- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
Sonuçta Adam aldatıyor karaktersiz bilemedimDediginiz doğru ama çocukları anneye verecekleri ne malum baba o kadınla evlense çocuklar yeni baştan bi anne mi bilecek nasıl alisacaklar daha bunun üvey lik taslayacakmi orasını bilmiyoruz evlenmese kim sahip cikar bilinmez anne çocuklarından ayrı hiç yaşayamaz çocuklar annede kalsa büyüdükçe baba sorguları binbir cileyle nasıl yetistirir ki kadın çalışsa bile çocuklara yetemez çok zor. Bosanip çocuklar annede kalacağı garanti olsa belki bir ihtimal?
aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.artık cevap vermemek en iyisi olacak daha önce de dediğim gibi konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası.iyi günleeer.Evet hak; ama bilinçli yorum yapalım diyorum ben de size. Benim düşüncemle paralel ya da değil bunu anlayamazsınız; çünkü ben kendi düşüncemi katmıyorum buraya; çünkü böyle bir konuda benim düşüncemin bir önemi yok, kendi düşüncemi savunmuyorum burada yani.
Siz yönlendirme değil diyorsunuz; ama farkında olmadan da olsa insanları yönlendiriyorsunuz. Sizin yorumunuzu okuyan kişileri hangi düşünceye sevk ettiğinizi bilemezsiniz. Yorum yaparken daha bilinçli olmak gerekiyor işte bu yüzden. "profesyonel desteğe ihtiyacı olan zaten bir psikoloğa vs gider" bu dediğiniz de kel alaka benim dediklerimle. Ben zaten ihtiyaçları var demiyorum, sizin mesnetsiz yorumlarınızı okuyunca insanların nasıl etkileyeceğini bilemezsiniz, diyorum.
Ben size psikologlar şöyle diyor diye izah ediyorum, düzeltiyorum sizi, siz ama şöyle ama böyle diyince o konuda bir şeyleri çürütmeye çalışmış oluyorsunuz ve bu insanların yaptığı çalışmalara saygısızlık oluyor. O insanlar bunun eğitimini alıyor önce ve sonra araştırmalar yapıp, sonuca ulaşıyorlar. Onların emeğini hiçe saymanıza kızdım; çünkü ama benceden daha fazlası gerekiyor, bu çalışmaları eleştirmek ve çürütmek için.
E yazmasaydınız o halde, zorla yazdıran yok ki size. Ben yazmayacağım, saygısızlık oluyor demedim, bu cümleyi kullanan sizsiniz. :) Saygı kavramı size göre ne kadar önemli aslında dediklerinizi yiyip, yazmanızdan da belli gerçi. :) Benim dediklerime cevap değildi sizin yazdıklarınız, o yüzden yüz kere de olsa aynı şeyleri yazacağım.aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.artık cevap vermemek en iyisi olacak daha önce de dediğim gibi konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası.iyi günleeer.
anlama güçlüğünüz var malesef bu yüzden tekrar tekrar ve tekrar aynı şeyleri söylüyorsunuz...yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim dedim.zaten herhangi bir açıklama yapmadım yapmıyorumda söylediklerinize istinaden malum havaya uçuyor...dediklerini yemek filan bu tarz usluplar...neysee siz aman susmayın ben konu sahibine yorum yapacağım siz ne kadar rahatsız olsanızda:)E yazmasaydınız o halde, zorla yazdıran yok ki size. Ben yazmayacağım, saygısızlık oluyor demedim, bu cümleyi kullanan sizsiniz. :) Saygı kavramı size göre ne kadar önemli aslında dediklerinizi yiyip, yazmanızdan da belli gerçi. :) Benim dediklerime cevap değildi sizin yazdıklarınız, o yüzden yüz kere de olsa aynı şeyleri yazacağım.
Siz anlayıp, insanların mesleki çalışmalarına saygı duyana kadar da yazarım ben. Önce saygısızlık edip, "ama şöyle ama böyle" diyip, hiçbir bilgi birikimi olmadan insanların mesleki çalışmalarını çürütmeye çalışıp, sonrasında ben saygı duyuyorum diyince, saygı duymuş olmuyorsunuz. Susmak istiyorsanız da buyrun susun, ben susmayacağım. Ama o şey di mi, ortaya ben de saygı ile ilgili bir şeyler atayım da karşıdaki sussun. En son ben yazmış olayım, mesleklere saygısızlığım ortaya çıkmasın, haksızlığım belli olmasın. E buyrun bakalım ne kadar saygı kavramını dolu dolu yaşıyorsunuz görelim, cevap verecek misiniz vermeyecek misiniz. :)
çocukların olması evlilikte çok şeyi değiştiriyor.eğer çocuklarınız olmasaydı bende durmanız hata derdim ama şu an öyle söyleyemiyorum.hem çocuklarınızı hem kendinizi düşünmek zorundasınız.devam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız veya düşünürseniz bunu da anlarım devam edeceğim bir süre daha deneyeceğim derseniz bunu da anlarım.umarım en sağlıklı kararı verirsiniz.peki şu anda görüşüyor mu eşiniz başkasıyla?ilişkiniz ne durumda tam olarak?Umrumda olan o degil aslinda basa gelmeyince inanin bilinmiyor ben eskiden nasil konusurdum bir bilseniz hatta affeden icin cocuklari bahane ediyor derdim
ilişkimiz resmiyette ama bu konuyu konuştuk karşılıklı benden ne beklediğini,evliliğimizin neden bittiğini, bu sonuca nasıl geldiğimizi vs samimi bir şekilde onu dinledim daha çok neden işin buraya geldiğini merak ediyordum açıkcası..şu asamada çok şey bitmiş olabilir ama anne baba olduğumuzu unutmadan ona göre hareket edicez kendi alanlarımıza saygılı bir şekilde sonrası ne olur bilmiyorum.çocukların olması evlilikte çok şeyi değiştiriyor.eğer çocuklarınız olmasaydı bende durmanız hata derdim ama şu an öyle söyleyemiyorum.hem çocuklarınızı hem kendinizi düşünmek zorundasınız.devam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız veya düşünürseniz bunu da anlarım devam edeceğim bir süre daha deneyeceğim derseniz bunu da anlarım.umarım en sağlıklı kararı verirsiniz.peki şu anda görüşüyor mu eşiniz başkasıyla?ilişkiniz ne durumda tam olarak?
Yoo anlama güçlüğüm yok, aksine sizin küçük oyununuza düşmüyorum. Benim dediğim şeylere cevap vermediniz ki siz, veremezsiniz de. Çünkü dediklerinizin bir mesneti yoktu, siz de kel alaka şeyler yazıp, ad hominem yaptınız ve ben de bunu görüp, tekrar tekrar yazıyorum, yazacağım da. :) Sıfır bilgi, sıfır saygı. Sizin sürekli cevap vermeniz de "Ama o şey di mi, ortaya ben de saygı ile ilgili bir şeyler atayım da karşıdaki sussun. En son ben yazmış olayım, mesleklere saygısızlığım ortaya çıkmasın, haksızlığım belli olmasın." benim bu dediğimi doğruluyor. "konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası." böyle düşünen insan direkt susardı, sürekli cevap verme derdine girmezdi ki sizin her cevabınız da beni doğruluyor. Ee böyle bir düşünceniz de yok, tek derdiniz beni susturmakken ben niye susayım. :)anlama güçlüğünüz var malesef bu yüzden tekrar tekrar ve tekrar aynı şeyleri söylüyorsunuz...yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim dedim.zaten herhangi bir açıklama yapmadım yapmıyorumda söylediklerinize istinaden malum havaya uçuyor...dediklerini yemek filan bu tarz usluplar...neysee siz aman susmayın ben konu sahibine yorum yapacağım siz ne kadar rahatsız olsanızda:)
peki görüşmeye devam ediyor mu o kadınla?o kısmı anlayamadım?bu önemli bir nokta aslında.tabi ki öncelikle anne-babasınız.tüm yükü neden siz üstlenesiniz ki ayrıca bu onun hatası.madem bitmişti her şey açıkça konuşşaydı gidip aldatması gerekmezdi.birde kılıf mı uyduruyor yaptıklarına?ilişkimiz resmiyette ama bu konuyu konuştuk karşılıklı benden ne beklediğini,evliliğimizin neden bittiğini, bu sonuca nasıl geldiğimizi vs samimi bir şekilde onu dinledim daha çok neden işin buraya geldiğini merak ediyordum açıkcası..şu asamada çok şey bitmiş olabilir ama anne baba olduğumuzu unutmadan ona göre hareket edicez kendi alanlarımıza saygılı bir şekilde sonrası ne olur bilmiyorum.
daha da görüşüyorsa pes derim ama daha güvenip kesin görüşmüyor diyemem kesinlikle konuşması lazımdı aldatmak çok farklıpeki görüşmeye devam ediyor mu o kadınla?o kısmı anlayamadım?bu önemli bir nokta aslında.tabi ki öncelikle anne-babasınız.tüm yükü neden siz üstlenesiniz ki ayrıca bu onun hatası.madem bitmişti her şey açıkça konuşşaydı gidip aldatması gerekmezdi.birde kılıf mı uyduruyor yaptıklarına?
Yoo anlama güçlüğüm yok, aksine sizin küçük oyununuza düşmüyorum. Benim dediğim şeylere cevap vermediniz ki siz, veremezsiniz de. Çünkü dediklerinizin bir mesneti yoktu, siz de kel alaka şeyler yazıp, ad hominem yaptınız ve ben de bunu görüp, tekrar tekrar yazıyorum, yazacağım da. :) Sıfır bilgi, sıfır saygı. Sizin sürekli cevap vermeniz de "Ama o şey di mi, ortaya ben de saygı ile ilgili bir şeyler atayım da karşıdaki sussun. En son ben yazmış olayım, mesleklere saygısızlığım ortaya çıkmasın, haksızlığım belli olmasın." benim bu dediğimi doğruluyor. "konu sahibine saygısızlığa giriyor daha fazlası." böyle düşünen insan direkt susardı, sürekli cevap verme derdine girmezdi ki sizin her cevabınız da beni doğruluyor. Ee böyle bir düşünceniz de yok, tek derdiniz beni susturmakken ben niye susayım. :)
Haha, dediklerinizi yediniz ve bana cevap verdiniz, evet. Bu yüzünüze vurulunca, üslup sorunu mu oluyor. Işinize gelmedi mi gerçekleri duymak?
peki açıklaması ne oldu size?neden böyle olmuşmuşdaha da görüşüyorsa pes derim ama daha güvenip kesin görüşmüyor diyemem kesinlikle konuşması lazımdı aldatmak çok farklı
Yazdıkça kendi lafını yiyip, beni doğrulayan siz olduğunuz için, benim açımdan bir sorun yok, yazın yazın daha çok yazın. :)
madem hala merak ediyorsunuz aşağıdan takip edebilirsiniz konu sahibine yazıyorum yorumlarımıYazdıkça kendi lafını yiyip, beni doğrulayan siz olduğunuz için, benim açımdan bir sorun yok, yazın yazın daha çok yazın. :)
ne gerek var arkadaşlar boşuna kendinizi bu tarz şeylere sokmayın önemsiz bir mesele... hiç tanımıyorsunuz birbirinizi tanısanız belkide çok seveceksiniz <3 <3 <3Yazdıkça kendi lafını yiyip, beni doğrulayan siz olduğunuz için, benim açımdan bir sorun yok, yazın yazın daha çok yazın. :)
Alıntı yaptığınız yorumlar bana ait olduğu sürece bana cevap veriyor oluyorsunuz. Ben başlığı zaten takip ediyorum, siz ya da başkaları, kim ne demiş bakıyorum.madem hala merak ediyorsunuz aşağıdan takip edebilirsiniz konu sahibine yazıyorum yorumlarımı
büyük konuşmayın ya Allah korusun inşallah öyle bir şey başınıza gelmez...tabiki sizin kararınız. yanlış veya doğru diyemem. ben yapamazdım. düzenimi bozar çekip giderdim. hiç de perişan olmazdım. çalışıyorum kimseye ihtiyacım yok maddi manevi. onun bize ihtiyacı var. o yüzden sıkıyosa yapsın. çekip gideceğimi biliyor. bi sürü sorunu yutuyoruz bir de aldatılmayı asla kaldırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?