Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

sen nesin ya melek misin insansan hangi mertebedesin annen seni ne güzel yetiştirmiş.onlarla gidip kavga etsen inan için serinlemez belli ki çok çok seviyesizler aynı dili konuşamazsın. ama bence sen boşanacaksın çünkü ayakların yere çok sağlam basıyor ve o adamla farklı dünyalardasınız beraber yapamazsın canımın içi allah seni ve bebeğini korusun.

canım..inan okuyunca çok üzüldüm, gözlerim doldu resmen. ama sana ilk tavsiyem ne kadar ağır gelmiş olursa olsun başına geleni ne yaptım da hakettim olarak algılama. rabbim seni de böyle sınayacakmış de, böylesinin senin gibi iyi yürekli bir insan için daha hayırlı olacağına inan, en başta davrandığın gibi soğukkanlı olmaya çalış. hamile olduğun için iyice duygusalsın da, ama olabildiğince mantklı ve temkinli yaklşmşsn bu zamana kadar bundan sonra da böyle devam et. ben de boşanmandan yanayım. böyle bir adamla bir ömür geçiremezsin sen böyle iyi yüreğinle, ayrılırsam naparım diye düşünme, allah bir kapıyı kapar ötekini açar, sen yeter ki sennin için en hayrlısı olacağına inandığın yolu seç. bir de oğlum oğlum diye dilinden düşürmediğin yavrucuğu yanına almaya çalış derim. babası denecek o adamın ona nasıl yaklaştığını daha önce yazdıklarından okudum, çok üzüldüm. o öz annesi ve babasıyla mutlu olmamış belli bu ve allah seni çıkartmış karşısına seni çok sevmiş o da anladığım kadarıyla. o yakın arkadaşının önerdiğini yapabilirsin bence. ama eşinin siniri de geçtikçe görüşmelerine izin verirsin ki tam blmesem de bunu çok önemseyeceğini düşnmüyorum, sen yine daha iyi bilirsin ama çocukcağızın o adamın kötü muamelesine katlanmasına için elvermez aklın hep onda kalır. o şu an böyle bir foyasının ortaya çıkmasından yaşadığı panikle sana saldırıyordur. arkadaşların da dediği gibi karşısına geç biraz sular durulunca, artık sen de iyice kabullendiğin şoku atlattığın ve artık kafanın berraklaştığı bir anda, açık açık söyle, bir inat için oğlumu benden almaya çalışma, seninle ve o kadınla mutlu olacağına inanmıyorum artık kendi kararını verebilecek yaşta, istediğin zaman görüşürsün, istediğinde sende kalır ama benim yanımda daha huzurlu olacak lütfen bunu anla de, açık açık konuş sweninle ben artık yapamam boşuna ayrılmayayım diye tehditlere girme, karnımdaki yavruya da kötülük etme de. kesnlkle aile birliğiniz ve mutluluğunuz için senle evli kalmak istediğini düşünme, öyle olsaydı zaten en baştan o iğrenç kadınla seni aldatmazdı, muhtemelen rezil olacağım açığa çıkınca düşüncesiyle kıvranıyor. düşündükçe tüylerim diken diken oluyor ya haysiyetsiz...neyse karadut şarabı, canım arkadaşım, etraflıca düşün yine senin kararın tabi bizim dışardan böyle söylememiz dile kolay ne de olsa..rabbim hakkında hayırlısını versin sana en güzel yolu göstersin inşallah canım, kendini bırakma sakın sana en büyük tavsiyem bu. daha gençsin, karnında güzel umutlu günleri de beraberinde getirecek tertemiz bir bebek var, onunla tertemiz bir hayata başlarsın umut dolu.inşallah bundan sonra allah karşına çok hayırlı insanlar çıkarır..

başına gelenlere çok üzüldüm insanın inanası gelmiyor peki çocuğunla görüşebiliyormusun?telefonla yada?durumu nasılmış psikolojisi yani neden annesinin yanında olmadığını biliyormu?

Yazdıklarınızda haklılık payınız var.

Evet ben de eşinin aldatma sebebinin ''bu defa aldatılan ben olmayacagım'' şeklinde oldugunu düşünüyorum.

Ancak ne olursa olsun karşısındaki insanın vasıfları da gözönüne alındıgında hiç bir şekilde hak etmiyor.

Kaldı ki aklı başında bir baba, kendi öz oglunu hem de bu sebepten terkeden öz annesinden sonra,
2. defa onu annesiz bırakmayı göze alamaz.
Karadutsarabını geçtim oglu için bunu yapamaz.

O nedenle hiç bir şekilde 2. bir şansı haketmiyor bu adam!
2. Şansı bırakın, 2. evladı dahi haketmiyor!

Son düzenleme:

"Üvey Çocuk" olduysanız, bilirsiniz "Üvey Çocuk" olmanın ne demek olduğunu .
Ve bilirsiniz ki, o eziklikle yakmaya kalkıştığın can eşinizin canı değil. Ortadaki küçük çocuğun canı olur .
İnandırıcı gelmeyebilir, çünkü genellikle "tüm üvey anneler , gerçek anlamı ile üvey bu zamanda"
Bir üvey annenin, gerçek annesinden daha çok anne olmasını niye kabul edemiyoruz ? Bu kadar zor değil.

Karadut şarabının böylesi üzülmeyi hak ettiğini düşünmek için saf falan değil düpedüz kötü niyetli olmak gerekir haklısınız.. bende olsam kaybedeceğim şeyleri göze alamazdım zaten ama alabilenler var malesef hayatlarımızda. Bu beyde bir örnek. Ama son cümlenize hala bir tarafımın katılmadığını söylemek zorundayım,, çünkü ben karadut şarabına ayrıl boşan affetmee derken bu gece eşime sarılıp uyuyacağım.. o yüzden bu kadar kesin konuşmaya dilim varmıyor. Ama tabiki tablo ortada ve karadutşarabı kendisi için umarım en doğru kararı verir.

canım yureginin güzelliğine hayran kaldım.
sen gidince o tadı kalmıs mı acaba liseli askının?
canım ben ayrıca karıcım kocacım konusmalarından birbirlerini iyice benimsediklerini ve hatta dini nikahları oldugunu düsünüyorum.

isten cıkmanda esinin parmagı var mı?
ben bu kadar kısa sürede bu kadar ilerleyebilecegine ihtimal vermiyorum.
bence daha once tanısıyorlardı. sen isten cıktın, ortam rahatladı. cv göndermis girmistir aynı isyerinde bir yere. ogle yemekleri, is yemekleri seyahatler vb.
simdi o olay ifsa edilecek diye 3.5 atıyordur.

cok uzgunum canım.

insallah senin icin oglun icin karnındaki yavrun icin en hayırlısı olur.

esin seni asla haketmiyor. cunku konusmaları vb cok da gecici bir seymis gibi degil. gayet oturmus iliskileri.
dediğim gibi oncesi olması kuvvetle muhtemel.

aman allahım siz o kocaman yüreği olan kadınsınız.. nasıl üzüldüm şimdi..
sizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de aldatıldım, ben de hamileydim.. dünya başınıza yıkılmış gibi hissediyor, hiçbir yere sığmıyorsunuzdur muhtemelen. ama inanın yavrunuzu kucağınıza aldığınızda hiçbirinden eser kalmıyor..
her şey gönlünüzce olsun

Allah sabır versin. Bizimkileri dert sanıyoruz biz de... Yorum yapamıyorum, ama ne duruma geldiğini tahmin edebiliyorum. İnsanın başına kaynar sular dökülür... Yaptığı için af dileyeceği yerde bir de oğlu ile tehdit ediyor seni... ne denebilir ki...

biz sana demiştik diyenler varya allah onları bildiği gibi yapsın. zaten zor durumdasın sana teselli versinler bilmişliklerini kendilerine saklasınlar.

artık tedirginim korkuyorum bu yazılanları okudukça kanım donuyor dehşete düşüyorum. severek evlenen insanlar sonra tesadüfen yakalanan yazılar fotoğraflar mailler mutlu gittiğine inanılan evliliklerin bir anda sona ermesi. endişeler karmasık durumlar. hamile kadınlar. bu ne zulüm, bu nasıl bir manyaklık ben anlamadım gerçekten. ne istiyor bu insanlar neden böyle yapıyorlar. vallahi her an tetikteyim artık bende kurcalıyorum herşeyi sonra kendimden utanıyorum ama forumda yazılanları gördükçe içim ürperiyor. Allah sabır versin. bebeğine sağlık sana haklı mücadelende ve tabi hayatla mücadelende kolaylık ve imkan versin. bir avukat arkadaşımla konuşacağım birkaç gün sonra bu konuyla ilgili sana özelden msj atarım. hakkında hayırlısı olsun.

Siz gerçek misiniz ya?
İnanın hayretler içerisinde kaldım.
Bu nasıl güzel bir yürektir ki şu durumda dahi kendinizden evvel üvey evladınızı(bunu sadece biyolojik açıdan söylüyorum lütfen yanlış anlamayın) düşünüyorsunuz.
Dünya üzerinde hala böyle insanların olması bana umut, yaşama sevinci veriyor.(Allah sizden razı olsun.)
Peki siz insansanız o ahlaksızlar ne?
İnşallah umarım eski!!! olacak eşinizin tehditlerini umursamaz, evladınızı yanınıza alırsınız ve doğacak bebeğinizle de çok mutlu olursunuz.
Gerisini o şerefsiz düşünsün.
Allah haklı davanızda yar ve yardımcınız olsun. Dualarım sizinle, sevgiler...

Karadutsarabi merhaba,

Öncelikle dikkatimi çeken bir ayrıntıdan bahsedeyim ki eğer arkadasınızın bahsettigi sevda isimli bayan fotograftaki bayan degilse üzerine yoğunlaşilmasin haksız yere. Esınız ile msn konuşmalarında doguma kadar görüşemeyeceğiz gibi sözler gecmis bu durumda bu bayan büyük ihtimalle sizinle aynı sehirde degil zira aynı sehirde hatta aynı işyerinde olsalardı çok kısa anlık da olsa gorusurlerdi. Bayan isten ayrılıp baska bir sehre taşındıysa orasını bilemem tabi. Bu durumda aynı kisi olabilir.

Ben oğlunuzda ilgili olan diğer konunuzu da takip etmiştim ve sizi takdir ettim yaklasimlarinizdan dolayı. O olayda eşinizin oğlunuza olan tavrının böyle bir ikilemin stresinden dolayı olabileceği aklıma bile gelmemişti şimdi ise taslar biraz biraz yerine oturuyor gibi.

Tepkilerimize gelince ben olsam ben de sizin izlediğiniz yolu izlerdim ya da benzer yollar. Yani cingar çıkarmaz bağırmaz çağırmaz ve bırakın bayanla konuşmayı esimle bile kısa bir görüşmenin ötesinde muhattap olmazdım.

Oğlunuzun size ihtiyacı olduğu konusunda haklisiniz ve ona karsı hala sürdürmekte olduğunuz hassasiyetinizin ve sevginizin sorgulanması çok saçma geldi bana. 3 yıl ilgilendiğiniz ve kimbilir geri dönüt olarak ondan da tatmin edici sevgiler aldığınız oğlunuza beslediğiniz sevgiyi tahmin edebiliyorum. Belki de onda kendi cocuklugunuzu goruyorsunuz. Ben öğretmenim ve bazen bu tarz sevgiye muhtaç cocukları alıp eve getiresim geliyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Bu kadar iyi niyetli bir insan olmanız sizin gercekleri görmenizi sağladı bence ve bu basınıza gelen bir felaket degil sizi daha iyiye yöneltecek hayırlı bir olay bence. Hakkınızda hayırlı olsun ve ileriki hayatınızda hakklettiginiz insanlarla karşılaşırsınız insallah. Ben oyle olacağına inanıyor ve oyle olmasını istiyor, dua ediyorum. Sizde inanının ve kendinizi ve karninizdaki oğlunuzu boş yere üzmeyin lütfen

Nasılsın karadut?

Oğlunla görüşme ımkanı bulabıldın mı acaba? Veya telefonda felan görüştünüz mü?
Mutlaka soruyordur senı..

eşıne çok şey söylemek ısterdım ama değmez

Öncelikle Rabbim yar ve yardımcın olsun. Tavrına hayran kaldım bunu özellikle belirtmek isterim çünkü senin yaşadıklarını yaşayıpta bu tavrı göstermek çok zor nefsine iyi hakim olabilmişsin. Yazılanların hepsini okudum sayılır hep bir yerde ben şaka yaptım demeni bekledim ama maalesef gerçekler çok fazlasıyla acı. 21 senelik evliyim Şükür Rabbime aldatılmadım aldatılsamda haberim olmadı ama maalesef babam senelerdir annemi aldatıyor ve onun acısı beni zaten bitiriyor ki babam 68 yaşında hala devam ediyor üstelik yaptığı kişide evli ve uzaktan tanıdık birisi. Bu acı (babam olduğu halde) gerçekten insanın içini bıçakla deler gibi deliyor. Babam diyorum ama kendisinden inanın nefret edip tiksiniyorum ilişkisi bizim tahminize göre en az 15 senedir devam ediyor daha fazlada olabilir. Akıl vermek bize düşmez ama şu bir gerçekki aldatanı affetmek tekrar yapabilirsin demekmiş. Bu benim değil bir psikoloğun sözü tabiki kimse yuvasını yıkmak istemez ama sen zaten ne yapman gerekeni biliyorsundur. Ben içimden babama dua etmek bile istemiyorum onları rabbime havale ediyorum sizede Allahtan selamet ve huzur diliyorum Allaha emanet olun.

cnm bugün bi avukat arkadaşımla konuştum eşinin oğlunun velayeti alıp alamamanla lgili olarak. kesinlikle alamayacağını söyledi. yani farz edelim babası çok iyi bakamıyor olsa bile öncelik sıralamasında sen en sonun en sonusun. öncelik babaanne, anneanne, dede,dayı, teyze, hala sonra ikinci derece akrabalar vs uzayıp gidiyor. dava açabilirsin ama bir sonuç çıkacağını sanmıyor bilirkişi arkadaşım. hakkında hayırlısı olsun inşallah ama oğlunla görüşmek istersen bak onu sormayı unuttum acaba haftasonları görüşme izni verirler bilemiyorum. ilk fırsatta onuda sorucam. Allah yardım etsin. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin avukat arkaşımla yarın buluşup yemek yicez o arada bilmek istediklerini sorar ve en kısa zamanda dönüş yapmaya çalışırım. şimdilik hoşçakal

Çok tatlı ve çok hoş bir bayansın Karadut. Allah ım yüzünü güldürsün inşallah. Kendimi irdeledim sayende, sınırlarımı, eksiklerimi, hayata karşı haksızlıklarımı gördüm teşekkür ederim. Yaşadığın dsüreç zorlu; ama o kadar asil bir şekilde altından kalkıyorsun ki... Hiçbir şey yapmadan viran ediyorsun çevreni. Yıkıntıların-harabelerin arasında 9 yaşında bir çocuğun elinden tutmuş başı dik doğuma 45 gün kalmış bir bayan silüetisin benim için...

Sana akıl vermeye cesaret bile edemiyorum, şu duruma bile benden soğukkanlı ve akılcı yaklaşıyorsun. Tebrik ediyorum. Ama sana bol bol sabır ve Allah tan bol şans diliyorum. Yüzünü güldürsün-karşına hakedenini çıkarsın inşallah.

Karadutsarabi , asaletinize ve gücünüze hayran kaldim.. maruz kaldiginiz cirkinlikler kanimi dondurdu.

umarim bebeginizi kucaginiza aldiginizda icinizin yangini biraz olsun hafifler ve bu yasadiginiz kabus gecmiste kalir.. bu süreci en az zararla atlatacaginiza ve oglunuza bir sekilde kavusacaginiza inaniyorum.

Sizin gibi bir melegin hak ettigi yasama kavusmasini bütün kalbimle dilerim..

bizi habersiz birakmayin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…