aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Sonuçta Adam aldatıyor karaktersiz bilemedim

aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.artık cevap vermemek en iyisi olacak daha önce de dediğim gibi konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası.iyi günleeer.

aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.artık cevap vermemek en iyisi olacak daha önce de dediğim gibi konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası.iyi günleeer.
E yazmasaydınız o halde, zorla yazdıran yok ki size. Ben yazmayacağım, saygısızlık oluyor demedim, bu cümleyi kullanan sizsiniz. :) Saygı kavramı size göre ne kadar önemli aslında dediklerinizi yiyip, yazmanızdan da belli gerçi. :) Benim dediklerime cevap değildi sizin yazdıklarınız, o yüzden yüz kere de olsa aynı şeyleri yazacağım.
Siz anlayıp, insanların mesleki çalışmalarına saygı duyana kadar da yazarım ben. Önce saygısızlık edip, "ama şöyle ama böyle" diyip, hiçbir bilgi birikimi olmadan insanların mesleki çalışmalarını çürütmeye çalışıp, sonrasında ben saygı duyuyorum diyince, saygı duymuş olmuyorsunuz. Susmak istiyorsanız da buyrun susun, ben susmayacağım. Ama o şey di mi, ortaya ben de saygı ile ilgili bir şeyler atayım da karşıdaki sussun. En son ben yazmış olayım, mesleklere saygısızlığım ortaya çıkmasın, haksızlığım belli olmasın. E buyrun bakalım ne kadar saygı kavramını dolu dolu yaşıyorsunuz görelim, cevap verecek misiniz vermeyecek misiniz. :)

Son düzenleme:
anlama güçlüğünüz var malesef bu yüzden tekrar tekrar ve tekrar aynı şeyleri söylüyorsunuz...yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim dedim.zaten herhangi bir açıklama yapmadım yapmıyorumda söylediklerinize istinaden malum havaya uçuyor...dediklerini yemek filan bu tarz usluplar...neysee siz aman susmayın ben konu sahibine yorum yapacağım siz ne kadar rahatsız olsanızda:)

Umrumda olan o degil aslinda basa gelmeyince inanin bilinmiyor ben eskiden nasil konusurdum bir bilseniz hatta affeden icin cocuklari bahane ediyor derdim
çocukların olması evlilikte çok şeyi değiştiriyor.eğer çocuklarınız olmasaydı bende durmanız hata derdim ama şu an öyle söyleyemiyorum.hem çocuklarınızı hem kendinizi düşünmek zorundasınız.devam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız veya düşünürseniz bunu da anlarım devam edeceğim bir süre daha deneyeceğim derseniz bunu da anlarım.umarım en sağlıklı kararı verirsiniz.peki şu anda görüşüyor mu eşiniz başkasıyla?ilişkiniz ne durumda tam olarak?

ilişkimiz resmiyette ama bu konuyu konuştuk karşılıklı benden ne beklediğini,evliliğimizin neden bittiğini, bu sonuca nasıl geldiğimizi vs samimi bir şekilde onu dinledim daha çok neden işin buraya geldiğini merak ediyordum açıkcası..şu asamada çok şey bitmiş olabilir ama anne baba olduğumuzu unutmadan ona göre hareket edicez kendi alanlarımıza saygılı bir şekilde sonrası ne olur bilmiyorum.

Yoo anlama güçlüğüm yok, aksine sizin küçük oyununuza düşmüyorum. Benim dediğim şeylere cevap vermediniz ki siz, veremezsiniz de. Çünkü dediklerinizin bir mesneti yoktu, siz de kel alaka şeyler yazıp, ad hominem yaptınız ve ben de bunu görüp, tekrar tekrar yazıyorum, yazacağım da. :) Sıfır bilgi, sıfır saygı. Sizin sürekli cevap vermeniz de "Ama o şey di mi, ortaya ben de saygı ile ilgili bir şeyler atayım da karşıdaki sussun. En son ben yazmış olayım, mesleklere saygısızlığım ortaya çıkmasın, haksızlığım belli olmasın." benim bu dediğimi doğruluyor. "konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası." böyle düşünen insan direkt susardı, sürekli cevap verme derdine girmezdi ki sizin her cevabınız da beni doğruluyor. Ee böyle bir düşünceniz de yok, tek derdiniz beni susturmakken ben niye susayım. :)
Haha, dediklerinizi yediniz ve bana cevap verdiniz, evet. Bu yüzünüze vurulunca, üslup sorunu mu oluyor. Işinize gelmedi mi gerçekleri duymak?

peki görüşmeye devam ediyor mu o kadınla?o kısmı anlayamadım?bu önemli bir nokta aslında.tabi ki öncelikle anne-babasınız.tüm yükü neden siz üstlenesiniz ki ayrıca bu onun hatası.madem bitmişti her şey açıkça konuşşaydı gidip aldatması gerekmezdi.birde kılıf mı uyduruyor yaptıklarına?

daha da görüşüyorsa pes derim ama daha güvenip kesin görüşmüyor diyemem kesinlikle konuşması lazımdı aldatmak çok farklı

madem hala merak ediyorsunuz aşağıdan takip edebilirsiniz konu sahibine yazıyorum yorumlarımı
Alıntı yaptığınız yorumlar bana ait olduğu sürece bana cevap veriyor oluyorsunuz. Ben başlığı zaten takip ediyorum, siz ya da başkaları, kim ne demiş bakıyorum.

tabiki sizin kararınız. yanlış veya doğru diyemem. ben yapamazdım. düzenimi bozar çekip giderdim. hiç de perişan olmazdım. çalışıyorum kimseye ihtiyacım yok maddi manevi. onun bize ihtiyacı var. o yüzden sıkıyosa yapsın. çekip gideceğimi biliyor. bi sürü sorunu yutuyoruz bir de aldatılmayı asla kaldırmam.

Yaa kendinizi ikna etmek için ne çok uğraşmışsiniz.

Bir dunya laf da etseniz, destan da yazsanız, bu yaptığınız zayıflık. Ben gucluyum falan demeyin.

Aldatildiniz. Başka bir kadını arzuladi kocaniz.

Ve siz rahatiniz bozulmasin diye katlaniyorsunuz
.yazik o cocuklara.

büyük konuşmayın ya Allah korusun inşallah öyle bir şey başınıza gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…