aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Adamın yerine koydum da kendimi
Öyle bir hata yapsam
Eşimin kalbini söküp bin parça edip eline versem
O da beni affetse karşılık vermese
Ezilirdim ben
En çok bu koyardı bana
Sevmiyorum böyle konuları
Üzülüyor insan çocuklara

Sizin hayatiniz,secimleriniz. Bizi ilgilendirmez. Ama su bakis acisini cocuklariniz icin elestirmek durumundayim; cocuklari babaya verebilirdiniz madem rahatiniz kacacak. Vermek istemediniz ama bakmaya da eziyet diyorsunuz resmen. Tek basina kosturmak diyorsunuz. Umarim cocuklar bu bakis acinizi ogrenmez.

Bu arada kendinize getir gotur hizmetcisi olarak bir koca tutmak hem sinir asap bozucu hem de maliyetli. 800 dolara moldovali bakicilar var,evinizde kaliyor sizinle beraber. Hem can yoldasi,hem cocuk bakicisi. Kocadan daha ekonomik ve en azindan aldatmasi yok

Aslında yapacağınız en mantıklı şey sizi aldattığını kanıtlayıp o evden de arabadan da en yüksek payı üstünüze almanizdi.

konu sahibi eğer bu mümkünse bunu yap ve kendini ekonomik olarak güvenceye al.
ayrıca güçlü kadınlar sizin yaptığınız gibi yapmaz siz sadece tercih etmişsiniz saygı duyuyorum.

Ee ezildi diyelim?

Kaç gün ezilecek? Bir süre sonra yine aynı tas aynı hamam olmayacak mı?

Sonuçta aldatmak bir karakter meselesi değil mi? Huylu huyundan vazgeçer mi? Zannetmiyorum. Hatta eminim.

Bu anlattığınız insan türü erdem sahibidir
Kolay kolay eşine ve çocuklarına böyle bir zarar vermez
Ki kendinede yakıştıramaz

Guclu kadin cocuklarini tek basinayken hastaneye goturebilir bence

Maddi yonden iyi olmasaydiniz gitmenize belki bi sebep olabilirdi.isiniz varmis bakici da bulursunuz ki su anda vardir zaten.ev size kalsin esiniz gitsin duzeninizde bozulmasin.eee daha ne sebep olabilir sartlar tam size uygunken neden ayrilmiyorsunuz.kendiniz kandirmayin desenizki biraz beklemem lazim kendimde o gucu bulmak icin amenna derim.siz kendinizi kandirin ben gucluyum diye ne guclusu yahu.arkanizdan aaaa cok guclu ayrilmadi mi diyecek esiniz.bence kendinize bi iyilik yapin ve ayrilin siz guclu degilsiniz kandirmayin kendinizi

Bu dediginize inandiniz mi erken uzulmez ohh nasilsa bu enayi kabul ediyo artik rahat rahay aldatirim der ve mesajlardan oteye gider daha buyuk asklara yelken acar

8 çocuğuyla kocasının aldatmasın göyummayan çocuklarına hem anne hem baba olan kadın biliyorum
Şuan çocukları İstanbul'un sayılı temsilcilerinden
Güçlü kadın budur
Elbette. Ayrilmazsin,kendince sebeplerin de vardir anlarim. Ama ben gucluyum ayrilmadim demek manasiz.

Bu anlattığınız insan türü erdem sahibidir
Kolay kolay eşine ve çocuklarına böyle bir zarar vermez
Ki kendinede yakıştıramaz
Çocukların ikiside küçücük birde
Bebekler
Anlayamadığım nokta
Bu evlilikte herşey yolundaydı ki yeni bebek yaptılar
Bazı insanlar gerçekten bir acayip
Merak ediyorum evde nasıl duruyor şimdi hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını bile bile

Böyle insanların hafızası günübirliktir o gün iyiyse bebekte yapılır afta edilir
Evde şiddetin hertürlüsü var adam ev bilmez çocuk bilmez kumar oynardı yada şiddetli geçimsizlik vardır ama bu çocuk yapmaya engel değil
Soruyorum bazen böyleleri ulema karşılaşınca yazık değil mi diyorum allah verdi diyor
Ne diyebiliriz bu insanlar planlı programlı kendinin ve çocuklarının geleceğiniye düşünerek hareket ediyor ona göre kararlar mı alıyor?

Evet gerçekden çok zor bir karar vermişsiniz, aynı şeyi yaşasam sanırım ben böyle bir karar veremezdim.Ama sizi şu konuda anlıyorum,şiddetli geçimsizlik yüzünden iki çocuğuyla boşanmış maddi durumu da yerin de çok yakın bir arkadaşım var onun iki çocukla yaşadıklarını düşününce size hak verdim, evet okulların da, hastalıkların da, her sorunların da yanlız arkadaşım var yanların da, iki çocuklu olduğu için düzenli ilişkisi olmuyor hayatına girenlerin çoğunun amacı başka çünkü.Gezmesi, gitmesi, gelmesi kendine ayırdığı zaman çok kısıtlı çünkü sorumluluğu çok fazla ve defalarca arkadaşımın bu sorumluluk altın da ezildiğine şahit oldum,babalarının hiç bir faydası yok nafakayı öder,arada bir yemeğe giderler bu kadar,ilk zamanlar belki biraz daha çokdu görüşmeleri ama şimdi babaları evlendiği için çok az görüşüyolar ve bazen düşünüyorum baba evlilik bitince hayatına devam ederken, babalığı istediği an üzerinden atarken.Anne her daim anne.Her türlü çok zor, kalmak da gitmek de..

Bi komşumuz vardı, arkadaşım annesi. 6 çocuğuyla aldatılmış şiddet görmüş, çocuklarıyla beraber aç bırakılmış. Okuma yazması yok, bi mesleği yok, ailesi çocuklarını bırak gel seni tekrar eveririz demiş.

Kadın bu lafı duyunca, bir gece yarısı tutmuş çocuklarının elinden, komşudan aldığı borç 100 tl ile memleketi olan bitlis ten bir otobüse binmiş binlerce kilometre uzaktaki bizim bulunduğumuz şehre gelmiş. Bi akrabası varmış burda, bi kaç ay siginti gibi idare etmiş. Sonra evlere temizliğe, tarlalara günlük iscilige gitmiş 10 yaşından büyük olan 3 çocuğuyla beraber. Kümes gibi bi yere kiraya çıkmışlar. Büyük çocuklarla kadın çalışmış küçükleri büyütüp okutmuşlar. Arkadaşım da kucuklerden biriydi, hem okur hem evi çekip cevirirdi. Annesi ve abileri çalışırdı çünkü. Küçük anneydi evde. Gider gece yarisi pazar artiklarini toplar eve gelip yemek yaparmış. Bazen de 3 soğan kaynatir çorba diye suyunu içerlermiş.

O kadın mı güçlü siz mı? Tabiki bakış açısı meselesi bu. Madem siz hiçbirşey olmamış gibi yasayabiliyorsunuz o zaman yasayin ne alâ. İnşallah çocuklarınız ilerde size hesap sormaz. Ben olsam sorardım. Mutlu olursunuz umarım.

Ben ev hanimiyim. 5 yasindaki cocugumu aldim carptim kapiyi cikip gittim. Benim mide kaldirmaz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…