sağol canım...allahtan hayırlısını dile....bizde eşimle çok mücadele ettik,ben çevremdeki kızlara hep dua ederdim allah size de böyle bi eş nasip etsin diye..bir dediğim iki olmazdı,çevremdeki herkes şok oldu nasıl böyle bişi yapar diye..en çok koyanda o zaten...keşke kavga gürültü olsaydı da böyle şok olmasaydım...
hakli olabilirsin ama illa insanin kendi aldatilmis olmali deyil yakinida aldatilmis olabilir insanin bu anneside olabilir belki annesine anlatamiyordu babasinin kendisini aldattigini nasil biseyy ne hiseder diye merak ettiginden aciyor olamazmi hem kötü niyetle yapilmis birsey deyil sonucda
Elbette ki öyle , siz bakmayın yorumuma, sadece yazdım işte, siz açmazsanız başka yerde var konu, fark etmiyor.. Yazılanları okuyunca fazla etkilendim.Bu konuda fazla hassasım sanırım.Arkadaşımla okuyorduk, öyle ağlayınca dayanamadım.
kızlar çok üzüldüm ne denir bilemedim şimdi ama Allah yaşatmasın kimseye.. daha 4.5 aylık ewliyim ve düşünemiyorum bile böyle bişeyi ama en çok koyan başka birine tercih edilmek olsa gerek. Allahım yaşatma nolursunnn kimselere..
Yıllar önce bu forumun üyesiydim.. O dönemlerde bu başlığı doldurmuştum, hissettiklerimi de yazmıştım- unuttuğumu da acıyı.
Bir daha yaşamam sanıyordum.
(Bir kez daha bu acıyı yaşamamak ümidiyle hissettiklerimi yazayım)
Bana tapan, benim için herkesi- ailesini, işini, yaşamını karşısına alan benden yaşça oldukça büyük sevgilim; ki ben de çok seviyordum onu. Tutkuyduk.
Sevgilim'in , bana artık beraber olduğumuzu, aramızdaki engellerin kalktığını ve mutlu olacağımızı söylediği günün gecesinde...
İnternette sahte bir adresten üyeliği olduğunu, kızlara aynı bana davrandığı gibi davrandığını; hatta daha fazla. Onlara aşkla yazdığını, tutkuyla.. Bunu gördüm...
Ciğerim söküldü, ağladım.
Üç gün ona ulaşamadım, iş dolayısı ile.
Üç gün sonunda "aldatmadım", dedi. aldatmadığına inanmaya çalıştım. (hep aldatmadım derler.)
Ama yalnız kaldığım anda aldattığını hissediyordum, nefes alamıyordum; aldatmıştı beni. En sonunda pes ettim, ağzıma geleni saydım bir gün. O da dayanamadı hakaretlerime.. Ve ayrıldık. Yarayı kestim attım. Canım yanıyor bazen. 1 aydan fazla oldu görüşmeyeli. Bazen ben aldatmadım diye msj atardı, artık atmıyor da.
Doğru insan aldatmaz diyelim arkadaşlar.. Aldatılan arkadaşlar da bunu düşünsün.. Demek ki doğru değilmiş.. Doğru günü bekleyin, kimse sürekli acı çekmek için gelmez dünyaya
nur_dan içim acıdı yazını okurken.aldatılmayan anlayamaz sanırım.önce sinirlenirsin hırsından karşındakini öldüresin gelir,intikam almak istersin yapamazsın.kıskançlık, hırs, öfke ne yapsan geçmez.sonra bi an gelir dayanamazsın üzülürsün özlersin.o inkar eder sen inanmak istersin belki affedersin ama hiçbir zaman unutamazsın.senden birşeyler eksilmiştir artık.boynun bükülmüştür bidafa.
Şuan öyle bi boşluktayım ki kalbim agrıyo
Sırtımda koca bi bıcak war sanki saplandı cıkmıyo...
Yaklasık 3 saat önce aldatıldıgımı ögrendm...
Brlkte mac izlemeye el ele gitmişler cafeye...
Üstelk benim ona aldıgım besktas forması da üzerinde..
Benim aldıgım formayla sarılmış ona o'na...
Rabbimden tek dileğim pişman olsun yalvarsın vicdan azabından gebersin kapıma dayansın...
Uyku uyuyamasıın aylarca..
Bu gece'de uykuyu haram ettim gözlerime...
Yine yanıldım sırtımdan vuruldum
Bogazım düğüm düğüm
Aglayamıyorum henüz tek bi damla gözyasım bile akmadı...
Allah'ım kurban oldugum Allah'ım kimseye yasatmasın bu ızdırabı dilerim en son aldatılan kadn ben olurum...
canım ya çok üzüldüm...emin misin peki...ne olur kendini bırakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?