Aldatıldığımı nasıl ispat ederim?

Bir arkadaşımın başına şöyle bir sey geldi. Birisiyle görüşüyorlardı boşanma davası yerel mahkemede sonuçlanmış, temyize gideli 1.5 sene olmuştu. Arkadaşımın ne evlilikleri, ne boşandıkları süreçle alakası yoktu. Başka şehirdeydi ve adamın bulunduğu şehre tayinle geldi ve aynı yerde calışmaya başlayınca tanıştılar. Yerel mahkeme 2 senelik bir boşanma sürecinin ardından boşuyor, temyize gidiyor 1.5 sene bir de dava açılmadan evvel 1 sene kadar da ayrılık vs. Derken 4.5 sene sonra arkadaşımla tanışıyor. Sonra bunlar söz yaptılar nişan ve nikah icin kararın kesinleşmesini bekliyorlardı.

Sonra sosyal medyaya resim mi ne öyle birşey koyuyor hani yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik düsüncesindeler ya. Kadın bunu ispatliyor sanırım karar kesinlesmesini beklemekten baska sucu olmayan arkadaşım arada kaynadı adam aldatmış sayıldı😁

50 bin tl idi sanırım bir tazminat ödendi, işleri uzadı vs. Sonra evlendiler ama arkadaşım halen söyler kimse dava kesinlesmeden iliski yasamasın adım yuva bozana çıktı mahkeme kayıtlarında diye. Arkadaşımın tayin tarihi belli ondan önce telefon görüşmesi bile yok. Yani anlatabildigim kadar anlattım yaşayan ben olmayınca bildiğim, hatırladığım bu.

Bundan sonraki sureci takip edin. Karar kesinlesene kadar resmi evlisiniz belki bu surecte bir seyler olabilir. Akılsız arkadaşıma yazık oldu o ayrı mevzu tabi 😂
Çok saçma, 10 sene sürse dava 10 sene rahibe gibi mi yaşayacağız ?

Aldatıldığımı ispatlamam durumunda yüksek tazminat alabileceğim. Eş kişisi boşanmak istemediği için de dava uzuyor ve avukat bu şekilde daha çok uzayabileceğini söylüyor.
Kendisine kabul ettirebilir misiniz? Ya da kadına? Tüm bunları neden yaptınız? Çok kötüyüm falan deseniz? Ne cevap verirler acep?

Haklısınız ama bana bitirdim dedi ve ben 2 sene öncesine kadar görüştüklerine inanıyorum. Ama ispatlayamıyorum. Avukatım 2 sene öncesine kadar görüştüklerini isoatlarsak işler değişir diyor.
Aaa siz öğrendiniz ve affettiniz. O zaman çözüm yok gibi.

İyi günler. Boşanma aşamasındayım ama aylardır sürüyor. 5 sene önce aldatılmıştım, yakaladığım an bitirdiğini söylese de senelerce beni ayakta uyuttuğunu düşünüyorum. Şimdi dava sürüyor ve avukatım aldatıldığını ispatlarsan hem tazminat alırsın, hem de dava hemen sonlanır diyor. Ama ben nasıl ispatlayacağım hiç bilmiyorum. Bu arada iş arıyorum ama imkansız gibi bir şey. Ben ne yapacağım köşeye sıkışmış gibiyim, nasıl ispatlarım.
Sosyal medya hesaplarına girmeye çalışın eski telefon vs. Varsa hepsini didikleyin . Olmadı fake hesap açın işletin biliyorum klasik şeyler ama aklıma başka bir şey gelmedi

Affetmişsiniz laf etmeye hakkınız yok. Ayrıca 5 sene olmuş elin kadınını neden rahatsız edeceksiniz?

Herkese çok teşekkür ederim. Bir şey yapamayacağımı anlamış oldum.
Canım benim ortada şuan aldatma olmadığı için ispatı da olamaz ki
Sen hani şu Esra Erol'da bi kadın çıktı kocasına bütün estetiklerini yaptırmış sonra kaçıvermiş
Kaç demiyorum tabi ki de
Önce kocan terapi masraflarını karşılasın senin psikolojin düzelsin sonra açık liseye kayıt yaptır muhakkak inan çok basit okumak ne bileyim belki bir işe girersin bu zemini hazırla kendin için sonra hala boşanmayı istiyorsan boşa gitsin

Şöyle bir plan barışmak isteyeceksin gideceksin yanına tel kayıt alacaksın şöyle şöyle inutamadim onun etkisi ile falan filan ağzından evet aldattım lafını duyunca çaktırmadan gideceksin 😉

Canım benim ortada şuan aldatma olmadığı için ispatı da olamaz ki
Sen hani şu Esra Erol'da bi kadın çıktı kocasına bütün estetiklerini yaptırmış sonra kaçıvermiş
Kaç demiyorum tabi ki de
Önce kocan terapi masraflarını karşılasın senin psikolojin düzelsin sonra açık liseye kayıt yaptır muhakkak inan çok basit okumak ne bileyim belki bir işe girersin bu zemini hazırla kendin için sonra hala boşanmayı istiyorsan boşa gitsin
Zaten lise mezunuyum. Aylardır iş arıyorum, herkes eleman çıkarırken hiç bir vasfı olmayan beni ne yapsınlar ki

Back
X