Aldatıldığını evlendikten sonra öğrenen safım ben:(

EsraLgnEsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
146
159
33
34
İyi geceler kızlar biraz uzun olacak belki içimi döküp anlatmak istedim. Biraz uzun olabilir kusura bakmayın.
1.5 yıllık evliyim. Evlenmeden önce çok sorunlarımız oldu bizim. İlk tanıştığımız zamanlarda ciddi başlamıştık zaten. Herşey çok güzel gidiyordu daha sonra askerlik durumu oldu. Askere gitti geldi bu arada biz evlilik planları yaptık hep. Geldikten sonra da iş bulup evlenecektik sözde ama erkek değil mi işte yeni bir işe girince bi havalara girdi. Evlilik lafına bile sinirlenmeye başladı. Bu arada aileminde haberi vardı onlar bi taraftan sıkıştırdı arada kaldım. Bunun böyle gitmeyeceğini anlıyordum ama anlamak istemedim. Bu arada sosyal medyayı o kadar sık kullanmaya başladı. Oturduğu apartmandan bi kız ilişti gözüme (swarmdan biliyorum aynı apartman olduğunu) aradaki soğukluk git gide arttı ve ayrıldık. Yaklaşık 3 ay ayrı kaldık. Dayanamadım aradım onu tekrar görüşmeye başladık ama eskisi gibi değildi. Evine gittiğimde her yeri didik didik aradım elle tutulur bişey bulamadım. Beni götürmek için söz verdiği bir ilde yapılmış iki kişilik kahvaltı fişinden başka.. Aynı zamanlarda da o kızın orda çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Her seferinde inkar etti. Yapamadım ayrıldım tekrar. Kesin bitmişti bu kez. Aradan aylar geçti beni aradı konuştuk o eski adam geri gelmişti sanki 2 yılımızı devirdik öyle böyle evlenme teklifi etti kabul ettim. Bu kez ailesi istemedi uzattılar gelmediler filan bir çok sıkıntı oldu onları da aştık kendimi de sevdirmeye çalıştım pek sevemeselerde.
Geçenlerde uyurken telefonunu kurcaladım. Maillere pek bakmam normalde tesadüfen aşkım başlıklı bir mail gördüm açtığımda o hiç unutamadığım surat o kız.. Mikrobiyoloji uzmanı bi kızımız. Tarihe baktım bizim ayrıldığımız ara geri barıştığımız ara mailler var. Derslerinde yardımcı olmuş beyimiz.. Bende meslek sahibiyim ama sağlık personeliyim o kız gibi değil ondan ümit olmayınca yedekte olan bana mı döndü şimdi bu. Aldatıldığıma mı yanayım artık çok geç olduğuna mı yoksa beni düşürdüğü durumamı kendimi mağazalarda tek beden ürünü kalıp ucuzlayan giysi gibi hissettim

Siz ayrıyken başkasıyla görüşmesi teknik olarak aldatma sayılmaz ama yalan söylemesi büyük sorun. Buna benzer bi şeyi ben de yaşadım ayrıyken eski sevgilimle görüştüm hatta itiraf etsem mi etmesem mi diye çok düsündüm ama bi şekilde söyledim gitti..
Diyeceğim o ki eğer sadece siz ayrıyken o kızla görüşmüş ve size görüşmedim dediyse hayır aldatılmadınız ama yalancı bir eşiniz var. Dikkat edin.

Sonuç ne peki ?
Bi yüze vurma eşinize bi tepki bi terk ediş bi yaptırım vs yok mu ?
Sindirmeyin...
Sonra daha çok ah vah olur
Ama siz bile bile lades demissiniz nikahta .

Arada görüştüğümüz vakitlerde var kadın yanlış hissetmiyor hiç bir zaman. Onu anladım.

Sonuç ne peki ?
Bi yüze vurma eşinize bi tepki bi terk ediş bi yaptırım vs yok mu ?
Sindirmeyin...
Sonra daha çok ah vah olur
Ama siz bile bile lades demissiniz nikahta .
Hiç bişey söylemedim. Evliliğim yolunda gidiyordu. Ne yapayım bilmiyorum. Sevlilik veya evlilik farketmez ki yalan yalandır aldatma aldatma

Arada görüştüğümüz vakitlerde var kadın yanlış hissetmiyor hiç bir zaman. Onu anladım.

Hmm sizinle görüşürken diğer kızı da elinde tutmuşsa sorun daha büyük tabi.. evet kadınlar garip bi şekilde hissediyor ama siz de biraz göz göre göre evlenmişsiniz yahu belli ki o dönemler eşiniz yeni heyecan arayısına girmiş ama sizi de sevdiği için elinde tutmaya çalışmış iki tarafı da. Hiç etik değil. Hatta bence boşanmak için yeterli bir sebep ancak boşanmayacaksanız eşinize bu konuyu açıp durduk yere o kızı hatırlatmayın derim ben. Yani ya boşanın ya da o maili hiç görmemiş gibi devam edin hayatınıza.

Hiç bişey söylemedim. Evliliğim yolunda gidiyordu. Ne yapayım bilmiyorum. Sevlilik veya evlilik farketmez ki yalan yalandır aldatma aldatma
Hala görüşme olmadığına emin misiniz peki ?
Eğer eminseniz ve evliliğinizde herhangi bi sorun yoksa sorun edilmeyebilir ama önemli olan içinizin ne şekilde rahat edeceği
Afedersiniz aptal yeriine konulmak başka bişey bunun yarını düşündürücü...

Görüşmediğine eminim kız evlenmiş çocuğu bile olmuş. Aptal yerine kondum onun dışında bide aşağılık kompleksine girdim kötü hissediyorum

O hissi bilirim. Ama sen değerlisin kimse senin değerini biçemez. Varlığın başlı başına büyük bir değer zaten. değersiz olan sana böyle hissettiren. Evlenmissiniz. zaten kızla da konuşmuyormuş artık. Bence şüphelendiğini çaktırma kontrol et sürekli. Şöyle düşün pisman olup kimseden hayır yok en iyisi esra onun gibisini bulamam diyerek dönmüş de olabilir. Kesinlikle doğru bulmuyorum ama buna gidip bir hava alıp gelmek diyorlar

Görüşmediğine eminim kız evlenmiş çocuğu bile olmuş. Aptal yerine kondum onun dışında bide aşağılık kompleksine girdim kötü hissediyorum
Komplekse niye giriyorsunuz kaliteniz bu şahıslardan daha fazla emin olun .
Bu aralar meşrutiyetinizi degistirmeniz lazım
Belli ki iki tarafta da oturmus bi düzen var
Tepki verme vs bi durum yapmayacaksanız mutlu olmaya bakın ...

Bana ailevi sorunları olduğunu onları aşıp geldiğini söylemişti. Gerçekten çok aileviymiş aile kuracakmış kıyıdan dönmüş

Bana ailevi sorunları olduğunu onları aşıp geldiğini söylemişti. Gerçekten çok aileviymiş aile kuracakmış kıyıdan dönmüş

İlahiii:))
Şaka bir yana yaptığı doğru değil boşanmayacaksanız bile sık sık kontrol edin eşinizi böyle bir durum tekrarlanmasın diye. Ayrıca kızı da boşuna tekrar hatırlatmayın bence:)

Aklıma geliyor yalanları o zaman boğup atmak istiyorum. Bi küllük vardı evinde o şehirden alınmış şimdi şimdi geliyor aklıma. Bide yöneticisi almış mış yalana bak.

Aklıma geliyor yalanları o zaman boğup atmak istiyorum. Bi küllük vardı evinde o şehirden alınmış şimdi şimdi geliyor aklıma. Bide yöneticisi almış mış yalana bak.
Bi gariplik var şu an eşinize güveniyorsunuz bu yakaladığımız şey sizi sadece kırmış güvende yine eksilme hissedemedim hâlbuki epey bi yalanla geçmiş bi birliktelik ve hiçbi zaman bir yüzleşme olmayışı .. evlendiniz diye gururunuzu teslim edecek değilsiniz ona göre adım atın siz artık mutlu olmaya bakın bundan sonrası önemli artık ...

Şimdilik susuyorum yeri ve zamanı geldiğinde o olayı bildiğimi öyle bir yüzüne vurucam ki. Canım yanıyor bildiğin bunları bilsem evlenmezdim o kadar net

Şimdilik susuyorum yeri ve zamanı geldiğinde o olayı bildiğimi öyle bir yüzüne vurucam ki. Canım yanıyor bildiğin bunları bilsem evlenmezdim o kadar net
Keşke evlenmeseydim pişmanlıgına hiç girmeyin üzülen sadece siz olursunuz en azından sorunlu bi evliliğiniz yok gibi gözüküyor ... dikkatli olun kendinizi yıpratmayın hayatta sizden önemli bişey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…