ALDATILDIKTAN SONRA AFFETMEK

evrem0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
107
38
28
28
Kızlar 3 ay önce eşimin facesinde yabancı uyruklu bi kızla konuşmalarını yakaladım kızla konuşmaya çalışmış kalpli emojiler filan. Aynı zamanda ortak tanıdığım bi kız vardı (eşim fazla değil ben tanıyordum) kız eşime bana iş bul bahanesi ile aramış eşimde numarasını kaydetmiş bunlar konuşmuşlar 5 6 gün arayla saatlerce tam 2 hafta boyunca. Mesajlarda vardı ama onları göremedim silmişti eşim yanlış anlarım diyeymiş . İkisini aynı anda görünce şok oldum baya kavga ettik eşim facedeki kız konusunda haklısın bir anlık hevese kapıldım ama diğeriyle öyle kötü bi niyetim yoktu kendisi sürekli benle konuşmaya çalıştı vallahi susmuyordu hiç diye vs. Ben 3 ay annemlerde kaldım affetmeyi düşünmüyordum ama çocuğum için bir şans verdim. Ama psikolojim mi bozuk yoksa gerçekten delirdim mi bilmiyorum. Eşime her kavgada bu olayı açıyorum çünkü beni sevseydi yapmazdı diyorum o kız hala aklında diyorum her kavgada boşanalım diyor demekki bu evde samimi bir şekilde durmuyor diyorum. Eşime o kızla konuştun bir şey vardı aranızda diyorum O bana iftira atma ben o kızla kötü niyetle konuşmadım diyor sanki ben durduk yere yuvamı yıkmışım gibi hissediyorum ona da kendime de fiziksel şiddet uyguluyorum oda ben bıktım artık kavgalardan deyip boşanacam senden diyor ben iyice kırılıyorum ben kötü bir insan mıyım terkediliyorum diye ne yapmam lazım? Ben hiç böyle biri değildim toparlanamıyorum lütfen biraz akıl verir misiniz.

E boşan madem..
Hem kendini hem adamı darp edeceksin..
Türkçe'yi zor konusan kocan fırsat buldukca yabancı kadınlara yazılmaya çalışacak..Ve buna anlık bir heves diyerek gecistirecek.
Ortak arkadaşınız size göre kocaniza yazılacak..
Zaten kavga deseniz kol gibi..
Deliriyor musunuz bilemem ama bu evlilik bitmiş

Çocuğum için asla eşi affetmem zaten çocuğunu düşünse o aldatmazdı. Herşeyi kadın düşünemez

Yahu vallahi çocuk için affettim bahanelerinizden gına geldi
Asıl çocuk için affedilmez. Böyle leş babalara mı layık sizin çocuklarınız.

Yarın büyüdüğünde anlamayacak mı babasının ne mal olduğunu.Sizce nasıl hissedecek? Yada neyi örnek alacak?

Yaptığı şey aldatmak değilse neden siz de gayet saf ve temiz hisler ve niyetler ile yabancı bir adama yazmıyorsunuz?

Bence esiniz sizi tamamen iyi niyetinden aldatmis. Adam hakli evliligimize renk gelsin demis ve gordugunuz gibi hakli cikmis. Madem cocuk icin affettiniz o zaman kavganin amacini cozemedim ben.

Eşiniz sizi aldatmış fırsatını bulsa yüz yüze de görüşürdu gayet o kadınlarla.
Sizde 3 ay ayrı kalmışsınız ama sonunda bir karar verip evliliği devam ettirme kararı almışsınız.
Madem bu kararı aldınız saplantılı bir şekilde eski konuları açıp durmayın gördüğünüz gibi bunun evliliğinize de size de çocuğunuza da bir faydası yok.
Yok ben açmadan duramam diyorsaniz da bosanin insan gibi çocuk sürekli hırgur içinde büyümesin.
Yok boşanmam diyorsanız da lütfen gidin psikolojik destek alın durumunuz yoksa gerekirse devlet hastanesine gidin.
Çocuk için döndüm deyip o çocuğu da kavgalar arasında bırakmayın.

Affetmem 3 ay aldı demişsin ama belliki sindirememis ve bir boşlukta da eşine geri dönmüşsün. İçine yerleşti birkere artık her hareket şüpheli hale gelecek. Ben olsam bende kaldıramaz bosanirdim, ama madem illa sonucu görmek istiyorsun aile terapisine gidin bence eşini de bu arada gözlemle.

Eve döndüyseniz konuyu acmayacaksiniz, unutamıyorsaniz da ayrılacaksınız. Bu hayat böyle geçmez. Başka çareniz de yok zaten. Siz istiyorsunuz ki kul köle olsun. Arada başına kaktığımda bana yalvarsın özürler hediyeler havada ucussun. Ama öyle bir dünya yok. Cidden pişman olsa, kendini affettirmeye çalışsa da bir yere kadar. Sürekli yüze vurulma hissi de korkunç bir şey ve artık yaptıysam yaptım ne yapacaksın hadi bakalım moduna girer, işler iyice cirkinlesir. Aldatmayı onayladığımdan değil ama insan psikolojisi böyle bir şey. Ya gemileri yakıp bitireceksiniz ya da sineye çekip devam edeceksiniz. Aksi mümkün değil.

Bdv de 5 ay önce aldatılmayi affeden bir bayanin konusu var.Okuyun bence.Aldatmayi affetmek erkeğe en büyük lütuf.Zaten ne yapsam gotmez mesaji vermek demek

Farkındaysanız kocanız milletle fingirfesirken çocuğunuzu düşünmemiş. Üstüne üstün bir de her lafinizfa bosanalim diyen kendisi. Zaten çocuğunuz için bir çaba göstermeye çalışan kendinizi sorgulayan tek kişi sizsiniz. Bu haksızlık. Adamı kaybetmekten korktuğunuz için aldatan ve bosanalim madem diye kocaniza oldurmaya calisiyosunuz. Bari bı terapiste gidin karı koca da kocanız da biraz cabalamis olur en azindan

Kalbiniz affetmiş ama beyniniz ve mantığınız affetme diyor.

Beyni dinleyin derim. Bu adamdan cacık bile olmaz.

Bir karar verin. Affedip evinize döndüyseniz geride bırakacaksınız olanları veya yapamıyorum diyorsanız boşanacaksınız. Çocuğum için şans verdim demişsiniz ama bu şekilde bir ebeveyn ilişkisinden inanın çocuğunuz da memnun değildir

Seni elin herifi arasa iş için! Sürekli o herif yapışıp konuşsa eşin olabilir cnm senle ilgili değil deyip evliliğe devam eder miydi?
Ya affetmeyeceksin ya da susacaksın konu bu.
Ha zaten affedip döndüğün için o artık şöyle düşünüyor. Napsam susar oturur. Bir de tehdit sallarım boşarım seni diye ohh sefam olsun.
Ben de benzer süreçten geçtim sonuç o değişmedi ben de yutamadım olanları boşandım

Bence insanlar kendilerini "affettim" diye kandiriyor. Baskasi icin (burda cocuk icin) sürdürülmüs bir evlilik, ama ne esin yaptigi unutulmus nede es pismanligini göstermis. Aile terapisine de gidilmemis. Rutin hayata gecmeye calismissiniz hemen ama görüyorsunuz ki bu öyle kolay olmuyor. Aldatilmayi ruh sagligim icin affetmezdim. Cünkü o süphe bir daha yok olmazdi. Iki tarafin devam etme niyeti varsa cift/aile terapisi alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…