tebrik ediyorum sizi...
karadeniz erkeklerinin bazılarında çok fazla önce çıkmış aldatma duygusu.
benim bir tanıdığım var..
eşinin kendisini aldattığını 3 yıl önce öğrendi.
ama eşi 10 yıldır aldatıyormuş..
3 yıl önce kıyametleri kopardı kadın..ama affetti..
şu an eşi karısının da haberi olarak başka kadınlar la yaşıyor..eve gelmiyor..söylüyor da..
ama kadının tek derdi nikahını bırakmamak...
aldatsın ama nikahı bende olsun ...
ve kocasını hala çok seviyor.:26:
Bu aldatan koca zengin mi peki? Genelde aldatan eşlerin cüzdanı bırakılamıyor da o yüzden hep kocamı seviyorum, ölüyorum bitiyorum o yüzden nikahımı vermiyorum diyorlar . Konu sahibi arkdaşım güçlü ve kararlı duruşuna buradaki pek çok arkadaş gibi ben de hayran kaldım eşinize resmen rahat batmış kısacası kaşınmış ve layığını bulacaktır inşallah.
Aldatılma belasını yaşayan pekçok kadına göre durumunuz daha iyi gözüküyor çok şükür ama yaşadığınız acıyı siz biliyorsunuz… Allah yardımcınız olsun.
İffetsiz olan kimse o kaybeder.Eşiniz kaybetti.İnşallah siz, size layık olan ile birlikte olursunuz.
Benim yaşadıklarınızdan algıladığım;evlilikte esneklik arttıkça şeytana uyma ihtimalide artıyor.
Evleniyorsak elbette güveniyoruz demektir ancak özelliklede günümüz koşullarında tam/ saf güvenilebilecek insan sayısı kaç kişidir?
Siz eşinize güveniyordunuz…Ancak gerçekten güvenilir eş ,gece siz yokken diskoya gidip eğlenmek içinden gelmeyen eş olmalı….
İnsan kendine ne kadar güvensede,yoldan çıkma ihtimali olan durumlardan kendini korumalı…Yanlışa yaklaştıkça o yanlışın içine düşme ihtimali artar bunu hepimiz biliriz…Az yemek isteyen kişi lokantaların önünde dolaşıp,vitrinerinde dönen dönerleri izlemez…izlememeli…
Bu durumda güvenilir bir koca,alkol,müzik,güzel kadınlar…vb bulunan ortamlarda kendi iradesini sınamak yerine,eşine sadık kalmanın daha kolay yolu olan ,odasına gidip uyumayı tercih edebilmeli…
Ve ben bu noktada kadınlarında eşlerine yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Tamam aşkım “Git eğlen demek…”Bir yandan ben sana güveniyorum,kendim de özgüvenliyim anlamlarına geliyor …Diğer yandan niyeti bozmuş bir erkeğin önündeki engelleri kaldırarak tamgaz belaya dalmaya teşvik ediyor maalesef…
Hiçbir insan diğerini an ve an gözlemleyemez ve zaten hayatını da bu şekilde boşa harcamamalı…. Yada yasaklar koyarak eşimizi yanlışlardan uzak tutamayabiliriz…
Ancak evli olduğumuz erkeğe …“Bir gün gönlün başkasına kayabilir,sıkılabilirsin,gidebilirsin…vb” diyerek…İlişkide ki medeni olma seviyesini yükseltmek isterken, erkek bu sözleri ”Başka kadınlara yakınlık duyabilirim bu çok normal ama aldatmak istersem gelip söylemeliyim” …Diye anlayabilir..
Bunlar romantik bir havada konuşulurken elbette erkek karısının duymak istediklerinizi söylecek ve hatta abartıp sensiz yaşayamam bile diyecektir…Fakat maalesef başkasına kaydığında ,yolunda giden evliliğini bitirmek istemediği içinde söylemeyecektir…Genel olarak insan böyle siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.
Evli bir erkeğin düşünmesi gereken….Ben gönlümü başka kadınlara kaymaktan nasıl koruyabilirim olmalı…Çünkü bilmeli ki eğer bu hatayı yaparsa evliliği biter,çocuğundan uzakta kalır…Bu kadar ağır sonuçları gözealabilir miyim?Diye sormalı kendine…Kadınlarda bunu sordurtucak sınırlar koymalı evliliklerine diye düşünüyorum…
Allah’ın karşınıza iyi insanlar çıkarmasını diliyorum.[/QUOT
Tespitleriniz harikaydı, söylediğiniz her söze katılıyorum. Ama inanın evliliğim boyunca gözü kör bir şekilde davranmışım. Gözümdeki bu perdenin kalkması için bunu yaşamam lazımmış.
O da doğrudilerim konu sahibi bu dik duruşunu hep sürdürür
Tespitleriniz harikaydı, söylediğiniz her söze katılıyorum. Ama inanın evliliğim boyunca gözü kör bir şekilde davranmışım. Gözümdeki bu perdenin kalkması için bunu yaşamam lazımmış.
27-09-2013, 16:02
Konu: yeni evlilerrrr burayaa:)
Sahibi: essinahmed
Cevaplar:44 Görüntüleme:2,615
mutluluktan uçuyorum
mutluyum, seviyorum ve seviliyorum. çocuğum var ve sevdiğim adam..... değil bir kaç ay, yıllar geçse bile bu düşüncenin değişmesine müsade etmeyen eşime minnettarım. benim diğer yarım o :)
şuna bi bakın kızlar bunu ben yazmışım aldatıldığımı anlamdan 10 gün önce...... Allah bildiği gibi yapsın
ben de bu kadar iyi bir koca olmasına takıldım.sanki suçlu gibi en başından bu işleri yapıyormuş gibi bir hal bu.
mahçup koca sendromu diyorum ben buna
Benimde aklıma geldi ama eğer bu işlerde profesyonel ise gözatma geçmişinden yazdıklarını silmez mi?Eşi ile bilg.birarada bırakıp gidiyor.Acil çıkmak zorunda kalsada düşündürücü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?