Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

Bıktım kavga etmekden de biraz önce bile kavga ettik
O da üzerine gittiğimden aldatmadığım halde bunca şeyi neden bana yapıyosun? diye çemkirdi falan..
Sinirler kat safhada..
Kabullenemiyorum.. Laf sokmadan rahat edemiyorum, yüzünü gördükçe bi de üzerine sırnaşmaya çalıştıkca daha da deliriyorum kendime hakim olamıyorum baya bunalttım şimdilik bukadar yeterli.
Tatile gidecek olmam büyük şansım yoksa gerçekden dengesizleştim tüm düzenim,hal hareketlerim, psikolojim iyice bozuldu saçmalamaya başladım ağır sözler sarfetmeye başladım..
Kaldıramıyorum artık. Susamıyorum da

aynen canım hakkında hayırlısı olsun insallah hersey güzel olur

bugün kadir gecesi bol bol dua et canım
insallah hersey iyi olur sen duanı eksik etme Rabbimiz sınıyor bizleri

seni hemcinsin olarak okadar iyi anlıyorum ki canımsenin verdiğin tepkileri verirdim bende kesin elinde olan birşey değil tabiki laf sokacaksın canım rabbim sıkıntından kurtarsın bu kadir gecesi yüzü suyu hürmetine inşallah....hepimizin imtihanı farklı canım sabret rabbim büyük fazla üstüne gitme de eşin kendini bir halt sanmasın umursamıyormuşun gibi yap biliyorum zor olacak ama o tutuşsun bakalım

canım son durumlar nedir ya merak ediyorum seni yarından itibaren kkya da giremeyeceğim herşey istediğin gibi olsun inşallah

canım son durumlar nedir ya merak ediyorum seni yarından itibaren kkya da giremeyeceğim herşey istediğin gibi olsun inşallah

Benim açımdan değişen bişi yok cnm
2 gündür evde dışarı çıkmıyo gibi işi telf hallediyo başımı bekliyo kendini affedirme politikası sanırım..
yemeğe gidelim,çay içmeye gidelim,oraya buraya istemiyorum sen git yeter ki başımdan git diyorum
bu sefer eve sipariş vermeler, benim sevdiğim şeyleri almalar üff okadar vıcık vıcık ki okadar yapmacık geliyoki hepsimi aynı ya bunların hepsi mi aynı diyorum

Benim resmim telf kapak yapılmış, sürekli yanımda rahat vermiyo bende 2 gün sonra gidiyorum şükürler olsun bende gelicem diyo..
Bi bakmışsın akşam yanındayım diyo sakın! dedim sakın!

Durum bundan ibaret..
İçimin acısı azıcıkda olsa geçti tabiki aklımda her an o resimler sürekli laf sokmalar devam..
Sadece içim katılaştı artık duygusuzlaştım sanırım..

Herkese tek tek teşekkür edirim özellikle de sana canım desteğin,duaların,motiven,merak etmen vs vs herşey için
iyiki paylaşmışım ve iyiki konuşmuşuz sağolasın..

rica ederim canım ne demek ya keşke elimden fazla şeyler gelebilse de yapabilsemseni tekrardan tavlamaya çalışıyor takma canım kafana sakın kendini yiyip bitirme....tatil sana çok iyi gelecek inşallah canım 2 gün daha sabret canım ondan sonra Allah kerim...

nasıl bu kadar benzer seyler yasıyoruz inanamadım... cunku ben de 1 aydan bu yana esimin beni aldattığını öğrenmiş bulunmaktayım ve hayatım sanki gözümün önünden sanki ben değilmişim gibi gecti... nasıl tarisiz bi acıdır yasamayan bilmez . ben de her seyi yapar ama bunu bana asla yapmaz derdim beni o derece severdi amaaaa bunlar meğer boş lafmış... aynen bende evde bıraktığı diğer telinnden öğrendim mesaj falan ben tam olarak anlayamamıştım baska yalanlar vardı gundemde ben sıkıştırınca onu da itiraf etti sadece 1-2 kez yemek yedik falan aramızda baska bi şey yoktu falan fln ama kadına gonderdiği çiçeğin fotosunun durduğunu gordum ve o beni iyice delirtti ve benim için artık hayat dayanılmaz olmaya basladı bi seyler yapmam lazım dedim canını çok yakmak istedim neden dedim ben haketmedim dedimmm amaa nafile ben seni veviyorum asla baskasıyla olamam o zaman hatamı anladım ve gorusmeyi kestim dedi 1- 2 aylık surecte 6- 7 kez yemek yemişler .... ben onu evde beklerken geceleri o gelmeden yatmazken, sıkıntıdan patlarken o beni hiçe saymıştı bunu nasıl hazmederim çok zor her zaman her yerde bu yalanlar aklıma geliyor ne yaparsam yapayım unutamıyorum cıkaramıyorum kafamdan... ve biz 4-5 yıllık evililiğmizde o kadar zor dönemler yasadık ki ben onun hatalarını her zaman olsun yuttum örttüm ve destek oldum kimsenin yapmayacağı fedakarlıkları yaptım...

yasadıklarımızı anlatsam roman olur herhalde... bunlara rağmen aramızda bir dönem epey bi soğukluk olmustu o dönemde ben onu itmişim evet ittim belki ama bana guven vermeyen hal hareketleri yuzunden tekrar gecmişteki hataları yapmasın huzurumuz kaçmasın diye onu biraz fazla sıkıştırıyodum. işte bu tavrım onu o dönem boşluğa dusurmus arkadaşı gaza getirmiş falaan filan. hata olduğunu anlamış görüsmeyi kesmişler ama çiçek resimlerini ve mail adresinde kadının mailini unutmuş aklına gelmemiş silmek...ben tabi rahat durmadım tel nosunu buldum mail adresini ve bazı bilgilerini işte ve kadınla konuşmak istemedim mail attım. meğer kadın ayrılmış guya bosandım demiş ona o da yalanlarını anlayıca bırakmış ... tabi sordum yine arkadaşına attı suçu ve bana inan hiç bi şey olmadı aramızda dedi.ben her seye rağmen unutmaya calışıyorum cunku onun neredeyse benden baska kimseye dayanacak durumu yok ve kötü seyler yapmasından korktum hep dedim ki hep guclu olsun ve dik dursun ben ondan ayrılsamda kendi hayatını kursun hayat mucadelesinden pes etmesin ... ben her zaman onun basına bi şey gelmesinden korkmusumdur cunku bir anne gibi onu hep kollamaya çalışıyorum hep masum bi tarafı var o benm kalbimi acıtıyo...

seni o kadar iyi anlıyorum kiii .... acını öyle iyi tanıyorum kiii ben de simdi tarifsiz acılarla evde ruhsal sıkıntılar, ağlama krizleri yasıyorum kimseye de anlatamıyorum ailem uzakta ve cok uzulurler kesin bırak gel derler ama olmuyo ben kesin karar verdikten sonra solerim diye dusunuyorum onlara cok acı çektirdim daha fazla yasatmak istemem... eşime gelince o da çok uzgun bi yandan geceleri uykusuz kalıyo gunduz işe gtmek zorunda ...ben uyumak istesem kafamda o yalanlarrrr ve o kadın oluyo dusunmek istemesem de, uyusam onunla ilgili ruya ile uyanıyorum... ne yapacağımı sasırdım bırakmak mı çözüm devam edip yuvayı kurtarmak mı bilemedim ... bugun pskyatriste gittim ve anti depresana başladım inançlı bi insanım ve dua ediyorum rabbim hayırlısını versin ikimiz için de insallah... ne istah kaldı ne yasama sevinci ...sadece ona guvenmek istiyorum ve mutlu olmak tek emelim ... belki affedilmez bi hata yaptı ama acaba herkes bi şansı hakedr mi diyorum yoksa bir kez yapan devam eder mi diyorum kendi kendime... daha cocuğumuz yok bilmiyorum iyi mi kotumu sıkıntılar tam bitiyo bu sene rabbim insallah nasip eder diyoken butun dunyam basıma yıkıldı...

insallah sizin için de hayırlısı olur hemen karar vermekte acele etmeyin derim, dışardan bunu yasamayan insanlar için konusmak ve cozum bulmak çok kolay ama evladınıda dusun her seyi zamana bırak bakalım ...
sakinleşelim ve sular iyice durulduğunda daha berrak göreceğiz denizin dibini bunu unutma ve kendine zarar vermemeye calış sonra butun bu acılar gectiğinde kendimizi işe yaramaz bi insan olarak bulmayalım ...

Ahh canım ya anladım ki inan yalnız değiliz..
Bazıları bi haber aldatıldığından
Bazıları katlanıyo artık salmış
Bazıları kandırılmaya devam ediyo offf bir evlilikde yaşanabilcek en adi en fütursuz en olmaması gereken en kötü durum aldatılmak!
Güvenmiyorum artık zerre kadar..
Bende aynı senin gibiydim herkes yaparda eşim katiyen yapmaz diyenlerdendim..
Çünkü evinden başka yerde yemek yemeyen, alkol kullanmayan, gece dışarı çıkmayan bir adam bu..
Çok kıskanç,nereye gitsem napsam haber verdirten, bi yere gittiğimde kendi bırakıp alan, her sabah öperek giden, akşam sarılarak uyuyan bensiz uyuyamayan biri bunları yapan bana..

Artık kimseye zerre güvenim kalmadı..
O da hala o resimler ve o görüşme dışında ben hiç görüşmedim diyo
mesajlaşma vs yakalayamadım
silmişde olabilir hiç bişi bilmiyorum söylemesinide beklemiyorum söylicek değil ya.
Ama her an aklımda çıkarıp atamıyorum sürekli yüzüne vuruyorum sürekli laf sokuyorum sen beni hak etmiyosun çık hayatımdan diyorum..

İnan canım bende 9 yıla neler sığdırdım..
Ablalarından çektim ,annesinden çektim,abisinin bile laf sokmalarına hakaretlerine maruz kaldım..
ayrılmanın eşiğine geldim belki dönüş noktammış ozaman ayrılmalıymışım offf bilmiyorum kafam çok karışık

Sen şuan nasıl atlattın daha doğrusu atlatabildin mi?
Ben nasıl bunlarla yaşıcam bilmiyorum çok zor çok çok çok.. =(

Son düzenleme:

Off ya çok iyi anlıyorum seni bende de panik atak var ataklar gelicek diye ödüm kopuyoçünki 2 yıl önce antidepresanı bıraktım ben =( okadar zor olduki
Bırakmak çözüm mü işte bende bunu düşünüyorum
Aynı senin gibiyim ailemede sığınmak istemiyorum babamla anlaşamıyorum.
o bir kez yapan hep yapar diyolar ya işte orası benim aklımı beynimi yiyo
Olmıcak, ben öyle bir hata yapmıcam gibi lafları kulaklarım duymuyo bile artık okadar kafamı bu hep yapar kesin diye doldurmuşum ki ona odaklanmışım sanki işe bile gittiğinde yok yok işe itmiyo gibi oluyo diyip paranoyak oldum..
İnsanlar nasıl deliriyolarmış anladım..
Kafaya takmakdan insan aklını kaybeder ya bazen nefes alamıyorum nefesim bana yetmiyobalkona çıkıp çığlık atmak, önüme gelene ben aldatıldım biliyomusunuz demek istiyorum..

Onu bozmak istiyorum, çevresinde kimse kalmasın istiyorum, tüm arkadaşlarına rezil etmek istiyorum, acı çeksin istiyorum
ama gücüm yok =( 100 kilo taş taşımış kadar yorgun bedenim

Allah yardımcın olsun.buradan ne desek boş...hakkında hayırlısı olsun...

Allah razı olsun arkadaşım..
aynen öyle incanın canı yanıyo bi de üzerine hiç bişi yokmuş gibi davranan bir adet insan.
Derdini verenin en kısa zamanda dermanını da vermesi tek duam.
Teşekkürler

Ben de senin gibi kararsızım ama sanki biraz da olsa en azından bu kadar sıkıntılı ataklar olmuyo ... evet surekli ona laf sokuyorum , sorularımdan bıktırıyorum aslında bu soruların cevabı istedğim gibi olmasını bekliyorum bana gozlerimin içine bakarak senden baskaşına dokunmadım ,sevmedim lafını soylerken gozlerinden hissetmeye calışıyorum... daha gecmedi dediğim gibi 1 hafta önce kadınla gorustum ve keske gorusmeseydim dedim cunku o bosandım yalanı beni daha bi yıktı ama her seye rağmen karsımdaki adamın zavallı olmasına acırken aynı oranda ona deli gibi kızıyorum böle bir lekeyi dusurmeye gerek yoktu beni uyarsaydın keske diyorum istemeden de olsa bazı seyleri sırf onun mutlu olması için yapardım. gecen yıl hem iş yoğunluğumdan hem de bana daha önce yasattığı bazı baska problemlerden dolayı ona karsı çok tahammulsuzdum ama yine de bunu yapacagı aklıma gelmezdi...
HALA kesin emin olamadım birlikte olup olmadıklarından ama aslında dusunmek dahi istemiyorum çunku bu dusunce hasta ediyo ama oyle bi şey olduysa buna katlanammam ve zor da olsa bitirmeye calışırım... o yuzden bunu nasıl öğrenicem bilmiyorum belki de öğrenmemeliyim hayat çok garip canım hem canını acıtmak istiyorum bunun acısını çıkarmak istiyorum hem de surekli onunla ilgilenmeye calışıyorum kafayı mı yedim bilmiyorum, acıyo muyum bilmiyorum ... kolay olan kalmak mı gitmek mi bilmiyorum ama simdi biraz da sakinim ve ona zaman tanıyorum ve ALLAHA dua ediyorum eğer gerçek acıysa ve bu bana ayrılmam için işaretse ayrılmam için guc ver ama eğer bu yuvamız için donum noktası olup ve mutlu yuvamızda artık çöocuklarımız da olacaksa dayanmam ve butun bunları unutmam için guc ver... suanda yaz iznindeyim ama maddi yonden elimde avcumda bi şey yok biz de bol bol borc ödüyoruz ve bu da belimi bukuyo inan. ama calışırıp kazanırım tabiki çok sukur mesleğim var ama duygusal yönde bu kadar ağır seyler yasamam insallah mesleğimi etkilemez...

1 haftadır ilk defa dun gece duzgun uyuyabildim tabi ilacın etkisi olacak galiba ama ben nedense
bu acıyı unutmak için onu hep yanımda istiyorum surekli onla bi seyler yapmak ve ona beni gercekten sevip sevmediğini ,
neler hissettiğini ne dusunduğunu öğrenmek istiyorum o pek konusmak istemiyo unut, unutalım lutfen yoksa ikimizde uzuluyoruz diyo ben pişmanım diyo aam kuru seni seviyorumlar yetmiyo daha iyi pişman olduğunu hissettiğimde daha iyi oluyorum...

doktorla gorusmem iyi geldi gibi bir de birlikte aile terapistine gitmek onun yanında konusalım istiyorum bakalım biraz işleri acılırsa maddi yonden zor zamanlarda ustune tuz biber oldu her seyin zaten...

doktorun önerdiği ne olursa olsun birbirinize zaman tanıyın guven bir gunde olusmaz, olusması için ikiniz de zemin hazırlayın
ama zaman cabuk gecsin ve bitsin bu çekilmez çile
her gittiği yerden resim istiyorum artık o kadar paranoyaklastım ama ise yarıyo birazcık whatsupdan yazıyo ama tabi bazen yalan resim olmamasına bile dikkat ediyorum surekli haber vernesini bekliyorum işte bakalım böle de yasanmaz tabi en azından bir sure ... guven kazanması için ben yardımcı oluyorum ama o daha ağır hareket ediyo tabi ona gore bana guven yeterli guvenmek için erkek milleti işte... keske bunları yasayıp arada kalacağıma karsıma gelip ben sana artık ilgi duymuyorum ve bu evliliği bosuna yurutmeyelim diyebilcek bi olgunlukta bir erkek olsaydı hellal olsun der ve çeker giderdim tabii yine uzulurdum ama en azından arada kalmazdım bu çok zormuş beterin beteri varmış önceki acıları bile kabulederdim bunun yanında hafif kalırdı...

Ya tesadüfün bukadarı mı olur aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen
benide onunla birlikde oldumu düşüncesi öldürüyor yiyo içimi
ama ben o kadınla muhattap olupda karşıma alıp konuşmam asla! kendime bunu yapmam
O da hep olmadı bişi diyo ama bende snein gibi hep oldu demesini bekliyorum çünkü kendimi ona odakladım..
Bende boşansam babamla anlaşmıyorum aynı evde yaşarsam babamla hayat bana zindan olur daha beter olurum..
Maddi açıdan bende sorunlar yaşıyorum bi dayanağım yok ve 1 tane evladım var üzerine..
Sürekli nasıl gidersin,naptın, nasıl kendine yakıştırdın,sen öyle bir insanda ne buldun diyip hep soruyorum bunalıyo ve tekrar kavga ediyoruz birbirimize giriyoruz.
şuan konuşmuyorum.
Böyle nasıl yaşıcam ben ya=(
Ben de canı yansın istiyorum en azından şu çektiğim acıyı hissetsin o da içi yansın başına bişe gelsin bak ahhh aldım desin aklına gelim..

Canım senin bir işin varmış inan bir işim olsa belki boşanma gücünü bulcam kendimde çünki düzenim var düzenimi bozmam faturalarımı ve giderleri karşılarsam babamla aynı evde yaşamadan idare edebilirim kendimi..
Ama çalışmıyorum=( birikimimde yok

Allah'ım bu nasıl bi acıdır ya inan ki ölseydi 3 gün ağlardım biterdi böyle bir acı yok tarifsiz anlatamıyorum kelimeler az kalıyo heralde düşsem biyerim kırılsa yarılsa bukadar canım yanmazdı!
=(çok mutsuzum hayat bana haram oldu
şu mübarek günde bana ne yaşattıysa daha beterini yaşasın tek dileğim bu.

Son düzenleme:

Bak bunu ben dedim
Beni mi sevmiyosun?
Benden mi bıktın?
Benmiyim sorun?
Gidebilirsin (hatta defalarca kovdum eve almadım 20 dk kapının önünde yalvardı)
çık git hayatımdan gencim bırak hayatımı yaşim dedim..

Ben sensiz yapamam, senin peşini bırakmam,ölürüm de gitmem dedi..
başka napabilirim ki
Kolaylarına geliyo olsa gerek evde yemek pişiyo ütü yapılıyo bekleye var heycan olsun demek..
Aynısı yapsak neler olur acaba?

Yazık okadar zavallılar ki
All işte beni kandırdı sözde kaç ay? nereye kadar? nasıl?
Okadardı yalanı Allah mazlumun yanında her daim
Ben biliyorum ki Rabbimde acıdı bana ve aç gözünü dedi..
Bunlar tesadüf olamaz
Ben çantasındaki kağıtlara bakarken birden telefonun ışığı yandı dokunduğumuda hiç hatırlamıyorum telefona öyle gördüm telefonu İlahi adalet..

haklısın kesinlikle ama yine de öyle dileklerde bulunma ALLAH ELBETTE BUNLARI YAŞATARAK BİZE Bİ LUTUF VERİYODUR belli olmaz rabbim daha kotusunden de korusun ... ama dedim ya ben sevgimden ve salaklığımdan da olabilir ondan uzak durmayı basaramıyorum istesemde onu merak etmeden yapamıyorum nasıl bi cezadır bu bana yapılan anlamadım... evet çalışmak gerek sen de mutlaka birlikte olsan da olmasan da calış derim bu her zaman insana guven veriyo ve kafanı dağıtman için bahane oluyo... ama benim borclarımızdan dolayı birikimim falan olamadı hep dedimki aman huzurumuz olsun da ac kalmıyoruz sonucta elimdeki maaşı da ona verdim ama sonuç bu... bundan sonra para konusunda destek olma mayı dusunuyorum evlilik içinde çunku kadın olarak su anda bunun eksikliğini hissediyorum... insallah gercek onların dediği gibidir ve biz yanılırız bunu ancak rabbimle onlar biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…