aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

ben sizi haklı buldum.
gerçekten çocuklarınız daha çok küçük sizi anlayamazlar belirtmişssiniz manevi desteğinizinde olmadığını..
gerçek bir karı koca ilişkiniz yoksa çocuklarınız biraz büyüyüp sizi anlama yaşına gelene kadar beraber kalabilirsiniz diye düşünüyorum.

gercekten allah yardim etsin size her anlamda ... insan omru ortalama 60 yil ben mutsuz olayim parami kocam yesin bu arada sevgilisiyle de gezsin ...kendinizi bu cezayi veriyorsunuz kocaniz gayet iyi durumda ... gercekten bazen hic evlenmesem diyorum cocuklarimin bu tur babasi olsun istemezdim ...allah herkese hayirli insan nasip etsin...

Kendinizi ödüllendirdiğiniz falan yok.
Siz kendinizi cezalandırdınız ve kandırdınız.
Sözleriniz sadece kendinizi avutmaya yönelik.
Siz eşinize, git istediğin zaman beni aldat ben, hastalıkla, ateşle, çocukların seni sormalarıyla uğraşmayayım da sen ne yaparsan yap vizesini verdiniz.

Eşinize sorun bakalım, siz aynısını yapmış olsaydınız o sizi affedecek miydi?

Aslinda mantikli gibi. Aynı evin içinde sadece kendiniz ve çocuklarınız için bir hayat kurup eşinizi kendi çemberinizin dışında tutmayı başarabiliyosanız sorun yok gibi. Yeni bir hayat kurmakla uğraşmak yerine o adamı yok saymak mantıklı

Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz evliliğe devam eder miydi? Bir kere aldattıysa sizi mutlaka devamı gelir. İlkinde affetmişsiniz nasıl olsa diğerlerini de affedersiniz

Bence de adam için çok mantıklı artık aldatmak için sebebi de var az biraz vicdan yapıyosa onu da yapmaz böylece

Bence dogru yoldasın evlatrın buyusun onlar için bu sabra fedakarlıga emin ol deger. Davulun sesi ucaktan hos gelirmiş bazı arkadaslara her sey basit siz dogru yoldasınız.allah kolaylık versin ....

Bu bir seçenek midir evet, kendi icinde bir mantığa da pekala oturtulabilir ama ballandıra ballandıra anlatılacak bir seçenek değildir kimse kusura bakmasın

Aynı evde çocuklar için kalalım falan da hikaye, tipik bir Türk erkeği en geç 1 hafta içinde benim ihtiyaclarım diye girer kadınlık görevi diye çıkar

Bence de adam için çok mantıklı artık aldatmak için sebebi de var az biraz vicdan yapıyosa onu da yapmaz böylece
Yok saydıktan sonra, resmiyet ve çocuklar dışında tüm bağları kopardıktan sonra aldatmış aldatmamış vicdan yapmış yapmamış çokta tın...

Burda bizi kandırabilirsiniz ama bence kendinizi kandıramıyorsunuz. Kendinizi aşarılı bir şekilde kandırsaydınız zaten buraya konu açmazdınız.

Durumunu buraya başlık olarak açması da doğruluyor bunu. Eee ayrılmadın daha ne yazıyorsun? Mutsuzsun demek ki. Kendi kendiyle olan iç kavgasını buraya yazmış, onay bekliyor. Yazık, 2 mutsuz hayat.

+++++++

Haa öyle bişey olursa bunu aldatmadan önce düşünücektin işine geliyosa der biter bence

Eger boyle dusunmek seni mutlu edebiliyorsa devam edebilirsin tabii ki.

Bu baskasinin sana tercih edildigi gercegini aklindan cikaramayacagin gercegini degistirmeyecek ne yazik ki.

Son düzenleme:
Herşey ne kadar zor olursa olsun Allah var.
Pişmanlık bile duymayan biriyle devam etmeniz bundan sonra eşinizin daha fazla bu tarz örnekler yaşamasına kapı acmanızı sağlar
Güç beden olarak erkekte simgedir ama siz kadın olarak ayrı da güçlü olabilirsiniz .

Konunuza kesinlikle inanmadım
Bu son 2 haftada açılan konuların çogu fake ayrıştırma anket konusu gibi geliyor
Affettim diyorsunuz ama bunu buraya yazmanıza anlam veremedim ?her anlamda güçlü olan kadın zaten affetmez (ailevi destek ,maddi özgürlük vs)

Adamin açısından bakinca aldatılip oturmak en cok adama ödül aslinda.
Simdi adami bosasan, hemen yeni kariyi nerden bulacak, donunu corabini kim yikayacak, yemegini temizligini kim yapacak? Bunlar buyuk dert.
Sonra bekar olursa manitalar tutturur evlenelim diye, hop bastan masraf, yeniden sadakat pozlari.
Ama evdeki hatun yakalamis goz yummus, evin duzeni aynen devam, temiz ev, sicak yemek, coluk cocuk gozunun onunde, hatun elinin altinda, diger kadinlara da bahane hazir: ben evliyim, evlenemeyiz.
Ooooh mis gibi hayat.
Kimi ödüllendirdiniz simdi?

Sizi bir daha aldatmayacağını falanmı düşünüyorsunuz eğer düşünceniz bu yönde olduğu için ayrılmadıysanız emin olun ayni şeyi tekrar yaşama ihtimaliniz çok fazla ayrılmamakla hata etmişsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…