Aldatildiginizi ögrendiginizde neler hissettiniz

Emin miyim?
Blmiyorum... O kadar güzel ikna kabiliyeti var ki..
Yalan söylüyo bunu hissediyorum.. İnanmak gelmiyo içimden yarında görüşelm diyo cook kararsızım bi ton acıklama yaptı beynim durdu yaa

ayy canim ya gercekden ben yazdiklarini okuyunca cok etkilendim ama kendi gözlerinle görmedin ya duydugun kisi güvenilir birimiki belki cekemeyen biridir olabilir yani biz cok sey duyduk herkese güvenilmez bn giremiyordum ondan yazamadim hic cevap merak ettim konusdunmu erkek arkadasinla ne diyor bu duruma ?
senin icindeki ses ne diyor sen seni aldattigina inaniyormusun kadinlar hisseder derlre ya
ama varya yaptiysa yaziklar olsun allaha havale et haketmemis seni cok adice bisey hemde snin aldigin formayla ayip ya ayip

ayy canim ya gercekden ben yazdiklarini okuyunca cok etkilendim ama kendi gözlerinle görmedin ya duydugun kisi güvenilir birimiki belki cekemeyen biridir olabilir yani biz cok sey duyduk herkese güvenilmez bn giremiyordum ondan yazamadim hic cevap merak ettim konusdunmu erkek arkadasinla ne diyor bu duruma ?
senin icindeki ses ne diyor sen seni aldattigina inaniyormusun kadinlar hisseder derlre ya
ama varya yaptiysa yaziklar olsun allaha havale et haketmemis seni cok adice bisey hemde snin aldigin formayla ayip ya ayip

Ya bunu söyleyen kişi güvenilir tatlım. Tam düzenimi kuruyorum napıyo ediyo arıyo msj atıyo 2 3 gün görüşelim fln diye tutturdu yok dedim yaaa 5 gündür msj atmıyodu bu gece yazmış baskasına gidicen diye korkuyorum falan.. madem baskasına gidicem diye korkuyodun nasıl yaptn bilmiyorum ki.
Ben bitirdm görüşmüyorum atlattın mı diye sorarsan 1 hafta oldu atlatamadım hala kötüyüm allah sabr versin benim drumumda olanlara ne diyim:14:

Ya bunu söyleyen kişi güvenilir tatlım. Tam düzenimi kuruyorum napıyo ediyo arıyo msj atıyo 2 3 gün görüşelim fln diye tutturdu yok dedim yaaa 5 gündür msj atmıyodu bu gece yazmış baskasına gidicen diye korkuyorum falan.. madem baskasına gidicem diye korkuyodun nasıl yaptn bilmiyorum ki.
Ben bitirdm görüşmüyorum atlattın mı diye sorarsan 1 hafta oldu atlatamadım hala kötüyüm allah sabr versin benim drumumda olanlara ne diyim:14:

allah sabir versin canim ya gercekden zor bir durum olsa gerek ama helal olsun hemen yumusamamissin hani bazilari varya hemen afediolar snra baslarina bidaha gelio allah bidaha yasatmasin ya böyle seyleri.
bencede madem korkuyodu sni baskasina kaptirmakdan ozaman niye kaybetmeyi göze aldi seni kaybetmekden korkuyo olsaydi baskasina bakmazdi bile kaybettigini anlamisdir eminim cok psmandir ama elindekini kaybedince anlarmis ya insan kesin ondada öyle oldu beter olsun :47:

ben telefonda öğrenmştm. üstelik yüzsüz yüzsüz kendisi söylemşti.. ve ben serefszim demşti. hiç bişey demedm sustm. gözlerme engel olamadm tbiki aktı yaşlar...telefonu kapattıktan daha doğrusu kırdıktan sonra sinir krizi geçrmştm. nerdeyse 1 yıl olacak ayrılığmz. ne kadar güzel günlermz olsa da hep o günü hatrlıyorm.

benım ılk sevgılım ıstanbuldaydı bız bunla yedı yıl cıktık bı gun kızın bıır benı aradı m. kamyoncu bende onun karısıyım sne nıye onu arayıp duruyon dıye neler neler soyledı tabı ben delırdım ,kız bunu sevıyomus sevgılımde kamyoncu felan degıl kız benı kandırıyo bırakayım dıye, aam o ana kaadar sevgılıme hıc ıhanet etmedım hıc kımseye goz ucuyla bıle bakmazdım ta kı bu olaya kadar ,tabı benım kinim öfkem buyuktur bunu 3 kısıyle aldattım ve ayrıldım aldatmak ve aldatılmak nasıl bı duygudur 2 sene once anladım:36:

eski erkekarkadaşımla 3,5yıl beraberdim onu 7yıldan beri tanıyorum.çok aldattı beni.1,2,3,4,5, kızla değil..hiç birşeyden haberim yoktu.bir gün ders çalışyorduk birdaha derste kalmazsın diye yardım ettim ama uyukuda kalmışım.Allahtan gözlerimi bi açtım.çok sevdiğim sevgilim başkasıya mesaj yazdı oanda..AŞKIM NEYAPIYORSUN falan yaziyordu.gözlerimi kapattım.sustum birşey diyemedim..bi kaç gün sonra kızarkadaşım aradı.facebooku netlogu bilmemne varmış.gizli gizli yeni msn falan da açmış ama fazla akıllı davranmadı çünkü bildiğim şifresi kullanmış.bütün facedeki msndeki mesajları okudum şok oldum şifresi değiştirdim.onu sadece NEDEN diye sordum.cvp veremedi.DEMEKKİ SENİ MUTLU EDEMEMİŞİM dedim de gittim.kendime suç verdim de ayrıldım işte.

herneyse bi sene sonra biriyle tanıştım öyle arkadaş dost olarak.ona yaşadıklarımı anlattım.dertleştik işte öyle..o bana aşık oldu beni sevmeye başladı.ben aşık değildim çünkü eski erkekarkaşımdan sonra kimseye güvenemedim.ama hergün Dua ettim bende ona aşık olıyım diye..hergün.aşık oldum sevmeye başladım okadar mutlu oldumki anlatamam.
hasta Annem ameliyat oldu.hem küçük kardeşime baktım hem hastaneye koştum hergün (babam yok) işte bu zor zamanımda o beni aldattı internetten kızlarla.nişandan sonra bunu öğrendim.onun da facebooku vardı..bi kıza yazmışki ŞİMDİ BİR SAATEN BERİ ŞU RESİMDEKİ TATLI KIZA BAKIYORUM..falan.ben onu kızmadım çünkü alıştım.sadece şu zor zamanımda bana bunu nasıl yapabilir diye düşündüm.ve bütünnnn anlatıklarımdan sonra (hepsi biliyor ya) NEDEN?NASIL KIYABİLİRSİN?
artık komplekse girdim kendimi çok çirkin hissediyorum.kimseyi mutlu edemicem sanırım.

Zaman herşeyin ilacı derler ama bu konunun bi ilacı oldğunu düşünmüyorum sadece acın soğuyor yinede derinlerde kalıyor. Ben aldatıldım yanlışlıkla diğer kıza atacağı mesaj gönderdi bana hemen bağarıp çağarmadım açıklama yapmasını bekledim tatmin olmadım açıklamasından da. Ayrıldım sonra seni seviyorumlar aşağa Seni seviyorumlar yukarı bende dayanamadım. Ona göre kapanmıştı konu ama benim içimde hiç kapanmadı suyüzüne çıktı ve ayrıldık. :)

1 yıl kadar önce yazlığımızda sevgilim ve arkadaşlarımla tatil yapıyorduk. 2 ayda deliler gibi sevdiğim, güvendiğim sevgilimle ufak bir tartışma yaptığımız gecenin ertesi sabahı sevgilimi aşağı katta kanepede arkadaşımla altılı üstlü gayet sevişirlerken yakaladım. sanırım şok oldum. evet durup mal mal izledim 2 sini tepki veremeden. sevgileme mi kızayım, arkadaşımın adiliğine mi üzüleyim bilemezken onları gördüğümü farkeden sevgilim "yaaa canım ne abartıyorsun biraz geniş ol" dedi bana. şaka gibiydi. 3 hafta ağladım, yemek yemedim, evde sinir krizlerine girdim çığlık çığlığa yıktım döktüm heryeri. ikisinide hayatımdan çıkarttım ve geçti zamanla. çok içim acıdı ama şu an şunu diyebiliyorumki iyi ki olmuş ya. salak gibi önüme çıkan herkese güvenen ben artık daha temkinliyim. cidden iyi ders oldu bana başka türlü öğrenemeyecektim bunu. maalesef zamanla insanın içindeki o saf güzel duyguları alıp acımasız duygusuz körelmiş hale getiriyorlar. bunu da gene insana insan yapıyor ne yazıkki!!!

Her aşk ayna gibidir. Aldatır, ayna parçalanır. İlk panikle eskisi gibi olmayacağını bile bile toplarsın kırıkları. Ama bilmediğin bir sey vardır; ayna buz gibi dağılır ve hepsi toplanmaz. Onda doğru her adım attığında bir parça kanatır kalbini/ayaklarını...

Yara hala taze, küçük bir delik arıyor kan dısarı cıkmak icin. Kanayan kalp ben de, kanımın kokusu onda....

1 yıl kadar önce yazlığımızda sevgilim ve arkadaşlarımla tatil yapıyorduk. 2 ayda deliler gibi sevdiğim, güvendiğim sevgilimle ufak bir tartışma yaptığımız gecenin ertesi sabahı sevgilimi aşağı katta kanepede arkadaşımla altılı üstlü gayet sevişirlerken yakaladım. sanırım şok oldum. evet durup mal mal izledim 2 sini tepki veremeden. sevgileme mi kızayım, arkadaşımın adiliğine mi üzüleyim bilemezken onları gördüğümü farkeden sevgilim "yaaa canım ne abartıyorsun biraz geniş ol" dedi bana. şaka gibiydi. 3 hafta ağladım, yemek yemedim, evde sinir krizlerine girdim çığlık çığlığa yıktım döktüm heryeri. ikisinide hayatımdan çıkarttım ve geçti zamanla. çok içim acıdı ama şu an şunu diyebiliyorumki iyi ki olmuş ya. salak gibi önüme çıkan herkese güvenen ben artık daha temkinliyim. cidden iyi ders oldu bana başka türlü öğrenemeyecektim bunu. maalesef zamanla insanın içindeki o saf güzel duyguları alıp acımasız duygusuz körelmiş hale getiriyorlar. bunu da gene insana insan yapıyor ne yazıkki!!!

pes diyorum:47:
biraz geniş mi olucakmıssın..
aldatmasının adiliğinden daha adi bi cevap..

hangi bir aldatmaya üzülceğime bilemedim....yaşanılanlar çok acı ya..bende pc de kızla sarılmıs fotograflarını görmüştüm sonras msn sini kırdım ve acı gerçek apaçık ortadaydı...o ana dair çok bişi hatırlamıorm..sinir krizi geçirdim...bi ayda ne çarşı ne sokak ne komsu....yatağımda ağlayarak geçti güzelim zamanlarım...kendisine hakaret ettiğimde de beni hakaretlerimle suçladı sanki aldatmamıs gibi...nefret bile insan yerine koydugumu gösterir....o bile fazla ona...

pes diyorum:47:
biraz geniş mi olucakmıssın..
aldatmasının adiliğinden daha adi bi cevap..

Evet onun karakteri için diyebilecek söz bulamıyorum adi bile zayıf kalıyor :( Utanmadan hala beni arayıp bebeğim görüşelim mi demesi ise ayrıca komik!

hangi bir aldatmaya üzülceğime bilemedim....yaşanılanlar çok acı ya..bende pc de kızla sarılmıs fotograflarını görmüştüm sonras msn sini kırdım ve acı gerçek apaçık ortadaydı...o ana dair çok bişi hatırlamıorm..sinir krizi geçirdim...bi ayda ne çarşı ne sokak ne komsu....yatağımda ağlayarak geçti güzelim zamanlarım...kendisine hakaret ettiğimde de beni hakaretlerimle suçladı sanki aldatmamıs gibi...nefret bile insan yerine koydugumu gösterir....o bile fazla ona...

Artık bazı insanlara aldatmak çok doğal normalmiş gibi geliyor. Yaptığı hakısızlıktan sonra erkekliğine toz kondurmamak için bir de utanmadan seni suçlamasıda tam ona göre bir davranış olmuş. Evet nefret etme ama şuna inan kesinlikle ilahi bir adalet var. Ben çok şahit oldum bizi bu kadar üzdükleri için cezasız kalmayacak yaptıkları eminim bir şekilde çıkar acısı.

Kimse yasamasin aldatilmayi kimse hak etmiyor ama malesef yasiyoruz.Cok kötü bir duygu anlatilsada yasayan zor anlar.

aldatıldıgımı ögrendiğimde ayrıydık yeni ayrılmıştık ama benle beraberken başkası oldugunu öğrendiğimde (face şifresni kırmıştım ve bütün yazışmaları tek tek okumuştum bana yazdıklarının aynısı bir başkasına yazmıştı)aradım tek tek mesajalrı saydım sonra başladım laflar söylemeye o an ne geldiyse ağzıma söyledim o tek kelime etmeden kapadım.o gece iice ağladım ama ertesi gün kendimi toparladım bu onun ne kdr basit oldugunu gösteriyodu göz yaşlarıma değmezdi.bizim uzun sürmediği için belkide bu kdr kolay toparlandım.şuan umrumda deil ben bşy kaybetmedim o kaybetti o benm kaybım olamaz. ama şöyle bir durum var artık erkeklere güvenim kalmadı...hep o korkuyla gidicek :25:

boşverrrrrrrrrrrr ve be canım bende yaşadım üstelik inkar ediyodu ulan eşek adamm yazdıklarını okuyrm bana kullandıgın kelimelerin aynısı gece saat 12 olur ben uyuyrm der sabahlara kdr diğer kızla yazışmalara başlar.ohooooo neler neler var yazsam kitap olur 2 aylık bir ilişkimde yaşadıklarım anlatılamazz.hayatı yalan.

üniversitede 1,5 seneLik bi beraberLiğin sonucunda aynı eve çıkma kararı alıp ufak tefek eşya almak için memLeketine götürdü beni. OkuLLar yeni açıLmıştı 3 ayLık yaz tatili sırasında fazLa görüşme şansımız da oLmamıştı. Bi akrabasında kaLıyorduk. Evde tek kaLdığım bi sıra resimLerimize bakmak için laptopunu açtım. Bizim resimLer gizLi kLasörde oLurdu hep. Bende GizLiLik ayarLarını kaLdırım tüm resimLeri açtım. Bi kaç resim geçtikten sonra bi kız resmi gördüm. Aklımın ucuna hiç kötü bişey geLmedi, kuzeninin sevgiLisidir diye düşündüm.

Bi kaç resim daha geçtikten sonra aynı kızLa yatakta fotoğrafLarını gördüm. Tarih 1 ay öncesiydi. BeLki yarım saat laptop kucağımda öyLece bakakaLdım. Sonra biriLeri geLdi eve sadece neyin var dedikLerini hatırLıyorum. Kendime geLdiğimde beni duşa sokmuştu erkek arkadaşım ve deLi gibi ağLıyordu. SaatLerce titredim ağLadım bayıLdım, gitmek istedim göndermedi. Ben ağLAdıkca o benden çok ağLadı.. Affetim. Kıyamadım. Onun ağLaması beni öLdürüyordu. Aynı eve çıktık 5 ay aynı evde kaLdık, çok iyiydi değişmişti ama ben olayı atlatamıyordum bi türLü her sabah ağLardım akLıma geLdikçe, saçLarım döküLdü sinir ilaçLarı kuLLandım fark edince kavga ederdi herşey bitti haLa uzatıyosun diye..

Her neyse 5 ayın sonunda tavırLarı değişmeye başLadı sürekLi bi yerLere gidiyo ya da beni göndermeye çaLışıyodu. Ve yine aynı sonuç.. O kıza gittiğini öğrendim. Yeniden birLikteydi. Üstelik kıza herşeyi anLatmıştım. Neler çektiğimi söyLemiştim. MemLeketine gittiği bi gün eşyaLarımı alıp ayrıLdım evden. Yine geLdi yine ağLadı fayda etmediğini görünce bağırdı çağırdı o kızı savundu. Gözüm nasıL karardıysa artık mutfağa gidip bıçak aLdım. Ev arkadaşım zorLa aLdı eLimden . Arkasından yine bitmek biLmeyen sinir krizLeri ilaçLar hastahane.. Hani demiş ya şair "ÖLÜM GİBİ BİŞEYDİ.. AMA KİMSE ÖLMEDİ" aynen öyLeydi işte..

üzerinden 2 sene geçti bu oLayın ŞükürLer oLsun iyiyim artık. Sadece ömür boyu sürecek bi sinir hastaLığı ve eL titremesi kaLdı o günLerden. Buna da şükür..

Basta kin, nefret ve intikam ama simdi ise sadece acima duygusu kaldi zira o gozumde o kadar kuculdu ki yerlerde bile surunemez oldu...

Her aşk ayna gibidir. Aldatır, ayna parçalanır. İlk panikle eskisi gibi olmayacağını bile bile toplarsın kırıkları. Ama bilmediğin bir sey vardır; ayna buz gibi dağılır ve hepsi toplanmaz. Onda doğru her adım attığında bir parça kanatır kalbini/ayaklarını...

Yara hala taze, küçük bir delik arıyor kan dısarı cıkmak icin. Kanayan kalp ben de, kanımın kokusu onda....

evet gerçekten hislerimin tercumanı oldunuz kırılan bir kalp asla eskisi gibi olmuyor üstelik her kıpırdayışınızda kırıklar çok canınızı yakıyor

Üniversite başladığım yıl yazlıktan tanışıp resmen aşık olduğum biri olmuştu.

Bir nevi yaz aşkıydı ama benim için yaz aşkından daha fazlasıydı. Resmen aşıktım...

Yazdan sonrada görüştük, birbirimizi görmek için geldik gittik falan...

Meğer nişanlısı varmış... Eh, bu durumda beni de onu da aldatıp kandırmış oluyor.

Ben bunu aylar sonra öğrenmiştim. Resmen elim ayağım boşalmış ve çok üzülmüştüm.

Ama bu durumu hiç acıklı hale getirmedim, salya sümük ağlayıp sızlamadım,aptalca depresif takılmadım.

Ona üzgün olduğumu bile belli etmedim.Onun açıklamasını bile dinlemedim.Ne gereği vardı ki...

Çok üzüldüm ama inanırmısınız bir kez bile ağlamadım...

Her şeye ve herkese bu değerli göz yaşlarınızı akıtmayın derim.

Böyle durumlarda biraz dik durmak, kendinden emin ve gururlu olmak lazım...

Şimdi aklıma bile gelmiyor...:37:

Back
X