- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi karadutsarabi
-
Bir şey daha eklemek istiyorum.
Sizler eminim çok üzüldünüz yaşadıklarıma.
Ama lütfen içinizdeki umudu kaybetmeyin insanlara dair.
Hayat gerçekten çok kısa, tadımlık ve hala güvenilecek insanlar eminim ki var.
Lütfen bunu düşünün ve umutsuzluğa kapılmayın.
İyi ki varsınız.
Karadutşarabı öncelikle senin gibi insanların olduğunu bilmek ümidimin kaybolmamasına sebep oluyor bu hayatta..
Özür dileyerek konuya farklı bir açıdan bakacağım ama umarım yanlış bir şey söylemem.. Ben insanların hatalarına hep "kimse bile bile böyle davranmak istemez" "böyle olmasını kimse istemezdi" "onunda bu sebepleri vardır" diyerek bakan bi insanım ve herkesin 2. bir şansı olduğuna inanırım.. benim karakterim bu..Senin hikayeni okuduğumda (diğer konularını da yazmasam da okumuştum ve özellikle oğluna bak kardeşin seninle konuşmak istiyor cümlene sağlam bi ağlamıştım:) baban bir tercih yaptığı ve üvey annenin tavırları yüzünden bu kadar iyi anne olmaya çalıştığını hissetmiştim.. kimi insan acısıyla hayvanlaşır ve acıtır ama senin gibiler acısıyla olgunlaşıp kendine yapılanı asla hayatındakilere yapamazlar.. mükemmel bir karakter seninkisi.. Eşine gelirsek içimden geçen eski eşinin onu aldatıp-terkedip başka bir erkeği tercih etmiş olmasından dolayı kötü bir yara almış.. erkeklerin o aman aman egoları vardır yaa.. bence eşinde başka biri ile birlikte olarak yada seni aldatarak ruhundaki yarayı iyileştiriyor.. "bana yapamazlar ben yaparımın derdinde" çok salakça gelebilir ama birde eşinin psikolojik rahatsız olduğu, terapiye ihtiyacı olduğu, geçmiş kırgınlıkları ile bu gün böyle davrandığını kabul edersek bir an için belki de 2. bir şansı hak ettiğini düşünebiliriz. Hani demiştin ya oğluma babası ile iyi anılarını hatırlatarak onu aslında sevdiğini hatırlatıyorum diye.. aynı şey senin içinde geçerli olabilir belki.. Erkekler kolay kolay ağlamazlar,, onun şu anda cam fanusu paramparça oldu ve bir nebze kendine geldi..Seni ve eşini tanımıyorum ama hislerime güvenirim,, onun kastı her ne kadar sonuçta seni yerle yeksan ettiyse de aslında sana değildi bence.. kendi egosunu tatmin etme peşindeydi.. peki 2. bir şans verecek kadar anlamalımıyız bu hatayı yapan adamı diye sorarsak da belkide bu ikinci bir şansı sen hak ediyorsundur.. Öz evladın yerine koyduğun oğlundan ayrı kalmamak ve yanlız başına doğum vs. gibi zorluklara tek başına gögüs germemek sana mükafat olmazmı ?..
Bunlar benim safiyane tarafımın söylediği şeyler saçmalamış olabilirim kabul ediyorum,, sonuçta en iyisini ve en doğrusunu sen bilirsin tabiki,, ben sadece farklı bir açıdan bakmak istedim. Umarım herşey gönlünce ve istediğin gibi olur..
P.S : Senin gibi bir kızkardeşim olmasını çok isterdim.
Ben bu konuyu ilk okuduğumda çok üzülmültüm ;ama okudukça konuyu açan arkadaş fazla soğukkanlı ve fazla iyi niyetli en ufak kocasına bi tepkisi yok!!!
Ben hamile haldeyken eşim tatile gidicek bende ilk önce üvey evlamı düşünücem ;ben bunu yapamam ;o sinirle o eziklikle ilk önce onun nasıl canını yakarım diye düşşünürüm...
Duygu diye bi şey var ?inandırıcı değil
Yazdıklarınızda haklılık payınız var.
Evet ben de eşinin aldatma sebebinin ''bu defa aldatılan ben olmayacagım'' şeklinde oldugunu düşünüyorum.
Ancak ne olursa olsun karşısındaki insanın vasıfları da gözönüne alındıgında hiç bir şekilde hak etmiyor.
Kaldı ki aklı başında bir baba, kendi öz oglunu hem de bu sebepten terkeden öz annesinden sonra,
2. defa onu annesiz bırakmayı göze alamaz.
Karadutsarabını geçtim oglu için bunu yapamaz.
O nedenle hiç bir şekilde 2. bir şansı haketmiyor bu adam!
2. Şansı bırakın, 2. evladı dahi haketmiyor!
Nafaka almıyordu zaten eski eşi.
İlk ayrıldıklarında bu konu büyük problem olmuş aralarında, eski eşi de lanet olsun deyip istememiş bir daha.
Eşim (hala eski değil maalesef...) arıyor sürekli. İşten erken çıkmış, 1 saat önce kapıya geldi yine.
Açtım bu sefer ve sakinleyince konuşacağımı ve ayrılmak istediğimi, kararımın net olduğunu, şimdi gitmesini istediğimi söyledim.
Hiçbir şey söylemeden çekti gitti. Ağlıyordu.
Kontağa geçtiler mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?