Kardeşim seninle aynı durumda idim ve eşimin beni aldattığını hiç yakalayamadım ta ki kredi kartımla hovardalık yaptığını görene kadar. Ben boşandım oğlumla beraber yaşıyorum. Eskiden akşama kadar insanları dinlerdim bir hekim olarak ve düşünürdüm acaba ben olsam ne yapardım diye. Herkes sana gaz veriyor boşan boşan diye arkadaşların ailen dostun bildiğin insanlar akrabaların peki boşanınca ne oluyor kurtlar sofrasına yem oluyorsun, güçlü olmaya çalışıyorsun ve şansını denediğin tüm erkeklerin seni mutlu edeceğini sanıyorsun fıtratın gereği...ama onların oyuncağı oluyorsun seni sevdiklerini sanıyorsun çok nadir olmakla birlikte ilişkin ve psikolojin bozuluyor..Eğer ortada çok geçerli sebepler yoksa fiili aldatma yada şiddet (tecavüz,cinsi sapıklık,eşcinsellik vs) boşanmanın doğru olmadığını düşünüyorum.Çünkü boşanınca adamın ödülünü vermiş oluyorsun..o hemen unutuyor ve yeni bir hayata yelken açıyor. Kendimden örnek vereyim eşim İrlandalıydı bilgisayar mühendisi yıllık geliri yüksek olan bir adamın peşinden binlerce kadın koşuyor ve geçenlerde kardeşini gördüm.20 yaşında bir kızla beraber yaşıyormuş ahlaksız adam.Bazı arkadaşların konularında gördüğünü düşünüyorum halen acaba ne yapıyor diye meraklanıyorsun bir kadın olarak çünkü sana yaptığını hazmedemiyorsun. Eğer mümkünse eşinle konuşun yada bir uzmandan yardım alın..Sorununuzu çözmeye çalışın...boşanmak kolaydır ya sonrası..
Ben şunu merak ediyorum. Başkasına bakmış gönlünden geçirebilmiş hatta belki fiziksel bişeyler yaşamış bi adamı nasıl içiniz alıyor ya aynı sofraya oturuyorsunuz aynı yatağa giriyorsunuz? Çok mu kutsalsınız? Ben karısını aldatan arkadasımı sildim hayatımdan. Arkadaslık etmeyi içim almadı yani aynı evde onun soyadını taşımak ağır birşey değil mi?
Çocuk bahanesi işin. Çocuklar anne babası sevgi dolu bir ortam yaratıyorsa birbirine sevgiyle yaklasıyorsa saglıklı büyür. Yoksa anne babaya diş biliyor baba her an başka hatun düşürme derdinde, o çocuktan ne hayır gelecek?
Meryem ana mertebesine mi çıkartalım sizin midesizliğinizi? O mu derdiniz?
ben kafama göre takılıyorum bazen çocukları ona verip odaya çekiliyorum oda arada konuşmaya çalışıyor arada kafasına göre takılıyor konuşunca da gayet normal ses tonunda normal konuşuyoruz birlikte genelde hesap lama, yiyip içeceğimiz ve çocuklar konusunda konuşuyoruz ve aşırı kibarız yapar mısın,eder misin, lütfen çok kullanıyoruz.
peki seks ??? hadi o erkek elinin kiri (!) dışarıda hallediyor belli zaten. Peki siz yani fiziksel ihtiyaclarınızile ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz? Yani siz başkasına yan gözle baksanız o adam sizi kurşuna dizer. Ama rahibe gibi bi hayat mı var önünüzde? yoksa bir kaç aya sakinlerim duruma bakarız mı diyorsunuz? Bu konu beni çok rahatsız ediyor şahsen. Çünkü bu kolay yolu seçmek. Güçlü olmakla alakası yok. Mide meselesi sadece. Genç kadınlara kötü örnek bence bu. ERkeklere hayat ne güzel ya her yaptıkları yanına kar kalıyor. Biz de evde mini intikamlar alıp oooh ne güzel laf soktum ona çektiriyorum deyip ego patlaması yaşıyoruz.
Adam rahat edemesin diye kendi hayatını feda eden bir kadın... Adam gününü gün etmeye devam ederken kadın onu cezalandırdığını sanmaya devam edecek. Kadının hayatı boş yere yitip gidecek. Daha da bir şey demiyorum.
Adam rahat edemesin diye kendi hayatını feda eden bir kadın... Adam gününü gün etmeye devam ederken kadın onu cezalandırdığını sanmaya devam edecek. Kadının hayatı boş yere yitip gidecek. Daha da bir şey demiyorum.