- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
Aslında yapacağınız en mantıklı şey sizi aldattığını kanıtlayıp o evden de arabadan da en yüksek payı üstünüze almanizdi.
Ee ezildi diyelim?Adamın yerine koydum da kendimi
Öyle bir hata yapsam
Eşimin kalbini söküp bin parça edip eline versem
O da beni affetse karşılık vermese
Ezilirdim ben
En çok bu koyardı bana
Sevmiyorum böyle konuları
Üzülüyor insan çocuklara
Bu anlattığınız insan türü erdem sahibidirAdamın yerine koydum da kendimi
Öyle bir hata yapsam
Ezilirdim ben
En çok bu koyardı bana
Üzülüyor insan çocuklara
Guclu kadin cocuklarini tek basinayken hastaneye goturebilir benceHayretler içinde okuyorum bazı yorumları da. Kadın çalışıyorum işim var demiş. Neyin boyun eğmesi bu? Bir de aldatılıyorum ama gitmiyorum güçlü bir kadınım demiş, pardon??? Güçlü kadın bu mu
8 çocuğuyla kocasının aldatmasına göyummayan çocuklarına hem anne hem baba olan kadın biliyorumGuclu kadin cocuklarini tek basinayken hastaneye goturebilir bence
Bu dediginize inandiniz mi erken uzulmez ohh nasilsa bu enayi kabul ediyo artik rahat rahay aldatirim der ve mesajlardan oteye gider daha buyuk asklara yelken acarAdamın yerine koydum da kendimi
Öyle bir hata yapsam
Ezilirdim ben
En çok bu koyardı bana
Üzülüyor insan çocuklara
Elbette. Ayrilmazsin,kendince sebeplerin de vardir anlarim. Ama ben gucluyum ayrilmadim demek manasiz.8 çocuğuyla kocasının aldatmasın göyummayan çocuklarına hem anne hem baba olan kadın biliyorum
Şuan çocukları İstanbul'un sayılı temsilcilerinden
Güçlü kadın budur
Çocukların ikiside küçücük birdeBu anlattığınız insan türü erdem sahibidir
Kolay kolay eşine ve çocuklarına böyle bir zarar vermez
Ki kendinede yakıştıramaz
Böyle insanların hafızası günübirliktir o gün iyiyse bebekte yapılır afta edilirÇocukların ikiside küçücük birde
Bebekler
Anlayamadığım nokta
Bu evlilikte herşey yolundaydı ki yeni bebek yaptılar
Bazı insanlar gerçekten bir acayip
Merak ediyorum evde nasıl duruyor şimdi hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını bile bile
Ben ev hanimiyim. 5 yasindaki cocugumu aldim carptim kapiyi cikip gittim. Benim mide kaldirmaz cunku.bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?