- Konu Sahibi karadutsarabi
-
Merhabalar arkadaşlar,
Ablam bugün avukat bir arkadaşıyla konuşmuş. Velayet meselesini sormuş.
Arkadaşı da "Velayet halihazırda öz annedeyse mesele daha kolay. Öz anneyle iletişime geçin, dava açılsın ve Çağla'ya versin velayeti." demiş.
Çok mutlu oldum eğer bu ihtimal varsa, velayeti alabileceksem.
Ama babasından da ayırmak istemiyorum. Kafam yine allak bullak...
Merhabalar arkadaşlar,
Arkadaşı da "Velayet halihazırda öz annedeyse mesele daha kolay. Öz anneyle iletişime geçin, dava açılsın ve Çağla'ya versin velayeti." demiş.
Ekleme: Elbette ki oğlumun velayetini almayı başarırsam babasıyla görüştürmemezlik etmeyeceğim.
Ama aynı evde yaşıyor olmayacaklar artık. Buna hakkım var mı ona emin değilim.
eğer böyle bi ihtimal varsa süper bu . babasından ayırmayacaksın ki canım zaten oğlun da şu dünyada senden başka kimsenin yanında mutlu olamayacağına göre hiç tereddüt etmene gerek yok
Bir arkadaşım da başka bir avukatla konuşmuş, ne cevap aldığını mail olarak atmış, şimdi gördüm.
"Velayet kan bagina bagli olup sadece anne ve babaya verilebilmektedir. Aoz konusu kisinin bu nedenle velayet alma imkani yok, ancak babanin mevcut halinin cocugu yetistirmeye uygun olmadigi olaganustu bir halin varliginda ( akil hastaligi, muptela duzeyinde alkolik ya da uyarici madde bagimlisi olmasi vb.) bu halde soz konusu esin cocugun Vesayetini Mahkemeden talep hakki soz konusu olabilecektir." denmiş.
Bu böyle olmayacak. En mantıklısı birkaç gün sonra biraz toparlanıp bizzat gidip araştırmam, fikir almam sanıyorum...
Bir arkadaşım da başka bir avukatla konuşmuş, ne cevap aldığını mail olarak atmış, şimdi gördüm.
"Velayet kan bagina bagli olup sadece anne ve babaya verilebilmektedir. Aoz konusu kisinin bu nedenle velayet alma imkani yok, ancak babanin mevcut halinin cocugu yetistirmeye uygun olmadigi olaganustu bir halin varliginda ( akil hastaligi, muptela duzeyinde alkolik ya da uyarici madde bagimlisi olmasi vb.) bu halde soz konusu esin cocugun Vesayetini Mahkemeden talep hakki soz konusu olabilecektir." denmiş.
Bu böyle olmayacak. En mantıklısı birkaç gün sonra biraz toparlanıp bizzat gidip araştırmam, fikir almam sanıyorum...
Sen nasıl güzel bi kadınsın ki o hayvandan daha aşşağılık varlığın evladını kendi çocuğun gibi benimsemişsin.
O layığını bulmuş.
Evli bi adamla düşüp kalkmaya razı olan biri, hamile eşini aldatan, oğlunu böylesine benimsemiş bi kadını bu duruma düşürene yakışır zaten.
Allah iyileri iyi insanlarla karşılaştırır. Bundandır sizin yolunuzun ayrılması.
O da kadın siz de.
Aynı kefeye nasıl koyalım şimdi sizi?
Allah haklı davanızda yardımcınız olsun.
Türk hukuk sitesi adlı bir forum var orada soruna cevap bulabilirsin belki
Türk Hukuk Sitesi - Ana Sayfa
Sen nasıl güzel bi kadınsın ki o hayvandan daha aşşağılık varlığın evladını kendi çocuğun gibi benimsemişsin.
O layığını bulmuş.
Evli bi adamla düşüp kalkmaya razı olan biri, hamile eşini aldatan, oğlunu böylesine benimsemiş bi kadını bu duruma düşürene yakışır zaten.
Allah iyileri iyi insanlarla karşılaştırır. Bundandır sizin yolunuzun ayrılması.
O da kadın siz de.
Aynı kefeye nasıl koyalım şimdi sizi?
Allah haklı davanızda yardımcınız olsun.
Merhabalar arkadaşlar,
Ekleme: Elbette ki oğlumun velayetini almayı başarırsam babasıyla görüştürmemezlik etmeyeceğim.
Ama aynı evde yaşıyor olmayacaklar artık. Buna hakkım var mı ona emin değilim.
Merhaba arkadaslar, konuyu okudum ve bu konuyu yazan arkadasin diger konusunada baktim fakat nedense bana pek inandirici gelmedi bu anlatilanlar. Nedenini sorarsaniz bilmiyorum ama bir kere inandiramadim kendimi. Sogukkanliligi ve kendi evladi olmayan bir cocugu bu öz annesiymis gibi sahiplenmesi. Nedense butun bunlar bana cok soguk ve hayal ürünü gibi geldi. Neyse bakalim sonunda ne cikacak. Okuyorum okuyorum ama bir türlü inanamadim ve cözemedim :26:
Etrafımızda yalancı, düzenbaz, iki yüzlü, kaypak, vicdansız insanlar çoğaldığı için karadutsarabı gibi insanlar masal kahramanlarıyla eş değer oluyorlar.Merhaba arkadaslar, konuyu okudum ve bu konuyu yazan arkadasin diger konusunada baktim fakat nedense bana pek inandirici gelmedi bu anlatilanlar. Nedenini sorarsaniz bilmiyorum ama bir kere inandiramadim kendimi. Sogukkanliligi ve kendi evladi olmayan bir cocugu bu öz annesiymis gibi sahiplenmesi. Nedense butun bunlar bana cok soguk ve hayal ürünü gibi geldi. Neyse bakalim sonunda ne cikacak. Okuyorum okuyorum ama bir türlü inanamadim ve cözemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?