Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

mal bu erkekler.vhallahi mal....

ne zaman anlayacaklar acaba mallıklarını

Bi de telefonda dediklerine bak hangisi aklıcak o tertemiz duygularımı?

Evi üzerine yapim hemen
sensiz yapamam, seni seviyorum,senin peşini bırakmam bi de hala aşkım balım o öyle dedikçe benim daha çok kötü söz söyleyesim geliyo nasıl pişkinlik bu

o pis ağzıyla söylediği laflar parası pulumu gururumu aldırtcak ayaklar altına
Bunlar mı kalbimi onarcak
bunlarlamı güvenicem ben ona

ya tekrar yaparsalar?
ya o düşünceler,soru işaretleri, içimi kemirecek sorular

Bunların hiç mi önemi yok

evlilik bu mu
hayatı paylaşmak bu mu

ozaman bende aldatim o ki normal bişiyse üzerinede 2 aşkım balım der kapatır konuyu midem bulandı artık!

Ya zaten gorunce inanamadim eskibi konumu yanlismi gordum diye defalarca okudum. Okadar mucadelenin karsiligi bu olmamaliydi.
Haklisin depresan falan icme dua et bi soluk al agla icini akit otur dusunelim ne yapcaz...

İçin temizse hak yolunu buluyo ben buna inanıyorum
daha gecen hafta türbeye gittim dua ettim
Çocuğum eşim kendim için
Neden ben bukadar safım,salağım neden?

sen canımdan can gitti diyosun ,o evi üstüne yapayım diyor...

onca yıldır hiç mi tanıtmadı kendini bu adam?

iğrençleşmiş iyice (kusura bakma)

Ya zaten gorunce inanamadim eskibi konumu yanlismi gordum diye defalarca okudum. Okadar mucadelenin karsiligi bu olmamaliydi.
Haklisin depresan falan icme dua et bi soluk al agla icini akit otur dusunelim ne yapcaz...

Ben buraya taşınalı(annemlerin binaya kendi daireme) bırakmıştım depresanı iyidimde ataklarımda gelmiyodu artık herşey güzeldi..
arabamızı yeniledik borçlarımızı ödüyoduk iyide iş bulmuştu ne güzel herşey tıkırında diyodum herşey istediğim gibi
veee hokus pokus oldu herşey
hiç bişe yok gözümde inan
tek desteğim annem yine her zmaanki gibi başka kimsem yok

Bu daha betermiş be tangerim keşke ailesiyle savaşıp depresan içip ataklar gelseydi beterin beteri varmış be.

Çocuğum eşim kendim için

neden ben bu kadar salağım demek yerine. elhamdülillah ki rabbim beni bu dünyada sınadı de.. Allah sevdiği kulunu dünyada acıyla imtihan ediyor...

Çocuğum eşim kendim için

hayır arkadaşım saf salak falan değilsin...olur mu hiç...

doğru olmak ne zamandan beri salaklık saflık....

o fazla yanlış biri...ve gencecik yaşında bunu öğrenmen daha iyi oldu...

sen canımdan can gitti diyosun ,o evi üstüne yapayım diyor...

onca yıldır hiç mi tanıtmadı kendini bu adam?

iğrençleşmiş iyice (kusura bakma)

canım biz bi boşanma evresi atlattık zaten ama aldatma felan yoktu ailesiyle sorunlar yaşadık..
affettim 2 ay ayrı yaşadık af diledi hem benden hem ailemden ne dersen kabulüm sen ne dersen o olucak dedi kabul etti
yeni bir sayfa açmıştık sözde bu yıl 3. yılımızdı barışalı içine etmeyi başardı
2-3 yıl bile sabredip adam olamadı
artık şans vermeyi düşünmüyorum helede aldatılmak! en korktuğumdu başıma geldi..

Çocuğum eşim kendim için

sen saf değilsin sadece doğru olanı yaptın eşine güvendin.o karaktersizmiş sadece..güvenine layık olamadı.bence sakinleştiğinde ne yap et evi falan üstüne yapmasını sağla donuna kadar al derim ben..hazır kendi de söylemiş...herşeyini al..sonra dımdızlak bırak ortada..veya bırakma..orası senin bileceğin şey..ama kendini bi garanti altına al mutlaka..dava nafaka falan uğraşmadan al herşeyini..

hayır arkadaşım saf salak falan değilsin...olur mu hiç...

doğru olmak ne zamandan beri salaklık saflık....

o fazla yanlış biri...ve gencecik yaşında bunu öğrenmen daha iyi oldu...

umarım bundan sonra herşey güzel olur daha kötüsünü bünyem kaldırmaz zaten 50 kiloyum hastanelik olucam diye korkuyorum gözlerim flu felan görmeye başladı çok ağladım kimseye yük olmak istemiyorum ayakta durmak istiyorum güçlü dimdik.

sanırım mahkemeye görede yarı hak bölünüyo yarı yarıya yani hiç orasınıda düşünemiyorum şuan mağdur etmez ama parayla içimin acısıda geçmez ki
ancak hayatımı idame etmeme yardımcı olur
iş bulmam lazım tatil dönüşü acil olarak

neden ben bu kadar salağım demek yerine. elhamdülillah ki rabbim beni bu dünyada sınadı de.. Allah sevdiği kulunu dünyada acıyla imtihan ediyor...

Bütün acılarıyla sınadı beni artık takaatim yok gücüm yok inanın şuan kolumu kaldıramıyorum o derece bitkinim
bi can borcum var onuda alsın..

sana bişey söyleyeyimmi çok şanslısın ya hiç bilmeseydin iki gün önce bizde tartıştık hal hareketleri değiştiği için ve
aynı duayı bende ettim allaha varsa bişeyler ne olur göster diye biz kadınlar zaten herşeyi hissediyoruz hissettiklerimizdende eminiz
ama kimseyede diyemiyorsunki hissediyorum var ayrılacam diye
en azından sen farketmişsin
arkadaş konusundada hislerin haklı çıkmış,
offf toparlayamıyorum cümlelerimi çok gerildim üzüldüm kendim yaşıyormuşçasına

Çok teşekkür ederim desteğin için bi kendime hayrım yok gayrısına var..
İftarada gelmedi nasıl korkutmuşsam umarım korkudan değilde yüzü yoktur gözlerime bakmaya bu sebepden gelmemiştir tatile gidene kadar görmek istemiyorum bi süre hangi cehennemdeyse orda kalsın telefonum kapalı iştahım felan kesildi
Rabbim huzur versin gerisi teferruat..

geldi mi eşin? hala gelmediyse belki o kadının yanına gitti ilişkisini bitirmeye..

Gözümün yaşı kahveme kahvem müziğe karıştı
kafamda sadece uğultular var..
gözümde bir suret sadece onlar
ve yüzleri hiç gözümün önünden gitmemekde..
Düşündükçe içim acıyo şuram işte orası yanıyo soğuk sularda fayda etmiyo =(
dirhem uyku yok gözlerimde tüm şişliğine rağmen
Kitap aldım elime okuduğumuda anlamadım attım bi köşeye
Evlerden gelen insan cıvıltısına sessizliğim karıştı

Sessizliğim ve yalnızlığımda yok oluyorum uyku gel nolur çok ihtiyacım var..

geldi mi eşin? hala gelmediyse belki o kadının yanına gitti ilişkisini bitirmeye..

Gelmedi telefonuma baktım 30 defa aramış kapadım..
pek umrumda değil artık nikahınıda alabilir aşifteyi..
mutluluklar yazılı celenkle taçlandırırız olmadı napalım..

bu gece size uyku yok ..eyvah eyvah..umarım yarın sakin bir şekilde karşılıklı konuşursunuz...ben olsam dinlerdim açıklamasını..tamam affetmeyebilirsiniz tabiki....düşünceniz ne hala ısrarlımısınız boşanma konusunda?yoksa yumuşadınız mı biraz?

Evet bu gece sabaha çok var ben benimle başbaşayım..
hala onu görmek istemiyorum bilmek istemiyorum dinlemek istemiyorum bin yalanla beni kandırmasına izin vermicem
O resimlerin bi kelamı olamaz
resim yani bu ortada olan bişi
Hemen yarın dava açıcak değilim biraz ayrı kalmak en iyisi ama nasıl birden soğuduysam tahammulüm yok ona şuan.
yok olsun!

burda yazdığımız yazacağımız herşey kupkuru teselliden ibaret olacak sana..ama lütfen herşeyden önce oğlunu düşün..senin olmadığın bi dünyada onu yapayalnız bırakmayı nasıl düşünürsün...tek gerçek evlattır..daha 8 yaşındaymış bak Allah bağışlasın..şuan o da napacağını şaşırmıştır..senin kendini kaybettiğini gördüyse..bunu ona yapma..acın çok yeni..ve istisnasızhangimizin başına gelirse yıkılırız ..ama hemen toparlanman lazım...şuan alacağın yanlış kararlar hayatının sonuna kadar seni üzebilir..ona acı çektirmek için hırs bürümesin içini bu seni iyice yanlışa sevk eder..zaten Allah ona layığını verecek bu konuda emin ol..gözlerinle göreceksin zamanı gelince perişanlığını pişmanlığını..
senin öğrendiğini biliyor mu yoksa habersiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…