- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
Evli değilim. Ama tecrübeliyim :) kötü bir hisse kapılıp kurcaladigimda bakın neler öğrendim. Bir ilişkimde sevgilimin bizi tanıştıran kuzenimle aldattığını, başka bir iliskimde en yakın arkadaşımla aldattığını, diğerinin babasının mafyavari bir adam olduğunu ve karısını öldürdüğünü öğrendim. Başka birinin kendinden yaşca çok büyük bir kadınla mesajlarını yakaladım. Yok bu yapmaz dediğim adam da kendisi itiraf etti. Zaten bu yüzden evlenmedim :)Siz kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı
Ooo. Sadece sevgililerinizi değil, hem kuzeninizi hem de en yakın arkadaşınızı kaybetmişsiniz. Zor olmuştur.Evli değilim. Ama tecrübeliyim :) kötü bir hisse kapılıp kurcaladigimda bakın neler öğrendim. Bir ilişkimde sevgilimin bizi tanıştıran kuzenimle aldattığını, başka bir iliskimde en yakın arkadaşımla aldattığını, diğerinin babasının mafyavari bir adam olduğunu ve karısını öldürdüğünü öğrendim. Başka birinin kendinden yaşca çok büyük bir kadınla mesajlarını yakaladım. Yok bu yapmaz dediğim adam da kendisi itiraf etti. Zaten bu yüzden evlenmedim :)
Evet ama güzel bir ders oldu bana. Ayrıca ben de sakin görünürüm ama az değilimdir. Tabi ki yanlarına bırakmadımOoo. Sadece sevgililerinizi değil, hem kuzeninizi hem de en yakın arkadaşınızı kaybetmişsiniz. Zor olmuştur.
Çok acı tecrübeleriniz olmuş malesef.. ne yaptiniz insallah canlari yanmistirEvet ama güzel bir ders oldu bana. Ayrıca ben de sakin görünürüm ama az değilimdir. Tabi ki yanlarına bırakmadım
Sezmişsen doğrudur hisseder kadınlarMerhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
İfşa ettim, herkes ne olduklarını bilsin istedimÇok acı tecrübeleriniz olmuş malesef.. ne yaptiniz insallah canlari yanmistir
Yani kadın hisseder diyorlar bu söze çok inanıyorum.. Sadece aldatılmak değil ki eşlerimizin çoğu hareketlerinin altından ne çıkacağını az çok hepimiz tahmin ediyoruz bence en azından ben öyleyim..ama şimdi bilemiyorum ki sadece hisle de kendinizi sıkıntıya sokmak ne kadar doğru..Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şifresini de değişmiş..?? Bunu şimdi gördüm.. Bence telefonu elinize alıp aniden şifresini sorup açıp bakın...söylmezse de zaten aldatma mıdır bilemeyiz ama ortada sizden gizli bir durum vardır demektir..Bilmiyorum, soramadım da. Yani nasıl soracağımı bilemedim. Bir de sorarsam şüphe ettiğimi anlar, daha dikkatli davranır çünkü normalde bunu ona sormam bilir.
Çok korkunç bir duygu. Yıllarını verdiğin insanin başkasını sana tercih etmesi. Bağlılık ve sadakat yeminiyle sana bağlı olması gerekirken, Sırf cinsel arzuları için bir başka kadına meyletmesi.
Erkekler böyle. Ben tek eşli olmak isterdim. Onunla başladım onunla sonsuza kadar gitmek isterdim. Ama inanın değmiyor hicbir erkek için. En mükemmeli için bile değmiyor.
Ben artık yeni bir vizyon edindim hayatımda. Şuan düzenimi oturttum ya. Hayat kalitem yükseldi boşandıktan sonra. Açıkçası sosyal kaygılarım ve güven sorunum var ama aşacağım çok mücadele ediyorum.
Şimdi ki aklımla geçmişe dönmüş olsam, eşimle öyle sımsıkı bir bağ kurmazdım. Her an çıkıp gidecekmiş gibi yaşamazdım ama sonsuza kadar hayatımda kalacağını da düşünmezdim. Kendime odaklanırdım. Kendime yatırım yapardım.
Size tavsiyem aldatıyorsa eğer, sizden yine vazgeçmek istemeyecek. Siz en azından terk edecek kadar kendinizi güçlü hissedene kadar kendinize iyi bakın. Saglikli beslenmek, spor yapmak, yeni bir eğitim almak, yeni insanlarla arkadaş olmak vb.
Şuan boşandıktan sonra ben bunları yapıyorum çünkü. Her gün kendime sağlıklı yemekler yapıp mükellef tek kişilik sofralar kuruyorum. Her akşam sporumu yapıp duşumu alip uyuyorum. Her gün yarim saat bir arkadaşımla sohbet edip kendime kahve yapıyorum. Her hafta bir kere kendime tatlı yapıp yeni tarifler öğreniyorum. Yeni insanlarla tanışıyorum. Yeni bir açıköğretim programına başladım, yeni bir meslek öğreniyorum. Sonra düzenli kitap okuyup kitap klüplerine katılıyorum.
Çok güzel bir düzen oturttum kendime. Bunu keşke evliyken ya yapsaydım. Kendime yatırım yapmış olurdum. Salya sümük bir namussuz için zaman harcamış olmazdım bu travmayı da daha kolay atlatırdım.
Bundan önce aldatılmanın alasını yaşadığım için benim aldatılmaya tahammülüm yok, bana gelip sana duygum bitti dese asla sorun olmaz ama kandırılmaya aptal yerine konulmaya alerjim var.
mesela şu an neden şüphelendiğimi anlatayım sevgilimin ve benim ekşi sözlükte hesaplarımız var.
benim sadece bir hesabımın ismini biliyor. Onu denemek için Diğer hesaplarımdan (kız hesabı olduğu belli olan ) ona mesaj attığımda hiç cevap yazmamıştı(belli aralıklarla entrylerine cevap attım ama sallamadı).
neyse bi gün bana mesaj kutunu ss at dedim attı ama benim diğer hesaplardan attığım mesajlar nedense mesaj kutusunda yok yani. Daha eskiden gelen mesajlar var ama nedense bunlar yok. Bana atarken özellikle silmiş sadece erkeklerin attığı mesajlar kalmış. Sonra da diyoki bana sadece erkekler yazıyor. Mesela Kızlarda yazıyor ama bak cevap atmıyorum geyiklere girmiyorum diyebilirdi . Silmesi garip geldi. Demek ki bir şeyleri saklama ve kandırma kapasitesi var Diye düşündüm. Bu arada Ergen değiliz belki ergen gibi sevglini mi deniyorsun diyenler olabilir ama büyüğüz yani sevgilim 37mesela ve evet deniyorum aldatılmaya gelemem
mesela son 2 haftadır garip saatlerde uyanıyor acaba birileriyle facetime falan yapıyor olabilir mi diye düşüncelerim yok değil.
Ha kimisi buna paranoya der ben sezgi diyorum .
neyse Konunuzu bulandırmayayım kısaca böyle küçük küçük şeyler insanı gerçeğe götürür.
önünü alma konusunu gelince bunu sizin durumunuza özel yazdım çünkü siz evlisiniz ve dediğiniz gibi çok yatırım yapmışsınız. Sizden uzakta olması gibi etkenlerde var. Eğer başka bir kadınla henüz diyaloğa girmediyse belki kendine gelip ne yapıyorum ben diye düşünme ihtimali var mı var. dediğiniz gibi yapacak olan yapar zaten ama bana şu an hazırlık aşamasında gibi geldi.Yani o yola girmek istiyor gibi ama girmeyedebilir.
Zaten aldattıysa onun affedilir yanı yok bir kere yapan bir daha yapar ona o kadar eminim ki. Ben henüz bişey yapmamış olabileceğini düşündüm. Bu aşamada müdahale belki kurtarır.
İşte o üzülme b kere oluyo sonrası hep toto kollamaBende hissederim genelde hep , biri vardı . Sen benim hayatımın aşkısın yok çocukluk aşkımsın ben senden başkasıyla mutlu olamam , annem hep seni soruyor , evleneyim istiyor bilmem ne .
Böyle böyle laflar ama içimde her zaman ondan yana bir huzursuzluk duygusu vardı , bi şey beni hep itti . Senelerce hayatımda arkadaşım gibi kalmış ara sıra sohbet ettiğim biriyd benim için .
En son ben net olarak hayır dedikten sonra çok geçmeden nişanlandığını gördüm .
Bezelye beyin o mu bu mu diye dart oynuyormuş sanırım kendine göre.
Haklı çıktım yani . İnsan totosunu kollayınca hislerine kulak verince öyle üzülmüyor , kendini hazırlamış oluyor bir nevi hiiiiiç mi hiçç sallamadım .
Yaşım küçükken 20 li yaşlarımın başında çok sevdiğim bir sevglim vardı , böyle gözü kör basireti bağlı aşık olunan bi dönem vardır ya heh öyle işte . Onda da hissetmiştim ve haklı çıkarak ayrılmıştım .
Çok uzun süre üzüldüm ama sonra içimdekiler bitti .
Evlilikte bu durum nasıl hiiiç mi hiç bilemiyorum şimdi , muhtemelen daha zordur ailelerdi bilmem nelerdi .
Konu sahibi mantığına ve hislerine güvenerek karar verir umarım .
Hissettim. Yakaladım. Kadın anlıyor bir şeyler olduğunu. Sonra da boşandık işte
eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?