Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

Ayrılıklar insana hüzün verir ama aldatıldığını bile bile de aynı evde yaşamakta acı verir.

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun, doğru kararlar vermenizi nasip etsin.

SiE katılıyorumm ve malesef aldatmamın dewamıda gelirrr

ne zor konular bunlar. gecmiş olsun diyorum bana yorum yapmak düşmez. en iyisini yasayanlar bilir..

size yürekten helal olsun diyorum, ne kadar dik duruşlu bi kadın olduğunuz çok belli oluyor. Allah yardımcınız olsun umarım herşey sizin ve evladınızın hayrı yönünde gerçekleşir

aldatılmadım yada hiç yakalamadım ama duruşunuza hayran kaldım keşke bende sizin kadar sağlam durabiliyor olsaydım.

Biraz daha iyi olduğum günlerden biri, evliliğimin bittiğini kabullendim artık da, şu bana razı görünen tavrı kabullenemiyorum...
Dünyam oğlum oldu.
Çok şükür ki zorlaştırmıyor benim için olup biteni, babasıyla önemli bir karar aşamasında olduğumuzu biliyor ve bekliyor. Özlüyor babasını, uygun olan her fırsatla onunla birlikte.
Babası da asıl o zamanlar kahroluyor, kaybettiklerine acı acı bakıyor ve perişanları oynuyor.
Bazen yeterli mi şu dönem yaşadıkları acaba diyorum ama sonra bu adamla tekrar aynı evde olma düşüncesi midemi bulandırıyor, başım dönmeye başlıyor, eski kızgınlık geri geliyor...
Olmuyor,olamuyor...
Hani bana, duruşuma hayran olduğunu söyleyen bayanlar var ya, onlara şunu demek istiyorum: Hiç kolay değil, ama bana başka türlüsü öğretilmedi, güçlü olmak zorundaydım hayatımın her döneminde, sonra bir de bakıyorsun ki karakterin olmuş...
Vicdansız zevk peşinde olan hayatının erkeği de kamçılıyor bu duruşu :)
Kalın sağlıcakla ve İyiki Varsınız....

Helal olsun okurken tüylerim ürperdi kendinizi ezdirmediğiniz için hayatınızı mahfetmeden kurtuldugunuz icin ayrıca tebrik ediyorum keske herkes sizin kadar duyarlı olsa...

her insan hata yapar zaaflarına yada ne bileyim şeytana yenilebilir bu güzel mutlu yuvayı bozmayın eşin sizi siz eşinizi seviyordunuz bir süre ayrı kalıp sonra karar verin öfkeyle kalkıp zararla oturmayın güzel yavrunuzun hatırı için yeniden denemeye değer siz gücünüzü yuvayı toparlamada kullanabilirseniz inanın çok daha güzel olur mutlu kalın sizden güzel haberler bekliyorum

sağ duyulu bakış açınız için teşekkürler.
inanın hergün bu düşünceler ile beyin fırtınaları yapıp duruyorum...
Allaha sığındım, doğru yolu gösterecektir bana, inanıyorum.
dediğiniz bişey çok hoşuma gitti, bu gücünüzü yuvanızı bir arada tutmak için kullanın demişsiniz.
Sanırım orada biraz farklı davranıyorum, hep tek başıma kalabilmek konusunda gücümü oraya çıkartıyorum, kendimi motive ediyorum, ama söz değerlendireceğim bu söylediklerinizi...
bakalım zaman ne gösterecek....
Tevekkülle bekliyorum

inancınıza hayran kaldım ve kararınıza.. bunu yapamayan biçok kadın var Allah yardımcınız olsun tevekkülünüzü bırakmayın acınız diner inşallah oğlunuza sarılın üzülmeyin artık

takdire şayan duruşunuz var...ama gönül ister ki bunu hiç yaşamamış olsaydınız...hafıza denilen şey öyle bir olgu ki, silme durumu yok, herşeyi başa sarma durumu yok, yok yok ne yazık ki, insan neden başka arayışlara girer bu sorunun cevabını bulan var mı, daha doğrusu bunun cevabı var mı...sonsuz özveri, sonsuz sadakat, sonsuz bağlılık verilirken neden karşılığında akla hayale sığmayan, hazmı mümkün olmayan durumlarla karşılaşılır, binbir emekle büyütülen hisler o '' büyü'' neden bozulur...mutlular kervanından neden aldatılanlar kervanına zorla sokulmaya çalışılır ki...söz yok...

Çok zor işler bunlar ya okudukça üzülüyorum.
Allah'ım hiçbirimizi şaşırtmasın.
Siz doğru olanı yapmışsınız tebrik ediyorum sizi.
Ama olan arada hep çocuklara oluyor yazık günah değil mi şimdi.
Bu kadar güzel bir ailen var bir sabah uyanıyorsun ki baba evden gitmiş, anne üzülmüş yazık ya vallahi.
Eşiniz kendine sorsun o soruyu bakalım, 2 rus o.. yüzünden değdi mi acaba bu evliliği bitirmek?

ben bile hayran oldum drepsi sana ama biz insanoğlu tatmin olmayı bilmeyiz herşey mükemmel ya yetmez bize ayrılırken bile ne kadar profesyonelce davranmışın biz olsak hırgür 7 alem duyardı herhalde
bende bi aldatılma anımı paylaşayım 10 yıllık çiftiz çıktık,sözlendik,okulu, askerlik derken 2 yıl olcak ocakta evleneli evlendiğim 6 ayında kocam bi ilgisiz oldu garip çağrılar yolda ona buna bamalar ama nasıl bakma se etmiyom düğün var akrabanın oraya gelen yabancı akrabların kızlarıyla fazla lavboli olunca bende kayış koptu düğünden bikaçgün önce yolda gidiyorum yegenleri felanda var yanımda bekar kızlar düğün için toplanmışladı kızlarda bizde kalıyodu onlar önde ben arkada bi yeğeniyle gidiyoruz yanımızda gel canım kız çok çakalda çok dedim geliyom dedi nerde yolda o kadar kız var bana laf attılar düğün evine gittik bunun ilgisi gene orda burda kendi yeğeni bile farketmiş amca onla bunla ilgileneceğine yengemle ilgilen o kadar kızın içinde bi yengeme laf attılar dedi kıza bişey diyemem cahil bizimki bi parladı tartıştık ben sus dedikçe bu bağırıyo elini kaldırdı bana herkesin içinde tuttular ablaları abileri yeğenlerinin önünde o an kal geldi bana bunu yapan okumuş aşkımız dillere destan olmuş o gün zaten o etiket bitti herkesin gözünde kaynar sular tepemden aşağı döküldü eve gldim çok zoruma gitti oda geldi hemen peşimden demekki isteyince geliniyomuş bağırmaya başladı tekrar elini kaldırdı duvara yumruk attı hayatımda hiç bu kadar zoruma gitmemişti hiç bu kadar aşağılanmamıştım ağlıyorum ama nasıl astım hastasıyım ben o an bide kriz geçirdim az önce elini kaldıran bağıran aşağılayan adam yardım etmeye çalışıyo bırak dedim kendimi odaya attım allahım nasıl bi sınav ilacın kapağını açamadım nefesim iyice kesildi gözüm karardı sonrası acildeyim akşam sabah oldu ben gözümü açtığımda acil yoğunbakımdayım akşam saat 10 olmuş hlim yok hayatımda hiç böyle bişey yaşamamıştım ben bi fiske yemedim hayatım boyunca kimsenin bana bağırmasına izin vermedim ama onun herşyi göze almışım o ise neyse hemşirebağırıyo hocam kendine geldi kusacam boğazımda bişey çıkardım boru gibiydi boğazım acıyo en çokta kalbimmm çünkü ben hala ordaydım o anda çıkmak istedimi söyledim doktor izin vermedi iyiyim dedim kalktım zor bela imza verip acilin arka kapısından çıktım taksiye bindim yol bilmem iz bilmem yeni gelmişim izmire sahile gittim oturdum ağladım o sırada başka bi yeğeni beni tesadüfen görmüş haber vermiş yeğenleri hep geldi evli olanlarda var biraz iyi oluyum gidicem diyorum bırakmadılar kendine gel dinlen ben götürecm dedi yeğeni onlara gittik 3 gün kaldım orda anca nefesim normale döndü bu arada bütün herkes geliyo barış diy oda geliyo elinde çiçkler özürler ben kendimi tanıyamıyorum ben bu değilim nasıl yaptım seni kaybedectim nasıl yaşardım sensiz diyo ama pişmanlık her halinden bellli 3 günde inanmayacaksınız tam 6 kilo verdi geri dönemiyorum zaten çok zor şartlarda kendi kendimize yaptık düğünümüze hrşyi geçtim rahmetli annem kanser hastası nsıl derdim ona bunları hep kullandı görümceler kayınlar koca koca adamlar ayağıma geldiler herkes ikna etmeye çalışıyo ki beni tanıyolardı düşündüm okusanda cahilde olsan türkiyede şartlar değişmiyor kabul ettim eve döndüm ama o ev benim değil ben ben değilim tam 6 y sürdü inanın çok zordu ama eşim kendini affettirdi unutturdu unutmadımda inanın cinsel ilişkimiz bile belki kavga gürültü belki ayda 2-3 kereydi ama halloldu herşey o değişti ben değiştim çok şükür hamileyim 2 ay kaldı bebeğimi kucağıma almaya sorunlar yokmu var oluyo ama herşey geride kaldı affedin demiyorum ama birkez daha düşünün ne olur asla yenilir yutulur bişey değil sevgilerle

eşinizin yaptığı çok büyük hata fakat inanın hatadır buna yürekten inanıyorum nedense içime öyle doğuyor şöyle söyleyeyim insan oğlu beşer elbet bir gün şaşar,belki de nazardır sizde ki 30 yıllık evlilik tecrübesiyle bu ablanı dinle sağduyunu kaybetme kafanı başka şeylerle üzüp sizi tüketmenize izin verme ben sizin karakterinizi çok sevdim o sebeptendir bukadar uzun yazmam

Kadına yüklenen rol ne kadar ağır toplumumuzda özellikle,affet yuvanı dağıtma diyen arkadaşları da anlıyabiliyorum ama bu durumu sadece yaşayan bilir,aldatılan bir kadınn eşiyle aynı ortamda olduğu sürece acı çekmeye mahkum etmiş olur kendini çünkü ona her baktığında yabancı bir adam bulacak karşısında,eşini sevdiği halde başka kadınlarda arayışş ,heyecan,arayan bunu yaparkende eşini hiçe sayan bir adam bulacak ve en önemlisi evlilik güven üzerine kuruluyor ve eşine hiçbirzamannn güvenemiyecek,,
Niye kadınlardan böyle birşeye katlanılması bekleniyor aynı şeyi kadın yapsa neler olacağını hepimiz biliyoruz ama aynı durumda kadına gayet sakinn affet hatadırr denilebiliyor,evlilikte böyle hatalara yer yoktur ,eğer başka arayışlar içine girmişse taraflardan birii evliliğini bitirip napıyosa yapmalı ama evliyken devam ediyosa zaten eşini gözden çıkarmıştır ve bu bir anlık zaaf,hata degildir çünkü karşımızdaki kendini bilecek yaştaa kocaman adam dünkü çocuk degil kii isteklerine karşı koyamamış desekk..
O adam belki de affedildiğinde bunu yapmayı sürdürücekk ama affeden kadın hem ona baktıkça bu olayı film şeridi gibi tekrar tekrar yaşayıp acı çekmeye devam edecek hem de hayatını ona adamış olucak,haksızlık değil mi bu ,kadın neden yeni bir başlangıç yapmasın neden değerini bilen onu gerçekten sevip güvenini sarsmıyacak biriyle yoluna devam etmesin,,
Erkektir yapar kadındır affeder çokk can yakıcı bir düşünce tarzıı...

benim de hislerim o yönde...

öncelikle çok üzldüğümü belirtmk istiyorum size geçmiş olsun en mantıklı olanı yapmışsınoız ki zatn mesleğiniz gereği olması gerekeni uygulamışsınız ne kadar güzel kendi ayaklarınızn üstnde duruyorsunuz cesaretiniz ve söz hakkınız var keşke herkes sizin gibi olsa da maddiyat açısından kendisini ezdirmese böyle bir ihanet karşısında herkes aynı kararı alsa ama nerde kadınların %50 eşinin eline bakıyor ve bunlara ne yazıkki göz yumuyor tepesine çıkarıyor ama sizde güç var olması gereken olmş bir yuvanın da yıkılması güzel giden bir evliliğin mahvolması insanın zoruna gidiyor bundan sonra Allah yardımcınız olsun eminim bundan sonra daha sağlam tahtaya basarsınız tecrübe oldu

hiçbir zaman aldatan erkeği affetmekten yana olmadım. ama size istisnai bir yorum yapmak istiyorum. madem bu kadar mükemmel bir çifttiniz, bunu bir hata yüzünden bozmayın. cinsel bir olay geçmemiş.

böyle kavgasız gürültüsüz, aşk dolu evlilik kolay bulunmaz. bizde aldatma vs yok ama hiç öyle kapıya koşup birbirimize sarılmıyoruz. ki değil 10 yıllık, daha 3 yıllık evliyiz, (evliliğimizin ilk yılı da farklı değildi ya neyse ) kocanız bi eşeklik etmiş, ama kıymayın bence bu evliliğe, mutlu evlilik mucize gibi görünüyor

Evet doğru ama affedebilmesi için eşinin buna hevesli olması gerekmezmi kendini affettirmeye çalışması gerekmezmi anladığım kadarı ile bir çabası yok adamın üstüne üstlük birde ettiği laflara baksana adam hayatından memnun yaptığı hatayı eşine yüklemey çalışmış , tbiiki bir ailenin yıkılmasını kimse istemez ama aynı şeyi tekrar etmek için cesaret toplayacak affedilirse , benim fikrim tabii.

Bir kadin aynisini yapsaydi buna sirin bir sekilde "eseklik" denilirmiydi? Hayir, o kadin oruspu ve kocasina çok yazik olmus oluyor, o kadin onursuz, serefsiz olmus oluyor.

Bir erkek bunu yapinca sadece bir eseklik olarak nitelendiriliyor. Ask hersey demek degildir. Evlilikte asktan daha önemli olan saygi ve güvendir. Seni aldatan insana ne kadar güvenebilirsin, saygi gösterebilirsin? Adam bide resmen rezilce diyor "bi kac rus oruspu için evliligimiz yikiyorsun" diye. Insan demezmi onlar oruspu olursa sen ne oluyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…