Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

Bu aldatan koca zengin mi peki? Genelde aldatan eşlerin cüzdanı bırakılamıyor da o yüzden hep kocamı seviyorum, ölüyorum bitiyorum o yüzden nikahımı vermiyorum diyorlar . Konu sahibi arkdaşım güçlü ve kararlı duruşuna buradaki pek çok arkadaş gibi ben de hayran kaldım eşinize resmen rahat batmış kısacası kaşınmış ve layığını bulacaktır inşallah.

Alanya deyince anladım işin içinde bi Rus olduğunu
Şehrin her tarafına doluşuyorlar tatil adı altında,koca avlamaya ..
Ama kızılması gerekn kişi kesinlikle Ruslar değil zaten,eşinizin ta kendisi...
Üstüne bir de üstüne seni suçluyor,tehditler savuruyor terbiyesiz
Kararlı duruşunu takdir ediyorumm

Konunuzu okuyunca ACIDIM..evet eski eşinize gerçekten acıyorum..
Sizin gibi bir eşi.. pırlanta gibi çocuğu..ve bu mutluluğu kaybettiği için..
İlla ki kafasına dank edecek..ancak her şey için artık çok geç..

geçen gün bir bayanla tanıştım.
o da sizin gibi öğrendiği an sessiz sedasız açmış boşanma davasını.
adam şaşırmış onun bu hanımefendi tavrı karşısında, hiç bozmamış kadın kendini.
üstelik bir aşk evliliğiymiş onların ki....
sonra adam aldattığı kadınla nikahlanmış, işte o an boğazımda kocaman bir yumruk vardı sanki dedi.
ama ben hayatı uzaktan izlemeye karar verdim, çocuğuma yöneldim dedi...
velhasıl kelam adam o kadından da boşanmış. şimdi rusyadaymış ve rus biriyle evliymiş.
adam o kadının duruşu karşısında mahçup oldukça olmuş yıllar içinde.

adamın durumu düzeldikçe kadına ev almış en lüx siteden :))
kadına hala doğum gününde hediyeler yollarmış :)))

her fırsatta ne kadar doğru bir insanmışsın sen diyip mahçubiyetini dile getirirmiş.
ama kadına hayranlık duymuştum bunları anlattığında. bir an bile pişman olmadım diyor. ne bağırdım ne çağırdım açtım boşanma davasını....
ama beni en çok yaralayan, yıllarca kadınlığım acıdı onun yüzünden demesiydi

Son düzenleme:

evet adam zengin...parası çok..parası olmasa zaten karısına geri döncek...
karısı da parasının bitmesini bekliyor..nasılsa bana dönecek diye

O da doğru dilerim konu sahibi bu dik duruşunu hep sürdürür

Bu adam bitmiştir. Böyle severken sevildiğini zannederken bunu yaşadım ya, gökten zembille inse benim değildir artık. Hakketmedim. Hem yalancı,hem terbiyesiz, hem saygısız, hem hiçe saydı, tehdit etti. Bu yılanı koynuma almam bir daha... Affetmiyorum da, Allah affetsin. Canım acıyor ama kendi yaşadıklarıma gönderdiğim için değil.

öncelikle geçmişolsun tavrınız konuşmalarınız gerçekten çok kaliteli her şey gönlünüzce olsun bundan sonra....:)
bir şeyi merak ettim 10 yıllık evlisiniz daha önce de uzun bir flört hayatınız oldu mu yani ünv. de falan mı tanıştınız?
okurken eşinizin sizi gerçekten çok sevdiğini ama o uzun yıllardan sonra farklı bir heyecan yaşamak istediğini düşündüm.
bu affedilir bir şey mi kesinlikle değil tabii ki ben olsam aynı tavrı ben de sergilerdim
ama erkekler bu konulara biz kadınlar gibi bakmıyor belli ki....anlamak mümkün değil...

Tespitleriniz harikaydı, söylediğiniz her söze katılıyorum. Ama inanın evliliğim boyunca gözü kör bir şekilde davranmışım. Gözümdeki bu perdenin kalkması için bunu yaşamam lazımmış.

Çok sağolun.

Gözün kör olması demişsiniz ya...Siz hem iş,hem çocuk,hem ev sorumlulukları ile uğraşıp bu arada da aklınıza başka erkeklere bakmak gelmediği için eşinizi de acaba aldatır mı?Diye düşünmemiş olmanız çok normal.

Dediğiniz gibi çoğunlukla acı olaylar ile karşımızdakinin gerçek yüzünü görüyoruz.Yalan ile geçecek yıllardan kurtulmuş olduğuna da insan şükrediyor....

27-09-2013, 16:02

Konu: yeni evlilerrrr burayaa:)
Sahibi: essinahmed
Cevaplar:44 Görüntüleme:2,615

mutluluktan uçuyorum

mutluyum, seviyorum ve seviliyorum. çocuğum var ve sevdiğim adam..... değil bir kaç ay, yıllar geçse bile bu düşüncenin değişmesine müsade etmeyen eşime minnettarım. benim diğer yarım o :)

şuna bi bakın kızlar bunu ben yazmışım aldatıldığımı anlamdan 10 gün önce...... Allah bildiği gibi yapsın

Allah gayret kuvvet versin size inşallah tebrik ediyorum duruşunuz için..... bide şaka gibi biri var hikayede zeytin yağı gibi üste çıkan...

Gerçekten çok endişe verici...Sizin gibi insan davranışalarını yorumlamasını bilen,psikolojik çözümlemeler yapabilen,eğitimli....vb. bir kadın hiiiç hissettirmeden aldatılabiliyorsa ne düşünmek lazım bilemedim?:44:
Eskiyecek olan eşiniz çok mu iyi rol yapmış?

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım... Asla yapmaz diyeceğin adam bile yapabiliyor... Ben 19 gün sonra evleniyorum ama korkuyorum... Eşim olacak kişiye güvenim tam fakat böyle yaşanmışlıkları, paylaşımları duymak insanın içine korku düşürüyor. Benim başıma gelse yapacağım aynen bu olurdu. Bir de "bizımla deyılsın" derdim, yüzüne çarpardım kapıyı...
Ne demek "2 rus o...su için mükemmel hayatımızı mahfettin" demek? Asıl mahfeden o değil mi sen öğrenmezsin sanıp böyle maceralara atılırsa olacağı bu!

ben de bu kadar iyi bir koca olmasına takıldım.sanki suçlu gibi en başından bu işleri yapıyormuş gibi bir hal bu.

mahçup koca sendromu diyorum ben buna

zaten siz psikologsunuz işin ehlisiniz yani sadece sizi takdir ettiğimi söylemek için yazıyorum Allah yardımcınız olsun bundan sonra hep hakettiğiniz gibi bir hayat sürersiniz ümit ediyorum

Yazınız çok içten, akıcı ve resmen insanın içine işliyor.Özellikle 10 gün önce yazınızda belirttiğiniz mutluluğunuz ve akabinde terbiyesiz eşinizin size karşı haksızlığı hakkında gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.Asla asla dememek lazımmış ama güçlü duruşunuza hayran kaldım.Hep güçlü olursunuz inşallah.

10 yillik evlilikte bir kadin esini iyi tanir.
Bir bakisindan bile zihninden geceni anlar .
Siz gozukapali teslim olmussunuz
ya da esiniz 10 yildir size rol yapmis .

Ergec yakalanacakti ve yakalamissiniz ...

Tavriniz guzel, aynen devam edin.
Umarim kararinizdan vazgecmeyip kendinize yeni bir hayat kurarsiniz...

ben de bu kadar iyi bir koca olmasına takıldım.sanki suçlu gibi en başından bu işleri yapıyormuş gibi bir hal bu.

mahçup koca sendromu diyorum ben buna

Benimde aklıma geldi ama eğer bu işlerde profesyonel ise gözatma geçmişinden yazdıklarını silmez mi?Eşi ile bilg.birarada bırakıp gidiyor.Acil çıkmak zorunda kalsada düşündürücü...

Benimde aklıma geldi ama eğer bu işlerde profesyonel ise gözatma geçmişinden yazdıklarını silmez mi?Eşi ile bilg.birarada bırakıp gidiyor.Acil çıkmak zorunda kalsada düşündürücü...

tek gecelik ilşkiler yaşamıştır felan filan her neyse zampara işte

Tebrikler... dilerim yakın zamanda çok daha iyi olursunuz.
eski eşinize de o...sular ile mutluluklar(!). bir de aynı cümle içinde yaptığı hata ile muhteşem hayatı bir arada yazıyor. kendi keyfi için muhteşemmiş tabi, anlayışlı, güvenen, aşık bir eşi varmış... ne kadar güzel özellikleri ne kadar zararlı hale getiriyor insanoğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…