thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Zaten Merhaba Merhaba bi ilişki ortada bi ahbaplik yok yani konusmasalarda önemli değil .. ya kamera kayıtlarını sordum yönetici dediki öyle veremeyiz bi sorun mu var bende bişiy diyemedim annemde baskı yapıyo kadın anlamistir sen Karışma diye
O zaman kadına yaz tatlım, apartmanın girişindeki kamera kayıtlarından bulabilirsiniz. Kadın da şu diye.
Acaba fake hesap açıp kadına sizin dediğiniz gibi mi desem ama kadının facesinde kocasının da ismi var ortak hesapmi kullaniyorlar
Hayır facebooktan yazma, kadının eve geliş saatine göre mektup bırak kapısının önüne
Ya o öğretmen erken çıkıyor herif te öğretmen bense 5 te çıkıyorum işten eve gelene kadar adamin evde olup olmadığını kestirememki
Yalnız adamlar ne terbiyesizler, sevgilisi ile aynı siteye taşınmışlar
Merhaba arkadaşlar bu sefer kendime dert edindim yokmuş gibi... komşumuz var fazla girip çıkmayız yeni taşındılar zaten çalışan da insanlar Günaydın, iyi akşamlar demekten ötede degil ilişkimiz. Komşumuz bayan öğretmen sömestr tatilinde iki çocuğuyla beraber ailesinin yanına tatile gitti. Neyse bi gece geç vakit hafta sonuydu bi ses duydum kapının dürbününden bakarken karşı komşumuz sarışın bir bayanla sarmas dolaş eve girdi ben bi kaç akşam üst üste yakaladim hatta anneme bile gösterdim. Hatta bi gün kapıyı açtım dışarda ki ayakkabıları içeri almak bahanesiyle yüzünü daha iyi görmek için çok panik oldular. Ya somestr bitti daha görmedim ta ki bizim karşı siteye o kadın taşınmış hemde camları karşılıkli kadına çok üzülüyorum ya nasıl anlamiyo
yuh bı de eve mı getırıyor.Karısı durumu ogrenmeliMerhaba arkadaşlar bu sefer kendime dert edindim yokmuş gibi... komşumuz var fazla girip çıkmayız yeni taşındılar zaten çalışan da insanlar Günaydın, iyi akşamlar demekten ötede degil ilişkimiz. Komşumuz bayan öğretmen sömestr tatilinde iki çocuğuyla beraber ailesinin yanına tatile gitti. Neyse bi gece geç vakit hafta sonuydu bi ses duydum kapının dürbününden bakarken karşı komşumuz sarışın bir bayanla sarmas dolaş eve girdi ben bi kaç akşam üst üste yakaladim hatta anneme bile gösterdim. Hatta bi gün kapıyı açtım dışarda ki ayakkabıları içeri almak bahanesiyle yüzünü daha iyi görmek için çok panik oldular. Ya somestr bitti daha görmedim ta ki bizim karşı siteye o kadın taşınmış hemde camları karşılıkli kadına çok üzülüyorum ya nasıl anlamiyo
Zor bi durum ben olsam bilmek isterdim fakat nasil anlatabilirsiniz bi fikrim yok esinizle paylastiniz mi
Sizden tam sağlam dedikoducu komşu olur heeher siteye apartmana lazım sizden itina ile kapı gözetlenir
Kadinin bildigini zannetmiyorum yoksa cesaret edip nasil karsisina tasinsin o rahatlikla balkonlara cikabilsinler.
Evet ilgilendirmez ama ben bilmek isterdim ya bi sekilde aptal yerine konulmak istemezdim
Dusunsenize su an biz bile biliyoruz ama kadinin haberi yok gercekten uzucu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?