Zaten alıp karşıma konuştum. Neden aylardır bu ilgisizlik diye sordum. Şakasına sana gıcıklık olsun diye yaptım falan dedi. Herşeyi sordum biri mi var, benden mi soğudun... Senden nasıl soğurum falan diyor ama inanın davranışları hiç öyle değil. Artık defalarca da sormak istemiyorum neden ilgisizsin diye. Ne yapacağımı bilmiyorum.
canım bu işin şakası mı olur...ciddi ciddi konuş bence rahatsızlıklarını dile getir.seni eften püften bahanelerle geçiştirmesine de izin verme.inan bu belirsizlik seni daha çok yıpratır.
Arkadaşlar erkek arkadaşım son 1,5 aydır bana karşı çok ilgisiz. Herşeyi denedim ilgisini kazanmak için. Olmadı olmuyor. Birkaç sıkıntısı vardı ondandır üstüne gitmeyeyim dedim. Ama sıkıntıları geçti hala ilgisiz hala aynı.
1-Buluştuğumuzda yanımda çok fazla kalmıyor.
2-Bana tatlımdan başka güzel söz söylemiyor aylardır... Normal arkadaşına da tatlım der zaten insan.
3-Önceden çok sıcak çok içten sözler söylerdi.
4-Bugün içten söz duymak istediğimi söyledim de onun üzerine biraz söylemeye başladı. Yani resmen benim zorumla...
5-Mesela gözlemlediğim başka bir huyu... Bir yerde oturduğumuzda yan masadaki kadınlara yorum yapıyor. Şunun saç rengi kötüymüş falan gibi...
6-Ben rahatsız olunca da seni kıskandırmak için yaptım diyor.
7-Ben buluşalım demesem, buluşalım demiyor mesela.
8-Ben diyorum sadece artık.
Bugünlerde de sürekli kabuslar görmeye başladım aldatıldığıma, kandırıldığıma dair. Hislerim de çok kuvvetli bugünlerde. Bu düşünceler beni çok mutsuz ediyor...
canım konuştum. ama dediğin gibi hep geçiştirildim sanki. son zamanlarda dikkatimi çeken birşey de. bir yere oturuyoruz yüzüme bakamıyor fazla, ellerime yere falan bakıyor. eskiden böyle detaycı değildim. bana nelerin hesabını yaptırıyor.
kendi haline bırak belki bir sıkıntısı vardır yada dediğin gibi ilgisi bitmiştir.. sende onun davrandığı gibi davran bir müddet sonra ortaya çıkar zaten..
Tabii ki ayrılmak istemez idare etmek varken neden istesin???Sağolun arkadaşlar... Onun yüzünden günlerdir o kadar moralim bozuk ki. Yazdıklarınız mantıklı. Ama somut birşey söylemiyor bana. Ayrılmak mı istiyorsun diyorum saçmalama diyor kızıyor ama ilgisiz işte. Bilmiyorum ne yapacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?