Zina davası diye birşey yoktur. Zina boşanma sebebidir, kusurlu harekettir. Zinadan ceza verilmez.konularınızı hep takip ediyordum.Allah yardımcınız olsun kadına zina davası açabiliyorsunuz eşinize de maddi manevi tazminat davası ve nafaka davası açın
Daha önceden 3. Kişiye yaptırımı vardı ama açıklama yapılmış artık bi yaptırımı yokmş bende öğrenmiş oldumZina davası diye birşey yoktur. Zina boşanma sebebidir, kusurlu harekettir. Zinadan ceza verilmez.
Çok üstüne variyorsun benim oğlum öyle şey yapmaz diyen senin kayınpeder miydi Ütopyali? Fırlat o fotoları yüzlerine bakalım sana inanmayıp, seni suçlu çıkacaklardı nerdeyse.
Yani koskoca adam bunu söyleyebiliyorsa yazık gerçekten. her erkekte olur ne demek ya demek sende yaptın baba derdim ben olsam terbiyesiz.Kendi oğlu ya kızına yapılsa aynı tepkiyi verirmisin acaba Allah ıslah etsinEvet o. Gösterdim önce yalanlarla örtmeye çalışıp sonra ne desem telafisi yok ama sen affet her erkekte olur yaa dedi :)) Allah hepsinin belasını versin demek ki karaktersizlikte genetikmiş.
Kadın kadını tanımıyorda kocası karısına nasıl yapar sorgulanması gereken bence bu evlenirken iki kişi söz veriyorsun bizde genelde erkeklerin suçu yokmuş masummuş gibi davranılıyor ama en büyük suç bence erkekte
Yani koskoca adam bunu söyleyebiliyorsa yazık gerçekten. her erkekte olur ne demek ya demek sende yaptın baba derdim ben olsam terbiyesiz.Kendi oğlu ya kızına yapılsa aynı tepkiyi verirmisin acaba Allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?