Aldatıldığıma Dair Hislerim...

beste07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
193
0
46
İzmir
Arkadaşlar erkek arkadaşım son 1,5 aydır bana karşı çok ilgisiz. Herşeyi denedim ilgisini kazanmak için. Olmadı olmuyor. Birkaç sıkıntısı vardı ondandır üstüne gitmeyeyim dedim. Ama sıkıntıları geçti hala ilgisiz hala aynı. Buluştuğumuzda yanımda çok fazla kalmıyor. Bana tatlımdan başka güzel söz söylemiyor aylardır... Normal arkadaşına da tatlım der zaten insan. Önceden çok sıcak çok içten sözler söylerdi. Bugün içten söz duymak istediğimi söyledim de onun üzerine biraz söylemeye başladı. Yani resmen benim zorumla... Mesela gözlemlediğim başka bir huyu... Bir yerde oturduğumuzda yan masadaki kadınlara yorum yapıyor. Şunun saç rengi kötüymüş falan gibi... Ben rahatsız olunca da seni kıskandırmak için yaptım diyor. Ben buluşalım demesem, buluşalım demiyor mesela. Ben diyorum sadece artık. Bugünlerde de sürekli kabuslar görmeye başladım aldatıldığıma, kandırıldığıma dair. Hislerim de çok kuvvetli bugünlerde. Bu düşünceler beni çok mutsuz ediyor...

senden soğumuş olabilir mi?
en son böyle hissettiğimde terkedilmiştim ben ve sonradan fark ettiğime göre aslında başka birisi varmış da ilgisi ona kayıyormuş. hislerin doğru olabilir biz kadınlar anlıyoruz bence çek karşına düzgünce konuş bişeyden rahatsız mısın ayrılmak mı istiyorsun fln diye bitirmek istiyorsa da adam gibi bitirsin. yoksa daha kötü oluyor emin ol en iyisi oturup konuşmak.

Bazı insanlar ayrılmak istediklerini nedense söyleyemezler.
Sevgilinin sana karşı ilgisi kaybolmuş anlaşılan.Daha önceki konuna baktım.O zaman da olur olmaz sebepten tatsızlık çıkarıyormuş.Bence kesin ayrılmak istiyor.Ona sorarsan yoo nerden çıktı diyebilir.Sen kendin bitirmelisin tabii eminsen.
Şu an aldatılmıyor olabilirsin ama yakındır.Aldatmalar bu yüzden oluyor.İlgi bitip,ilişki sürüncemede kalınca başkasına ilgi duyuluyor.Bitirme vaktinin gelince, kabullenmek lazım.

kendi haline bırak belki bir sıkıntısı vardır yada dediğin gibi ilgisi bitmiştir.. sende onun davrandığı gibi davran bir müddet sonra ortaya çıkar zaten..

ilgisizlik sevgilinin hayatında biri yoksa bile ilişkini mahveder. artık seni sevmediğini düşünüyorsan bişeylerin bittiğini hissediyorsan bu ilişki için çabalayıp kendini heba etme. gerçekten seninle olmak istiyorsa zaten o seni kaybetmemek için çabalayacak. bence olurunu bırak herşeyi. biraz zaman tanı kendine hislerinden emin ol. arama sorma buluşma bakalım tepkisi ne olacak. peşinden mi gelecek yoksa seni aramamaya devam mı edecek. canım buna göre ilişkine devam edip etmemeye karar verirsin

Son düzenleme:
Zaten alıp karşıma konuştum. Neden aylardır bu ilgisizlik diye sordum. Şakasına sana gıcıklık olsun diye yaptım falan dedi. Herşeyi sordum biri mi var, benden mi soğudun... Senden nasıl soğurum falan diyor ama inanın davranışları hiç öyle değil. Artık defalarca da sormak istemiyorum neden ilgisizsin diye. Ne yapacağımı bilmiyorum.

canım bu işin şakası mı olur...ciddi ciddi konuş bence rahatsızlıklarını dile getir.seni eften püften bahanelerle geçiştirmesine de izin verme.inan bu belirsizlik seni daha çok yıpratır.

canım bu işin şakası mı olur...ciddi ciddi konuş bence rahatsızlıklarını dile getir.seni eften püften bahanelerle geçiştirmesine de izin verme.inan bu belirsizlik seni daha çok yıpratır.

canım konuştum. ama dediğin gibi hep geçiştirildim sanki. son zamanlarda dikkatimi çeken birşey de. bir yere oturuyoruz yüzüme bakamıyor fazla, ellerime yere falan bakıyor. eskiden böyle detaycı değildim. bana nelerin hesabını yaptırıyor.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

Okurken "içim şişti"...

Bırakın aldatılma ihtimalini... Bu adamla zaman geçirilir mi? Siz bir arada olmayı teklif etmeseniz o da sizinle vakit geçirmeye gönüllü değil zaten, sizin zorunuzla bir araya geliyormuşsunuz... Ailenizden olsa "psikologa götürün, asosyal, uyumsuz, vs." derdim ne de olsa aile "atsan atılmaz, satsan satılmaz" Fakat bu kişi kendi rızanızla seçtiğiniz, hayat arkadaşı adayınız... Başka adam mı kalmadı dedirtir böylesi, maddeler halinde sıralayınca daha da netleşti:

Bunu sevmediğin bir kızın "başına saracaksın" kız verem olsun...

Bunu düşman ordusuna göndereceksin orduyu dağıtsın...

Bunu idam mahkumuna yollayacaksın adama intihar ettireceksin, öldürme zahmetinden kurtulacaksın...

Ancak bu "kullanımları işe yarar" bu türün... İlişki yaşamak, birinin beraber olacağı insan sıfatını taşımak nezaket, letafet, hiç değilse biraz insancıl olmayı gerektirir... Yazdıklarınızda varlığını cazip kılacak tek unsur göremedim ben...

Sözün kısası bu adam sizi aldatamaz... Bunun ne tür bir canlı olduğunu anlayan kız ilgisizlikten, sevgisizlikten ölür, bu da başkasına yar olamaz... O nedenle "Aldatılıyor muyum, kandırılıyor muyun?" kabuslarına son verin... Bunun için evvela ilişkiye son vermeniz gerekir elbette... "Seviyorum, ayrılamam, ayrıl demek kolay..." da demeyin... Beraber oturup sessizliğini bile huzurla dinleyeceğiniz biri değil, iki çift laf edemezsiniz, ilerleyen mesajlarda "yüzünüze bile bakmadığını, yere, ellerinize baktığını" yazmışsınız... "Nesini seviyorsunuz, o sizi seviyor mu sanki?" diye sorarlar insana... Bu adamı yorumlamak bu kadar yorucuyken yaşayana Allah sabır versin... Gençliğinizi tüketmeyin, "ömrünüzü törpületmeyin"... Bir de geçiştiriyormuş sizi... Hey Allahım... Böyle adamın "geçiştirmelerine" izin verilmez, böylelerinden "vazgeçilir"...

kendini yıpratma sende birşeylerin ters gittiğinin farkındasın. Neye niçin sabır gösteriyosun? Al karşına adam gibi konuş sıkıntılarını anlat. neyin neden olmadığını daha iyi anlar ona göre karar verirsin.

kesin başkası var ama onunla olmazsa diye seni el altında tutmak istiyor olabilir. Uzaklaş ve arama. Sen bunları söylediğin halde geçiştiriyorsa dürüst değil demektir. Muhtemelen de itiraf etmeyecek.sen aramayınca bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Yol ver gitsin.

Bir ilişkide ilgisizlik varsa ayrılık çanları çalmaya başlamıştır..

Ayrıca biz kadınların bu gibi durumlardaki hislerine güvenirim..!

Size karşı aşkı sevgisi ilgisi nedir ne değildir ne boyuttadır gerçekten bilemem ama emin olduğum bir şey var:
Bir erkek çok rahat davranışlar içine girip, sizinle görüşmek için çaba bile göstermeyecek duruma gelmeye başladığı zaman ya hayatında yeni biri vardır ya da olmak üzeredir. Dikkatli olun...
:92:

kendi haline bırak belki bir sıkıntısı vardır yada dediğin gibi ilgisi bitmiştir.. sende onun davrandığı gibi davran bir müddet sonra ortaya çıkar zaten..

aynen katılıyorum sende onun aynısı gibi davran birebir ama sonunda ilgisi bitmişse yada aldatıyosa bitirmek istedigini söyler yada tersi etki yapar

Sağolun arkadaşlar... Onun yüzünden günlerdir o kadar moralim bozuk ki. Yazdıklarınız mantıklı. Ama somut birşey söylemiyor bana. Ayrılmak mı istiyorsun diyorum saçmalama diyor kızıyor ama ilgisiz işte. Bilmiyorum ne yapacağımı.

Tabii ki ayrılmak istemez idare etmek varken neden istesin???
Kendine gel adamı boşver. Bırak sen düşüneceğine o düşünsün. Hayat saçma insanlardan ibaret değil.Sinir bozulup ağladığın günleri geri getirmez hiçbir şey.O kadar küçük sorunlar ki bunlar.Çıkar hayatından gitsin.Güle güle demenin gücü gururlu ve asil oluşundadır.hadi bakalım

Ah ah okudum da aylar öncesi halim geldi aklıma.Biz bayanlar çok iyi niyetliyiz hep olumlu düşünmeye çalışıyoruz ama sonuç ne yazık ki o kadar basit olmuyor

Öncelikle söyleyeceklerim seni üzebilir, bunun için üzgünüm.

Diğer konularına baktım da bence sizin ilişkinizin durumu Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan halinin örneği. Erkek arkadaşın zaten sürekli seni azarlama ve ilgisizlik modunda. Hep de suçlu sen oluyorsun ne hikmetse.

Bence olan şu. Sen ona o kadar iyi davranmışsın, o kadar havaya sokmuşsun ki o da kendini bir şey sanmış. Ve bence şuan seni aldatıyorsa -inşallah öyle değildir- bu suçluluk hissini bastırmanın 2 yöntemi vardır, biri sevdiğine gereğinden iyi davranmak, diğeri de gereğinden kötü. Erkek arkadaşın böyle bir durumdaysa senin sürekli alttan almanı ve yumuşaklığını da fırsat bilerek 2. yolu tercih etmiş olabilir... İnşallah yanılıyorumdur ve bütün bu yaşadıkların geçici problemlerdir ama şunu da söylemeliyim ki erkek arkadaşının ayaklarını yere indirmen gerek ve bu kadar taviz verdikten sonra bu da mümkün müdür emin değilim açıkçası... :26:

hergün konuşuyorum artık nerdeyse. hiçbir şey değişmiyor. bir de benim adım sürekli şikayet eden'e çıktı iyi mi... bugün sitem dolu bir iki mesaj attım. o da cevap yazdı. seni seviyorum üzme beni falan filan yazdı. iş çıkışı yanıma geldi bir iki saatliğine. dediği lafa bakın: "ben sana birşey itiraf edicem. sen bana o duygusal, sitemli mesajları attığın sırada ben öğlen arasındaydım, arkadaşlarla kahvede okey oynuyordum." dedi. ondan sonra da güldü. "kazandın mı bari" dedim ben de. ne diyim artık... şaka gibi. :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…