Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Sifre degisikligini sorun bence , verdigi cevaba göre tekrar hislerinizi gözdwn gecirin. Belkide öyle hissettiginiz gibi bir durum yok siz soguksunuz ve bahaneler buluyor olabilir misiniz? Sadece bu acidan da bakmaniz icin söylüyorum bunu yanlis anlamayin lütfen. Cünkü bende böyle olmustu. Aslinda ilk soguyup uzaklasan bendim ama Gelip ona söylemedim hatta kendime bile, insan böyle durumlarda cok farkli tepki verwbiliyor. Sonra onun benden soguyup uzaklasip baskasi araya girene kadar öyle devam etti sonra da onun tl saklmasi sifre degistirmesi gözüme takildi. Ve birinin oldugunu hissetmistim zaten üstüne gidip sorunca da vicdanen huzursuz oluyorlar itiraf ediorlar bir sürw sonra. Cünkü bu tür bisey yapinca zaten önce kendileri huzursuzlar ic dünyalarinda biraz üstüne gidilse dayanamayip aglayip itiraf edip bu yükten vicdanen kurtulmak isteyeceklerdir. Ben böyle düsünüyorum yasadiklrima bakarak.
Ins sizi üzecek bir duruml karsi karisya degilsibizdir

Esim yeminler ediyor asla seni aldatmam diye ama ben kimseye guvenmiyorum malesef eger boyle bir durum olursada elbet haberdar olurum

Siz isi çözmüssunuz...Bence suç üstü yapın.Yani aniden habersiz gidin direk telini alin ve kontrol edin.Harcama detaylarindan konuşma msjlasmalara bakin.Tabi bunları yaparsaniz her seyr hazırlıklı olun.Niyetiniz bitirmek degilse suan ki hislerinizi üstü kapali eşinize belirtin gözü korksun

Nedir size bunları hissettiren sebep

Çok yakinimda oldu. Hislere daha sonra somut ama yoruma açık şeyler eklendi, İstediğin yere çekilebilecek turden. Çok iyi niyetli biri hiç şüphe bile etmezdi. Bı şekilde sonradan itiraf da ettirdi yani kuruntularında haksız degildi. Umarım yanlış bir 6.histir sizinki. Ortam falan çok da önemli değil, istedikten sonra her yer uygun. İlla fiziksel birşey olmasına da gerek yok

Ya simdi okuyanlar bana sallama diyecek ama ben ilk aldatildigimda ( erkek arkadasim tarafindan ve ben baska ulkede o baska ulkedeydi ) gece uyurken birden kalbime bıçak saplanmis gibi uyandim resmen kalbim sizliyordu
Hemen sevgilimi aradim bakmadi telefona ama ustunde durmadim cunku cok gec bir saatti , sabah aradi uyuyordum falan dedi inandim ama icimde nasil bir his var anlatamam , ben ısrarla gece bizey oldu diyorum o ise yok hayatim evdeydim uyuyordum diyor
3 ay sonra itiraf etti , o gece ben bir kadinla beraber oldum diye , cok sasirmistim o sekilde hissetmeme

Evet hissediyo insan
Hatirlamayim ogunleri dicemde unutamiyoki insan...
Hic bise yokken ve cok guvendigim biriyken sadece hislerimin dogrultusunda baktim telefonuna.
Kadinlarin hisleri cok kuvvetliymis o gun anladim.

Kadınlar sezgileri kuvvetli varlıklardır. 6.hissimiz çoğu zaman yanıltmaz bizi. Çok olay yaşadım bununla ilgili ve bazen korkmuyorum desem yeridir.
Aldatmaya gelince daha bir duyarlı oluyoruz nedense. Ben bir sevgilim birde eski eşim tarafından aldatıldım ve ikisinde de nokta atışı yakaladım. Durum şuydu. Hiç hayatıma aldığım kişinin telefonuna bakmam. Bu eşim olsada bakamam. Mesela erkeklerin küfürlü yazışmaları rahatsız eder beni. Tanıdığım, sevdiğim bir aile dostunun küfürlü yazıştığını gördüğümde istemsiz soğurum kendisinden yada ilişki yaşadığım kişiye güvenirim, güvenmek isterim o yüzdende hayatımdaki kişinin telefonunu asla kurcalamam.
Ama bir an gelir ki tek bir sefer bakarım ve nokta atışıyla nerede var ise yakalarım. Mesela eski sevgilimin beni aldattığını erkek ismiyle kaydettiği bir kadınla mesajlaşmasını okuduğumda anladım. Eski eşimin sosyal medyadaki bir arkadaşlık sitesinde eski sevgilisiyle yazışmasını okumamla buldum. Hepside ilk defa telefonuna bakmam ve sadece mesajsa mesajlara girip, sosyal medyaysa direk yazışmaya tıklamam ile gördüm. Yani öyle dur bi şuna bakıyım yok orda bişey yok buna bakıyım, gezerken yada araştırırken gördüm değil. Direk tak diye ona basarak.
Allah varsa karşına çıkarıyor zaten. Merak etme. O yüzden hissediyorsan yoktur bişey, kuruntu yapıyorsun asla diyemem.

Siz kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı

Ben kadınların birlikte olduklarında hissettiklerine inanırım aldatıldığını hissediyorsa çıkar ama diğer başka konularda çok hislerinize güvenmeyin bakıyorsunuz bambaşka birşey çıkmış ah alırsınız falan aman diyim.

Kadın hisseder mi evet hisseder.. Şifrelerin değişmesi anlamlı bir şüphe sebebi bence.Suan için yapabileceğiniz bişey yok çünkü hem mesafe var hemde net birşey yok elinizde.Size tavrı nasıl?
Eş değilde evlenme teklifi aldığım birinin telefonuna bakmayı istediğimde panikleyip kavga çıkarmıştı sonra telefonunu temizleyip al bak dedi gözümün önünde pisliklerini siliyosun dedim yok erkek muhabbeti dedi 1 yıl sonra boynuzlu olduğumu anladım

Benım oldu .Sevgılımdı bişeylerı hissetmıştım.1 ıpte 2 cambaz oynamaz.Srıodum tlf kapalı meger kızın yanına gıdıp uçak moduna alıomuş.Gayet net hissetmıstım hemde.Kadınlar hısseder.

Hissettim. Yakaladım. Kadın anlıyor bir şeyler olduğunu. Sonra da boşandık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…