Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

QueenGenepil QueenGenepil arkadaşım çok güzel öneriler vermiş. Başlığı değiştiremiyorsanız yeni konu açın avukat arkadaşlar çok acil bakar mısınız gibi başlık yazın. Buradan yardım alamazsanız , tanıdık birileri aracılığı ile bir avukat bulsanız telefonda anlatsanız durumu hemen bir protokol bir şey alsanız?

Merhabalar ben Av. ...
Konunuzu okudum sanırım hukuki olarak merak ettiğiniz durumlar var.
Kırıkkale'deyim.Yakındaysanız veya Ankara'ya gelecekseniz yakın zamanda yüz yüze yardımcı olmak isterim bir hemcinsime.
Şu anda bilgi almak istediğiniz bir konu varsa konuya yazabilirsiniz veya özel mesaj atabilirsiniz.
Hukuki anlamda faydam dokunabilecek arkadaşlar da ismimi aratarak bana telefon,Instagram veya Facebook üzerinden ulaşabilir.
Siteyi çok sık kullanamıyorum.O yüzden diğer kanallardan irtibat kurabilirsiniz.
Sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben Av. ...
Konunuzu okudum sanırım hukuki olarak merak ettiğiniz durumlar var.
Kırıkkale'deyim.Yakındaysanız veya Ankara'ya gelecekseniz yakın zamanda yüz yüze yardımcı olmak isterim bir hemcinsime.
Şu anda bilgi almak istediğiniz bir konu varsa konuya yazabilirsiniz veya özel mesaj atabilirsiniz.
Hukuki anlamda faydam dokunabilecek arkadaşlar da ismimi aratarak bana telefon,Instagram veya Facebook üzerinden ulaşabilir.
Siteyi çok sık kullanamıyorum.O yüzden diğer kanallardan irtibat kurabilirsiniz.
Sevgiler..
İnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?
aaa beyefendiye bak.şu an hiç pazarlık yapacak durumda değil elinde kanıt var kapı gibi imzalamasa bile mahkeme paşa paşa zorunda bırakır.hadsiz.

aaa beyefendiye bak.şu an hiç pazarlık yapacak durumda değil elinde kanıt var kapı gibi imzalamasa bile mahkeme paşa paşa zorunda bırakır.hadsiz.

Adam kafasında zaten bu anları ve olabilecekleri planlamıştır ama şu an şaşkınken bile bunu düşünüyorsa çok tehlikeli biri.

aldatmayı şimdi kabul etmezseniz nasıl ispat edeceksiniz razı olmuş olmayacak mısınız
onun fikir beyan etme lüksü var mı

adamın tek derdi rezilliği ortaya dökülmesin sizi düşündüğü yok farkında mısınız
siz de onu borcunu harcını düşünmeyin
ama hala aynı evdesiniz daha kovamadınız bile bu iş de diğerlerine dönecek belli

Bu işlerden hiç anlamam ama ben olsam borcu kabul ettirdiğim bir protokolü imzalattığım müddetçe boşanma gerekçesine takılmazdım. İleride velayet vs için aleyhinize olur mu bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem.

Önemli ve öncelikli olan para meselesi bence. Adınıza çekilmiş 5 yıl maaşınıza yakın taksitli bir kredi var ortada.

Hakkınızda hayırlısı.

Hala kendisini kurtarma derdinde eşin ses kaydını dinletmeseydin keşke ve her ihtimale karşın bir iki kişiye yolla bence :kahve:

Bence kredinin onun olduğuna dair de ses kaydı al bi şekilde onu konuşttur. Aldatma olayını saklamayın bence bunu kullanıp nafaka ödemeyi reddetmesin sakın :(

Unutmayın aldatmayı affeden tarafın dava hakkı yoktur. Yani daha sonra dava dilekçenizde aldatmaya dayanamazsınız.
Kredi borcu kadar tazminat talebinde bulunursanız en başta krediyi garanti altına alırsınız.

Bence aldatma kısmını direk silmeyin, bir avukata sorarak yazın dilekçenizi. Bir de boşanmış arkadaşlar da yardımcı olabilir bu konuda.

eşiniz de sizin ciddiyetinizi anlayınca, ağlama sızlama kısmını geçip hemen pazarlığa başlamış. Şimdiden böyleyse, daha sonra iyice yüzsüzlüğe vurabilir. Muhakkak bir avukata danışın.

Allah yardımcınız olsun

Az önce odaya geldi çık odamdan dedim yanıma uzanmaya kalktı. Seninle bir dakika bile aynı ortamda kalamam dedim salona geldim.
odanızın kapısını kitleyin sarhoşu üzerinize sıçratmayın. dirayetli duruşunuz çok güzel sakın geri adım atmayın boşanın bir an evvel

Guclu ol canim hemen koy kapinin onune cocuklarinla mutlu bir hayat kur kendine basta zor olur ama ilerde sukur edersin hergun miden bulanicagina kurtulursun o serefsiz it kopekden.

Canim Allah yâr ve yardimcin olsun, suan ne hissettiklerini ne yasadigini iyi biliyorum, gögsüm sIkisiyordu nefes alamiyordum
Adeta geceleri uyanip birdaha uyuyamiyordum sürekli agliyordum... ama zamanla dua ile günden güne yavas yavas azda olsa iyi olmaya basladim ( bunda annemin payi cok ama canim annem iyiki var) 6 hafta önce bende cok aci sekilde aldatildigimi ögrendim, benimde üc tane cocugum var... ben olayi ögrenir ögrenmez ailemin yanina geldim ( 3-4 saatlik mesafede) ve bu bana cok iyi geldi, eger imkanin varsa o evde durma ailenin yanina git kafani dagitmaya bak. gercekten cok üzüldüm senin adina Mevlam icini ferahlatsin ve biran önce insAllah cok mutlu olursun ❤️ Takma diyecem ama olmuyor biliyorum fakat sunu bil gececek zamanla yavas yavas iyi olacaksin 😘

Off olurken benim başımdan da kaynar sular döküldü rabbim yardımcınız olsun aldatan kendini aldatır, ben o kadar kötü konuşmalarını duymadım eşimin ama o oda başka insanlarla konuştu boşanma cesaretini gösteremedim, severek evlendim kimse istemedi evlenmemi evlendinde noldu demesinler dedim içime attım kusura bakma dert içinde dert açtım ama ç ok doluyum bu konuda hayatın çok güzel olsun Rabbim evlatlarına sağlık uzun ömür versin onlar el üstünde tutsun inşallah seni

Krediyi eşimiz için çektiğimizde ses kaydı ile kanıtlasak borç üstümüzden düşer mi? Ama şuan emekli maaşımızda kredi borcundan dolayı bloke varsa?

Back
X