• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılan birine nasıl teselli vereyim?

allofus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
232
92
123
arkadaşlar nasıl anlatsam bilemiyorum. bu sabah annemle konuştuğumda çok değer verdiğim birinin eşi tarafından aldatıldığını öğrendim. annemi aradım gördüğüm kötü bir rüyayı anlattım. annem de "hamilesin üzülürsün diye sana söylemeyecektik " falan diyip anlattı. X abim öyle iyi biridir ki anlatamam. tanıyıp da sevmeyen birini daha önce hiç görmedim. küçüklüğümden beri bilirim onu baba gibidir. eşine her zaman iyidir. çocukları desen dünya tatlısı. kadın sen facebookta bul birini o melek gibi adamı aldat. hem de üç yıldır beraberlermiş. X abim bu adamı facebookta eşinin akrabası bilip ekleyip fotoğraflarını falan beğenmiş. adam defalarca evlerine gelmiş. X abiye bu adam için nerelerden getirtip neler neler taşıtmış. resmen hizmet ettirtmiş adama. öyle üzgünüm ki. durup dururken huzurum kaçtı resmen. abim eşini çok sever onu mutlu etmek için elinden geleni yapardı. herkes ne şanslısın ne iyi bir eşin var derdi o kadına. hatta kadının ilişkisini anlattığı arkadaşları sesini kaydetmişler. bi de diyor ki " X çok iyi bi adam.evine bakıyor beni seviyor çocuklarına çok iyi bir baba her ortamda sevilen sayılan biri. bir kötü hareketini huyunu görmedim ki boşayayım". hem bunları söylüyor hem de aldatıyor. Allahım inşallah yalandır , iftiradır diye dua ettim ama gerçekmiş. telefon görüşmelerinin kayıtları şahitler ses kayıtları var. hadi bunlara inanmam diyelim ama itiraf etmişler.
ailece yıkıldık resmen. çok üzgünüm. abimi arayıp tek kelime diyemedim. ne denir ki bu durumdaki bir adama.kadın arayıp affet beni diyormuş. abim affetmem diyor ama öyle yumuşak kalpli bir adam ki belki de affedebilir diye düşünüyorum. o zaman da bu evlilik yürür mü bilmiyorum.
çocuklar da farkında değil annelerini sorup duruyorlarmış. annem bakıyor şimdi onlara. dedeniz hasta olmuş anneniz ona bakmaya gitti. iyileşince gelecek diye şimdilik oyalamış çocukları. zavallı yavrucaklar.
işte benim derdim de bu dostlar. böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum.bir akıl verin.

arkadaşlar nasıl anlatsam bilemiyorum. bu sabah annemle konuştuğumda çok değer verdiğim birinin eşi tarafından aldatıldığını öğrendim. annemi aradım gördüğüm kötü bir rüyayı anlattım. annem de "hamilesin üzülürsün diye sana söylemeyecektik " falan diyip anlattı. X abim öyle iyi biridir ki anlatamam. tanıyıp da sevmeyen birini daha önce hiç görmedim. küçüklüğümden beri bilirim onu baba gibidir. eşine her zaman iyidir. çocukları desen dünya tatlısı. kadın sen facebookta bul birini o melek gibi adamı aldat. hem de üç yıldır beraberlermiş. X abim bu adamı facebookta eşinin akrabası bilip ekleyip fotoğraflarını falan beğenmiş. adam defalarca evlerine gelmiş. X abiye bu adam için nerelerden getirtip neler neler taşıtmış. resmen hizmet ettirtmiş adama. öyle üzgünüm ki. durup dururken huzurum kaçtı resmen. abim eşini çok sever onu mutlu etmek için elinden geleni yapardı. herkes ne şanslısın ne iyi bir eşin var derdi o kadına. hatta kadının ilişkisini anlattığı arkadaşları sesini kaydetmişler. bi de diyor ki " X çok iyi bi adam.evine bakıyor beni seviyor çocuklarına çok iyi bir baba her ortamda sevilen sayılan biri. bir kötü hareketini huyunu görmedim ki boşayayım". hem bunları söylüyor hem de aldatıyor. Allahım inşallah yalandır , iftiradır diye dua ettim ama gerçekmiş. telefon görüşmelerinin kayıtları şahitler ses kayıtları var. hadi bunlara inanmam diyelim ama itiraf etmişler.
ailece yıkıldık resmen. çok üzgünüm. abimi arayıp tek kelime diyemedim. ne denir ki bu durumdaki bir adama.kadın arayıp affet beni diyormuş. abim affetmem diyor ama öyle yumuşak kalpli bir adam ki belki de affedebilir diye düşünüyorum. o zaman da bu evlilik yürür mü bilmiyorum.
çocuklar da farkında değil annelerini sorup duruyorlarmış. annem bakıyor şimdi onlara. dedeniz hasta olmuş anneniz ona bakmaya gitti. iyileşince gelecek diye şimdilik oyalamış çocukları. zavallı yavrucaklar.
işte benim derdim de bu dostlar. böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum.bir akıl verin.

işte en nefret ettiğim şey hem karnım doysun hem pastam dursun

be kadın bu yapılır mı boşan o zaman adam bu kadını öldürse ne olacak evinin içine kadar sokmuş

adamın gururunu ayaklar altına almış utanmaz kadın.

Benim de cok yakin bir kiz arkadasim dunyalar iyisi olan 5 senelik sevgilisini aldatti defalarca sahit oldum buna. Arkadasimi uyarmaktan oteye gecemiyordum. Sizin gibi konu acmistim buraya kendime yediremeyip. Maalesef bir sey yapilamiyor bu durumlarda. Iliskimi kesmekten baska bir sey yapamadim ben de arkadasimla. Cok sinir bozucu bir durum ama bizim elimizden ne gelir ki

Ee görüldüğü üzere, aldatma bir "cinsiyet" meselesi değil, "şahsiyetsizlik" meselesi.

Nasıl teselli edeceğinize gelirsek bunun tesellisi yok, gerçekten zor bir durum Allah sabir versin. Bence bu dönemde cocuklariyla ilgilenip, onlarla daha fazla vakit gecirmesi ona daha iyi gelecektir.

bunun tesellisi malesef yok :( aynı şeyi annem de yaşadı. kimse arasın sorsun kimse evimize gelsin bizimle konuşsun istemedik.
söyleyeceğiniz her şey o adamı daha da yorar üzer :(

Adam katil olmasa iyi evinin içine kadar sokup işini gördürtmek nedir :KK57::KK57::KK57:

aşmış sınırı fazlasıyla

Adama dokunmayacağını bilsen, arayıp bi "başın sağ olsun" demek vardı da. Neyse.
Aramak yerine ziyaret edip dertleşebilirsin, zira öyle iki dakikalık bir telefon konuşmasında teselli verilebilecek bir durum değil.

Teselli veremezsin ,helede bir erkek icin daha agirdir bu
Biz kadinlar aglariz ,konusurz ,dertlesiriz bir sekilde rahatlariz ama bir erkek kolay kolay karim beni aldatiyor diyemez sanirim.Eger ayrilirlarsa en fazla gecmis olsun derdim herhalde.Yada seni haketmemis ,ona degmez uzulme derdim belkide

bence bişey demeyin...o sizi yakın hissedip paylaşırsa,derdine ortak olun...
veya illaki birşey diycem dersen
x abi sen çok değerli bir insansın
bunu sakın unutma demen yeterli

İlk degilsin Aldatılan sonda olmayacaksın deyin..

Benim de cok yakin bir kiz arkadasim dunyalar iyisi olan 5 senelik sevgilisini aldatti defalarca sahit oldum buna. Arkadasimi uyarmaktan oteye gecemiyordum. Sizin gibi konu acmistim buraya kendime yediremeyip. Maalesef bir sey yapilamiyor bu durumlarda. Iliskimi kesmekten baska bir sey yapamadim ben de arkadasimla. Cok sinir bozucu bir durum ama bizim elimizden ne gelir ki

ilişkini kestiysen bence sevgilisinede dogru olani soylemelisin cok kotu bir sey bu o durumda sende olabilirdin ve kandirilabilirdin bence bilmesi gerek o kisinin :(

Hadi seviyodu abini ama bir gaflete dusup bir yanlis isledi ama eve kadar getirlemeler hamal gibi kullanmalar bunlar cok terbiyesizce ve utanmazca bence abin barismamali

Böylesi şanslı olur zaten. Ahh ahhh:KK14:
Bunun tek tesellisi yeni, temiz aşktır başka ne tesellisi olacak.
Bu kazığı ancak aşk unutturur.
Adam da bu yarayla yeni aşka nasıl, ne zaman yelken açar bilemiyorum..

Ben bazı katilleri anlıyorum. Resmen adama enayi muamelesi yapılmış ya!

Şimdi bunu affeden adama ben ayy ne yumuşak ne iyi kalpli demem salak derim.
Umarım öyle bir şey yapmaz!

bu kadının yeni ve temiz bir aşk diye bir tesellisi de olamaz. adam evli çocuklu hatta eşi hamileymiş. bu ikisini bilmem ama allah benim abimin bundan sonraki yolunu aydınlık etsin. ayakta kalması için güç kuvvet versin.

Back
X