- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
hadi ya ben inşaat mühendisleri çok kazanıo die biliodum neyse eden bulur çeksin.inşallah hafifler ve inşallah kendim için yaşamayı öğrenebilirim.devam etmeye calıscam umarım basarırım.
Kazanıyolarda aşıır emek sarf ederek mesela çevre mühendisi daha rahat ve daha çok maaş alabiliyo .
İnşallah unutursun canım .
sevgi herşeyi affedebilir mi?birini cok ama cok sevseydiniz o sizi aldatmıs oldugu halde affeder miydiniz yine sevmeye devam eder miydiniz?
su anda 3.sınıf.ama dediğine göre yani o zamnlar diodu bi tanıdıklarının şirketi varmıs orda calıscakmıs. . .keske onun hayatında biri varmı öğrenebilseydim.gerci ben varken bile baskası vardı şimdi neden olmasın demi?off ya aslında benim canımı yakacak o kadar söz ve davranısda bulunduki ama nedense benim beyin onun sölediği güzel söz ve hareketleri hatırlıo.bende istiyorum artık yüzüm gülsün mutlu oliim ahh ahhh.
sevmeye devam etmek şöyle, araya bi kızgınlık bi nefret girer,bi tiskinme,iğrenme girer ama anılar vardır duygular vardır sevmeye devam edilir bi şekilde. affetmek olmaz.o zaman midesizlik olur gurursuzluk olur kanımca
nefret edemiyorum ya edemiorum yokluğu hergün içimi dahada kanatıo bu nası bi acı nası bi sızı yaa(((((((((((((((((((((((
ben o kadar mutsuzum ki içimde kanayan bi yara var.onun bana söyledikleri ettikleri ne bileyim. . . ama hala cookk seviorum.onunda beni çok sevdiğini biliordum ama bu kadar cok sevmesine ragmen neden böle bişey yapdı?ben hiç bu kadar mutsuz olmamısdımki.hiç bu kadar cok üzülmemişdim ki . ..nefret etmeye calısıorum ama onuda beceremiorum.canım cok yanıo.keske bende senin gibi yapsaydım.keske duygularım tükeninceye kadar bekleseydim.ama ben ona o kadar kızgındımki öfkeden sevmediğimi sanıyordum.ama malesef seviyormusum ne zaman unuturum ne zaman unutcam bilmem zaten bide biz ayrı sehirlerdeydik yılda tas catlasın 10 defa gorusebilirdik.ama sürekli telde iletişim kuruoduk ve oda benim kaldıgım yerde ailesi oldugu için tatillerde geliodu.ha deyincede bulusamıoduk.inadına gidip bide sözlendim hersey daha karman corman oldu su an sözlü deilim ama.işte dedim bi msj atim ffalan ama cesaretde edemedim.su an beni seviormu onuda bilmiorum.bunu bana düsündürende hani çok seviodu ya benden hiç vazgecmedi ya o yüzden acaba beni unutmus mudur die düşünüyorum.bilmiorum sonum ne olcak.allah mutluluğunu daim ettirsin.inşallah hep mutlu olursun.bekarlığımda bende aldatılmıştım. telefon ekstrelerinden yakaladım, kanıtladım ve ayrıldım. sonra sadece birgün dayanabildim, ertesi gün bir defa msj atsın barışacağım dedim kendi kendime, nefes alamıyordum çünkü. nolursa olsun barışacaktım.
barıştımda.. kaç yıl arkadaşlığımız devam etti. yavaş yavaş yaş aldıkça aklım başıma geldi. karşımda oturup bambaşka bişey anlatırken o anlarda söylediği yalanlar aklıma geliyordu, yanıma gelirken tlf sessize alması, tuş kilidi şifreleri vs.
yaratık gibi görmeye başladım, sesini duyduğumda midem bulanmaya başladı.. sonra eşimle tanıştım, hayatındaki ilk kadın bendim, çok şükür güvenim tam. şimdi eşimi gördükçe bazen aklıma geliyorda, daha çok tiksiniyorum ondan.
benim bu raddeye gelmem 3 yılımı aldı. üç yıl naparsa yapsın umursamadım. hem ağladım hem yanında oldum. zamanla aklım başıma geldide kurtuldum..
Allah sanada nasip etsin, sevgi aşk bambaşka bişey. hem mutlu olmak istiyorsun hemde yaşadığın acıyı biri söküp alayım dese onuda istemiyosun, böyle kendi kendine zarar verme hastalığı verme varya onun gibi bişey..
zamanla herşey yoluna girer inşallah...
insanız, giydiğimiz kıyafetlere bile alışıyoruz.. sevdiğimiz, gönül bağladığımız bir insanla bir şeyler paylaşıp, ayrılmak kolay değil. ama ilişkiler iiki kişiliktir, eğer bir üçüncü dahil edilirse, o ilişki ilişki olmaktan çıkar.. kendinizi yıpratmayın demeyeceğim çünkü elinizde değil biliyorum.. size söyleyebileceğim tek şey, tüm bunların geçeceği.. ne kadar zaman sürer bilmem ama siz bu süre zarfnda kendinize ne kadar ilgi gösterirseniz,kafanızı dağıtacak şeyler yaparsanız o kadar kısa sürer bu zorlu dönem. iyi akşamlar!
Unut artık iyi kötü hiçbişiyi düşünme cnm .. İyi forumlar .
saol cnm seninde kafanı şişirdim tavsiyelerin için cok saol dediklerini uygulamaya calıscam iyi aksamlar.
mantıklı bi çözüm.ama kim yıllarca katlanır ki.ben bu durumu yasadıgımda hislerim tükensin die 2 ay bekledim.amaa o 2 ayda oda bııkmısdı
Son yorum baya kısa oldu başımda çok büyük sorunlar vardı yazamadm cnm . Ama uzatılacak birşeyde yok dediğim gibi düşünmemeye çalışmalsn başka yolu yok . İnşallah hep mutlu olursun . Ayrıca başımda şişmedi :)
Çok zor zaten aldatmadan sonra ilişkiyi toparlamak
aldanı affetmek ; ona tekrar fırsat vermektir ..
önemli deil cnm.umarım en kısa sürede sorunların biter seninde bi an önce kavuşursun sevgiline.beni dinlediğin için gercekden cok saol.umarım unutuurum cok zor gelio ama baskada carem yok.umarım mutlu olurum hiçbi zaman ihanet etmicek biri olur hayatımda.
sanırım aynı durumu yasadın sende(insan afffeder gibi gelio ama ölede olmuo sonradan yanıldıgını anlıorsun
Yaşamadım hiç ama ben empati çok iyi yapabilirim her durum hakkında, mesela bir kez güvenim kırılmıştı ufak bir yalanla o ile yetmişti,
insan artık güvenemiyor, aklına o yaptığı geliyor süreklive ben başa kalkan bir insanım çok kötü bir huy belki ama elimde olmuyor hazmedemeyince çok laf sokarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?