- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Vazelin005
Çok saçma, 10 sene sürse dava 10 sene rahibe gibi mi yaşayacağız ?Bir arkadaşımın başına şöyle bir sey geldi. Birisiyle görüşüyorlardı boşanma davası yerel mahkemede sonuçlanmış, temyize gideli 1.5 sene olmuştu. Arkadaşımın ne evlilikleri, ne boşandıkları süreçle alakası yoktu. Başka şehirdeydi ve adamın bulunduğu şehre tayinle geldi ve aynı yerde calışmaya başlayınca tanıştılar. Yerel mahkeme 2 senelik bir boşanma sürecinin ardından boşuyor, temyize gidiyor 1.5 sene bir de dava açılmadan evvel 1 sene kadar da ayrılık vs. Derken 4.5 sene sonra arkadaşımla tanışıyor. Sonra bunlar söz yaptılar nişan ve nikah icin kararın kesinleşmesini bekliyorlardı.
Sonra sosyal medyaya resim mi ne öyle birşey koyuyor hani yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik düsüncesindeler ya. Kadın bunu ispatliyor sanırım karar kesinlesmesini beklemekten baska sucu olmayan arkadaşım arada kaynadı adam aldatmış sayıldı
50 bin tl idi sanırım bir tazminat ödendi, işleri uzadı vs. Sonra evlendiler ama arkadaşım halen söyler kimse dava kesinlesmeden iliski yasamasın adım yuva bozana çıktı mahkeme kayıtlarında diye. Arkadaşımın tayin tarihi belli ondan önce telefon görüşmesi bile yok. Yani anlatabildigim kadar anlattım yaşayan ben olmayınca bildiğim, hatırladığım bu.
Bundan sonraki sureci takip edin. Karar kesinlesene kadar resmi evlisiniz belki bu surecte bir seyler olabilir. Akılsız arkadaşıma yazık oldu o ayrı mevzu tabi![]()