- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Kişinin herhangi bir sosyal medyası varsa orayı kontrol edinİyi günler. Boşanma aşamasındayım ama aylardır sürüyor. 5 sene önce aldatılmıştım, yakaladığım an bitirdiğini söylese de senelerce beni ayakta uyuttuğunu düşünüyorum. Şimdi dava sürüyor ve avukatım aldatıldığını ispatlarsan hem tazminat alırsın, hem de dava hemen sonlanır diyor. Ama ben nasıl ispatlayacağım hiç bilmiyorum. Bu arada iş arıyorum ama imkansız gibi bir şey. Ben ne yapacağım köşeye sıkışmış gibiyim, nasıl ispatlarım.
Eski eş kişisinin mi, aldattığı kadının mı. İkisini de ediyorum gerçi. Hiç bir şey yok. Birbirlerini takip bile etmiyorlar. Ya dediği gibi yakalandığı an bıraktı ya da çok profesyonellerKişinin herhangi bir sosyal medyası varsa orayı kontrol edin
Nasıl yakaladınız? Bu konuyu hiç mesajla konuştunuz mu? Eğer hala iletişiminiz varsa mesajlaşırken araya bu konuyu sıkıştırıp ağzından laf alabilirsiniz.İyi günler. Boşanma aşamasındayım ama aylardır sürüyor. 5 sene önce aldatılmıştım, yakaladığım an bitirdiğini söylese de senelerce beni ayakta uyuttuğunu düşünüyorum. Şimdi dava sürüyor ve avukatım aldatıldığını ispatlarsan hem tazminat alırsın, hem de dava hemen sonlanır diyor. Ama ben nasıl ispatlayacağım hiç bilmiyorum. Bu arada iş arıyorum ama imkansız gibi bir şey. Ben ne yapacağım köşeye sıkışmış gibiyim, nasıl ispatlarım.
İkisinide kontrole et geçmişe iyi bak mutlaka bir detay olur bir beğeni falan, belkide sen yakaladığında bırakmıştırEski eş kişisinin mi, aldattığı kadının mı. İkisini de ediyorum gerçi. Hiç bir şey yok. Birbirlerini takip bile etmiyorlar. Ya dediği gibi yakalandığı an bıraktı ya da çok profesyoneller
Telefonunda mesajla yakalamıştım.Yakaladığım gün silinmişti. Üzerine hat değiştirdi, telefon değiştirdi ve hayır hiç mesajla konuşmadık. Şu an çocuklarla ilgili bir şey olmadıkça görüşmüyorum.Nasıl yakaladınız? Bu konuyu hiç mesajla konuştunuz mu? Eğer hala iletişiminiz varsa mesajlaşırken araya bu konuyu sıkıştırıp ağzından laf alabilirsiniz.
Aldatıldığımı ispatlamam durumunda yüksek tazminat alabileceğim. Eş kişisi boşanmak istemediği için de dava uzuyor ve avukat bu şekilde daha çok uzayabileceğini söylüyor.5 sene önce nasıl ögrenmiştiniz aldatıldığınızı?
Boşanmak için tek sebep ispat degil ki sevmiyorum istemiyorum diyen de boşanıyor
Bir bahane bulup mesajla konuşsanız. Tartışma çıkarsanız. O sırada bu konuyu da yüzüne vurursunuz. Bu şekilde ağzından laf alamaz mısınız?Telefonunda mesajla yakalamıştım.Yakaladığım gün silinmişti. Üzerine hat değiştirdi, telefon değiştirdi ve hayır hiç mesajla konuşmadık. Şu an çocuklarla ilgili bir şey olmadıkça görüşmüyorum.
Görüşmüyor sanırım. Ama 2 sene öncesine kadar görüştüklerine dair şüphelerim var.yani çok geçmiş bir zaman. belki siz mahkemede iddia etseniz, hakim inceleme kararı verir ve öyle bulunur. şu an hala o kişi ile görüşüyor mu ?
Hayır. 5 sene önce affettim devam etti ama ben asla aşamadım, kaldıramadım. Üzerine de başka sıkıntılar tuzu biberi oldu.5 sene once acmis oldugunuz dava mi suruyor suan ?
Çok çok çok fena ve sinsidir. Ben Bir adım atarken bile ne yapacağımı sezer ona göre hareket ederBir bahane bulup mesajla konuşsanız. Tartışma çıkarsanız. O sırada bu konuyu da yüzüne vurursunuz. Bu şekilde ağzından laf alamaz mısınız?
Görüşmüyor sanırım. Ama 2 sene öncesine kadar görüştüklerine dair şüphelerim var.
Eğer aldatıldığınızı öğrendiğiniz tarih 5 sene önce ise (mahkemeye sunacağınız deliller 5 sene önceye aitse) ve siz 5 sene boyunca evlilik birliğini sürdürdüyseniz hukuken eşinizi affetmiş sayılıyorsunuz. Bu durumda aldatmaya yönelik dava açamazsınız. Medeni kanun bunu söylüyor.
Ama yeni tarihli bir aldatma durumu ve delili varsa kanıtlarsanız tazminat alabilirsiniz.
Haklısınız ama bana bitirdim dedi ve ben 2 sene öncesine kadar görüştüklerine inanıyorum. Ama ispatlayamıyorum. Avukatım 2 sene öncesine kadar görüştüklerini isoatlarsak işler değişir diyor.Eğer aldatıldığınızı öğrendiğiniz tarih 5 sene önce ise (mahkemeye sunacağınız deliller 5 sene önceye aitse) ve siz 5 sene boyunca evlilik birliğini sürdürdüyseniz hukuken eşinizi affetmiş sayılıyorsunuz. Bu durumda aldatmaya yönelik dava açamazsınız. Medeni kanun bunu söylüyor.
Ama yeni tarihli bir aldatma durumu ve delili varsa kanıtlarsanız tazminat alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?