Emin miyim?
Blmiyorum... O kadar güzel ikna kabiliyeti var ki..
Yalan söylüyo bunu hissediyorum.. İnanmak gelmiyo içimden yarında görüşelm diyo cook kararsızım bi ton acıklama yaptı beynim durdu yaa
ayy canim ya gercekden ben yazdiklarini okuyunca cok etkilendim ama kendi gözlerinle görmedin ya duydugun kisi güvenilir birimiki belki cekemeyen biridir olabilir yani biz cok sey duyduk herkese güvenilmez bn giremiyordum ondan yazamadim hic cevap merak ettim konusdunmu erkek arkadasinla ne diyor bu duruma ?
senin icindeki ses ne diyor sen seni aldattigina inaniyormusun kadinlar hisseder derlre ya
ama varya yaptiysa yaziklar olsun allaha havale et haketmemis seni cok adice bisey hemde snin aldigin formayla ayip ya ayip
Ya bunu söyleyen kişi güvenilir tatlım. Tam düzenimi kuruyorum napıyo ediyo arıyo msj atıyo 2 3 gün görüşelim fln diye tutturdu yok dedim yaaa 5 gündür msj atmıyodu bu gece yazmış baskasına gidicen diye korkuyorum falan.. madem baskasına gidicem diye korkuyodun nasıl yaptn bilmiyorum ki.
Ben bitirdm görüşmüyorum atlattın mı diye sorarsan 1 hafta oldu atlatamadım hala kötüyüm allah sabr versin benim drumumda olanlara ne diyim
1 yıl kadar önce yazlığımızda sevgilim ve arkadaşlarımla tatil yapıyorduk. 2 ayda deliler gibi sevdiğim, güvendiğim sevgilimle ufak bir tartışma yaptığımız gecenin ertesi sabahı sevgilimi aşağı katta kanepede arkadaşımla altılı üstlü gayet sevişirlerken yakaladım. sanırım şok oldum. evet durup mal mal izledim 2 sini tepki veremeden. sevgileme mi kızayım, arkadaşımın adiliğine mi üzüleyim bilemezken onları gördüğümü farkeden sevgilim "yaaa canım ne abartıyorsun biraz geniş ol" dedi bana. şaka gibiydi. 3 hafta ağladım, yemek yemedim, evde sinir krizlerine girdim çığlık çığlığa yıktım döktüm heryeri. ikisinide hayatımdan çıkarttım ve geçti zamanla. çok içim acıdı ama şu an şunu diyebiliyorumki iyi ki olmuş ya. salak gibi önüme çıkan herkese güvenen ben artık daha temkinliyim. cidden iyi ders oldu bana başka türlü öğrenemeyecektim bunu. maalesef zamanla insanın içindeki o saf güzel duyguları alıp acımasız duygusuz körelmiş hale getiriyorlar. bunu da gene insana insan yapıyor ne yazıkki!!!
pes diyorum
biraz geniş mi olucakmıssın..
aldatmasının adiliğinden daha adi bi cevap..
hangi bir aldatmaya üzülceğime bilemedim....yaşanılanlar çok acı ya..bende pc de kızla sarılmıs fotograflarını görmüştüm sonras msn sini kırdım ve acı gerçek apaçık ortadaydı...o ana dair çok bişi hatırlamıorm..sinir krizi geçirdim...bi ayda ne çarşı ne sokak ne komsu....yatağımda ağlayarak geçti güzelim zamanlarım...kendisine hakaret ettiğimde de beni hakaretlerimle suçladı sanki aldatmamıs gibi...nefret bile insan yerine koydugumu gösterir....o bile fazla ona...
hangi bir aldatmaya üzülceğime bilemedim....yaşanılanlar çok acı ya..bende pc de kızla sarılmıs fotograflarını görmüştüm sonras msn sini kırdım ve acı gerçek apaçık ortadaydı...o ana dair çok bişi hatırlamıorm..sinir krizi geçirdim...bi ayda ne çarşı ne sokak ne komsu....yatağımda ağlayarak geçti güzelim zamanlarım...kendisine hakaret ettiğimde de beni hakaretlerimle suçladı sanki aldatmamıs gibi...nefret bile insan yerine koydugumu gösterir....o bile fazla ona...
Her aşk ayna gibidir. Aldatır, ayna parçalanır. İlk panikle eskisi gibi olmayacağını bile bile toplarsın kırıkları. Ama bilmediğin bir sey vardır; ayna buz gibi dağılır ve hepsi toplanmaz. Onda doğru her adım attığında bir parça kanatır kalbini/ayaklarını...
Yara hala taze, küçük bir delik arıyor kan dısarı cıkmak icin. Kanayan kalp ben de, kanımın kokusu onda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?