Aldatıldığımı ispatladım.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asil-karaktersizliktir-lutfen-okuyun.1080339/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asil-karaktersizliktir-lutfen-okuyun.1080339/

Konu sahibi ayni konu farkında mısınız.

Yaw sizin arkadaşınız omurgalı duramamis.
Hatta çocukları aldığına da pişmandi.
Hatta ve hatta kendin de bir boşanma söz konusu olduğunda çocuklar ayak bağı olmasın diye kocana verip, evlilik yaparken daha kolay olur minvalinde değişik mi desem, garip mi desem bir açıklama silsileniz mevcuttu.
Aldatma temalı konularda tek örnek sundugunuz bu arkadaşınız.

Konunun buralara gelmesini hiç beklemiyordum
Adi yaratık
Bebeğinde problem nedir
İnşallah yaşadığın stresle ilgisi yoktur

Bu konuda bahsettiğim başka arkadaş

O bahsettiğim 3 çocuklu, geçen görüştüm kendine dusmanlik yapan oğlunu babaya vermis, kızlar kendinde ve yeniden evlenmis 1 çocuklu bir adamla

Geçmiş olsun utopiyali, benim aklıma gelmiştin bu sabah, hatta yazacaktım ne yaptın, umarım yanılmışsın diye, Allah sizi bebeğinize bağişlasın... dimdik dur, umarım her şekilde hakkını alırsın !

Üşenmedim eski konularınizida okudum..tüm iyi niyetinize ragmen bunları size yaşatan bu adamı kendi haline bırakın, yasadigi surece sizi kaybetmenin acisini yasasin..
Profilinizdeki meslek doğru ise atanmaniz çok kolay, hem kafanizda dağılır.

Eli kadının belinde fotoğrafı var bence iyi bir delil. Yeterli olur mu ?
Allah yardımcınız olsun siz böyle söyleyince benim canım yandı burdan çok acı çünkü ,çok güçlü ve iyi bir annesiniz tebrikler

Teşekkür ederim, kendisinede söyledim inşallah ömrü boyunca sürünür, hiç sanmıyorum yeni sevgilisinin " ekmek param yok deyince " onun yüzüne bakacağını, bir erkekten bunları duymak ne kadar hoş olabilir herkes ben değil ekmek istemeyim parası yoktur utanmasın diye 3 gün makarna yiyecek.

Metresinin yanında mısın dediğinizde demekki gerçekten ordaymış sizde kendinizi suçluyodunuz nasıl dedim diye.
Adiler. Kadın da ayrı yüzsüz
Nasıl bulmuş numaranızı nasıl tanışmışlar
Aynı iş yeri falansa memursa işten atılırlar duyuldugunda ortalığa yayın bence

Memur felan değil, bildiğiniz metresmiş cidden kaba tabirla pavyonda çalışan. Nasıl bulacak ki aynı evde yaşamışlar eve gelmediği çalışıyorum dediği geceler. Anılar biriktirmişler evin her köşesine kadın hepsinin resmini attı :) e bu kadar samimi olduğu adamın telefonunuda kurcalamıştır.

Aaa demek ondan demiş o pis adam seni yakıştırmıyorum evlenemem senle diye. Reziller ya. Şuan napıyo rezilliğiyle gurur duyuyo mu
Değer miydi hiç pislikler

Aaa demek ondan demiş o pis adam seni yakıştırmıyorum evlenemem senle diye. Reziller ya. Şuan napıyo rezilliğiyle gurur duyuyo mu
Değer miydi hiç pislikler

Şuan elini kolunu sallayarak utanmadan eve geliyor, babasıyla ağız birliği yapmışlar " hata etmiş " hata dediğiniz bir sefere mahsus olur aylarca ilişki yaşamışlar diyorum " Allah bilem affeder nolur bi kere affet hiç mi babalık hatırım yok " diye yalvarıyor adam, kendisi gerizekalı " pişmanım çocuğumla temiz bir sayfa açmak istiyorum, ben sana söyleyecektim sana karşı şeffaf olmak istedim, aramız kötüydü sen hamileydin sonra doğum yaptın bebeğimizde hastayken söyleyemedim, gittim kadına bitti dedim o da sana söylemekle tehtit etti beni zaten aylardır böyleydi ondan ayrılamadım " yalanlarını itinayla anlatıyor ağlama sızlama yok Allahtan. Şeffaflığa bak kadın söylemese beni daha aylarca uyutacaktı sağolsun. Aslında bildiğiniz gibi herşeyin farkındaydım delilim yoktu. O dönemde bebeğim suçsuz yere mi babasız kalacak duygusallığıyla büyüklerin söylediklerini dinlemiştim acaba sorun ben miyim bile demiştim.. Sorun kendi kirli zihniyetiymiş bana utanmadan sel gider kum kalır bile dedi. Beynimden vuruldum. Heba olan sadece yıllarım, ne sevgim ne emeğim hiç biri umrumda değil. Bu evlilikten çok güzel bir evlat kazandım yüzüne bile bakmaya kıyamıyorum, tek temennim umarım çektiğim bu sıkıntılara karşılık bebeğimin sağlığıyla mükafatlandırılırım..

Allah çocuğunuza şifa versin inşalla h uzum güzel bir ömür yaşasın .
Eşinize de yazıklar olsun hemde çocuğu hastayken , utanmaz adam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…