun ki kadında suç yoktur ne olursa olsun aldatan erkek suçlu doymak bilmez bir varlık olarak tanımlıyorsun.peki şu anda öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadınlar erkeklerden daha çok aldatır konumdalar bir kadın aldatınca senin mantığınla düşüncek olursak kadın suçlu oluyor ama. bu şekilde değerlendirme yapamazsın aldatmak bu bir kişilik meselesi cinsiyetle alakası yok.madem bir insanla aynı yastığa baş koymaya karar veriyorsun evlilik çocuklar gibi ağır sorumlulukları üstlenebiliyorsun o zaman elinden geldiğince yuvanı ayakta tutmak zorundasın artık nasıl yaparsın onu bilemem bu durumdan duruma göre değişir gerekirse pamela anderson gibi de dolaşırsın madem bu adamı sevmişsin kabullenmişsin olduğu gibi bide üstüne çocukta yapmışsın o zaman elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacaksın kardeşim buda benim görüşüm.

Son düzenleme:
anacım ben şahsen senin üstüne gelmiyorum, konuyu bi kişi açıyo ama bin tane yorum oluyo onlara tepki gösterilebiliyo, ne biliyim kişiliğine bi saldırı olmadıkça takma bunu, neticede yarında ben bi konu açarım sen bana akıl verirsin bunu husumete dönüştürmemek gerek

üstüne alınma sen gereklı gereksız yorum yapana benım tepkim sırf bişiyler yazmak için sırf ego tatmini yapmak için sırf tahrık etmek için yazan ınsanlara bu yorumum...

üstüne alınma sen gereklı gereksız yorum yapana benım tepkim sırf bişiyler yazmak için sırf ego tatmini yapmak için sırf tahrık etmek için yazan ınsanlara bu yorumum...

hepimiz kadınız canım, bunun ne güzellik çirkinlikle ne ilgi gösterip göstermemekle alakası var, zaten kadınlar doğuştan anaçtır adam bişey yapmadıkça sen ilgini sevgini esirgemezsin, bak erkeklere, evli arkadaşları karısını aldatıyoda ya oğlum sen napıyosun demiyolar, arkasında duruyolar gerektiğinde yalanlarına ortak oluyolar, ama biz desteğimizi birbirimizden esirgiyoruz hemen, benim tepkim buna, sen arkadaşının gönlünü alıyosun ve sarıp sarmalıyosun sevginle yapacağın bu

kusurabakma ama yazdıklarını biraz takip ettim ve görüşlerini hiç onaylamıyorum buda benim fikrim ve eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde.kimse seni pamela anderson gibi gezmeye zorlamıyor sadece biraz kendine çeki düzen vermen yeterli olur diye düşünüyorum.biz boşuna kadın doğmadık herşeye boyun eğmeliyiz demiyorum ama sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.boşuna büyüklerimiz dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye.kadın eşine karşı olan görevini yerine getirmicek adam sabredicek kadının bütün arkadaşları onu uyarcak ama yine umursamicak bu durumda bir erkek ne kadar uzun bisüre dayanabilir sence iyi günde kötü günde bunlar biyere kadar erkekler biz kadınlar kadar sabırlı değilller maalesef buda bir gerçek işine nasıl gelirse öyle çocuklarında olduğu zaman onların geleceği söz konusu olunca öyle şimdi konuştuğun gibi konuşamicaksın.hem diyosun ki kadında suç yoktur ne olursa olsun aldatan erkek suçlu doymak bilmez bir varlık olarak tanımlıyorsun.peki şu anda öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadınlar erkeklerden daha çok aldatır konumdalar bir kadın aldatınca senin mantığınla düşüncek olursak yine erkek mi suçlu oluyor bu şekilde değerlendirme yapamazsın aldatmak bu bir kişilik meselesi cinsiyetle alakası yok.madem bir insanla aynı yastığa baş koymaya karar veriyorsun evlilik çocuklar gibi ağır sorumlulukları üstlenebiliyorsun o zaman elinden geldiğince yuvanı ayakta tutmak zorundasın artık nasıl yaparsın onu bilemem bu durumdan duruma göre değişir gerekirse pamela anderson gibi de dolaşırsın madem bu adamı sevmişsin kabullenmişsin olduğu gibi bide üstüne çocukta yapmışsın o zaman elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacaksın kardeşim buda benim görüşüm.

eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde

sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.

:53::53::53:

ya kusura bakmayın da, yok böyle bir mantık....

sevgili site yöneticileri şu konuyu kapatsa artık

konu amacından cıkıp kişisel çatışma haline geldi kımse ceza yemeden konunun kapanması daha mantıklı geliyor

kusurubakma ama yazdıklarını biraz takip ettim ve görüşlerini hiç onaylamıyorum buda benim fikrim ve eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde.kimse seni pamela anderson gibi gezmeye zorlamıyor sadece biraz kendine çeki düzen vermen yeterli olur diye düşünüyorum.biz boşuna kadın doğmadık herşeye boyun eğmeliyiz demiyorum ama sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.boşuna büyüklerimiz dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye.kadın eşine karşı olan görevini yerine getirmicek adam sabredicek kadının bütün arkadaşları onu uyarcak ama yine umursamicak bu durumda bir erkek ne kadar uzun bisüre dayanabilir sence iyi günde kötü günde bunlar biyere kadar erkekler biz kadınlar kadara sabırlı değilller maalesef buda bir gerçek işine nasıl gelirse öyle çocuklarında olduğu zaman onların geleceği söz konusu olunca öyle şimdi konuştuğun gibi konuşamicaksın.hem diyosun ki kadında suç yoktur ne olursa olsun aldatan erkek suçlu doymak bilmez bir varlık olarak tanımlıyorsun.peki şu anda öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadınlar erkeklerden daha çok aldatır konumdalar bir kadın aldatınca senin mantığınla düşüncek olursak yine erkek mi suçlu oluyor bu şekilde değerlendirme yapamazsın aldatmak bu bir kişilik meselesi cinsiyetle alakası yok.madem bir insanla aynı yastığa baş koymaya karar veriyorsun evlilik çocuklar gibi ağır sorumlulukları üstlenebiliyorsun o zaman elinden geldiğince yuvanı ayakta tutmak zorundasın artık nasıl yaparsın onu bilemem bu durumdan duruma göre değişir gerekirse pamela anderson gibi de dolaşırsın madem bu adamı sevmişsin kabullenmişsin olduğu gibi bide üstüne çocukta yapmışsın o zaman elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacaksın kardeşim buda benim görüşüm.

hala küfür edebilirsin canım erkek olmana gerek yok .senden küfür yedim diye düşüncemi değiştirmem ben tamam mı .şu ana kadar hiç bir erkekten küfür yemedim ben sen yediysen bilemem .ben zaten bakımlı biriryim canım bana akıl verme komik oluyorsun .ama hiçbir erkek için böle değilim kendim için böyleyim ben kendime saygı duyduğum için .ayrıca pamelaya da 5 basarım zoruna mı gitti.kadına bak ya bana akıl veriyor bakımlı oll oldu ablacım oluruz sen merak etme kocaya da tasma takarız gidemez bir yere .

kusurabakma ama yazdıklarını biraz takip ettim ve görüşlerini hiç onaylamıyorum buda benim fikrim ve eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde.kimse seni pamela anderson gibi gezmeye zorlamıyor sadece biraz kendine çeki düzen vermen yeterli olur diye düşünüyorum.biz boşuna kadın doğmadık herşeye boyun eğmeliyiz demiyorum ama sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.boşuna büyüklerimiz dememiş yuvayı dişi kuş yapar diye.kadın eşine karşı olan görevini yerine getirmicek adam sabredicek kadının bütün arkadaşları onu uyarcak ama yine umursamicak bu durumda bir erkek ne kadar uzun bisüre dayanabilir sence iyi günde kötü günde bunlar biyere kadar erkekler biz kadınlar kadar sabırlı değilller maalesef buda bir gerçek işine nasıl gelirse öyle çocuklarında olduğu zaman onların geleceği söz konusu olunca öyle şimdi konuştuğun gibi konuşamicaksın.hem diyosun ki kadında suç yoktur ne olursa olsun aldatan erkek suçlu doymak bilmez bir varlık olarak tanımlıyorsun.peki şu anda öyle bir devirde yaşıyoruz ki kadınlar erkeklerden daha çok aldatır konumdalar bir kadın aldatınca senin mantığınla düşüncek olursak kadın suçlu oluyor ama. bu şekilde değerlendirme yapamazsın aldatmak bu bir kişilik meselesi cinsiyetle alakası yok.madem bir insanla aynı yastığa baş koymaya karar veriyorsun evlilik çocuklar gibi ağır sorumlulukları üstlenebiliyorsun o zaman elinden geldiğince yuvanı ayakta tutmak zorundasın artık nasıl yaparsın onu bilemem bu durumdan duruma göre değişir gerekirse pamela anderson gibi de dolaşırsın madem bu adamı sevmişsin kabullenmişsin olduğu gibi bide üstüne çocukta yapmışsın o zaman elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacaksın kardeşim buda benim görüşüm.

resimdeki çift sizsiniz sanırım, Allah bağışlasın elinde tut bırakma sakın

hepimiz kadınız canım, bunun ne güzellik çirkinlikle ne ilgi gösterip göstermemekle alakası var, zaten kadınlar doğuştan anaçtır adam bişey yapmadıkça sen ilgini sevgini esirgemezsin, bak erkeklere, evli arkadaşları karısını aldatıyoda ya oğlum sen napıyosun demiyolar, arkasında duruyolar gerektiğinde yalanlarına ortak oluyolar, ama biz desteğimizi birbirimizden esirgiyoruz hemen, benim tepkim buna, sen arkadaşının gönlünü alıyosun ve sarıp sarmalıyosun sevginle yapacağın bu

tamam ama benm de huyum suyum bu ne yapalırım kı 32 yasına gelmıssım kım olursa olsun hatası varsa söylerım (bu konuda dgrumu yaptım yanlısmı tartısmaya acık) arkadasıma desteğimi neden esirgeyeyim ki o beni bilir ben onu yani benım sorunum neydı ne oldu hayretler içindeyım suan yazılanları okudukca

eğer ben erkek olsaydım böyle görüşleri olan bir kadına kesin küfür ederdim heralde

sabırlı,kurnaz ve anlayışlı olmalıyız.

:53::53::53:

ya kusura bakmayın da, yok böyle bir mantık....

varki yaziliyor :34:

sabirli kurnaz anlayisli olun herseyi yapin hayatinizi kocalariniza feda edin birgün gücünüzün kesildi yerde kocalariniz sizi aldatirsa hos görün nede olsa suc kadinlarda :27::27:

eskiden evlilikler cok uzun sürermis simdi bosanmalar cok oluyor nedeni artik kadinlar erkeklerin aldatmalarini siddetlerini kabul etmiyorlar ,eskiden kadinlarimiz herseyi cekerdi bosanmazdi simdi bas kaldirincami kötü oldu,eski kadinlar nasil herseyi gögüs gelip yuvalarina titredilirse simdide erkekler aynini yapsinki bosanmalar azalsin,HERSEY kadindan bekleniyor :19::19:

tamam ama benm de huyum suyum bu ne yapalırım kı 32 yasına gelmıssım kım olursa olsun hatası varsa söylerım (bu konuda dgrumu yaptım yanlısmı tartısmaya acık) arkadasıma desteğimi neden esirgeyeyim ki o beni bilir ben onu yani benım sorunum neydı ne oldu hayretler içindeyım suan yazılanları okudukca

arkadaşını da seni de tanımıyorum, kadıncağız belli ki bunalıma falan girdi, inşallah düzelir, uyarmak tabiki senin görevin ama aynı anlama gelecek şeyleri yumuşatarak söyleseydin keşke, artık olmuş napacak bişey yok

küfürde erkeklerin tekelinde yani, bunu da öğrenmiş olduk

kendinde edebilirsin dedim rahatça bide uzun uzun yazmış kadın şöle olmalı böle olmalı die bizde pasaklı pasaklı geziyoruz işte ne yaparsın offf birşey yazmak istemiyorum artık anlamayana cevap vermeyeceksin bunu anladım .sabaha kadar anlatsan yine aynı beyin değişmez ki boşverrr laf anlatma.

varki yaziliyor :34:

sabirli kurnaz anlayisli olun herseyi yapin hayatinizi kocalariniza feda edin birgün gücünüzün kesildi yerde kocalariniz sizi aldatirsa hos görün nede olsa suc kadinlarda :27::27:

eskiden evlilikler cok uzun sürermis simdi bosanmalar cok oluyor nedeni artik kadinlar erkeklerin aldatmalarini siddetlerini kabul etmiyorlar ,eskiden kadinlarimiz herseyi cekerdi bosanmazdi simdi bas kaldirincami kötü oldu,eski kadinlar nasil herseyi gögüs gelip yuvalarina titredilirse simdide erkekler aynini yapsinki bosanmalar azalsin,HERSEY kadindan bekleniyor :19::19:

öyle deme biz dişi kuşuz :34:

birbirinizi suçlayıp duruyorsunuz yok sen niye arkadaşına öyle dedin falan filan.konumuz o değil ki kim ne demiş bize ne?biz nerden bilebiliriz onların arasındaki arkadaşlık bağını.konuyu başka yerlere saptırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.yok ben böyle yapmam şöyle yapmam o suçlu bu suçlu size kim sordu sen bunu yapar mısın yapmaz mısın diye herkesin hayatı kendine sen yapmazsın belkide ama onun hayatı farklı bi şekilde konumlanmış ve onun yapması gerekiyor belkide.bizim görevimiz madur durumda olan bu hanıma yardımcı olmak bu durumu en kolay şekilde nasıl atlatabilir yuvasını nasıl toparlayabilir kocasını seviyorsa nasıl geri döndürebilir evet bu sorulara cevap vermeniz gerekiyor bence.arkadaşlar lütfen biraz mantıklı düşünelim artık.

küfürde erkeklerin tekelinde yani, bunu da öğrenmiş olduk

bieirde bana küfür edermiş erkek olsam kadın haklarını savunuyorum diye .bunu söyleyen bir kadın ya bir kadın bunu söylüyor inanılır gibi değil .hey memleketimin kadını bir gram ilerleme ya bir gram .

ya kızlar, hakikaten boşuna konuşmusuz biz, boşverelim bakalım işimize.....

söylenecek laf çok ama boğaz dokuz düğümmüş!!! neyse...

Back
X