Başına gelmeyen bilmez tarifsiz bir acı... Hele ki seviyorsanız ve de hayatı paylaşmak için güvenmiş bir yuva kurmuşsanız, umutlarınız hayalleriniz hepsi birkaç saniye içinde yokoluyor.Onun ve karşısındaki kadının heyecan olarak gördüğü belkide oyun olarak gördüğü yaptığı şeyler aşk oyunları sevgi sözcükleri telefonlaşmalar mesajlar sizin hayatınıza mal oluyor. Hayatınız tepetaklak oluyor.Bunun telafisi yok malesef.Aldatıldıysanız asla affetmeyin ben affettim ve sonradan öğrendim ki aldatılmaya devam etmişim.Bunu öğrendiğimde boşandım daha önce affetmiştim yeminler etmişti o kişiyle birdaha asla görüşmeyecekti..Ama görüşüyorlarmış ve hep inkar etti yalan söyledi sürekli mesajlarını yakaladım facebook konuşmalarını da yakaladım gene yalan söyledi iş yerinde başkası atmış ben atmadım o mesajları dedi.... en acısı da kadın beni arayarak kocandan bıktım, söyle beni artık aramasın, peşimi bırakmıyor kıskançlık yapıyor son çare seni aradım dedi... dünya başıma yıkıldı.Beni çok sevdiğini söyleyen kocam başkalarınada aynı sevgisini sunuyormuş çok para yedirmiş, senelerdir geçim sıkıntısı çekiyorduk para kazanamıyorum diyordu, benim kazancımla geçiniyorduk, kocamın kredi borcunu ve kredi kartlarını ben ödedim senelerce, ama malesef kazancını o kadına veriyormuş, şuan borç batağında ve çok zor durumda...Tekrar birleşmek istiyor fakat ben kesinlkle istemiyorum ömrüm boyunca yalnız yaşarım inanın daha iyi, bu acıları tekrar yaşamak ölümden beter olur Allah korusun.Daha bu yaşta hayata küstüm kendime güvenim kalmadı psikolojim bozuldu Allahtan ailem destek oluyor eğer onlar olmasaydı herhalde yaşayamazdım.
Herşeyi yazamıyorum çok uzun olur ama Dilerim Allah ım aynı acıyı onlara da yaşatsın benim ahım kimsede kalmasın.Ömrümde kimseye beddua etmemiştim ama o ikisine ediyorum çünkü çok canımı yaktılar....Benim durumumda olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun.Henüz bekar olan arkadaşlara da tavsiyem evleneceğiniz kişi vicdanlı birimi ona bakın.