Aldatildiginizi ögrendiginizde neler hissettiniz

sağol canım...allahtan hayırlısını dile....bizde eşimle çok mücadele ettik,ben çevremdeki kızlara hep dua ederdim allah size de böyle bi eş nasip etsin diye..bir dediğim iki olmazdı,çevremdeki herkes şok oldu nasıl böyle bişi yapar diye..en çok koyanda o zaten...keşke kavga gürültü olsaydı da böyle şok olmasaydım...

evet en azindan derdinki ya böyle böyle bir sorunumuz vardida aldatti beni yada birakdi beni ki cok büyük bir sorununuz olsa bile ayrilabilirdi aldatmasi sart deyildi cok gurur kirici bisey

haklisin canim herkesin hakkinda hayirlisi olsun demekki hayirli deyilmis senin icin zararin neresinden dönülse kardir

hakli olabilirsin ama illa insanin kendi aldatilmis olmali deyil yakinida aldatilmis olabilir insanin bu anneside olabilir belki annesine anlatamiyordu babasinin kendisini aldattigini nasil biseyy ne hiseder diye merak ettiginden aciyor olamazmi hem kötü niyetle yapilmis birsey deyil sonucda

Elbette ki öyle , siz bakmayın yorumuma, sadece yazdım işte, siz açmazsanız başka yerde var konu, fark etmiyor.. Yazılanları okuyunca fazla etkilendim.Bu konuda fazla hassasım sanırım.Arkadaşımla okuyorduk, öyle ağlayınca dayanamadım.

Elbette ki öyle , siz bakmayın yorumuma, sadece yazdım işte, siz açmazsanız başka yerde var konu, fark etmiyor.. Yazılanları okuyunca fazla etkilendim.Bu konuda fazla hassasım sanırım.Arkadaşımla okuyorduk, öyle ağlayınca dayanamadım.

bende iste bu konulardan korkuyorum insanin basina gelmeden tabiki anlamaz allahda yasatmasin ama düsünmesi bile kötü sevdiyin insanin baska biriyle oldugunu baska birinin gözlrine bakdigini.. bendede güven sorunu var babamdan dolayi erkeklere olan güvenimi kaybettim erkek arkadasimin her hareketi gözüme batiyor bu aralarda gel git yasiyorum anneme anlatip anlatmamakda o yüzden insanlar neler hisetmis bilmek istiorum bile bile anneme anlatamam cünki helede burda okuduklarimdan sonra iyice ssasirdim napmam gherektigini akil almak icin actim konuyu yani ha nedenini yazmamisdim cünki onun icin ekstradan konu actim ama sen böyle yazinca yazim dedim:) arkadasin adinada ayrica üzüldüm üzmek istemezdim ama bende sahsen öyle birsey yasadigimda paylasmak iyi geliyor

kızlar çok üzüldüm ne denir bilemedim şimdi ama Allah yaşatmasın kimseye.. daha 4.5 aylık ewliyim ve düşünemiyorum bile böyle bişeyi ama en çok koyan başka birine tercih edilmek olsa gerek. Allahım yaşatma nolursunnn kimselere..

kızlar çok üzüldüm ne denir bilemedim şimdi ama Allah yaşatmasın kimseye.. daha 4.5 aylık ewliyim ve düşünemiyorum bile böyle bişeyi ama en çok koyan başka birine tercih edilmek olsa gerek. Allahım yaşatma nolursunnn kimselere..

amiinn allah korusun yayasayanlarada allahim sabrini versin yasatanlariysa bildigi gibi yapsin rabbim

Yıllar önce bu forumun üyesiydim.. O dönemlerde bu başlığı doldurmuştum, hissettiklerimi de yazmıştım- unuttuğumu da acıyı.

Bir daha yaşamam sanıyordum.

(Bir kez daha bu acıyı yaşamamak ümidiyle hissettiklerimi yazayım)

Bana tapan, benim için herkesi- ailesini, işini, yaşamını karşısına alan benden yaşça oldukça büyük sevgilim; ki ben de çok seviyordum onu. Tutkuyduk.

Sevgilim'in , bana artık beraber olduğumuzu, aramızdaki engellerin kalktığını ve mutlu olacağımızı söylediği günün gecesinde...

İnternette sahte bir adresten üyeliği olduğunu, kızlara aynı bana davrandığı gibi davrandığını; hatta daha fazla. Onlara aşkla yazdığını, tutkuyla.. Bunu gördüm...

Ciğerim söküldü, ağladım.
Üç gün ona ulaşamadım, iş dolayısı ile.
Üç gün sonunda "aldatmadım", dedi. aldatmadığına inanmaya çalıştım. (hep aldatmadım derler.)

Ama yalnız kaldığım anda aldattığını hissediyordum, nefes alamıyordum; aldatmıştı beni. En sonunda pes ettim, ağzıma geleni saydım bir gün. O da dayanamadı hakaretlerime.. Ve ayrıldık. Yarayı kestim attım. Canım yanıyor bazen. 1 aydan fazla oldu görüşmeyeli. Bazen ben aldatmadım diye msj atardı, artık atmıyor da.

Doğru insan aldatmaz diyelim arkadaşlar.. Aldatılan arkadaşlar da bunu düşünsün.. Demek ki doğru değilmiş.. Doğru günü bekleyin, kimse sürekli acı çekmek için gelmez dünyaya

Yıllar önce bu forumun üyesiydim.. O dönemlerde bu başlığı doldurmuştum, hissettiklerimi de yazmıştım- unuttuğumu da acıyı.

Bir daha yaşamam sanıyordum.

(Bir kez daha bu acıyı yaşamamak ümidiyle hissettiklerimi yazayım)

Bana tapan, benim için herkesi- ailesini, işini, yaşamını karşısına alan benden yaşça oldukça büyük sevgilim; ki ben de çok seviyordum onu. Tutkuyduk.

Sevgilim'in , bana artık beraber olduğumuzu, aramızdaki engellerin kalktığını ve mutlu olacağımızı söylediği günün gecesinde...

İnternette sahte bir adresten üyeliği olduğunu, kızlara aynı bana davrandığı gibi davrandığını; hatta daha fazla. Onlara aşkla yazdığını, tutkuyla.. Bunu gördüm...

Ciğerim söküldü, ağladım.
Üç gün ona ulaşamadım, iş dolayısı ile.
Üç gün sonunda "aldatmadım", dedi. aldatmadığına inanmaya çalıştım. (hep aldatmadım derler.)

Ama yalnız kaldığım anda aldattığını hissediyordum, nefes alamıyordum; aldatmıştı beni. En sonunda pes ettim, ağzıma geleni saydım bir gün. O da dayanamadı hakaretlerime.. Ve ayrıldık. Yarayı kestim attım. Canım yanıyor bazen. 1 aydan fazla oldu görüşmeyeli. Bazen ben aldatmadım diye msj atardı, artık atmıyor da.

Doğru insan aldatmaz diyelim arkadaşlar.. Aldatılan arkadaşlar da bunu düşünsün.. Demek ki doğru değilmiş.. Doğru günü bekleyin, kimse sürekli acı çekmek için gelmez dünyaya

cok feci birsey ya insan nasil sevmedigi birine yalandan seviyorum diyip gözlerine öyle tutkuyla bakar nasil bukadar mücadele verir madem sevmiyosun aldatacaksin niye herkesi karisina aliyosun dimi bunlar cok akil almaz seyler ya allahim kimsenin basina vermesin düsüncesi bile korkutuyor insani ya

ama su söyledigine katiliyorum dogru insan aldatmaz aldatanda dogru insan deyildi demekki sende allahdan cok gec olmadan ögrenmissin canim erkekler hep ayni son ana kadar inkar ederler zaten

O an dünya başıma yıkıldı sanki... 3 yıllık sevdiğim beni hiç'e saymıştı.İnanamadım bağırdım,ağladım ağladım.Aldatmadım dedi halbuki kaç kez aldatılmışım...Kendime olan özgüvenimi kaybettim.Bunu hak edecek ne yaptım diye düşündüm.Biraz zaman sonra affettim onu,çok fazla seviyorum diye kıyamadım bize...Oysa o kıymıştı.Zamanla sevgisi içimde tükenmeye başladı.Bitti artık dedim sevmiyorum seni,araya arkadaşlarımız ailelerde girdiyse barışmadım sevgisini bitirmişti bende.Çok ağladı sızladı iş çıkışlarımda yolumu kesti ne olur beni bırakma diye ama iş işten çoktan geçmişti,ona olan sevgim ve güvenim kalmamıştı artık...

6 senelik ilişkiden sonra çok sıkıntılı bir dönemimde, bir kavga sonrası uzun süre görüşmedik. neler olduğunu sorduğumda ayrıldığımızı söyledi. ben sormasam ne zaman söyleyecektin dedim. kem küm...Dua ettim Allah'ım bana bi işaret gönder ne yapmam gerekiyor diye... o gece dayanamadım mesaj attım. gecenin köründe biriyle konuşuyordu. 1 saat kadar konuştu. anladım, inanamadım. itiraf ettirdim. meğer 2 haftadır onunla görüşüyormuş... eğer gece mesaj atmasam hiç bilmeyecektim. şükrediyorum öğrendiğim için çünkü belki aylar sonra bana geri dönse kabul edecektim. kısa süre önce evlenelim artık diyen biriydi:) neler hissettiğime gelince garip bi şekilde üzerimden bi yük kalktı. sırtımdan bıçaklanmış gibi hissettim ama gerçeği öğrenmek güzeldi. aldatılırsam acıdan ölürüm diyordum hiç de öyle olmadı. onun için acı çekmeyi kendime yakıştıramadım. bi boşluk hissettim, kime neye güvenilir ki diye...insanlar ne kadar kirlenmiş anlam veremedim.

dünyam başıma yıkıldı nefes alamadım kafayı yedim boğuldum nefes alamadım

şimdi düşünüyorum da şuan başıma gelse kesin konuşuyorum üzülmem bile
aldatan insan için üzülmeye değmez kesinlikle

ayrıca ne üzülücem elimi sallasam ellisii :21:

En acısı elmas yerine koyduğunuzun basit cam kırığından ibaret olduğunu görmek.
Bu basit cam kırığı yüzünden kendinize saygınızı , değerli vaktinizi , emeğinizi yok etmek..

Kendisi söyledi. Tek gecelik bi ilişkiymiş, çok sarhoşmuş vs. Vicdan azabına dayanamayıp anlatmış.
en azından gelip söyleme cesaretini bulmuş
inanamadım
rüya olmasını diledim
uyanabilmek istedim uyanamadım
içim acıdı hem de nasıl
ağlamaktan yüzüm şişti
nefret ettim
terk ettim
çok üzüldüm, çok özledim, çok ağladım. Çok yalvardı ama
geri dönmedim
o dönemler çok dengesizdi zaten
kendi gibi olmadığı günlerden biriydi ben aldattığı gün
o kişinin benim sevdiğim adam olmadığına sadece onun diğer kişiliği olduğuna inandırdım kendimi
sonra psikolojik tedavi gördü
iyileştiğine inandıktan sonra yeniden başladık
4 yıldı oldu mutluyum. çok seviyorum, seviliyorum
beni aldattığını unuttum mu? hayır
acısı hafifledi mi ? evet
güvenimi kazanabilmek için her şeyi yapıyor mu? evet
işe yarıyor mu? sayılır
bi gün unutacak mıyım? sanmam
beni bi daha aldatacağını düşünüyor muyum? hayır

Kimsenin bu berbat duyguyu yaşamamasını dilerim.

ilişkimizde sorunlar vardı 1 ay kendimize süre verelim dedik ama hayatımıza kimseyi sokmıcaktık. ama o sıra üstelik aynı işyerinden başka bir kızla çıkmış. 1 ay sonra tekrar bir araya gelince o kızı bırakmış ama ara ara görüşmeye devam etmişler.kız beni biliormuş ama kızı tehdit etmiş söleme diye kızda korkudan susmuş. duydum kızdım hadi dedim ayrıydık affettim. sonra bir akşam aradım açmıyor. kaç kez aradım en son açıldı yanlışlıkla bir kız sesi gelior "ver şu teli kim arıyor bakcam diye" sonra erkek arkdaşım sesi "ya işyerinden arıolar uzatma işte" falan diye bir süre dinledim kapandı telefon tekrar aradım açmadı. gene aradım açtı saçmalama ya hatlar karışmıştır falan dedi. gecenin bir yarısıydı uzatmadım. sabah o kızla yüzleştim. kız o gece ayrılmak için orda olduklarını sevgilimin ona görüşmek istemediğini beni sevdiğini sölediğini vedalaşıp ayrıldıklarını söledi. affettim. erkek arkadaşımda aynı işyerinden. bilgisayarına baktım kız resimleri farklı adresler falan hep inkar etti tek ben kullanmıorum o bilgisayarları dedi. inandım. en sonunda f.ookunu açtım(tabi bende güvensizlik oldu deli gibi hergün geran araştırma içindeyim bir yamuğunu yakalayım diye) kızın biri "canım nie açmıosun telini gelcem yanına" falan die bişiler yazdı. ben kızarkadaşıyım dedim. o kızda meğer 2 aydır kız arkadaşıymış. kız almanyada yaşıormuş TR ye gelcekmiş 1 hafta birlikte kalcaklarmış. bende erkek arkdaşımı şehir dışında 1 haftalığına eğitime gidiyor sanıyordm. tabi gene yalanladı konuş kızla dedi. kıza mail attım yüzleşirmişiniz diye. kızın mailinden of yalan söledim hiç ilişkim olmadı tarzı bi cvp geldi. meğer (sonradan öğrendim) kızın mailine girip bana cvpı o atmış. tabi daha bunun gibi bir sürü şey var. ama hep öle yeminler edip inkar ettiki inandırıyordu. sonunda ayrıldım. kendime güvenip bitti. kırıldım. canının öle çok yanmasını istedimki. 5 aydır ayrıyız. şuan benim için ailesini bile sildi. (ailesi oğulları aşk acısı çekio die bana öfkeli) ben kabul etmiyorum sevmiorum hatta tiksinirorum nasıl çıkmışım 2. 5 sene diyorum. ama o öle çok acı çekiorki asla ona dönmem ama çok kötü birşeydi

nur_dan içim acıdı yazını okurken.aldatılmayan anlayamaz sanırım.önce sinirlenirsin hırsından karşındakini öldüresin gelir,intikam almak istersin yapamazsın.kıskançlık, hırs, öfke ne yapsan geçmez.sonra bi an gelir dayanamazsın üzülürsün özlersin.o inkar eder sen inanmak istersin belki affedersin ama hiçbir zaman unutamazsın.senden birşeyler eksilmiştir artık.boynun bükülmüştür bidafa.

Ben üniv.de yaşadım aldatılmayı...
O kadar körkütük aşıktım ki adamın yaptıklarını gözüm görmedi bile
ağlaya sızlaya aptal aptal ayrılmıştım...
kendi kendime hep söylerim ne salakmışım o zamanlar:57:
şimdi başıma gelse allah korusun
eşim öyle bişey yapsa
kesin dövdürtürüm onu:27:

nur_dan içim acıdı yazını okurken.aldatılmayan anlayamaz sanırım.önce sinirlenirsin hırsından karşındakini öldüresin gelir,intikam almak istersin yapamazsın.kıskançlık, hırs, öfke ne yapsan geçmez.sonra bi an gelir dayanamazsın üzülürsün özlersin.o inkar eder sen inanmak istersin belki affedersin ama hiçbir zaman unutamazsın.senden birşeyler eksilmiştir artık.boynun bükülmüştür bidafa.

ewet canım insan o kişiyi unutsa bile yaşadığı şeyleri unutmuyor. sanki dha sonra gene başına gelecekmiş gibi düşünüyor. insanın içini intikam kaplıyor. çektirdiklerinin aynısını onlarda çeksin istiyor. şükür içim öle rahat ki. çünkü o insanın bitip tükendiğini görüorum. çırpınışlarını görüorum. insanlar aldatıldığımı bilior bana bakarken ki bilir neler düşünüyorlardır içlerinden. ama onu öle bir duruma getirdim ki. nasıl anlatsam yani gururum okşanıor sanki o benim peşimde herkese aramızı yapması için yalvarıyor ya düştüğüm rezil durumdan çıkmışım gibi hissediyorum. Allah aldatılan böle çirkin şeyler yaşayan herkese onu yapan kişinin böle üzüldüğünü eriyip bittiğini göstersin diyorum ..

Önce kendimi suçladım. Çok ağır şeyler yaşamıştık ve onun suçunu ben yüklenmeye çalıştım :) Salak gibi yani. Adam aldatıyo ve sucu ben yükleniyorum :) Şimdi düşününce komik hatta aptalca gelio ama o zaman en mantıklı yol buydu....

Aylarca evde kırılmadık eşya, yerlere saçılmadık kültablası kalmadı... Onun kalbi de dahildi buna. Güya terketmedim ama terketmenin boşanmanın sancılarını o evin icinde dört duvar arasında yasadım. En sonunda dayanamadım. Beyin sürekli kuruyor cünkü. Sana dokunan bir adam baska biriyle birlikte oldu. Senin bilmediğin neler vardı kim bilir... Sürekli bunları düsündüm. Uyuyamıyordum. Tuvalete girse kapı dinliyordum. Sessiz sessiz odaya gidip birden karsısına dikiliyordum. :))) Simdi düsününce gülüyorum ama nasıl bir psikolojiyle yasamısım.....

En son ramazan bayramının arefe günüydü... Uykusuzluktan zombi gibi olmuştum. Yani uykum vardı ama beynim öylesine mesguldü ki uyuyamıyordum. Uyusam hemen kalkıyor onu kontrol ediyordum... Arefe günü kurumdan cıktım. Eczaneye gittim ve uyku hapı aldım. Uyuyamıycamı düsündüğüm icin üc tane falan almıstım. Bayram sabahı ben nasıl kalktım. Annemlere nasıl gittim. Birileriyle konustum mu hicbirsey hatırlamıyorum... Tam dört gün boyunca uyumusum. Tabi hastane vs dahil olmus isin icine. Bırakın uyusun uyku hapı almıs demiş doktorlar... Uykuyla uyanıklık arasında herseyi anlatmısım aileme. Ben kimseye birsey anlatmamıstım. yasadıklarım hep icimde evimde kalmıstı... Annem cinnet gecirmiş tabi. İntihar ettiğimi düsünmüsler. Kendime geldiğimde bayramın son günüydü... Esime bosanıcam dedim. Git ve bir daha gelme. Unutamıyorum. Affedemiyorum. Bu yaşattığın hep hayatımızda olacak. Yalvardı. Hayatı zindan etmene razıyım. Yeter ki bırakma beni dedi.

Bırakamadım. Kabul ediyorum. Ona karsı saplantılı bir sevgim var. Gerci tmm deyip arkasını dönüp gitseydi. Acı cekmezdim. Ama yalvardı.

Eve döndükten sonra bir süre daha cektik aynı acıyı. Kız tam bi manyaktı. Kapıma kadar geliyordu. Msjlar aramalar. Aylarca sürdü. Esimden ona karsı bir sey görsem ortalıgı yıkacaktım ama kız yakamızdan düsmek bilmedi bir türlü. Salak gibi hatlarımızı deiştirmek aklımıza gelmedi. En son kızı tehdit ettim. Eğer bir tane daha arama msj vs alırsam savcılıktayım die. Hemen gidip iki yeni hat aldım. Bazen insanın beyni durur ya öyle birsey oldu galiba aylarca cektim bunu. Salak gibi kendi acımı yasadım. Eşimi hırpaladım.

İyiki o hatları almısım. Son 4 aydır bitti cıktı gitti hayatımızdan. Cok mutluyuz simdi. Arada bir laf sokuyorum ama unuttum sayılır. Hersey cok yolunda...

Ama cektiklerimi, yalvarıslarımı, isyanlarımı ALLAH'ım biliyor. Kimsenin ahı kimsede kalmaz nasılsa.... O cadıya söylemiştim. Bana bunları yasattın dilerim Rabbimden beyaz gelinlik nasip olmaz sana.... İnanıyorum kabul olacak dualarım...

Şuan öyle bi boşluktayım ki kalbim agrıyo
Sırtımda koca bi bıcak war sanki saplandı cıkmıyo...
Yaklasık 3 saat önce aldatıldıgımı ögrendm...
Brlkte mac izlemeye el ele gitmişler cafeye...
Üstelk benim ona aldıgım besktas forması da üzerinde..
Benim aldıgım formayla sarılmış ona o'na...
Rabbimden tek dileğim pişman olsun yalvarsın vicdan azabından gebersin kapıma dayansın...
Uyku uyuyamasıın aylarca..
Bu gece'de uykuyu haram ettim gözlerime...
Yine yanıldım sırtımdan vuruldum
Bogazım düğüm düğüm
Aglayamıyorum henüz tek bi damla gözyasım bile akmadı...
Allah'ım kurban oldugum Allah'ım kimseye yasatmasın bu ızdırabı dilerim en son aldatılan kadn ben olurum...

Şuan öyle bi boşluktayım ki kalbim agrıyo
Sırtımda koca bi bıcak war sanki saplandı cıkmıyo...
Yaklasık 3 saat önce aldatıldıgımı ögrendm...
Brlkte mac izlemeye el ele gitmişler cafeye...
Üstelk benim ona aldıgım besktas forması da üzerinde..
Benim aldıgım formayla sarılmış ona o'na...
Rabbimden tek dileğim pişman olsun yalvarsın vicdan azabından gebersin kapıma dayansın...
Uyku uyuyamasıın aylarca..
Bu gece'de uykuyu haram ettim gözlerime...
Yine yanıldım sırtımdan vuruldum
Bogazım düğüm düğüm
Aglayamıyorum henüz tek bi damla gözyasım bile akmadı...
Allah'ım kurban oldugum Allah'ım kimseye yasatmasın bu ızdırabı dilerim en son aldatılan kadn ben olurum...

canım ya çok üzüldüm...emin misin peki...ne olur kendini bırakma...

canım ya çok üzüldüm...emin misin peki...ne olur kendini bırakma...

Emin miyim?
Blmiyorum... O kadar güzel ikna kabiliyeti var ki..
Yalan söylüyo bunu hissediyorum.. İnanmak gelmiyo içimden yarında görüşelm diyo cook kararsızım bi ton acıklama yaptı beynim durdu yaa

Back
X