mal bu erkekler.vhallahi mal....
ne zaman anlayacaklar acaba mallıklarını
Canım iyi varsın hatırlamaz olurmuyum keşke ozaman boşansaymışım diyorum keşke..ya
Görceklerim varmış çekicek çilem..=(
Neler yaşadığımı en çok sen biliyosun nasıl insanlarla mücadele verdim yuvamı yıkmamak için hepsi toz dumanı oldu =(
adam gözümün içine baka baka koynuma gire gire aldatmış beni
Sabahdan beri naptığımı bilmiyorum evi bi 100 defa dolandım ve hiç bişe yapmadım
Canım çok acıyo göğsümde kocaman bir ateş var ağlamakdan gözyaşım kalmadı
hiçbir şey gizli kalmıyor...Allah öyle güzel çıkartıyor ki karşına... nefsimiz şeytana köle olmuş durumda...en az hasarla çıkarsınız inşallah işin içinden....Rabbim onu bildiği gibi yapsın...
Bi de telefonda dediklerine bak hangisi aklıcak o tertemiz duygularımı?
Evi üzerine yapim hemen
sensiz yapamam, seni seviyorum,senin peşini bırakmam bi de hala aşkım balım o öyle dedikçe benim daha çok kötü söz söyleyesim geliyo nasıl pişkinlik bu
o pis ağzıyla söylediği laflar parası pulumu gururumu aldırtcak ayaklar altına
Bunlar mı kalbimi onarcak
bunlarlamı güvenicem ben ona
ya tekrar yaparsalar?
ya o düşünceler,soru işaretleri, içimi kemirecek sorular
Bunların hiç mi önemi yok
evlilik bu mu
hayatı paylaşmak bu mu
ozaman bende aldatim o ki normal bişiyse üzerinede 2 aşkım balım der kapatır konuyu midem bulandı artık!
Ya zaten gorunce inanamadim eskibi konumu yanlismi gordum diye defalarca okudum. Okadar mucadelenin karsiligi bu olmamaliydi.
Haklisin depresan falan icme dua et bi soluk al agla icini akit otur dusunelim ne yapcaz...
İçin temizse hak yolunu buluyo ben buna inanıyorum
daha gecen hafta türbeye gittim dua ettim
Çocuğum eşim kendim için
Neden ben bukadar safım,salağım neden?
Çocuğum eşim kendim için
sen canımdan can gitti diyosun ,o evi üstüne yapayım diyor...
onca yıldır hiç mi tanıtmadı kendini bu adam?
iğrençleşmiş iyice (kusura bakma)
Çocuğum eşim kendim için
hayır arkadaşım saf salak falan değilsin...olur mu hiç...
doğru olmak ne zamandan beri salaklık saflık....
o fazla yanlış biri...ve gencecik yaşında bunu öğrenmen daha iyi oldu...
sen saf değilsin sadece doğru olanı yaptın eşine güvendin.o karaktersizmiş sadece..güvenine layık olamadı.bence sakinleştiğinde ne yap et evi falan üstüne yapmasını sağla donuna kadar al derim ben..hazır kendi de söylemiş...herşeyini al..sonra dımdızlak bırak ortada..veya bırakma..orası senin bileceğin şey..ama kendini bi garanti altına al mutlaka..dava nafaka falan uğraşmadan al herşeyini..
neden ben bu kadar salağım demek yerine. elhamdülillah ki rabbim beni bu dünyada sınadı de.. Allah sevdiği kulunu dünyada acıyla imtihan ediyor...
Bende telefonda yüzüne karşı beddua ettim bana ettiklerini çek beter ol dedim..
Annem bana hep senin için temiz der..
3-5 gün önce tartışmıştık küstük canım acıyodu Allahım nolur bana bişe göster bir yol ben bu adamın bu duyarsızlığıylamı uğraşıcam hep durup duruken kırdı beni diye kendi kendime konuşurken 3-5 gün sonra bu resimleri görmem isabet oldu
Allah bence bana yol gösteriyo ben öyle düşünüyorum al sana ispat belge bırak şimdi yoluna bak diyo
Ben ona yordun sizce?
Bu arada işin içinde 2. bi arkadaşı var ve o haysiyetsiz adamın eşimi alet ettiğini düşünüyorum
Tabiki eşim affedilemez ama 9 yıldır hiç böyle bişi yoktu görmedim hissetmedim bu işe gireli 2 yıl oldu 1 yıldırda bu adamla muhattap oluyo resimlerde o da var
sana bişey söyleyeyimmi çok şanslısın ya hiç bilmeseydin iki gün önce bizde tartıştık hal hareketleri değiştiği için ve
aynı duayı bende ettim allaha varsa bişeyler ne olur göster diye biz kadınlar zaten herşeyi hissediyoruz hissettiklerimizdende eminiz
ama kimseyede diyemiyorsunki hissediyorum var ayrılacam diye
en azından sen farketmişsin
arkadaş konusundada hislerin haklı çıkmış,
offf toparlayamıyorum cümlelerimi çok gerildim üzüldüm kendim yaşıyormuşçasına
Çok teşekkür ederim desteğin için bi kendime hayrım yok gayrısına var..
İftarada gelmedi nasıl korkutmuşsam umarım korkudan değilde yüzü yoktur gözlerime bakmaya bu sebepden gelmemiştir tatile gidene kadar görmek istemiyorum bi süre hangi cehennemdeyse orda kalsın telefonum kapalı iştahım felan kesildi
Rabbim huzur versin gerisi teferruat..
geldi mi eşin? hala gelmediyse belki o kadının yanına gitti ilişkisini bitirmeye..
bu gece size uyku yok ..eyvah eyvah..umarım yarın sakin bir şekilde karşılıklı konuşursunuz...ben olsam dinlerdim açıklamasını..tamam affetmeyebilirsiniz tabiki....düşünceniz ne hala ısrarlımısınız boşanma konusunda?yoksa yumuşadınız mı biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?