Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Eğer iliskiniz çok.guzelken ilişki birden bittiyse bu şüpheyi tasimak kadar dogali yok..

Bende de böyle olmuştu bir turlu sebep bulamadim ve kesin baskasi var diye cildirmis gibi araştırmaya basladim ağlayarak insanlarla konusyrdum ama yok da deseler inanmiyordum çünkü aklima bu ilişkiyi bitirecek başka hic bir sebep gelmiyordu..

Sonra yorgun düştüm ve Vazgeçtim biri var dese olsa ne olacaktı ? Ne değişecekti? Akisina biraktim ve Vazgeçtim hayirlisini diledim ....

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:

Hannesli bu olay yeni degil dimi?

En iyisini yapmissin... senin kadar tatli, akilli ve sabirli birini dahi oyle bir anda birakip gidiyorsa o salak, zaten hakettigin degeri veremeyecek oldugu belliymis...
Erkek olsam yapisirdim sana :)

Kadinlar hissediyor.. En ufak bir seyi bile. Takintilari olan, ruh sagligi yerinde olmayanlar disinda hepimiz her seyi anliyoruz iste.. Anliyoruz da kabul etmek istemiyoruz bazen

Kadinlar hissediyor.. En ufak bir seyi bile. Takintilari olan, ruh sagligi yerinde olmayanlar disinda hepimiz her seyi anliyoruz iste.. Anliyoruz da kabul etmek istemiyoruz bazen

Başından beri kabulum.. Benimle beraber herkes de aynı kanaatteyse tamamdır.. Ama yine de bi ihtimal bırakıyorum. Vicdanımın sadakası olsun.

Hannesli bu olay yeni degil dimi?

En iyisini yapmissin... senin kadar tatli, akilli ve sabirli birini dahi oyle bir anda birakip gidiyorsa o salak, zaten hakettigin degeri veremeyecek oldugu belliymis...
Erkek olsam yapisirdim sana :)

Tesekkur ederim iltifatlarin için ya utandim vallahi hele ki senden bunlari duymak çok güzel :)))

Bayagi oldu aslinda bu olay bir yil geçti neredeyse... Geriye dondu ama iste hicbir şey eskisi gibi olamıyor ne yazik ki... içimde ki acabalar hiç bitmicek gibi o da bunun diyetini ödemekten yoruldu... Düse kalka ilerliyoruz hakkimizda hayirlisi olsun diyorum en son care akisina biraktim :)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

bi kadın aniden huzursuzluğa kapılıp bunu hissediyorsa, maalesef ortada bi aldatma vardır. ben hep çevremden bunu gördüm. kadın bunu ispat edemese bile aldatıldığını hissediyorsa gerçekten aldatılıyordur

Ben gerci konuyu bilmeden yorum yaptim, hani "evet seni aldatmis" diyemem.. Sadece oyle bir durum oldugunda biz hissediyoruz, bu bir gercek

Ben gerci konuyu bilmeden yorum yaptim, hani "evet seni aldatmis" diyemem.. Sadece oyle bir durum oldugunda biz hissediyoruz, bu bir gercek

Evet işte maalesef gerçek..
Ben hissettim ama sen ondan sonra böyle davranmaya başladın demedim. Eğer yanılıyosam kulağına kar suyu kaçmasın diye.
Hatalarımdan hep şikayet ederdi ama öyle davranmazdı.

Evet işte maalesef gerçek..
Ben hissettim ama sen ondan sonra böyle davranmaya başladın demedim. Eğer yanılıyosam kulağına kar suyu kaçmasın diye.
Hatalarımdan hep şikayet ederdi ama öyle davranmazdı.

Aldatiyrsa yada baska birinden hoslaniyrsa illaki davranislarina yansiyr zaten. Bi yerde bi acik veriyor bide bizim su hissiyat meseleside var tabi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazıları öyle ayakta uyutur ki anlayamazsınız,yaniçok güven duyup bırakmaya gelmez..Duyduğum bir yaşanmış olaydan sonra olaylara bakışım değişti. kadın birgün aile sicil kaydı almaya gidiyor ,fazladan birinin ismini görüyor. Yanlış olmus deyip değistirmeye çalışıyor fakat doğruymuş adam gitmiş baskasından cocuk yapmıs ve üzerine aldırmış.Hemde evliliği süresi içinde...

Ayyyyy.. Allahh yardımcısı olsun.........

Güven verirdi ama yine de gözdağı verirdim hafiften. Sil bunu dediklerimi silerdi. Ama kim bilir belki tekrar ekliyodur..

Yapan her türlü yapıyo. Ona da söylüyodum. İnsan karaktersizse her türlü yapar diye. Yaptıysa o laflar geliyodur heralde aklına..

mesaj kutun dolmus kuzumm

sevgili'nin kafasına vurduğun zaman "ahh" sesi çıkartıyorsa seni aldatıyordur alçak..

eğer kafasına vuruLduğu zaman "ohhişş" sesi çıkartıyorsa aldatmıyordur sevdicek..

sarıLıp öpülmesi lazımdır o zaman..

tecrübeyle sabit herhalde, sizinkinden hangi ses çıkıyo vurunca, ahh mı ohhişş mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…