Aldatıldığımı ispatladım.

Bebeğimin nesi var peki canım en çok ona üzüldüm arada ben ya Allah'ım onu korusun. Arkana bile bakmadan git derim nikahı verme falan ne alaka ya hemen boşan ve git kendine güzel bir hayat kur Allah yardımcınız olsun

konularınızı hep takip ediyordum.Allah yardımcınız olsun kadına zina davası açabiliyorsunuz eşinize de maddi manevi tazminat davası ve nafaka davası açın
Zina davası diye birşey yoktur. Zina boşanma sebebidir, kusurlu harekettir. Zinadan ceza verilmez.

Çok üstüne variyorsun benim oğlum öyle şey yapmaz diyen senin kayınpeder miydi Ütopyali? Fırlat o fotoları yüzlerine bakalım sana inanmayıp, seni suçlu çıkacaklardı nerdeyse.

bebeğinin ne yi var canımm allah şifa versin bebeğine

inşallah herşey güzel olur

sen süründürmek diye ugrasırken o adam ne dusunecek senin amacın bu adamı cezalandırmak mi en buyuk ceza yol vermek nikahı bende dursun ne mantıgı ya adam gitcek milletle istediği hayatı yasayacak sonra ben nikahı bende bu ne ya aciz kadınlar gibi

Geçen çıkan habere göre size karşı sorumlu olan eş olduğu için, 3.kişiye açılan dava kabul edilmedi.

Diğer durumda elinizden geleni yapın, önce iyi bir avukat bulun ve sabırlı bir şekilde ilerleyin.

Eklentiler

• 203E29E5-D081-47D7-B644-A7D728CC261E.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 63
Aynı durumu ben yaşadım 6ay önce çıkışlı açtım avukatım yeni çıkan yönetmelik göre kadına acamayacsgimizi söyledi dün

Çok üstüne variyorsun benim oğlum öyle şey yapmaz diyen senin kayınpeder miydi Ütopyali? Fırlat o fotoları yüzlerine bakalım sana inanmayıp, seni suçlu çıkacaklardı nerdeyse.

Evet o. Gösterdim önce yalanlarla örtmeye çalışıp sonra ne desem telafisi yok ama sen affet her erkekte olur yaa dedi :)) Allah hepsinin belasını versin demek ki karaktersizlikte genetikmiş.

Evet o. Gösterdim önce yalanlarla örtmeye çalışıp sonra ne desem telafisi yok ama sen affet her erkekte olur yaa dedi :)) Allah hepsinin belasını versin demek ki karaktersizlikte genetikmiş.
Yani koskoca adam bunu söyleyebiliyorsa yazık gerçekten. her erkekte olur ne demek ya demek sende yaptın baba derdim ben olsam terbiyesiz.Kendi oğlu ya kızına yapılsa aynı tepkiyi verirmisin acaba Allah ıslah etsin

Erkeğe suçu yokmuş dedim mi ben? Ş... alası o zaten ama kadın kadına nasıl yapar onu anlamıyorum. Yazmadığım birşey hakkında yorum yapmışım gibi davranma ayrıca!!!!!

Yani koskoca adam bunu söyleyebiliyorsa yazık gerçekten. her erkekte olur ne demek ya demek sende yaptın baba derdim ben olsam terbiyesiz.Kendi oğlu ya kızına yapılsa aynı tepkiyi verirmisin acaba Allah ıslah etsin

Madem öyle af edersiniz bende gidip birisiyle bir kaç ay münasebetsiz bir ilişki yaşayım dönüp evliliğime devam edeyim ne dersiniz dedim taştan ses çıktı adamdan yok :)

Allah yardımcın olsun, eski konularını da okudum.Her şüphene rağmen iyi niyetle onu da savunmuşsun yer yer zavallı ispat etmek zorunda kalıyor gibi... Ah ah... Umarım her şey senin ve bebeğinin lehinde güzel şekilde gider.

Bebeğim 40 gunluktu ütopyali üstelik kolikti tam 9 saat sancı çektim normal doğum yaptım kuyruk sokumum yırtıldı ben yerimde oturmayıp çocuğumla ilgilenirken adm yeni bir instagram hesabı açıp karı kızla konuşmuş aşkımli canımli rest çektim ailesine de onada ailemin yanına geldim önce uzaklaştırma aldım sonra dava açtım kızıma annem bakıyor ve inan dağa huzurluyum ilk başlarda nolcam ben dedim ama dünyanın sonu değil herşey yoluna giriyor zamanla

Bir iş arkadaşım vardı bir zamanlar.
4 çocuğu ile aldatilmis ve boşanmış.

Şöyle derdi " en büyük hatam nikahı vermekti, ayrı yaşayıp boşanmasaydim ekmeklerini yağ sürmemiş olurdum"...der der üzülürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…