- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
Hiç saçma bulmadım. Ben de 17 yıllık eşim tarafından aldatıldım ve boşandım. İlk şüphelenme aşamasında benimde elimde net kanıtlar yoktu. Sonrasında kanıt toplayabildim. Gerçekten yanılmış olmanızı diliyorum. Çünkü bir kadın için aldatılma acısı çok ama çok zorÇok fazla da açamıyorum o kadar spesifik ki :) Orada olan insanlar arasında bir kişi var, asla adı geçmiyor, diğer herkesten sanki ben tanıyormuşum gibi adıyla bahsedilirken, o kişinin adı kesinlikle geçirilmiyor ben tesadüfen öğreniyorum. O kişiyle alakalı bir durum olduğunda tanım kullanıyor isim değil. Misal kadınlık hakkında çok merak ediyorsa Google'a sorabileceği şeyleri bana soruyor, çünkü ben detaylı cevap verebilirim, ki eşimin asla oturup da merak edeceği şeyler değil. Aramızda cinsellik ile alakalı bir konuşmanın geçmesine müsaade etmiyor, karşımda duvar varmış gibi oluyorum. Eşimi çok sık aramam, genelde mesaj atarım, ayda yılda bir farklı saatlerde de arasam açmayıp bana dönüş yapıyor. Ben alakasız bir şey de sorsam birden ezberlemiş gibi açıklamalar yapıyor sormadığım halde. Anlattığı olaylarda tutarsızlık seziyorum kafamda olay örgüsü oturmuyor. Bir de oradakilerle bir fotoğraf gördüm, fotoğrafta eşim bariz gergin ve biri daha var onun da surat ifadesi öyle bir değişik, sonradan onun o asla adı geçirilmeyen kişi olduğunu öğrendim. Sonuncusu çok saçma ama görseniz anlardınız aslında. Böyle şeyler işte.
Soğuk davranması, her meselede sorun çıkarıp ayrı odaya gidip geceleri geç yatması, telefonunu alınca tedirgin olması...His değil de farkettiğiniz kanıtları da yazsanız keşke
Hahahah konuya öyle bir başladın ki fotoğraftaki kadınla engellediği kadın çıkacak ve aralarında bir şey olduğunu yakaladığını yazacağından çok emindim ters köşe oldumYani kadın hisseder diyorlar bu söze çok inanıyorum.. Sadece aldatılmak değil ki eşlerimizin çoğu hareketlerinin altından ne çıkacağını az çok hepimiz tahmin ediyoruz bence en azından ben öyleyim..ama şimdi bilemiyorum ki sadece hisle de kendinizi sıkıntıya sokmak ne kadar doğru..
Bir keresinde bende öyle hissettim eşimin iş yerinde çekilmiş bir fotoğraf oradaki kadın beni rahatsız etti.. Yani sebebi nedir bilmiyorum birden rahatsız oldum kadını da tanımıyorum ama eşime de sormadım dikkatini çekmek istemedim.. Sonra aradan bir gün geçti baktım ki eşimin telefonunda engellenen bir numara var..daha önce bakmamıştım oraya hiç.. numarayı kaydettim WhatsApp dan baktım profile resim yok ama kadın eli var belli ki bir kadın.. Uyku haram oldu bana gecenin bir yarısı adamı kaldırıp da soramıyorum tabi uyandırıp hesap sormak istemedim.. Sabaha kadar bekledim hatta işe falan gittik akşam oldu hiç Renk vermedim güya tedbir almasın diye..Akşam pat diye sordum bu kadın kim diye profilini gösterdim ben ne bilim kim dedi anlayamadı.. Melül melül bakıyor ama ben çıldırmak üzereyim ellerim ayaklarım titriyor.. Çok uzattım daha fazla yazmayayım da sonuç olarak o engellediği kadınla da bir alakası olmadığından emin oldum o iş yerindeki kadınında müdürün eşi olduğunu öğrendim falan.. Demem o ki hislerimiz bazen de yanıltıyor yaa
Bende çok emindim işte düşünün yaşadığım şoku ve o stresimiHahahah konuya öyle bir başladın ki fotoğraftaki kadınla engellediği kadın çıkacak ve aralarında bir şey olduğunu yakaladığını yazacağından çok emindim ters köşe oldum
Allah korusun çok kötü cidden. Bu aralar sadakatsiz dizisine sardım kadının bütün stresini paniğini yasadim yani evlilikte Allah kimseye yaşatmasınBende çok emindim işte düşünün yaşadığım şoku ve o stresimiAma iyiki yanılmışım yani yoksa ne yapardım
Yaaa evet bende onu izlemeye başladım ne kadar etkiliyor insanı dimi yaaa..Allah korusun çok kötü cidden. Bu aralar sadakatsiz dizisine sardım kadının bütün stresini paniğini yasadim yani evlilikte Allah kimseye yaşatmasın
Bırak eşi babamın annemi aldattığını hissettim ve blöf attım anında düştü itiraf etti.Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Nasılsınız, eşiniz yanınıza geldi mi. konuştunuz mu. Umarım hepsinin sadece şüphe olduğuna emin olmussunuzdur.Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hiçbir şey durduk yere olmaz. O şüpheyi bir konuşma, bir telefon, bir bakış hissettirmistir.Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?