Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

Tesekkür edecek birsey yok ki, insanin yasayip yasayacagi en kötü hislerden biri, Allah basina gelenlere sabir versin diyorum. Yanlizca belki biraz zihninizin netlesmesine yardimci olurum yada en azindan sizi anliyorum diyerek paylasmak istedim, kendinizi harab etmeyin demek istedim....yasamayan bilmez, basina gelmeyen bilmez.
Acikca yazmadim, sordugunuz icin söylüyorum, evet ben ayrildim kizim 9 aylikti, simdi 16 yasinda.
Beni yanlis anlamiyacaginizdan eminim, herkesin hayati ve kararlari kendi yasamiyla sinirlidir. Ben asla kimsenin ailesi dagilsin istemem..asla.... cocukda varsa üzülüyorum ama olmazsa olmuyor iste.

Herseyden önemlisi kendinizsiniz, oglunuz anneanne dayiyla cok hosuma gitti, ne güzel. Esinizi tamamen bir pakete koyup kenara birakin-su günlerde zihniniz mesgulken diyorum-.. sadece kendinizi ve hislerinizi tahlil edin ama acele etmeyin lütfen kendinize zaman taniyin taaa ki aklinizda ve yüreginizde sizi üzmesine izin vermiyeceginiz, vermediginden emin olacaginiz o son kirintiyi da atana kadar. Hayat sizin hayatiniz, Allahin izniyle bu da gececek merak etmeyin.. Insallah atlatacaksiniz, hakkinizda hayirlisi olsun.

Umarım ben de atlatırım..
Oğlum herşeyden bi haber, yani hiç bir tartışma evremizde yanımızda olmadı, duymadı..
Onun ufacık dünyasını ben sorunlarımla kirletemem..
Ona her daim binbir surat maskelerim hazır..
biz onunla daha odasını dekore edicez,yeni çanta eşyalar alıcaz tatil dönüşü nasıl seviniyo nazıl zıp zıp zıplıyo benim prensim bunlarla mutlu olan bi çocuk..
1 kalemle,1 tshrtle,1 hamburgerle mutlu olan bi çocuk o
Tatil dönüşü oğluma çok zaman ayırmalıyım çünki okul başlıcak ve onun her dayanağı benim ders çalışma,ilgilinme,okul haleri vs.
Bana ,sabırlı,şefkatli,zihni boş,sorunsuz bi anneye ihtiyacı var..
Ben mutfakda hapşursam odasından anne çok yaşa diye bağıran bir evlat o
Çok hassas, çok naif,çok ince düşünen..
Ben para harcamıyorum zaten kumbaramdakilerde odam için harcayabilirsin diyen bir varlık bi lütuf..
Rabbim herkesin evladını bağışlasın..
Atlatırım umarım geçer ve ben yine gülümseyebilirim hayata..

Elbette atlatacaksiniz elbette hic süpheniz olmasin, aci cekmeden bazen güzel seylerin tatindan haz alamaz insan.
Benim kizim da ayni halen de degismedi simdi o benim can yoldasim, dostum, arkadasim ve biricik Kizim, Dünyam o benim.
Dünya bir yana oglunuz bir yana onunla her zaman mutlu olacaksiniz, biraz daha büyüyecek delikanli olacak siz onunla gurur duyacaksiniz benim gibi... hic süpheniz olmasin güzel günler sizi bekliyor "her ne karar verirseniz verin" aslan gibi dayanaginiz var, size ihtiyaci olan...sizin gibi güzel yürekli bir oglunuz var. Hic birsey hissetmesin de bagirti da duymasin ki kendisiyle barisik olsun mutlu büyüsün. Benim kizimin abartmiyorum yüzlerce resmi var, sürekli cekmisim bir tane asik yüzlü, daha dogrusu gülmeyen resmi olmaz mi inanin yok.
Karamsarlik yok, her ne olursa olsun hersey yoluna girecek en büyük terapiniz oglunuz, ooooo bir sürüde isiniz var zaten.
Ben 16 gündür yalnizim Kizim Anneannesinde, haftasonu da dayisi geldi yanlarina görmeye, iyi hos da ben cok özledim, ama o mutlu ya ben o mutlu oldugu icin daha mutluyum, haftaya Sali gelecek Insallah.
Sizede güzel coook güzel tatil diliyorum, hepinize, lütfen yemeginizi yigin, kendinize iyi davranin, kendinize iyi bakin, ac kafayla düsünülmez, hem daha oda dekorasyonu var, okul alisverisi var, wc falan da vardi sanirim ne güzel bir sürü is tatil dönüsü ne diyeyim Allah kolaylik versin onun icinnn enerjik olmaniz lazim, ilac falan düsünmeyin, hersey gececek, hersey, iciniz müsterih olsun hersey gececek.

Yaaa kızlar sizce kadına mail atıp sorsam ,arkadaşlığın boyutu neydi ?diye sizce yalandan beni uzmek esimi zor duruma dusurmek için abartıp kotu seyler mi soyler... Yoksa gerceği hangisi gercekse iyi kotu onu mu soyler? Ne yapmalıyım ;( bu dusunce olmasa daha kolay olacak unutmam... Offff Allahım bilmiyorum ;(

bu cins hayat parazitleri gitmezler..........sülük gibi yapışırlar.yoluna bak sen arkadaşım.

canım nerelerdesn tatil bitmedi sanırım umarım herşey yoluna giriyordur... yenilenmiş bir şekilde görüşmek üzere...

sabah döndüm canım..
Artık bitti tatilim
Bolca dinlendim,kafamı toparladım, huzur buldum..
Sabah bizi aldı, her nekadar biz gelebiliriz desemde..
Sürekli ne zaman geliyosun? özledim, ev'in tadı yok sensiz gibi 48562420968 tane kelimelerle cümle kurarak aradı bolca..
Genelde telf kapattım şarjım yok diyerek..
Ama daha iyisi olamazdı bu tatilden..
Şuan hiç bişe düşünmüyorum, kabuğuma çekilcem bi süre izlemedeyim..
Ayrıca merak edip mesaj atan,konumla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..
İyiyim arkadaşlar en azından iyi olmalıyım.
ben bi evlilik kurumuna kapağı atsam, kocamın ufak çapkınlıklarına aldırış etmem, yeterki bana ve çocuklarıma baksın.

Sadece dikkat! çekmek için yazdığınızı düşünerek tiii'ye alıyorum..

nasılsınız sayın tr-lelli?

Karışığım..
Oğlumla ilgileniyorum okul hazırlıkları falan evimin tadilatıyla ilgileniyorum
Eşim konusunda onunla eskisi kadar ilgilenmiyorum o da farkında kavga etmiyorum artık susmalarım yetiyo ona..

şimdi napıyorsunuz?

Açıkcası napmaya çalıştığımı bende bilmiyorum..
Kendimi,bedenimi,beynimi yoruyorum sadece..
Herşey normalmiş gibi devam ediyor, kabullenemesemde kendimi kandırıyorum..
Oğluyla ilgilenip ilgili baba,eş kıvamında gövde gösterisi yapıyor..

Artık kavga etmiyorum,sormuyorum,önemsemiyorum oğlumun okulu başladı onunla ilgileniyorum

canım uzun zamandır yoktum senide merak ediyordum tatilin bitmiş inşallah biraz olsun toparlanmışındır elbette çok zor ama bir tane dünya tatlısı evladın var onun için toparlanman lazım....üzülme oluruna bırak bakalım....peki eşinin sana karşı davranışları nasıl canım?

Teşekkür ederim canım toparlandım evet.

Öldürmeyen her acı yüceltiyomuş insanı daha dik durmayı sağlıyormuş bunu öğrendim..
O acının beni öldüreceğini zannetmiştim buraya ilk satırları yazıp konumu açtığımda..
Şuan o acıların zerresi yok.
Ama kalbim kırık, içim buruk,gözlerim parlamıyo artık, çok çok mutlu olamıyorum

Evladım herşeyim okulu başladı şuan herşeyi ona endexledim o,okulu,kursları,eğitimi,arkadaşları,istekleri,kitapları,hikayeleri,resimleri tüm günümü onunla dolduruyorum..
Şimdi anneanneye bile gitmiyo okul başlayalı hep benimle tüm günüm onunla..

Eşim çalışıyo çok az vakit geçiriyoruz
Hafta sonları çocukla ilgilenip eksiklerini alıyo,( oğlumun odasını değiştirdim eksiklerimiz vardı)sözde iyi baba, rol model, iyi eş kıvamı..

Daha az merak edip, daha çok umursamıyorum..
Bu izlenimi veriyorum artık ama pc,telf,cantası,cepleri,araba ara ara kontrolümde..

Sadece okadar yalvarışlarına ve yeminlerine itaat edebiliyomu bari merağıyla karıştırasım geliyo.

Gözden düştümü 1 defa insan gönül razı gelmiyo..

Çok sağol canım herşey için toza toprağa düşüp üzerini yarım yamalak silkeleyen çocuklar gibiyim işte..

Merhaba trlelli naber uzin zamandir yoktum en iyi destegin oglun onunla vaktini gecirmen cok iyi bazi sebeplerden dolayi giremedim seni de merak etmistim insallah yoluna girmeye baslar bazi seylef gecmise pak bakamadim oyuzden cok fazla yorum yapmiyoru. Iyi olmani temenni ediyorum.

canım kıyamam sana ayakta ve dimdik durmana sevindim kendine daha fazla eziyet etme boşver....erkekler bazı şeyleri haketmiyor çok haklısın.....hepimizin imtihanı ayrı işte canım seninde imtihanın buymuş rabbim hepimizin imtihanını kolay geçirmemizi sağlasın inşallah.....tedbiri elden bırakma arada karıştırmaya devam et canım.....sana karşı davranışları nasıl canım eskisi gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…