Aldatildiginizi ögrendiginizde neler hissettiniz

Bir bayan için çok kötü bir durum .Sessiz kalırdım herhalde.Allaha havale ederdim...

Bir bayan için çok kötü bir durum .Sessiz kalırdım herhalde.Allaha havale ederdim...

o zamanlar nişanlıydık nikahımz olmuştu bi gece eşimle nette konsuurken hadi chat sayfasına girelim dedi girdik 2 dk sonra ben sıkıldım dedim cıktım baska bı ısımle gırdım slm falan yazdı konustuk bi msn verdi girdim hep kız ve cinsel msjlar var kıyameti kopardım bekar evi vardı o zaman anneme 2 dk gelıorum arabayla çıkıorum dedım bastım evıne gittim kapıyı acmadı kapının önune yuzugu bıraktım geldım aradım ne hakaretler ettim ama ne oldu 2 gün sonra onu özlemeye başladım gittim evden yüzüğümü aldm ona sımsıkı sarıldım sonra yüzüne bitane vurdum agladım ondan sonra birbiimize dahada bağlandık şuan 1.5. yıllık evliyiz ve deli gibi aşığız ama unuttun mu die sorun hayır unutmadım içimde kaldı o ama sevgi ağır basıo işte

walla benim bildiğim ilk aşkım tarafından aldatıldım ortaokula giderken ne hissettim ozaman sanki içime öküz oturdu evet evet resmen böyle olmuştu bi süre kalkmadıı eee sonra nemi oldu o öküzü kaldırdım yüreğimdeki öküzü defettim :60:

Bu konuyu okurken yaşadılarım gözümün önünden geçti bir an ve yazmak istedim 1aydır eşimden ayrıyım bir değil birçok kez aldatıldım ve sonuncusunda bitti zaten..

7aylık hamileydim eşimde çok fazla değişimler gördüğüm halde konduramıyodum nede olsa yeni evli sayılırdık birbirimize onca mücadeleden sonra kavuşmuşken beni sevdiğinden okadar eminken düşüncelerimden kaçmaaya çalışıyordum.üstüne başına dikkat etmeyen adam her giydiği şeye sakikalrca aynanın karşısında bakar ve bir giydiğini bir daha giymez olmuştu bi yere çıkarken o oldumu aşkım bu oldumu aşkım doğru söyle nasıl oldu falan bende şakayla takılıyodum diyodum benim le çıkarken üzerindeki kzağın eskimesi için dua ediyodum diye gerçekten öyleydi bakmazdı kendine adam saç uzatmaya bşladı gidip saçına fön çektirp sonra bi ton jole ürmeler falan her neyse uzatmayayım doğum yaptım hastanede yanım kayınvalide kaldı bizimki yanıma doğru düzgün uğramıyo bahanesi yanımda yatan başka bi hasta bayan vardı neyse bu bi gün akşama kadar yanıma gelmedi hastanede tabi arıyorum meşgule veriyor falan akşam 9da geldi takım elbise beyaz gömlek giyinmiş hayırdır dedim dedi baba oldum çokmu gördün dikişlerim sızlıyo biraz ilgiye ihtiyacım var sütüm gelmiyo neyse eve geçti neredeyse 1ay koptuk birbirimizde gelen gidendi ee evde kayınvalide anne var neyse ben oğlumun kırkını okuttum o gün dedimki artık kimseyi istemiyorum yanımda çok bunalmıştım eşimle hiç bi araya gelemiyoduk buarada bi gün çocuğu aşıya götürdük arabada hiç sebepsiz kavga ettik bana dedi çocuğa dua et yoksa seni atardım arabadan aşağıya çık hayatımdan istemiyorum seni ben şok şok yol boyunca ağladım eve geldik özür diledi falan bu oğlumun kırkı olmadan önceki bi olay artık eşimden şüphe ediyordum içimi garip bi duygu kaplamıştı kafamdan beni aldattığı düşüncesini atamıyordum neyse oğlumun kırkı oldu bitti herkes evine gitti nihayet eşimle yanlız kalabilmiştik o gece benden önce gitti uyudu beni sabahaa kadar uyuku tutmadı sabah 5e d0ğru gözüm dalmış rüya gördüm evet arkadaşlar inanmayacaksınız belki ama rüyamda eşimin arabasınn dan telefon buluyordum hemen irkildim ve gittim anahtarı aldım osatte indim aşağı daha hava aydınlnmamış korkuyorum elim ayağım titriyor zaten yüreğime bi acı saplandı biliyodum kötü bişyle karşılacağımı neyse arabanın torpido gözünde rüyamda gördüğüm aynı teli gördüm bu arada şirket arabası her zaman getirmezdi çok nadirdi teli aldım titreye titreye eve çıktım ve banyoya girdim mesajları açtığımda zaten hayatım kararmış bitmiş tükenmiştim içim acıyordu hayatımda yaşamadığım bir duyguydu telde aşkım müsait değilim tuvalette yazıyorum karşı tarfta özledim ne zman gelicen yazmıştı sabah 8e kadar ağladım ölmeyi düşündüm ama daha 1 aylık çocuğum vardı babamı aradım dedim gel al beni canım babam benim derdime her zaman ortak oldu neyse sonra onu uyandırdım teli elimde görünce şok tabi ha buarada ben kızın nosunu kendi telime kaydettim o ara birbirimize girdik teli elimden alıp noyu silmeyi başardı inkar etmedi çıtı dahi çıkmadı babamın karşısında ama hala düşünürüm neden o noyu sildi öğrenmemi istemediği başka şeyler mi vardı gittim baba evinde 3ay kaldım barıştık affettim ama hayatımın hatasını yapmışım o aldatmaların sonu gelmedi çok canım yandı içim acıdı affetmek kolay ama ya sonrası hayatı kendime zehir etmiştim onusa dediği affetmeseydin inanın unutmak çok zor her an insanın aklına geliyor dokunmasına bile tahamül edemiyordum düşünün o bana sarıldığında ilşki anında beni titreme alıyodu içimden senden nefret ediyorum nefret ediyorum diyordum tedavi şarttı rabbim kimseye yaşatmasın ben her aldatmasını ya rüyamda gördüm ayada hissetim ve üstüne gittim her defasındada yanılmadım rabbim cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın kısa yazmaya çalıştım ama anca bu kadar oldu kusuruma bakmayın

ne kadar tanıdık ifadeler ve yaşanmışlıklar..Aldatılmanın acısı ve süreci hep birbirine benziyor..Çözümsüz kalan bir yanı var..Bende aldatıldım evliliğimin 2.yılında..öğreneli 2,5 ay oldu ama hala kendime gelemedim..Unutulmuyor, huzura kavuşamadığın gibi huzur da vermiyorsun..

Bir ay sonra icine gireceğim evin balkonundaydım... Barbekünün yanına oturmuş sigara yakmıştım. Odaya gidip baktım uyuyordu horul horul. Ben "ilişkimiz bitti mi, nasıl bu hale geldik" diye yatagımda dört dönerken o pirelerle meşguldü.

Yastıgın altında gördüm telefonu, normalde sehpa üzerine koyar ve bana da kızardı; "koyma su telefonu yastıgının altına, beynine cok yakın zarar verir vs" diye.

Şeytan dürttü, aldım elime telefonu, kapalı! Acıp pin kodun girdim, hatalı! İkinciyi denedim, hatalı! Kapagı cıkardım ve baska bir hat! Şirket hattı herhalde diye düşündüm. Cüzdanını actım sim kodunun yazdıgı kart orda. İlk girişimde acıldı.

Tekrar balkona cıktım. Sigaramı yaktım. Sabah olmak üzereydi. Rehbere girdim. Hayatım(ya da sevgilim hatırlayamıyorum), "aaa bak kavgalıyız ama beni yine de yazmıs gördün mü" diye gecirdim icimden. Hayatım2; "aaa nasıl olur benim ikinci bir numaram yok ki, kurum telefonudur herhalde" İsme girdim, Avea numarası. Ömrümde kullanmadım ben avea.

Mesajlara girince dünyam başıma yıkıldı tabi ki. İçim cekildi. Beynim uğuldamaya başladı. Ayağa kalkmaya calıstım ama yer altımdan kayıyordu sanki.

Bunlar işte hissettiklerim; Öyle bir acı yaşamadım daha önce. Allah sağlık derdi vermesin ama tarifi imkansızdı yüreğimdeki sancının. Biri kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyordu sanki.

Offf feci günlerdi.

Allah bidaha o duyguyu yaşatmasın bana ve hiç kimseye dünyam başıma yıkıldı sandım allahım 8 yıldan sonra bana nasıl böyle bişey yaşatırdı hemde böylesine birbirimizi sevdiğimizi düşünürken insanların bizi parmakla gösterdiği evli çiftlerdendik biz bu olayı duyanlar bile kendimden şüphe ederim ama ondan asla dediler eşim için ama gerçek böyleydi işte bende aldatılmıştım.Evi başıma yıktım ilk işim duvarda asılı olan resimlerimize elime ne geçerse fırlatmak oldu sonra iyice kontrolümü kaybettim ve yatak odamızın kapısının penceresine bir yumruk attım cam aşağı indi ve inanın elimde bir zerre kesik,kan hiçbişey olmadı allah korudu yani sonra annemler geldi vs alıp götürdüler beni annemin evi cehennem gibi kalabalık misafirlerin gelceği tuttu ağlayamıyorum duygularımı bastırmaya çalıştım tuvalete girip aynının karşısında sessizce çığlıklar attığımı ve neden neden diye sessizce haykırışlarımı hatırlıyorum (şu an bile gözlerim doldu inanın hatırlayınca)resmen bir tramva geçirdim yani şuan ne oldu bişekilde ailelerin araya girişi benim ona olan sevgim ve 3 yaşındaki oğlum (çünkü bende anne babası ayrı olan birisiyim bazı duyguları ii bilirim bu konuda)ve en önemliside aldatıldığım kadının bunu ilk değilde daha önceden bir çok evli erkeğin yuvasını yıktığını (eşiminde haberi yok tabi bundan)öğrendiğim için eşime son bir şans verdim şimdi aradan 2 yıl geçti mutlumuyum bu mutluluksa eğer evet ama kalbimde bir tane mum hiç sönmiyecek şekilde yanıyor hala, güveniyormuyum hayır çünkü o duyguyu birkere yaşadım güvenmek henüz benim için çok zor sanırım zaman istiyor..

Bana karsı ılgısının kalmadıgını gormeye baslamıstım, ayrılmak mı ıstıyorsun dedıgımde, senı mutlu edecek bırını bulursun umarım dedı. Sonra ayrıldık, sonrasında aklıma acaba bır baskası mı var bu kadar rahat dıye sorular gelmeye basladı. Cok severdık cunku bırbırımızı, herkes bızı ellerıyle gosterecek kadar da yakısırdık bırbırımıze ve mutluyduk. Internette bır arkadaslık sıtesınde profılıne rastladım, sıfrelerı bellı baslı oldugundan denedım ve gordum kı, o sıtede sabahlara kadar muhabbet etmıs kızlarla seks muhabbetlerı o da yetmemıs webcam karsısında kendını gostermıs. Onlara telefon numaralarını vermıs ve hatta bırısıne senı cok ozledım senınle sevısmeyı ozledım gıbı seyler yazmıs. Bunları okudugum an elımden dusurdum bılgısayarımı. Bakakaldım gozyaslarına boguldum.. Ne dıyecegımı de bılemedım ne yapacagımı da.. Aradım ve "ben boyle bırıyım ıste nefret et benden" dedı.. Kaldım.. Bu muydu yanı o kadar emegın karsılıgı.. Hala bır kenarım Allahından bulsun dıyor beddualar edıyor. Tez zamanda karsılıgını bana da gostersın yarabbım..

Eski erkek arkadaşımla ilk çıktığımız anlarda bir kız vardı buna faceden falan mesaj atıyordu kim bu dedim eski kız arkadaşım arada öyle mesaj atıyor ailevi durumu kötü olduğu için kızamıyorum acıyorum falan filan zırvaladı. Neyse bir gün bunun face inden bir arkadaşının profiline bakıyorum oradaki fotoğraflarda bu haysiyetsiz insan ve yanında bir kız el ele kol kola bir öğrenci evinde önlerinde yemekler arkadaşlarıyla beraberler ve eklenme tarihi yeni. Hemen buna mesaj atıyorum ne bu fotolar diye yaa onlar çok eskiden olan fotolar şimdi işim var da sonra anlatırım sana dedi. Ben tabi tarihi yeni bunların dedim yeni eklemiş işte yoksa çok eski fotolar falan neyse dedim. Birkaç gün sonra mesajlaşırken bu kendiliğinden itiraf etti sana teklif ettiğimde onunla çıkıyordum zaten bir hafta sonra da ayrıldık. Ona başta ayrılalım diyemedim çünkü o buraya gelecekti biletini falan almıştı haftalar öncesinden kız buraya geldi sen görme diye onu arkadaşa götürdüm sonra onunla bir odada yalnız kaldık... gerisini anlayın artık. Bana da ben köyde olacağım telefon hiç çekmiyor orada benden haber alamazsın demişti meğer kız gelecekmiş bu entrikalar kurmuş öyle. Bana mesajla itiraf ettiği anda tamam bitti kesin dedim. Ama on on beş gün boyunca bu her an her dk aradı mesaj attı ben hiçbir şekilde karşılık vermedim. Bir gün çok kalabalık bir ortamda bu geldi aklıma ve ben o güne kadar gözümden bir damla yaş düşmemişken o gün o kalabalığın içinde hıçkıra hıçkıra ağladım. O günün akşamına dayanamadım onu sadece affetiğimi bu kinle yapamayacağımı söyledim ama yeniden olmayacaktı hesaplarıma göre güya ve onu affettim yeniden çıkmaya başladık!!! İşte bu benim hayatımın hatası oldu. Bir daha böyle bir şey yapmadı ama ben bir türlü kabullenemedim buna rağmen de 5 ay çıktık sonunda benim ona gram sevgim aşkım kalmadı hatta şimdi nefret de bir duygu ama nefret ediyorum ondan tanıştığımız güne lanet ediyorum. Sonra başkasıyla çıktım ve hala insanlara güvenebiliyordum ve yine aşık olabilmiştim ama bu ilişki de bitti ve ben şimdi artık kimseyi sevemiyorum daha doğrusu erkeklerden tiksiniyorum nefret ediyorum bir tek son çocuk hariç onu nedense çok ayrı tuttum herkesten ve sanki hayatımda sevdiğim son insan da o olacak gibi hissediyorum. Çünkü aldatıldığım halde bile hala başkasını sevebileceğime inanırken şimdi bu bana çok uzak geliyor.
Sonuç olarak bu aldatılma olayından anladığım şey aldatan insanı asla affetmemek gerektiğiymiş ne olursa olsun asla affetmemeli ve acını içine atmadan, kendini sıkmadan yaşaman gerekiyormuş zira ansızın o acı hiç olmadık zamanda ve yerde patlıyormuş.

önce sustum birşey demedim.ben netten fazla anlamıyordum face bile bilmiyordum.bi gün en yakın kızarkadaşım aradı beni.sana birşey anlatacam ama sakin ol dedi.ilk önce face anlatıyordu sonra dediki ''seninki de orda,haberin varmıydı'' baktım ve orda başka bi msn adres yazıyordu şaşırdım.sonra faceye bu adresi yazıp ve bildiğim şifresi yazdım vede açıldı.çok aptal davrandım çünkü her sitede aynı şifre kullanıyordu.herneyse kızkuzenleri okularkadaşları herkes ordaydı herkesle yazışıyordu 200tane kız arkadaşları vardı.neyse dedim msne bakıyım diye düşündüm msni açtım orda tam 77tane kız buldum şok oldum bitane hemen mbr aşkım dedi.kamera açtım ve slm verdim bende.facedeki msndeki şifreleri hepsi değiştirdim.hemen aradı çok zeki ya hemen anladı.
ne düşündüm...hani kıyamıyordun bana noldu diye düşündüm.
ne sordum....dedimki: BEN SENİ MUTLU EDEMEDİM DEMEKKİ SANA YETMEDİM BENİM SUÇUM.
herşeyi beklemişti benden küfür dayak bağırmak çağırmak ama yapmadım.işte benden bunu duyunca çok üzüldü.gözlerime baktı ve dediki sen beni mutlu ediyorsun kendine suç verme benim suçum dedi çok stresliyim okul mokul dedi.
ama ben affetmedim seni hep seveceğim dedim de ayrıldım.
sonra nişanlımla tanıştım.önce dost arkadaş gibiydik bi kaç ay yani.ona herşeyi anlattım aynı şeyler bidaha yaşamak istemem falan filan anlarsın yani..
o da bana söz verdi böyle şey asla olmayacak diye sana kıyamam falan falan diye sözler verdi.inanın 5ay sonra oldu.8ay sonra tekrar oldu ve halen sürüyor.
affettimmi EVET AFFETTİM.unuttummu ?? hayır unutmam.tek düşündüğüm şey ne biliyormusunuz keşke ya keşke eski sevgilime affetseydim inat yapıp başkasıyla nişanlanmasaydım güvenmeseydim... o daha çok kötü şeyler yaşattı bana çünkü.ikisi de beni sevmiyor.seven insan aldatmaz.

ben yaşamadım, yaşamadım demek ne doğrulukta bilemedim.
belki yaşadım fakat habersizim.
büyük bir yıkım olurdu sanırım...

Kadınların 6. hissi midir bilmiyorum. Ben hissettim aldatıldığımı. Çok seviyordum ve güveniyordum. Biz kaçarak evlenmiştik, onu herşeyin üstünde tutumuştum. Ama değmezmiş. Türk olsa canım yanmıcak ruslarla aldattı. Öğrendiğimde dünya başıma yıkldı, inanamadım. Yalandır dedim. İsyan ettim.Aldattığını ispatlayıp tek celsede boşandım. Bir kere aldatan yine aldatır, affetmeyin. En değerli şey kendinizsiniz. Kendinizin kıymetini bilin, dünya da yok mu sizi sevecek başka biri tabiki var :)

Kadınların 6. hissi midir bilmiyorum. Ben hissettim aldatıldığımı. Çok seviyordum ve güveniyordum. Biz kaçarak evlenmiştik, onu herşeyin üstünde tutumuştum. Ama değmezmiş. Türk olsa canım yanmıcak ruslarla aldattı. Öğrendiğimde dünya başıma yıkldı, inanamadım. Yalandır dedim. İsyan ettim.Aldattığını ispatlayıp tek celsede boşandım. Bir kere aldatan yine aldatır, affetmeyin. En değerli şey kendinizsiniz. Kendinizin kıymetini bilin, dünya da yok mu sizi sevecek başka biri tabiki var :)

slm, ben birşey sorcam yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.bende yukarda yaşadıklarımı yazdım zaten.hani kaçarak evlendiniz ya bende heralde öyle evlenecem yani düğün olmayacak ailesi istemiyor çünkü.takı falan da olmayacak yanlış anlamayın gözüm altında değil ama doğruya doğru aslında bi bilezik olsa bile insan mutlu olur çünkü durumları var ama istemiyorlar işte.her neyse, DEĞMEZMİŞ dedin ya sence hata mı yapcam düğün mobilya falan istemezsem??

Türk olsa canım yanmıcak demişsin bunu anlamadım ya affedersiniz de kimse alınmazsın ama ruslardan beklerim ya öyle şey onlar için normaldır ya ama benimki beni hep Türklerle aldattı inanki ozaman daha da çok kızarsın üzülürsün nasıl yaparla diye düşünürsün.

Allah'a emanet ol

ben bir süre almanya da yaşadım orda da türk erkeklerinin pek çoğu eşlerini aldatıyorlardı ve eşlerde "aman alman kadınıyla aldatırsa aldatsın türk olmasın da " gibi bir düşünce vardı hiiç anlamazdım.
bazı kadınların da "aman seks için aldatsın da duygusal bir bağlılığı olmasın"gibi bir yaklaşımı var ki bunu da hiç anlamıyorum.
evli değilim sevgilim oldu aldatıldığımı hiç düşünmedim. ama öyle olsaydı rusmuş, türkmüş, almanmış benden güzelmiş çirkinmiş ya da sadece cinsellikmiş yok aşık olmuş gibi bir bahanem olmazdı. aldatma aldatmadır.
ve aldatıyorsa karşı tarafı değil sevgilimi/eşimi suçlarım. hiç bir kadın da silah zoruyla kimseyle birlikte olmuyor ya gözü kör müydü benimkinin onunla olmasın diye düşünürüm.
ehh toz pembe bir dünyada yaşamıyorum bir ilişkiye başarken her zaman aklımın bir köşesinde bunun olabileceği ihtimali bulunur hiç yaşamadım Allah yaşatmasın ama yaşasam yıkılmam sanıyorum döner arkamı giderim sen yoluna ben yoluma....
tabi bir 4-5 sene önce böyle düşünmüyordum çocuğum olsa ne olur bilemiyorum ama şiimdiki aklım hiç bir erkek için değmeyeceğini kadının güçlü ve dirayetli olması gerektiğini söylüyor. inanın böyle daha kıymetli oluyorsunuz.

Sevgilimi kardeşinin düğünü için göndermiştim memleketi.. gitmeden düğünde hangi renk ne giysin onu bile ayarlamıştık..
ben güzelce seçtim takımı gömleği kravatı.. o da gidip o renklerde aldı..
sonra düğüne gitti..
kına gecesinden bir gün önce hazırlık vs var diye 2 yada 3 mesaj attı..
kına gecesi olduğu gün hiç mesaj atmadı gece yatarken yine bi kaç mesaj bana beni anlamıyorsun işim çok gibi..
Ertesi gün düğün var "Seni Seviyorum iyi geceler" gibi bi mesaj yazmış sadece.. anladım ki birşeyler ters gidiyor..
Düğünden sonra bana mesaj atıyor sadece canım diyor.. Aşkım desene dedim mesaj gelmedi.. telefonu kapandı..

Bir saat sonra bir mesaj..
Ben başkasına aşık oldum..
düğünde onunla dans etmiş birlikte.. Birlikte durmuşlar bütün düğün boyunca..
hatta evlenince bizim odamız olur dediği odayı bile birlikte döşeme hayalleri kurmuşlar..
Ben acı çekerken o çok güzel yemyeşil gözleri sapsarı saçları var..
O kadar acımıştı canım...

Ha noldu şimdi sözlendiler kız onu aldattı:9:
Şimdi hala pişmanım bana dön diyor..
Daha çok pişman olsun..:3:

Son düzenleme:
Aslında tam olarak ne hissettiğimi hatırlamıyorum
2010 yılı ağustos ayıydı
Tatile gidecektik İstanbula
Ben salak gibi planlar yapıyorum filan
Benim için ters giden hiç bir şey yok ama
Onun tarafında herşey farklı işliyormuş , İlk önce izin aldım dedi
Sevindim hemen ertesi gün patron izin vermiyor ,işler yoğun kalmam lazım diye yalan söylüyor
Ve salak bende inanıyorum :)
Ve kendimce tripler atıyorum , telefonlarımı filan kapatıyorum
Oda ben adi herifin tekiyim , planlarını alt üst ettim diye mesajlar atıyor
Hala beni sevdiğini sanıyorum , tek bir günüm boş 20 ağustos günü buluşalım diyor
Tabi salak ben havalara uçup sevdiğim adamla görüşmeye gidiyorum
Ama birşeyler eksik , sevildiğimi hissetmiyorum , sanki onu son görüşüm o
Garip garip duygular hissediyorum :)
Telefonu sessize almış , hiç farkında değilim , o arada yanındayken onu arıyorum telefonu nerde buluyumda kurcalıyım diye :)
Tel çalıyor ama ses yok!
İşte o zaman birşeylerin gerçekten ters gittiğini anlıyorum
Yada hissediyormuyum bilmiyorum , bildiğim tek şey onu hala sevdiğim ve susmam
Ondan sonraki günler zaten hiç aramıyor , ben arıyıncada yorgunum açım diye telefonu kapatıyor
Birşeyleri anlıyorum ama konduramıyorum , yapmaz diyorum
Taki 6 kasımda ( doğum günümde ) Facebookunu açana kadar
O zaman gördüğüm herşey bana neyin doğru olduğunu anlatıyor
Ama o inkar ediyor , hala yalanlar söyleyip beni avutuyor
Sanırım o zaman içimde birşeyler kırılıyor ama hatırlamıyorum o günleri
Adam beni yabancı hostes kızlarla aldatmış
Hem sadece bu değil eskiden telefonda sex yaptığı kızla hala görüşüyormuş
Yani anlıyacağınız ben kendim kaşındım , adamın ne mal olduğunu bile bile bir ilişkiye başladım
Ama huylu huyundan vazgeçermi? Tabikide hayır
Tüm bu olayları atlatmam 10 ayımı aldı
Şimdi iyim , hatta hiç birşey hatırlamıyorum bile buna kendim bile şaşırıyorum
Zamanla sevgim bitti , acısıda geçti..
Ama inşallah oda bir gün mutlu olur. Ne kırgınım nede kızgın :34:

faceden öğrendim daha doğrusu beni engelleyip diğer arkadaşlarımı engellememiş karşımızda başka bi kızla ilişkisi var..o an kendimi rüyada hissettim,içime oturdu,inanamadım.bu kadar şeyi söyleyen insan,sözler veren insan başka birine gitmişti,hem de bittiğini bile söylemeden..daha pazartesi günü öğrendim bunları kendime yeni yeni gelmeye başladım ve bu hayatta kimsenin güveni haketmediğine inandım..

Merhabalar bayanlar be evliliğimde 3.yılıma girdim..Eşimle delicesine seviyorduk birbirimizi zamanla o delilik kalmıyor..Hala seviyoruz,canımızı veririz..Ama bende bişeyler eksildi güven eksildi inanç eksildi..
Aldatıldımmı tam olarak bilemiyorum..İçn açıkçası şöyle..

Eşiin uzaktan akrabaları var çok severim onlar yeni bebeği olmuştu daha 1,5 yıllık evliydik ozaman..Sürekli gidiyorduk kadın tek başına die..Neyse zamnında benim eşim bana geç gelicem sen uyu demişti?Geldiği saat sabahın 4'üydü..Yok arkadaşlar bırakmadı yok şöle yok böle ben çıldırmıştım ama..
Neyse inanmıştım ama..Bir gün bu uzaktan akrabalara gitmiştik yine o gelmedi yani işten çıkıp öle gelicek e ondan önce gittim..Yengem çekti beni kenara..Sakın sakın kimseye deme sakin ol dedi buyur yenge dedim..Kocan seni aldattı dedi...Beynimden vurrulmuşaa döndüümm yalan dedim yapmaz o beni çok seviyor dedim..Böle böle o gece 4'te gelmişti yaa şurda burda bunlarla yapmış kadınla yatmış bedava die değişiklik olsun die kadından zor kurtulmuşda gelmiş yanına dedi hala kötü oluyorum anlatırken ağlama krizine girdim haketmedim die..Haketmemiştim..Ama gözlerimle görmedim şahit olmadım..Eşim yengeye kendi ağzıyla anlatmış şok geçirdim..Eşimen uzaklaştım hemen sölemedim bişe hesap sormadım sadece soğuktum artık bana dokunmasını istemiyordum..Sonra birgün yani öğrenditen bir hafta sonra diyim patladım dedim böle böle..Gözleri yuvalarından çıkıcaktı..Sen ne diosun dedi..Dedim böle böle sen bunu nasıl yaptın yazıklar olsun dedim ama yengenin sölediğini sölemiyorum ben..Sonra kalktı ban sana yazıklar olsun gözünle görmediğin şeye insanların lafınamı inanıyorsun sana yazık aslında,millet bizi çekemiyo yuvamızı kıskanıyor uyduruyor uyduruyor geliyor bana inanacağın onlara inanıyorsun die üste çıkmaya çalıştı..Kurana elbas dedim bnim üzerime yada beni aldatmadığına kurana el bas dedm basmadı inadına basmıyorum bana iinanmadığın için basmica dedi ben hala inanmıyorum ona hala aklımda şüphe arada yüzüne vuruyorum gözünle görmediğin şeler söleme dio bilmiyorum hala aklıma geldikçe uzaklaşıyorum ondan alıma gelmediği sürece mutluym ama dediğim gibi elle tutulur gözle görülür bişey yok olmadı bilmiyorum..Hala aklımda şüpheee ? ? ? ?

Ne yazacağımı bilmiyorum açıkça burada yazanları görünce tek ben değilim dedim. 3 senelik evliğim eşimin en samimi arkadaşı 2 seneden beraber olduğu kız arkadaşından ayrıldı. Kız daha sonra eşime mesajlar göndermeye başladı. (mesajların içeriyini bilmiyorum) ileti raporlarından görüyorum. hergün 5-6 tane mesaj bende eşime sordum seni ilgilendirmez dedi. Kız bizim evimize giren çıkan bir kızdı. Aradan birkaç gün geçti kızı aradım ne dir aranızdaki problem dedim. Kızda erkek arkadaşı ile ilgili konuştuklarını dile getirdi.Benim aradığımı eşime söyleme dememe rağmen hemen telelefon açıp söylemiş. Bu arada aramızda eşimle soğukluk girdi. Aradan 1 hafta geçti ve hala mesajlaşmaya devam ettiler. Eşimle bu sefer tekrar konuştum bu sefer eşim artık benden ayrılmak istediğini beni sevmediğini dile getirdi. Fakat kendini düzeltirsen tekrar denemek istediğini dile getirdi. Benim kıskançlıklarımdan , mutsuz oluşumdan bıkmış. Artı giyim kuşamımı beğenmediğini ve onun özgür bir insan olduğunu istediği kişiyle konuşabileceğini istediği kişiyle görüşebileceğini söyledi. Bende isteklerimi sundum tekrar denemeye karar verdik. Kendisine yeni telefon aldı şimdi telefonda şifre var. Hala görüşüyormu bilmiyorum. Ama içim içimi yiyor. En kırıcı olanı seni sevmiyorum artık demeseydi. Ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl verin lütfen.

Back
X