- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Acıtıyo oldukça. Çok aşağılanmış hissediyorum. Beğenilmemiş istenmemiş hissediyorum. Sanki en başından benimle oynamış ben sadece eğlendiği biriymişşm gibi..
Allah evli olup da aldatılana sabır versin.. Şüphesi bile çok ağır..
Eğer iliskiniz çok.guzelken ilişki birden bittiyse bu şüpheyi tasimak kadar dogali yok..
Bende de böyle olmuştu bir turlu sebep bulamadim ve kesin baskasi var diye cildirmis gibi araştırmaya basladim ağlayarak insanlarla konusyrdum ama yok da deseler inanmiyordum çünkü aklima bu ilişkiyi bitirecek başka hic bir sebep gelmiyordu..
Sonra yorgun düştüm ve Vazgeçtim biri var dese olsa ne olacaktı ? Ne değişecekti? Akisina biraktim ve Vazgeçtim hayirlisini diledim ....
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Kadinlar hissediyor.. En ufak bir seyi bile. Takintilari olan, ruh sagligi yerinde olmayanlar disinda hepimiz her seyi anliyoruz iste.. Anliyoruz da kabul etmek istemiyoruz bazen
Hannesli bu olay yeni degil dimi?
En iyisini yapmissin... senin kadar tatli, akilli ve sabirli birini dahi oyle bir anda birakip gidiyorsa o salak, zaten hakettigin degeri veremeyecek oldugu belliymis...
Erkek olsam yapisirdim sana :)
Kızlaar iyi bayramlaar önceliklee:)
Bişey merak ediyorum. Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Yani nolursa tamam aldatıyo başka bi ihtimal yok dersiniz?
Ya da diyelim ki ilişkiniz bitti. Başka biri şüphesini neye dayanarak taşırsınız?
Göğsüm daralıyo da benim.. Yine koşa koşa buraya geldim..
Ben gerci konuyu bilmeden yorum yaptim, hani "evet seni aldatmis" diyemem.. Sadece oyle bir durum oldugunda biz hissediyoruz, bu bir gercek
Evet işte maalesef gerçek..
Ben hissettim ama sen ondan sonra böyle davranmaya başladın demedim. Eğer yanılıyosam kulağına kar suyu kaçmasın diye.
Hatalarımdan hep şikayet ederdi ama öyle davranmazdı.
Bazıları öyle ayakta uyutur ki anlayamazsınız,yaniçok güven duyup bırakmaya gelmez..Duyduğum bir yaşanmış olaydan sonra olaylara bakışım değişti. kadın birgün aile sicil kaydı almaya gidiyor ,fazladan birinin ismini görüyor. Yanlış olmus deyip değistirmeye çalışıyor fakat doğruymuş adam gitmiş baskasından cocuk yapmıs ve üzerine aldırmış.Hemde evliliği süresi içinde...
mesaj kutun dolmus kuzummAyyyyy.. Allahh yardımcısı olsun.........
Güven verirdi ama yine de gözdağı verirdim hafiften. Sil bunu dediklerimi silerdi. Ama kim bilir belki tekrar ekliyodur..
Yapan her türlü yapıyo. Ona da söylüyodum. İnsan karaktersizse her türlü yapar diye. Yaptıysa o laflar geliyodur heralde aklına..
mesaj kutun dolmus kuzumm
sevgili'nin kafasına vurduğun zaman "ahh" sesi çıkartıyorsa seni aldatıyordur alçak..
eğer kafasına vuruLduğu zaman "ohhişş" sesi çıkartıyorsa aldatmıyordur sevdicek..
sarıLıp öpülmesi lazımdır o zaman..
Gülmeli miyiz...
esprı degıl,durum analiziydi..
anlamak yeterli..
Şuan anlayacak durumda değilim.. Daha açık söylemenizi isteyeyim o halde..
tecrübeyle sabit herhalde, sizinkinden hangi ses çıkıyo vurunca, ahh mı ohhişş mi ?sevgili'nin kafasına vurduğun zaman "ahh" sesi çıkartıyorsa seni aldatıyordur alçak..
eğer kafasına vuruLduğu zaman "ohhişş" sesi çıkartıyorsa aldatmıyordur sevdicek..
sarıLıp öpülmesi lazımdır o zaman..
tecrübeyle sabit herhalde, sizinkinden hangi ses çıkıyo vurunca, ahh mı ohhişş mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?