Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Hiç saçma bulmadım. Ben de 17 yıllık eşim tarafından aldatıldım ve boşandım. İlk şüphelenme aşamasında benimde elimde net kanıtlar yoktu. Sonrasında kanıt toplayabildim. Gerçekten yanılmış olmanızı diliyorum. Çünkü bir kadın için aldatılma acısı çok ama çok zor

Hahahah konuya öyle bir başladın ki fotoğraftaki kadınla engellediği kadın çıkacak ve aralarında bir şey olduğunu yakaladığını yazacağından çok emindim ters köşe oldum

Ben eski sevgilimde hissetmiştim. Başta elle tutulur hiçbir şey yoktu tamamen anlamsız bir his gibiydi. Bir şey olduğunu hissediyorsun, paranoyaklasiyorsun. Yani adam bir halt yiyormuş gibi eminsin ama hiç delil yok tamamen göğsüne oturan bir his. Hiç de kıskanç biri değilim, öyle sosyal medya hesabı falan kurcalamam.

Eskiden instagramda kim kimi beğenmiş kim kimi eklemiş görebildiğin "takip ettiklerin" diye bir bölüm vardı. Öyle gayri ihtiyari oraya bakıyordum. Bunun beğendigi fotolar falan vardı öylesine baktım. Bir sürü foto beğenmiş, bir tanesinde bi kadın beni rahatsız etti. Başka kadınların da fotoları begenilmis ama ben bir tanesini resmen cımbızla çektim açıklaması da yok tamamen his.

Ara ara kızın hesabı takip eder oldum. Yeni foto koymuş mu benimki beğenmiş mi vs. Neyse bizim o arada kavgalarımiz olmaya başladı. Bunun mudanasiz tavırları, daha önce hiç görmediğim restleri. Üstüne bir de şüphem var zaten iyice hassaslasmisim. Siz ne zaman hassaslasip duygusal olarak zayıf düşerseniz her şey daha da üstünüze gelmeye başlıyor zaten. Saçma sapan bir şekilde benden bir smsle ayrıldı. Seni çok seviyorum ama birbirimizi yıpratıyoruz falan filan yazmış bir şeyler.

Aradan 2 hafta geçmedi, bir iki geri dönme girişimi oldu, bi nabız yokladı. Ben hala seviyorum ama içim içimi yiyor. Derken bu kızın hesabına baktığımda bi arabanın yanında elinde güllerle bir fotoğraf koyduğunu gördüm yanında da hediye bi yastık. Araba benimkinin arabanın aynısı, yastık benimkinin evindeki peluş yastığın aynısı. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü her aldatılan kadın gibi. Sadece siradan bir fotoğrafını beğendiğini gördüğüm sıradan bir kadın. Tek delilimin o kadına dair şüpheli hislerimin olduğu kadınla aldatılmıştim. Bir ay kadar sonra beni arayıp barismak istediğinde yüzüne vurdum itiraf da etti zaten embesil. Bir de diyor ki Duygusal bir şey değildi cinsellik vardı sadece.

Yani benimki kısa süreli bir ilişkiyken bu kadar can sıkıcı bir şeyse evlilikte bunu yaşamak kimbilir nasıl zordur. Benim fikrim kadınlar durduk yere şüpheye düşmüyor, kesinlikle hissediyor. Paranoya yapıyorum diye düşünmeyin hislerinizin peşini bırakmayın. Eşinize hissettirmeden usulca takip edin inşallah yanılıyorsunuzdur

kadınlar hissediyor bir şekilde. nasıl oluyor bilmiyorum ama hissediyoruz. ben hissederek başlamiştim en azından

Hahahah konuya öyle bir başladın ki fotoğraftaki kadınla engellediği kadın çıkacak ve aralarında bir şey olduğunu yakaladığını yazacağından çok emindim ters köşe oldum
Bende çok emindim işte düşünün yaşadığım şoku ve o stresimi Ama iyiki yanılmışım yani yoksa ne yapardım

Bende çok emindim işte düşünün yaşadığım şoku ve o stresimi Ama iyiki yanılmışım yani yoksa ne yapardım
Allah korusun çok kötü cidden. Bu aralar sadakatsiz dizisine sardım kadının bütün stresini paniğini yasadim yani evlilikte Allah kimseye yaşatmasın

Allah korusun çok kötü cidden. Bu aralar sadakatsiz dizisine sardım kadının bütün stresini paniğini yasadim yani evlilikte Allah kimseye yaşatmasın
Yaaa evet bende onu izlemeye başladım ne kadar etkiliyor insanı dimi yaaa.. Hatta eşimle izlerken eşim dedi ki aldatmak kadar aşşalık bir durum olamaz acizlik resmen dedi.. O kadar etkilenmiştim ki döndüm ona dedim ki sende böyle deyip de benim gözümü mü boyuyorsun ben kanmam bu laflara beni ayakta uyutacaksın dimi dedim adam dediği lafa da pişman oldu

Bence eşinize baskın yapın.
Sürpriiiz ben geldim tarzı
Hem de öyle vaktinde şirkete gidin.Bakalım afallayacak mı.
Ve o akşam konuyu instagram şifresine getirin.
Telefondan size yalan söyleyebilir ama yüz yüzeyken daha net anlarsınız her şeyi.
Ayrıca o akşam üşenmeyin instagramdaki kişi listesini excele yazın takibi daha kolay olur derim.

Sizin yerinizde olsam takipte kalırım, elinizde somut bir delil yok ve her şekilde haksız çıkarılacaksınız. Ayrıca böyle bir durum varsa önlemini almasını sağlayacaksınız.
Hamile olmasanız sürpriz yapmak güzel olurdu. Afallayıp gelmenize tepki mi gösterecek, önemsendiğini düşünüp mutlu mu olacak?

Biz kadınlar çevremizde duyduklarımızdan etkileniyor da olabiliriz bazen. Çok yakın bir arkadaşımın aldatıldığını öğrenip eşinin eve geliş gidiş saatlerini ve arkadaşıma tavırlarını karşılaştırdığımda "bu adamda yaptıysa, herkes yapar" diye düşünmüştüm.

Dün akşam sadakatsiz dizisine denk geldik tv de. Eşim "değiştir şunu saçma sapan konular" diye tepki gösterdi. Bende işgillendim açıkcası, konu neden onu rahatsız etti diye. Normalde tv programlarında daha seçici olan benimdir ki, çukur dizisini bile bir dönem izlemiş adamdır. Dizide ki erkek karakterle ilgili yorum yapıp eşinizin tavırlarına dikkat kesilin. Sonrasında da şüphenizi belli etmeden, takipte kalın derim.

Kadınların hisleri bu konuda oldukça kuvvetli yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.bende bir bayan olarak hissetmiştim hatta kendimle çeliştim o zamanlar ama hislerim beni yanıltmadı.ben evleneceğiz diye beklerken o beni meğersem aldatıyormuş bütün aile biliyormuş ama ben bilmiyor musum.cok kötü bir his aldatılmak.aradan yıllar geçse de hayatıma birini alamıyorum çünkü ne güvenebiliyorum ne de sevebiliyorum

Elle tutulur şeyler değil demişsiniz ama tutarsız açıklamaları, o kadının adının geçmeyişi cinsellik olayı ve sizin hisleriniz bana göre ortada bir şeyler döndüğünün kanıtı Aldatılma karsılıklı hisler falan yoksa bile saklanılan bir şey var gibi Umarım sadece kuruntudur

Bırak eşi babamın annemi aldattığını hissettim ve blöf attım anında düştü itiraf etti.

Nasılsınız, eşiniz yanınıza geldi mi. konuştunuz mu. Umarım hepsinin sadece şüphe olduğuna emin olmussunuzdur.

Şüphelendim hemde gayet iyi davranmasına rağmen ve hakli çıktım bugün kanıtlandı aldatildigim kadınlar yanılmıyor o his varsa biseyler var mutlaka

Hiçbir şey durduk yere olmaz. O şüpheyi bir konuşma, bir telefon, bir bakış hissettirmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…