- Konu Sahibi karadutsarabi
-
Arkadaşım, senin ne kadar güzel kapli olduğunu herkes biliyor. Eşinin çocuğunu ne kadar çok sevdiğini de ancak genede söylemeden edemeyeceğim. Madem anne ile görüşüyorun yada görüşebileceksin.
Öncelikle velayet onda olduğu için oğlunu yanına alsın, sende sınırsızca istediğin zaman gör, gelsin gitsin kalsın ama velayet gibi bir sorumluluk altına girme. Henüz farkında değilsin belki ama bebeğin doğduğunda zaten müthiş bir sorumluluk altında ezileceksin. Bir evlat sahibi olmanın en kolay zamanı karnında geçen süredir, bunu ancak doğduğunda farkedeceksin.
2 çocuğun sorumluluğu kolay mı sanıyorsun üstelik analı babalı bir çocuk. Herşey insanlar için, istenmedik birşey olur anada babada seni suçlar. İlla Allah korusun ölüm değil, hastalık değil. Eğitimi istedikleri gibi olmaz, istenmedik arkadaş sahibi olur, hırçın olur, pasif olur herşey olur.
Bence önce karnındaki bebeğe odaklan. Ve önce bir doğur sonra duygularını tart derim.
Sizi aramayı bıraktı mı? Peki mesajlarının hepsi mi tehdit içerikli?Hiç mi ben hata yaptım falan gibilerinden bir şey söylemiyor?
Ben bu konuyu ilk okuduğumda çok üzülmültüm ;ama okudukça konuyu açan arkadaş fazla soğukkanlı ve fazla iyi niyetli en ufak kocasına bi tepkisi yok!!!
Ben hamile haldeyken eşim tatile gidicek bende ilk önce üvey evlamı düşünücem ;ben bunu yapamam ;o sinirle o eziklikle ilk önce onun nasıl canını yakarım diye düşşünürüm...
Duygu diye bi şey var ?inandırıcı değil
Ben bu konuyu ilk okuduğumda çok üzülmültüm ;ama okudukça konuyu açan arkadaş fazla soğukkanlı ve fazla iyi niyetli en ufak kocasına bi tepkisi yok!!!
Ben hamile haldeyken eşim tatile gidicek bende ilk önce üvey evlamı düşünücem ;ben bunu yapamam ;o sinirle o eziklikle ilk önce onun nasıl canını yakarım diye düşşünürüm...
Duygu diye bi şey var ?inandırıcı değil
Rapella'nın alıntısında 1sen yazıyor ama yorum bana ait değil. Sanırım karışıklık olmuş.
Ayy çok özür dilerim nasıl karışıklık oldu anlamadım hemen düzeltmeye çalışıyorumm..
Çok özür dilerim cidden..
Estagfurullah, sizinle ilgisi yok, siteden kaynaklanıyor sanırım. Başka türlü durumlarda oluyor.
Bir konuya giriyorum, bakıyorum ki okuduklarıma inanmadım.
Konuyu açan kişinin bu kadar zamanını, emeğini harcayarak burada oyun çeviriyor olduğunu düşünecek kadar da tuhaf düşüncelerim var.
Pekala.
Elimi kolumu mu tutuyorlar da yazdırıyorlar bana bu konuya?
Yazmayın arkadaşım, gözünüzü seveyim.
Doğru giden bir şeylere inanamayacak kadar yozlaştıysanız, yazmayın.
Ben de bunca üzüntünün arasında size cevap vermek zorunda kalmayayım.
Hayır, aramayı hiçbir zaman bırakmadı.
Bugün kapıya geldi, görüştük kendisiyle çok kısa da olsa.
Mesajlar hep "Köpek gibi pişmanım." türevi şeylerdi.
Cevap yazmadım.
Cevapsız kalacağını anlayınca da bu sefer tehdit etmeye başladı o sinirle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?