aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Kocanla beraber neyın üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz pardon ? Adam senı aldatmış oh ne iyi ettim diye mı o da atlatmaya çalışıyor. Ne icin bırlık oldunuz. Gayet açık yazmışsın kocan başka kadınlara gıdıp gününü gün etmesin dıye gururunu hıc ettin miden genişmiş

Keşke benim annem de sizin gibi düşünmemiş olsaydı da, öyle bi aile ortamında büyümemiş olsaydım. Hadi annemin annesi babası yoktu, işi yoktu, gidecek kimsesi yoktu. Peki ya sizin ?

Eğer diyebiliyorsanız ki 'ben çocuklarım için beni aldatan adamla sevgi saygı huzur dolu bi aile ortamı kurabilirm, akıl sağlığımı koruyabilir, gururumu susturabilirim' ne ala. Çelik gibi iradeniz vardır herhalde.

"Yok ben yapamam, içimdeki kini atamam. Her fırsatta lafımı sokarım, yemeği, içmeyi, gezmeyi zehir ederim" diyorsanız sakın çocuklar için kaldım demeyin.

Kalırsanız şöylesiniz, giderseniz böyle demek kimsenin haddi değil. Bu sizin hayatınız sizin terchinizn. Belli ki buraya onay almak, içinizdeki sesi susturmak için gelmişsiniz. Eğer millet ne der diye düşünecekseniz ayrılsanız da, ayrılmasınız da size hep bişey diyecek bi milletimiz olduğunu bilin isterim.

Konu sahibi doğru beyanlarda bulunduysa 38 yaşında 2 cocukli bir kadın, konunun alt metni birazda şu: o çocukları bana bırakıp evlenebilir özgür olabilir ama 38 yaşında 2 çocuklu bir kadın olarak benim biriyle yeniden başlamam zor, haklı da aslında çok zor,kendi mantığınca hem eşini özgür bırakmadı hem de ele güne karşı hala evli bir kadın

Böyle tercih ettiysen senin kararın. Ama bunu empoze etmeye uğraşma hiç. Evlilik ortaklık anlaşması değildir. Eşini ya affedersin ya affetmez ayrılırsın. Yok affetmedim, iki ev arkadaşıyız artık, sadece cocuklar için bir aradayız, bu açıklamalar sadece kendini kandırmak biliyorsun.

Pratikte karşılığı da yok bunun, ne yani sevişmeyecek mi adamla somurtup oturacak mi, bu sefer adam evde huzurum yok diye hepten ipini koparmayacak mi

Bence yanlış karar vermişsiniz. Pişman olmazsınız umarım.

Karşımızda zaten kırgın bir kadın,bir anne var, bazı yorumlar çok acıtıcı.
Bana bakış açısı anormal gelmedi,bu da bir seçenek.
Çocuklar için sakin ve herkesin sorumluluğunu yerine getirdiği aile ortamı sağlanabiliyorsa duygusal fırtınalar sadece eşleri ilgilendirir.Ayrılık gibi bu da bir vazgeçiş kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamayız,midesizlik ne demek ya ben saygı duydum ayrılmaktan daha zor birşey çünkü yaptığı..
Asıl bencilliğin sadece kendi duygularına göre hareket etmek olduğu da iddia edebilir o zaman.Bunlar göreceli bence.
Boşanma hep aklında olacak zaten belki zamanı değil henüz..

Ayni evde yabanci gibi yasayacaginizi sanmiyorum. Esin isterse gayet kari koca durumuna geleceksiniz. Kendinuxi kandirmayin.

Her bireyin şartları farklı farklı değerlendirmek lazım, bu da sizin tercihiniz olmuş ama doğru bir tercih mi onu 5 yıl sonra anlarsınız işte. Bana kalsa boşanırım. Neden sizde sizi seven bir erkekle mutlu olmayasınız ha diyorsanız ki ben 2 çocuğumun yanına başka bir adamı evlenipte hayatıma zaten sokmam ya da ben zaten artık hayatım boyunca duygusal bir şey yaşamak istemiyorum haklısınız. Ya da devam etcekseniz şunu da deneyin.. Sizde başka erkeklerle mesajlaşın ve eşinizin yakalamasını sağlayın.. Biraz da o güçlü olsun.

Belki bir kaç sene sonra çocuklarınız büyüdüğünde ayrılacak gücü bulursunuz kendinizde . Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Çalışmıyorsanız bir işe girin , birikim yapın kendi ayaklarınız üzerinde duracak duruma geldiğinizde boşanır yeni bir hayat kurarsınız. Öyle ev arkadaşı gibi yaşar gideriz kavga gürültü olmazlara inanmıyorum ben . Bir yerde patlarsınız.

Sizin seçiminiz, sizin hayatınız kimse bir şey diyemez. Ama bana kalırsa bu güçlülük göstergesi değil, güçlülük, siz o adamdan boşanıp, çocuklarınızla yeni bir hayat kurup, ayakta kaldığınız zaman olacak birşeydi.

Guclu kadin o bahsettgnz zorluklarla bas edebilen kadindir. Ihanete goz yuman duzenm bozulmasn diyen kadin degildir. He sizin icin zor muhakkak Allah sabir versin ama bu sizin tercihinz bana gore yanls.. takdir beklemeyn. Kendinizi boyle teselli etmeyin..

Her zaman diyorum kimseye kayitsz sartsiz guvenilmez belki bizlerinde basinda boyle birsey varda habermz yok. Ama bile bile de ayni evde yasamaya devam edemem o insanla sahsen.

Buyuk konusmayayim ama senin olay rahatina duskunluk,baska birsey degil...Simdi ayrilirsan eger soyle olur boyle olur diye yazmissin ayrilmadiginda neler olabilir ben yazayim;Senin adam yedigi her naneden haberin oldugu halde gitmedigin icin findik fistik ceviz ne varsa kirmaya devam edecek(pisman olucagini sanma)..."bananeee benim artik kocam degil"diyebilirsin ama yedigi nanelere denk geldikce ofkeden deliye doneceksin...esine karsi sabrin her gecen gun azalacak ofken artacak,yaptiklari,sozleri,yasananlar hic aklindan cikmayacak ve gittikce bileneceksin,dolayisiyla tahammul sinirlariniz azalacak ve kavgalar baslayacak,kusura bakma ama ayrilmam desende ucuncu kisilerin girdigi evliliklerde zaten evlilik coktan bitmis oluyor,kagit uzerinde evli olsaniz ne olur adamin colugu cocugu azicik umrunda olsa zaten bu islere kalkismaz...yani lafin kisasi senin yaptigin anca kendine kotuluk!

Ne hoş...
Bugün mesajlaşmayi yakaladınız ayrılmadiniz, yarın yatakta da bassaniz ayrilmayacaksiniz. Adam bunu öğrenmiş oldu
Aslında yapacağınız en mantıklı şey sizi aldattığını kanıtlayıp o evden de arabadan da en yüksek payı üstünüze almanizdi. Sonuçta aile birliğine zarar veren kişi o, çocuklara bakacak olan kişi de sizsiniz. Donunu bile alsanız hakkınız...
Ne diyim, tam eski dönem Türk kadını düşüncesi. Çevremde de çok var boyle
Yaşlanınca-prostat mrostat bir de emeklilik vesilesiyle parası azalınca zaten artik gözü dışarıya kaymaz, surda kalmiş 30 sene
Dayan bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…