Öncelikle çok teşekkür ederim konumla sorunumla ilgilendiğiniz bana zaman ayırdığınız için..
Sanırım siz boşandınız(ben öyle anladım okuduğumdan)
Ben de tabiki ve asla! aldatmam
Ama bu soruyu sormak istedim acımı anlaması için..
Düşünsene dedin ben bi adamla sarmaş dolaş resimler çektiriyorum ve alkollüydüm başka bişi olmadı zaten diyorum dedim..
Düşüncesi bile mide bulandırıcı..
Bu lafları benim ağzıma bile adırmayan adamda tamda bukadarını(belki daha fazlasını) yaptı.
Bir kadın unutmaz, içi yanar belki unutmuş gibi yapar,sessizce ağlar,şarkılar dinler, o şarkıların kendi için yazılmış olduğunu düşünür, neden ben? sorusunu sorar, yanar, yıkılır,işini gücünü yapar,çocuğuyla ilgilenir vs vs ama kalbi acır..
Güveni kaybolur
Saygısını yitirir
Ağız dolusu sövmek ister yinede aynaya bakar ve kendine yakıştıramaz..
Bu adamın anlık hevesleri uğruna benim dünyam başıma yıkıldı..
ötesi var mı
yok!
Tesekkür edecek birsey yok ki, insanin yasayip yasayacagi en kötü hislerden biri, Allah basina gelenlere sabir versin diyorum. Yanlizca belki biraz zihninizin netlesmesine yardimci olurum yada en azindan sizi anliyorum diyerek paylasmak istedim, kendinizi harab etmeyin demek istedim....yasamayan bilmez, basina gelmeyen bilmez.
Acikca yazmadim, sordugunuz icin söylüyorum, evet ben ayrildim kizim 9 aylikti, simdi 16 yasinda.
Beni yanlis anlamiyacaginizdan eminim, herkesin hayati ve kararlari kendi yasamiyla sinirlidir. Ben asla kimsenin ailesi dagilsin istemem..asla.... cocukda varsa üzülüyorum ama olmazsa olmuyor iste.
Herseyden önemlisi kendinizsiniz, oglunuz anneanne dayiyla cok hosuma gitti, ne güzel. Esinizi tamamen bir pakete koyup kenara birakin-su günlerde zihniniz mesgulken diyorum-.. sadece kendinizi ve hislerinizi tahlil edin ama acele etmeyin lütfen kendinize zaman taniyin taaa ki aklinizda ve yüreginizde sizi üzmesine izin vermiyeceginiz, vermediginden emin olacaginiz o son kirintiyi da atana kadar. Hayat sizin hayatiniz, Allahin izniyle bu da gececek merak etmeyin.. Insallah atlatacaksiniz, hakkinizda hayirlisi olsun.
Umarım ben de atlatırım..
Oğlum herşeyden bi haber, yani hiç bir tartışma evremizde yanımızda olmadı, duymadı..
Onun ufacık dünyasını ben sorunlarımla kirletemem..
Ona her daim binbir surat maskelerim hazır..
biz onunla daha odasını dekore edicez,yeni çanta eşyalar alıcaz tatil dönüşü nasıl seviniyo nazıl zıp zıp zıplıyo benim prensim bunlarla mutlu olan bi çocuk..
1 kalemle,1 tshrtle,1 hamburgerle mutlu olan bi çocuk o
Tatil dönüşü oğluma çok zaman ayırmalıyım çünki okul başlıcak ve onun her dayanağı benim ders çalışma,ilgilinme,okul haleri vs.
Bana ,sabırlı,şefkatli,zihni boş,sorunsuz bi anneye ihtiyacı var..
Ben mutfakda hapşursam odasından anne çok yaşa diye bağıran bir evlat o
Çok hassas, çok naif,çok ince düşünen..
Ben para harcamıyorum zaten kumbaramdakilerde odam için harcayabilirsin diyen bir varlık bi lütuf..
Rabbim herkesin evladını bağışlasın..
Atlatırım umarım geçer ve ben yine gülümseyebilirim hayata..
Sevgiden çok hırsım var artık keşke herşey kolay olsa ve bitse sadece bir rüya olsa ve ben uyansam..
Ya da gitse herşey daha kolay olurdu belki.
Teşekkür ederim canım Allah tüm dardakilerin yardımcısı olsun
ben bi evlilik kurumuna kapağı atsam, kocamın ufak çapkınlıklarına aldırış etmem, yeterki bana ve çocuklarıma baksın.
ben bi evlilik kurumuna kapağı atsam, kocamın ufak çapkınlıklarına aldırış etmem, yeterki bana ve çocuklarıma baksın.
canım nerelerdesn tatil bitmedi sanırım umarım herşey yoluna giriyordur... yenilenmiş bir şekilde görüşmek üzere...
nasılsınız sayın tr-lelli?
şimdi napıyorsunuz?
Açıkcası napmaya çalıştığımı bende bilmiyorum..
Kendimi,bedenimi,beynimi yoruyorum sadece..
Herşey normalmiş gibi devam ediyor, kabullenemesemde kendimi kandırıyorum..
Oğluyla ilgilenip ilgili baba,eş kıvamında gövde gösterisi yapıyor..
Artık kavga etmiyorum,sormuyorum,önemsemiyorum oğlumun okulu başladı onunla ilgileniyorum
canım uzun zamandır yoktum senide merak ediyordum tatilin bitmiş inşallah biraz olsun toparlanmışındır elbette çok zor ama bir tane dünya tatlısı evladın var onun için toparlanman lazım....üzülme oluruna bırak bakalım....peki eşinin sana karşı davranışları nasıl canım?
Teşekkür ederim canım toparlandım evet.
Öldürmeyen her acı yüceltiyomuş insanı daha dik durmayı sağlıyormuş bunu öğrendim..
O acının beni öldüreceğini zannetmiştim buraya ilk satırları yazıp konumu açtığımda..
Şuan o acıların zerresi yok.
Ama kalbim kırık, içim buruk,gözlerim parlamıyo artık, çok çok mutlu olamıyorum
Evladım herşeyim okulu başladı şuan herşeyi ona endexledim o,okulu,kursları,eğitimi,arkadaşları,istekleri,kitapları,hikayeleri,resimleri tüm günümü onunla dolduruyorum..
Şimdi anneanneye bile gitmiyo okul başlayalı hep benimle tüm günüm onunla..
Eşim çalışıyo çok az vakit geçiriyoruz
Hafta sonları çocukla ilgilenip eksiklerini alıyo,( oğlumun odasını değiştirdim eksiklerimiz vardı)sözde iyi baba, rol model, iyi eş kıvamı..
Daha az merak edip, daha çok umursamıyorum..
Bu izlenimi veriyorum artık ama pc,telf,cantası,cepleri,araba ara ara kontrolümde..
Sadece okadar yalvarışlarına ve yeminlerine itaat edebiliyomu bari merağıyla karıştırasım geliyo.
Gözden düştümü 1 defa insan gönül razı gelmiyo..
Çok sağol canım herşey için toza toprağa düşüp üzerini yarım yamalak silkeleyen çocuklar gibiyim işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?