Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

Ne değerli kocalarınız var. Maaşınızı bile ona adıyorsunuz. Ne olacak şimdi? Kredi ödemesi bitene kadar bir yere kıpırdayamazsın. Ve senin gibi fedakar bir kadına bu mudur reva?

Maalesef orada kendi işini yapıyor ve işleri hiç iyi gitmiyor. Eve hacze kadar geldi avukatlar borclari yüzünden. O zaman bile destek oldum gık demedim kredi çektim öde borçlarını diye. Şimdi de bu duruma düştüm Allah'a havale ediyorum
Allah görüyor. Böyle kadının ayakları öpülür.

Çok üzüldüm durumunuza. Tavrınız, soğukkanlılığınıza hayran oldum. Adamı umarım sepetleşmişsinizdir. Araba anahtarı varsa alın, saklayın en azından satar belki borcu kapatırsınız. Belki bu gece öğrenmeseniz bir daha farkedemeyecektiniz. Kesinlikle affetmeyin ne olur!

Benimle konuşmaya çalıştı ama ben dinlemek istemedim çünkü zaten duyacağımı duydum. Arkadaşlarımla konuşurken duymuş lütfen kimseye bahsetme bizi rezil etme dedi. Sonra anlatmaya basladi. Bana o kadını canlı bile görmedim, sadece duygusal boşluğuma denk geldi 3-4 aydır konuşuyoruz telefonda dedi. Ben seni seviyorum 10 yılımızı böyle basit birşey için kesip atma dedi. Tabii ki zerre inanmıyorum. Pazartesi gününe kadar evde kalmama izin ver ben de kendime kalacak yer bulayım dedi. Ben de eşyalarını toplayıp çek git istemiyorum bitti dedim. Ben oğlumu uyuturken o da uyumuş galiba hiç sesi çıkmıyor. Çok zor bir durum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Ben açıkça bosanacagimi söyledim. Anlaşmalı mı olsun çekişmeli dava mı açayım dedim. Anlaşalım her şey kabulüm eğer istediğin buysa ama tek kalemde silip atma oturup konuşalım bağır kız bana dedi. Sanki konuşacak ne kaldıysa

Benimle konuşmaya çalıştı ama ben dinlemek istemedim çünkü zaten duyacağımı duydum. Arkadaşlarımla konuşurken duymuş lütfen kimseye bahsetme bizi rezil etme dedi. Sonra anlatmaya basladi. Bana o kadını canlı bile görmedim, sadece duygusal boşluğuma denk geldi 3-4 aydır konuşuyoruz telefonda dedi. Ben seni seviyorum 10 yılımızı böyle basit birşey için kesip atma dedi. Tabii ki zerre inanmıyorum. Pazartesi gününe kadar evde kalmama izin ver ben de kendime kalacak yer bulayım dedi. Ben de eşyalarını toplayıp çek git istemiyorum bitti dedim. Ben oğlumu uyuturken o da uyumuş galiba hiç sesi çıkmıyor. Çok zor bir durum gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Ben açıkça bosanacagimi söyledim. Anlaşmalı mı olsun çekişmeli dava mı açayım dedim. Anlaşalım her şey kabulüm eğer istediğin buysa ama tek kalemde silip atma oturup konuşalım bağır kız bana dedi. Sanki konuşacak ne kaldıysa

Sakın kabul etmeyin. Yanınızda kalırsa iş uzar ve çok yıpranır ve bir zaman sonra kabullenirsiniz.
Pazartesiye kadar da kalmasın. Avukat varsa hemen size yazsın, şimdiden imzalatın borcu kendi üzerine almasını, daha sonra çok çirkefleşecek ve utanmazlığa vuracak.
Siz bu andan yararlanmanız lazım. İleride adamdan ayrı daha rahat planlarsınız ama en azından ne alsanız kardır, garantiye almış olun. Kızmayın bana en olur. Ama bunlar zaten ilk aşamada hep böyle yalvar yakar olup, sonra sizi suçlayıp haklı çıkmaya çalışırlar. Çocukları ve sizi düşündüğüm için söylüyorum.

Burada avukat üye vs varsa en azından size bir sözleşme hazırlama konusunda yardımcı olsa, yazıcınız varsa yazdırıp, iki nüsha imzalatıp dışarı atarsınız.
Sonra düşünür isterseniz devam edersiniz ama eliniz boş kalmasın.

Burada avukat üye vs varsa en azından size bir sözleşme hazırlama konusunda yardımcı olsa, yazıcınız varsa yazdırıp, iki nüsha imzalatıp dışarı atarsınız.
Evet çok iyi olur gerçekten. Yardımcı olabilecek bir avukat var mı acaba içimizde?

Konu başlığına mune’den yardım isteyerek acil avukat arkadaşlar vs diye ekleseniz nasıl olur?

Bu arada baktım internette boşanma protokolleri var örnekleri. Bir bakın isterseniz.

Konu başlığına mune’den yardım isteyerek acil avukat arkadaşlar vs diye ekleseniz nasıl olur?

Bu arada baktım internette boşanma protokolleri var örnekleri. Bir bakın isterseniz.
Başlığı duzenleyemiyorum sanırım nasıl yapacağımı bilemedim

En nefret ettiğim insan tipi, yaptığı pisliği basitleştirilmis bır de.
On seneyi silip atan kim acaba.
Kendisi yapıyor, siz haklı olarak kabullenmeyince siz mi atmış oluyorsunuz on seneyi.
Yazıklar olsun böyle gül gibi yuvasını bozan adama ya..
Pzt falan da beklemeyin, gitsin karimsin dediği kadının yanına yerleşsin, bakalım elin kadını kaç gün karilik yapacakmış ona..

Laf da söylemesi kolay, icraata geçsin.

İnternette örnek protokol örnekleri var. En azından kredi borcu, mahkeme masrafı, tazminat düşünün - adama acımayın- , yazın, imzalatın. Zamana ihtiyacım var, bunu imzalamazsan zaten yalan söylüyorsundur dersiniz. Lütfen sakince, bencilce ve sadece kendinizi ve çocuklarınızı düşünerek yazın. Tazminat, nafaka vs yazın. Yazıcıdan bastırın, tarih ve imza attırın. Kesinlikle diyaloğa girmeyin. Bana yaklaşırsan polis çağırırım vs ile biraz korkutun. Hallolacak merak etmeyin. Siz kendinizi bir garantiye alın. Sonra düşünürsünüz, dava açıp açmamaya. Olmadı bir kayıt kalem alıp ekleyin, elle yazın.

Hamile olduğum için bu aralar erkenden uyuyorum. Ama bu sefer resmen şeytan dürttü ve uyandım, eşimin konuşma sesi geliyordu. Yavaşça dinledim ve bir kadına 'sen de benim karimsin, lütfen aç kamerayi' dediğini duydum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü! O an telefonumdan video açıp konuşmayı cılız sesle de olsa kaydettim. Eşim hala o kadına yalvarıyor kamerayı aç yanında erkek mi var diye! Nolur bana akıl verin şimdi ben ne yapacağım? Hem hamileyim hem de 3 yaşında bir oğlum daha var
Onlar konusurken sen ne yaptin???

İnternette örnek protokol örnekleri var. En azından kredi borcu, mahkeme masrafı, tazminat düşünün - adama acımayın- , yazın, imzalatın. Zamana ihtiyacım var, bunu imzalamazsan zaten yalan söylüyorsundur dersiniz. Lütfen sakince, bencilce ve sadece kendinizi ve çocuklarınızı düşünerek yazın. Tazminat, nafaka vs yazın. Yazıcıdan bastırın, tarih ve imza attırın. Kesinlikle diyaloğa girmeyin. Bana yaklaşırsan polis çağırırım vs ile biraz korkutun. Hallolacak merak etmeyin. Siz kendinizi bir garantiye alın. Sonra düşünürsünüz, dava açıp açmamaya. Olmadı bir kayıt kalem alıp ekleyin, elle yazın.
Dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı sanırım teşekkür ederim

Bizi rezil etme derken ? Rezil olan sadece kendisi ve onu rezil edende siz değilsiniz kendi rezilliginde debeleniyor suan . 10 yili silip atan da yine kendisi. Siz 3 -4 aydır konuştuğunuz bir adama sende benim kocamsin deseydiniz yine oturup konuşalım silip atmayalım diyecekmiydi? Taviz tavizi getirir şimdi affederseniz ,bugün telefonda bastınız yarın yatakta basarsınız. Dilerim en az hasarla çıkarsınız bu enkazdan Allah yardımcınız olsun.

Dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı sanırım teşekkür ederim

Lütfen olayların en aktif olduğu, adrenalin salgıladığınız, en güçlü olduğunuz şu durumda yıllarımı yedi, ben bunu hak etmedim vs diyerek kendinizi bloklamayın. Şu zaman adam tam kendine gelmeden kendinizi kurtarmanız ve çocuklarla geleceğinizi garanti altına almanız için bir aralık. Bu zaman aralığı geçince işler çirkefleşebilir. Sizi ve göbeğinizi öpüyorum, bunlar geçecek. İleride üzülecek zamanlarınız olacak. Lütfen sakin kalın, adamın ne dediğine ne de yaptıklarına odaklanmayın. Zekice halledip öyle diğer süreçlere geçin. Tehlikeye atmayın kendinizi. Hatta bunu imzala ki gerçekten pişman olup olmayacağını göreyim. Bakalım dediklerinde dürüst müsün diye yemleyebilirsiniz.

Bir benzer durumu halamin kizi yaşadı affetti daha sonra aynı kadınlar bir süre sonra devam etti adam ve yakaladığında affetmeseydin o zaman dedi pişkin pişkin bence arkadaşların dedikleri doğru an bu andır kararlı olun ve evde kalmasına izin vermeyin çünkü kalırsa aklinizi karıştırmak için tüm seytanliklari yapacaktır öğretmensiniz arkadaşların dediği gibi borcu üzerine aldığı bir kağıt imzalatin ve def edin evden bir mesleği olmayıp yinede boşanlarr var pazartesiyi beklemeyin valilikten izin alıp il değiştirebilirsiniz hemen

Back
X