aldatanı affeder miydiniz?(canınızdan cok sevseydiniz)

cok güzel ifade etmişssin.okudum da cümlelerde kendimi buldum sanki. . .bana görede sevgi herşey deildi.bende öyle düsünüyordum.ama ne bilim onu özlediğimden olsa gerek düşüncelerim değişio.cok özlüyorum.beni aldatmasına rağmen keske karsımda olsada sımsıkı sarılsam diorum.ama yeri gelior öylede kızıorum ki . .tam bi duygu karmasası içindeyim.su cümleni anlamadım"dedin ya sevgiliyken affedilse nolur edilmese nolur"bunda demek istediğin neydi?

onu içime gömmeyi . . .ama bunu basarıncaya kadar ölüp ölüp dirilcem öle gözüküor..

Eminim çok zor olacak belki, hatta seni hiç bir söz rahatlatmayacak bunada eminim ama yinede söylemek istiyorum. Birincisi Allah bir kapıyı kapar başka kapıyı açar belkide iyiki o hayatımdn çıkmış diyeceksin. İkincisi bende bir ara hayırsız bir sevgilimi unutamadım çoğu yaptığı şeye rağmen, bana psikologum şey dedi, belki yıllarca birlikte olacaktınız ve yıllar sonra sen ondan sıkılacaktın onun hareketlerini mantığın almayacaktı demişti. O zaman için bunu hiç anlamamıştım. Sonra yeni bir ilişkim oldu şuanda tam 5 yıllık ve kadının dediği oldu şuanda sevgilimin hareketleri benim hoşuma gitmiyor. Yani herşeyde bir hayır vardır. Umarım bir nebze burada rahatlıyorsundur

ya evet beimde cıkdıgım dönemler ondan sıkılmıslıgım olmusdu.zaten bizim ilişkimizde saygı denen bişey yokdu.peki eski sevgilini nasıl unuttun?bende istiyorum unutmayı ama unutmak istiyorum demeklede bu yürek unutmuyorki ne yazıkki..biz onunnla herseye ragmen beraberdik.her zorlukda ne o bırakıp gitti ne de ben ama arada ihanet olunca sonuc ortada ne yazıkki ben giden taraf olmak zorunda kaldım.burasıda olmasa zaten kafayı yerim facede kullanmıorum bura gercekden rahatlamamı saglıo.ve sizler gibi degerli arkadasların düşünceleri insana umut oluyor.

Nasıl unuttum dersen zaten sonradan anlıyorsun doğru kişi olmadığını birde lise dönemindeydi, artık yaptıklarına dayanamadm unutamadığım o kişiyi bir mucize oldu sadece son kez ağlıyorum onun için dedim ve Allahtan bir daha ağlamadım ağzınıda adıma almadım. Bitti gitti. Dua etmeni Allahtan hayırlısını istemeni dilerim.

benimde öle yeni mezun oldum zaten liseden.ama ilk ve son ask olunca insan sevgi nedir ask nedir onda öğrenince gözünü onda acıp onda kapayınca unutması epey zor oluyor ne yazıkki.senin adına sevindim cnm ne güzel unutmussun bitirmişsin darısı basıma inşallah.dua edicem ama kabul olurmu artık oda allaha kalmıs

Büyük konuşmak gibi olmasın ama herşeyi affedebilirim aldatılmayı aslaa

İşte bende bu sebepten unutmakta zorlanmıştım. İlk olduğu için ama üzülme sonradan anlayacaksın sevmediğini çocukluk olduğunu güven bana gerçi banada böyle diyorlardı umrumda olmuyordu ama sonradan anladım genelde herkes aynı yoldan geçiyor.

Sevgılıyken affetsende karsı taraf ıcın bu hıc bıseyı ifade etmez. Benı affetti avucumun içinde yıne aldatırım yıne affeder düşüncesinde olur. Demek ıstedıgım buydu. Ama evli helekı cocuk sahibi olanlarda bıraz korku oluyor. Çocuğunu kaybetme es dostlarına karsı rezil olma korkusu gıbı. Sevgılıde bu olmazkı. Yaptıysa sevgılı yıne yapacak her iddiaya kalıbımı başarım.

umarım bunu diebilirim bigün.başlarda dediğin gibi insanın bi kulağından girip dierinden cıkıyor ama inşallah unuturum nefret ederim.belki bikaç yıl sonra hiç umurumda olmayacak .belki zamanla yine bişey farketmeyecek oooff

çok doğru. . .ama bi insan neden aldatır ben bunu cok merak ediyorum.heleki bu denli sevdiğini hissettiriyorsa...oofff oooff

Emin ol umrunda olmayacak,lisede olan şeyler unutuluyor. Örneğini çok gördüm. Ünv git mutlaka karşına istediğin gibi birisi çıkacaktır. O zaman boşa üzüldüğünü anlayacaksın =)

Emin ol umrunda olmayacak,lisede olan şeyler unutuluyor. Örneğini çok gördüm. Ünv git mutlaka karşına istediğin gibi birisi çıkacaktır. O zaman boşa üzüldüğünü anlayacaksın =)

ilk aşk da mı?üniye gidicem inşallah başka türlü kafamı dağıtamamki zaten.dürüst iyi biri çıksında başka bişey istemiorum allahdan .inşallah dediğin gibi olur cnm:)

Çok net olarak cevap veriyorum; ASLA... Seven insan zaten aldatmaz. Beni sevmeyen insanla da aşkından ölsem bile birlikte olmam çünkü tek yaptığım şey kendimi kandırmak olur. Tabii insanların yaşam şartlarına göre değişebilir bu. Kimi insanlar sevdikleri için değil de mecbur oldukları için affederler. Ekonomik özgürlüğü yoktur, kalacak, gidecek yeri yoktur, desteği yoktur, tek başına mücadele edecek gücü yoktur affeder.... Ama tüm bunlara sahip olan bir insan hâla bilerek ve isteyerek affediyorsa dediğim gibi sadece kendini kandırıyordur.

e peki gerceden cok sevdiğini hissettiriorsa?yaptığınız her türlü saçmalığa katlanıorsa ve asla sizden vazgecmiorsa?bu erkek neden aldatır.bunun içinde sevmior diebilir miyiz?

canımdan çok sevdiğim kocam beni bugün aldatsın yarın açarım davayı..
büyük konuşmaktan da korkarım ama.. Allahım korusun kimsenin başına vermesin

canımdan çok sevdiğim kocam beni bugün aldatsın yarın açarım davayı..
büyük konuşmaktan da korkarım ama.. Allahım korusun kimsenin başına vermesin

allah korusun.yuvanız mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.hep daim olsun.kimsenin benim gibi acı cekmesini istemem.cogunluk nerdeyse herkes karsı affetmeye.

e peki gerceden cok sevdiğini hissettiriorsa?yaptığınız her türlü saçmalığa katlanıorsa ve asla sizden vazgecmiorsa?bu erkek neden aldatır.bunun içinde sevmior diebilir miyiz?

Erkeklerin aldatması aslında çok normal. Her ne kadar feminist arkadaşlarımız kızsa da erkekte ilkel atalarımızdan gelen soyunu devam ettirme içgüdüsü halen mevcut. Yani ne kadar çok eşle çiftleşirse o kadar soyunu devam ettirme şansı artar. Ve bunu bazen tamamen iç güdüsel olarak yapar. Ama zamanla insan sosyal bir varlık haline geldikçe bu güdüler baskılanmış... Tabii ki tek neden bu değil... Mesela kendine güveni olmayan erkek ALDATIR... Kişiliğini tam geliştirememiş erkek ALDATIR... Sevmeyen erkek ALDATIR. Ama bunların en kötüsü sevdiği halde aldatan erkektir. Bir erkek bir kadını çok sevdiği halde aldatabiliyorsa zaten o adamdan hayır gelmez arkadaşım. Sevmeyen adama yine bir şekilde "sevmiyordu da aldattı" dersin. Ama severken aldatan adamın kendi sevgisine saygısı yoktur herşeyden önce.

allah korusun.yuvanız mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.hep daim olsun.kimsenin benim gibi acı cekmesini istemem.cogunluk nerdeyse herkes karsı affetmeye.

Ha bu arada sen bakma burada hep bir ağızdan asla affetmeyiz dememize. İnsan başına gelmedikçe asla bilemez ne yapacağını. Benim başıma geldi ben ordan biliyorum:))) Ben herşeyi silip öğrendiğim an açıklama yapmasını bile kabul etmeden gittim. Hiç pişman olmadım. Şu an bambaşka biriyle çok güzel bir birlikteliğim var. İlk öğrendiğim an saniyenin onda biri süre içinde benim de aklımdan "Şimdi ben ne yapıcam, ya başka biri çıkmazsa karşıma, acaba bende mi bir eksiklik vardı, bundan sonra hayatım nasıl olacak, tek başıma ayaklarımın üstünde nasır dururum" gibi bir milyon soru geçti. Ama o saniyenin onda biri kadar süreden sonra kendime olan saygım ağır bastı. Bastım tekmeyi. Dediğim gibi hiç pişman değilim. Yine olsa asla tereddüt etmem. Çünkü öğrendim ki şu hayatta insanın kendisine olan saygısından daha önemli birşey yok. Çünkü öğrendim ki ben eksik olduğum için aldatılmadım, aldatan eksik olduğu için aldattı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…