Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Siz kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı
Evli değilim. Ama tecrübeliyim :) kötü bir hisse kapılıp kurcaladigimda bakın neler öğrendim. Bir ilişkimde sevgilimin bizi tanıştıran kuzenimle aldattığını, başka bir iliskimde en yakın arkadaşımla aldattığını, diğerinin babasının mafyavari bir adam olduğunu ve karısını öldürdüğünü öğrendim. Başka birinin kendinden yaşca çok büyük bir kadınla mesajlarını yakaladım. Yok bu yapmaz dediğim adam da kendisi itiraf etti. Zaten bu yüzden evlenmedim :)

Ooo. Sadece sevgililerinizi değil, hem kuzeninizi hem de en yakın arkadaşınızı kaybetmişsiniz. Zor olmuştur.

Sezmişsen doğrudur hisseder kadınlar

ufak, cok alakasız detaylarin peşine dusmem gerektiğini hissettiğim bir zamanda aldatıldığımi öğrendim. Bazen bazı şeylerin peşine düşmek gerekir. Ya icimiz rahatlar ya da tam tersi. Umarım hisleriniz gerçeği yansitmiyordur. Kimsenin bunu yaşamasını istemem.

Yani kadın hisseder diyorlar bu söze çok inanıyorum.. Sadece aldatılmak değil ki eşlerimizin çoğu hareketlerinin altından ne çıkacağını az çok hepimiz tahmin ediyoruz bence en azından ben öyleyim..ama şimdi bilemiyorum ki sadece hisle de kendinizi sıkıntıya sokmak ne kadar doğru..

Bir keresinde bende öyle hissettim eşimin iş yerinde çekilmiş bir fotoğraf oradaki kadın beni rahatsız etti.. Yani sebebi nedir bilmiyorum birden rahatsız oldum kadını da tanımıyorum ama eşime de sormadım dikkatini çekmek istemedim.. Sonra aradan bir gün geçti baktım ki eşimin telefonunda engellenen bir numara var..daha önce bakmamıştım oraya hiç.. numarayı kaydettim WhatsApp dan baktım profile resim yok ama kadın eli var belli ki bir kadın.. Uyku haram oldu bana gecenin bir yarısı adamı kaldırıp da soramıyorum tabi uyandırıp hesap sormak istemedim.. Sabaha kadar bekledim hatta işe falan gittik akşam oldu hiç Renk vermedim güya tedbir almasın diye..Akşam pat diye sordum bu kadın kim diye profilini gösterdim ben ne bilim kim dedi anlayamadı.. Melül melül bakıyor ama ben çıldırmak üzereyim ellerim ayaklarım titriyor.. Çok uzattım daha fazla yazmayayım da sonuç olarak o engellediği kadınla da bir alakası olmadığından emin oldum o iş yerindeki kadınında müdürün eşi olduğunu öğrendim falan.. Demem o ki hislerimiz bazen de yanıltıyor yaa

Bilmiyorum, soramadım da. Yani nasıl soracağımı bilemedim. Bir de sorarsam şüphe ettiğimi anlar, daha dikkatli davranır çünkü normalde bunu ona sormam bilir.
Şifresini de değişmiş..?? Bunu şimdi gördüm.. Bence telefonu elinize alıp aniden şifresini sorup açıp bakın...söylmezse de zaten aldatma mıdır bilemeyiz ama ortada sizden gizli bir durum vardır demektir..

Ben bu dediklernzi yapıyorum sayılır. Aslında eşim de iyi biri sayılır ama benim tramvam var eşim sürekli beni aldatirmi acaba diye düşünüyorum birde bana yorum yapsanız böyle düzgün yapan birinin değerlendirmesne ihtiyacım var. Son konuma bakabilirsnz mesela (eşimin iş arkadaşı olan)

O supheleri iyi bilirim. Ispatiniz olmadigindan kimseye derdinizi de anlatamazsiniz. Ben mi kuruntuluyum dersiniz. Soramazsiniz da.. suphe basladi ise iliski de bitmistir...
Ha hissediliyor mu demissiniz. Evet hissediliyor. Dogru da cikiyor. Ben bosandim. Karsi taraf bir sure sonra anla artik der gibi sosyal medyadan gondermeler bile yapiyor.
Bu sekilde yasamak gercekten zor. Suphelerle yani. Ispatin olmadigi icin bitiremiyorsun ama guvenemiyorsun da... biliyorsun ki yanlis giden birseyler var ama ispat edemiyorsun...

Bende hissederim genelde hep , biri vardı . Sen benim hayatımın aşkısın yok çocukluk aşkımsın ben senden başkasıyla mutlu olamam , annem hep seni soruyor , evleneyim istiyor bilmem ne .

Böyle böyle laflar ama içimde her zaman ondan yana bir huzursuzluk duygusu vardı , bi şey beni hep itti . Senelerce hayatımda arkadaşım gibi kalmış ara sıra sohbet ettiğim biriyd benim için .

En son ben net olarak hayır dedikten sonra çok geçmeden nişanlandığını gördüm .

Bezelye beyin o mu bu mu diye dart oynuyormuş sanırım kendine göre .

Haklı çıktım yani . İnsan totosunu kollayınca hislerine kulak verince öyle üzülmüyor , kendini hazırlamış oluyor bir nevi hiiiiiç mi hiçç sallamadım .

Yaşım küçükken 20 li yaşlarımın başında çok sevdiğim bir sevglim vardı , böyle gözü kör basireti bağlı aşık olunan bi dönem vardır ya heh öyle işte . Onda da hissetmiştim ve haklı çıkarak ayrılmıştım .
Çok uzun süre üzüldüm ama sonra içimdekiler bitti .

Evlilikte bu durum nasıl hiiiç mi hiç bilemiyorum şimdi , muhtemelen daha zordur ailelerdi bilmem nelerdi .
Konu sahibi mantığına ve hislerine güvenerek karar verir umarım .

İşte o üzülme b kere oluyo sonrası hep toto kollama

eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ?

oldu, her seferinde doğru çıktı hem de.
boynuzlanmalara doyamıyosam demek
şaka bir yana eski eşimde de neyi hissettiysem cuk diye elimle ben yapmışım gibi çıkarttım ortaya...
sonra eski sevgilimde de. sadece ihanetini değil her yalanını ayyuka çıkardım, sadece hissettiğimle zarflayarak.
o kadar salaklar ki hemen de inanıp doğruyu anlatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…