- 9 Ağustos 2020
- 93
- 88
- 13
- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
Bu nasıl bir eş iletişimi herşey gizli kapaklıTelefonuna bakamıyorum, zaten uzağız bir de uzaktan erişim sağlayabileceğim bütün platformların yıllar sonra şifresi değişti. Elimden pek bir şey gelmiyor yani.
Öyleleri iki yüzlü oluyor genelde anlaşılmaz bu yüzden kanıt bulun benceÇok uzak bir şehir, ben gidemem ama o yakında bi süreliğine gelecek. O zaman anlarım sanki net olarak ne bileyim, insan surat ifadesinden bile anlar gibime geliyor.
Esim yeminler ediyor asla seni aldatmam diye ama ben kimseye guvenmiyorum malesef eger boyle bir durum olursada elbet haberdar olurumBi erkek bi kadının ismini birden fazla kez telaffuz ediyorsa ara ara ben orada bişey olduğuna emin oluyorum artık.. Yaşadım bunu...Çok klasik ve net bir delil bence...Tek istisnası, o kadının iğrenç bi patron olması olabilir o zaman da cok dedm ikodusu gecer ama onun dısında kesinlikle diyebilirim
Siz isi çözmüssunuz...Bence suç üstü yapın.Yani aniden habersiz gidin direk telini alin ve kontrol edin.Harcama detaylarindan konuşma msjlasmalara bakin.Tabi bunları yaparsaniz her seyr hazırlıklı olun.Niyetiniz bitirmek degilse suan ki hislerinizi üstü kapali eşinize belirtin gözü korksunÇok fazla da açamıyorum o kadar spesifik ki :) Orada olan insanlar arasında bir kişi var, asla adı geçmiyor, diğer herkesten sanki ben tanıyormuşum gibi adıyla bahsedilirken, o kişinin adı kesinlikle geçirilmiyor ben tesadüfen öğreniyorum. O kişiyle alakalı bir durum olduğunda tanım kullanıyor isim değil. Misal kadınlık hakkında çok merak ediyorsa Google'a sorabileceği şeyleri bana soruyor, çünkü ben detaylı cevap verebilirim, ki eşimin asla oturup da merak edeceği şeyler değil. Aramızda cinsellik ile alakalı bir konuşmanın geçmesine müsaade etmiyor, karşımda duvar varmış gibi oluyorum. Eşimi çok sık aramam, genelde mesaj atarım, ayda yılda bir farklı saatlerde de arasam açmayıp bana dönüş yapıyor. Ben alakasız bir şey de sorsam birden ezberlemiş gibi açıklamalar yapıyor sormadığım halde. Anlattığı olaylarda tutarsızlık seziyorum kafamda olay örgüsü oturmuyor. Bir de oradakilerle bir fotoğraf gördüm, fotoğrafta eşim bariz gergin ve biri daha var onun da surat ifadesi öyle bir değişik, sonradan onun o asla adı geçirilmeyen kişi olduğunu öğrendim. Sonuncusu çok saçma ama görseniz anlardınız aslında. Böyle şeyler işte.
Nedir size bunları hissettiren sebepDoğru haklısınız yanlış bir kelime kullanmışım orda :) Hiçbir güven problemim yoktu aslında neden böyle oldu anlamadım. Zaten güven problemi yaşayıp da asla evli kalmazdım. Bana aykırı bir durum yani. Platonik derken kastım da, hani arada bir şeyler olduğunu iki taraf da bilir de birbirlerine açılmazlar arkadaş ayağına devam ederler ya, öyle bir şey.
Çok yakinimda oldu. Hislere daha sonra somut ama yoruma açık şeyler eklendi, İstediğin yere çekilebilecek turden. Çok iyi niyetli biri hiç şüphe bile etmezdi. Bı şekilde sonradan itiraf da ettirdi yani kuruntularında haksız degildi. Umarım yanlış bir 6.histir sizinki. Ortam falan çok da önemli değil, istedikten sonra her yer uygun. İlla fiziksel birşey olmasına da gerek yokMerhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Simdiye kadar kutuntu diyecektim ama sifre neden degisir kiTelefonuna bakamıyorum, zaten uzağız bir de uzaktan erişim sağlayabileceğim bütün platformların yıllar sonra şifresi değişti. Elimden pek bir şey gelmiyor yani.
Normalde kıskanç bir yapınız yoksa durduk yere böyle bir hisse kapılmazsınız. Ben ne zaman benden biseyler gizlendiğini hissetsem mutlaka doğru çıkar. Hisleri kuvvetli deriz buna ama aslında altı boş bir his değil, sadece ifade edemezsiniz ya da ufak tefek ayrıntılar bilinçaltında var ama hatırlayamıyorsunuzdur. Böyle zamanlarda hep şu soruyu sorarım. "Bana söylemek istediğin birsey var mı? " bu soru fazlasiyla ele verir. Hemen aklinda deli sorular belirir. Birsey mi yakaladi, bildiği biseyler mi var, neden böyle sordu diye gerilir. Ne cevap verirse versin soğukkanlı davranıp öylesine sordum deyin. O gün degilse bile sonra mutlaka açık verir
Siz kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mıNormalde kıskanç bir yapınız yoksa durduk yere böyle bir hisse kapılmazsınız. Ben ne zaman benden biseyler gizlendiğini hissetsem mutlaka doğru çıkar. Hisleri kuvvetli deriz buna ama aslında altı boş bir his değil, sadece ifade edemezsiniz ya da ufak tefek ayrıntılar bilinçaltında var ama hatırlayamıyorsunuzdur. Böyle zamanlarda hep şu soruyu sorarım. "Bana söylemek istediğin birsey var mı? " bu soru fazlasiyla ele verir. Hemen aklinda deli sorular belirir. Birsey mi yakaladi, bildiği biseyler mi var, neden böyle sordu diye gerilir. Ne cevap verirse versin soğukkanlı davranıp öylesine sordum deyin. O gün degilse bile sonra mutlaka açık verir
Ben kadınların birlikte olduklarında hissettiklerine inanırım aldatıldığını hissediyorsa çıkar ama diğer başka konularda çok hislerinize güvenmeyin bakıyorsunuz bambaşka birşey çıkmış ah alırsınız falan aman diyim.Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba kızlar,
Eş değilde evlenme teklifi aldığım birinin telefonuna bakmayı istediğimde panikleyip kavga çıkarmıştı sonra telefonunu temizleyip al bak dedi gözümün önünde pisliklerini siliyosun dedim yok erkek muhabbeti dedi 1 yıl sonra boynuzlu olduğumu anladımKadın hisseder mi evet hisseder.. Şifrelerin değişmesi anlamlı bir şüphe sebebi bence.Suan için yapabileceğiniz bişey yok çünkü hem mesafe var hemde net birşey yok elinizde.Size tavrı nasıl?
Benım oldu .Sevgılımdı bişeylerı hissetmıştım.1 ıpte 2 cambaz oynamaz.Srıodum tlf kapalı meger kızın yanına gıdıp uçak moduna alıomuş.Gayet net hissetmıstım hemde.Kadınlar hısseder.Gecmisteki bir erkek arkadasim( evlilik yolunda ilerliyorduk) tarafindan yasadim evet. 1 aylik bir kurumici egitime gitmisti ve oraya basladiktan sonra acilmayan gec acilan acilinca gecistirilen telefonlar, gununun nasil gectigini sordugumda eksik anlatilan beni rahatsiz eden bosluklar, ve durduk yere adi gecen bir kadin. Isi gosteriyormus buna yardimci oluyormus. Sonradan ogreniyorum ki kadinla birbirlerine ustelik de resmi bir kurumda isimle hitap etmeler, daha ilk haftadan! Oglen yemekhanede birlikte yemeler vs vs. Kadin evli bu arada. Neyse uzatmayayim. Aleni bir iliski belki yasanmadi ama bir etkilesim oldu ve buna canak tuttu. Bundan keyif aldi. Ben bu olayi hazmedemedim ve kisa bir sure sonra iliskiyi bitirdim. Hayatimda aldigim en dogru kararlardan biriydi.
Hissettim. Yakaladım. Kadın anlıyor bir şeyler olduğunu. Sonra da boşandık işteMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?