Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

konunuzu okuduğumdan beri garip hissediyorum kendimi.
nedenini hala çözemedim ama garip bir duygusallık çöküyor içime.
dilerim bundan sonrası sizin için en iyisi olur.
oğlunuza kavuşmanızı hele çook istiyorum.
kendi yavrunuzu da sağlıklı bir şekilde kucağına almanızı da..
oğlunuzu almaktan bahsetmişsiniz. aklıma Nilüfer Açıkalın geldi.
o da üvey oğlunu evlatlık edinmişti.
onu okuduğumda da çok duygulanmıştım.

karadutsarabı seni önceki konularından hatırlıyorum ve bu yasadıklarına inanamıyorum.
rabbim seni haketmeyeni göstererek belki de daha mutlu olman için bi kapı açmıştır..
çok üzgünüm, çok şaşkınım..
allah yardımcın olsun.

çok üzüldüm...çok kötü bi durum boşanırsanız daha iyi olur bence çünkü barışsan bile bu ihanetini ömürboyu unutamazsın ve eski mutluluğunu yakalayamazsın....unutma kadınlar affederler ama asla unutmazlar...bu arada oğlunuda göstermeye mecbur...hukuk diye bişey var değilmi...

sizi önceki konunuzdan da hatırlıyorum. başınıza bu gelene gerçekten inanamıyorum pes yaniiii

işin en iğrenç tarafı da o ahlaksız kadın sizin hamile olduğunuzu bir yuvanız olduğunu çok iyi biliyor.

en çok ortada kalan oğlunuza ve karnınızda ki bebeğe üzüldüm.ve o adama olan iyi niyetinize...

bence oğlunuzu alabilirsiniz o adam zaten bakamaz.ve o adam bu iki çocuğuda hak etmiyor!

kayınvalideniz ve eski eşi de size yardımcı olur inşallah.

doğumunuza haftalar kala şaka gibi... Allahım size güç kuvvet versin. en iyi kapıları açsın şu mübarek günlerde...

Dualarım sizinle...

peki o şahsın ne size ne de iki sabi çocuğa bu adilikleri şe..............sizlikleri yaşatmaya hakkı var mıydı?

ya ben bu konuyu görmemiştim ,gerçekten okuyunca ben de bir tuhaf oldum ,seni burada az çok tanıyordum ,hamile olduğunu,oğlunu falan. çok üzüldüm ya ,bunu haketmedin sen.Ne yaparsan yap kendin için en doğru olanı yapmaya çalış arkadaşım.Çok üzüldüm bunu okuyunca ben yaaa((

Ortada bir mazeret var. Eşinin bir babaya yakışmayacak tavırlar sergilediğini kanıtlarsan belki de alırsın velayeti.

Telefonla da olsa konuşamadın mı oğlunla?Nasılmış?

Allah yardımcın olsun arkadaşım
Hiç bir konu bu kadar etkilememişti beni.
kendi derdimi bile unuttum senin konunu okuyunca.
bir hadis vardı geçen okumuştum : "Canı yanan sabretsin, can yakan canının yanacağı günü beklesin"
sabret Allah büyüktür.
O kadar asil bir kalbin varki hakettiğin gibi biri çıkacaktır inan karşına
Allaha emanet ol...

Arkadaşım, senin ne kadar güzel kapli olduğunu herkes biliyor. Eşinin çocuğunu ne kadar çok sevdiğini de ancak genede söylemeden edemeyeceğim. Madem anne ile görüşüyorun yada görüşebileceksin.

Öncelikle velayet onda olduğu için oğlunu yanına alsın, sende sınırsızca istediğin zaman gör, gelsin gitsin kalsın ama velayet gibi bir sorumluluk altına girme. Henüz farkında değilsin belki ama bebeğin doğduğunda zaten müthiş bir sorumluluk altında ezileceksin. Bir evlat sahibi olmanın en kolay zamanı karnında geçen süredir, bunu ancak doğduğunda farkedeceksin.

2 çocuğun sorumluluğu kolay mı sanıyorsun üstelik analı babalı bir çocuk. Herşey insanlar için, istenmedik birşey olur anada babada seni suçlar. İlla Allah korusun ölüm değil, hastalık değil. Eğitimi istedikleri gibi olmaz, istenmedik arkadaş sahibi olur, hırçın olur, pasif olur herşey olur.

Bence önce karnındaki bebeğe odaklan. Ve önce bir doğur sonra duygularını tart derim.

Son düzenleme:
hemm hamile olduğunu biliyor hemde evli olduğunu biliyor bune o.....luktur yaa bu adamdakide ne ş... liktirr bunları sna hamileyken yaşatan birinin senden olmayan çocuğunuda ver gitsin yaa hamileykende bu yapılmazkii yaaaaaa sinirimden gece uyuyamadım dünden beridir hırslandım nedense yaaaaaaaaa

Sizi aramayı bıraktı mı? Peki mesajlarının hepsi mi tehdit içerikli?Hiç mi ben hata yaptım falan gibilerinden bir şey söylemiyor?

inanamıyorum kendi çocuğuna öz annesi gibi bakmış sahip çıkmış ve üstelik hamile bebek bekleyen bir anneye hayat arkadaşı can yoldaşına bu yapılırmı ilk karısını kaçırmış evden zaten yuvası dağılmış hiç mi ders almamış akıllanmamış bu vicdansız ahlaksız adam aslında o kocana söyleyecek çok fazla hakaret var ama uyarı almak istemiyorum o beraber olduğu kadın insan değil o pislik ahlaksız vicdansız ne midesiz rezil kadınlar var ya Allahım yuvalarımızı böyle pisliklerden koru:26:
Allah yardımcınız olsun sabır versin dilerim herşey gönlünüzce olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle başka diyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm gerçekten:26:

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ... Okurken içim bi tuhaf oldu insanın en kötü yapan şey O anki araştırma içine girmesi Messenger konuşmalarının okurken dünyanın başına yıkılmasını çok iyi anlıyorum 4 yıllık ilişkimde aldatıldığımda öyle bir araştırma içerisine girdim ki takip ettim falan çok heyecanlandım kalbim falan bi atıyorduki kulaklarımda hissediyordum tabi senin derdinin yanında benim ki hiç ...
Sen mutlaka boşan ailen umarım senin yanındadır.Ailen arkanda ise mutlaka boşan ki O adamdan kurtul Hiç boşuna kapına dayanıpta kabadayılık yapmasın mahkemedede kanıt olarak göster topladıklarını Boş yere O adam artistlik yapmasın çünkü çok çok haksız
allah yardımcın olsun

Ben bu konuyu ilk okuduğumda çok üzülmültüm ;ama okudukça konuyu açan arkadaş fazla soğukkanlı ve fazla iyi niyetli en ufak kocasına bi tepkisi yok!!!
Ben hamile haldeyken eşim tatile gidicek bende ilk önce üvey evlamı düşünücem ;ben bunu yapamam ;o sinirle o eziklikle ilk önce onun nasıl canını yakarım diye düşşünürüm...
Duygu diye bi şey var ?inandırıcı değil

Vay eşşoğlueşşek.

Bir dakika bile durma yanında. Oğlunuda kendi düşünsün pislik.

Soğukkanlıdan kastınızı anlayamadım.
Daha net yazarsanız yardımcı olabilirim.
Ne yapmam gerekiyor? Ya da neyi yanlış yapıyorum?

Yaşadıklarım "inandırıcı" gelmedi, öyle mi?
Ne bekliyordunuz benden?
Eşime tonlarca küfredip, beddua okuyup ortalığı ayağa kaldırmamı mı?
Hadi soğukkanlılığım tuhaf gelmiş olabilir, her insanın vereceği tepkiler farklıdır.
Bu kısım yine anlaşılır; fakat oğlumu neden sahiplenmeyecekmişim?
Nasıl bir ortamda büyüdünüz, size kim ne kötülük etti büyüme çağlarınızda bilemiyorum ama iyiliğe olan güveninizi bu kadar kaybetmeyin.
Bu sizin içinizi de kötüleştirir.

oglunuzun annesi velayeti size verirse
esiniz nafakayi kesmezmi eski esinden?

eski esinizle konusmadinizmi
size mesaj atmadimi
ayni is yerinde calistiginiz kadin arkadasiniz
o diger zavalliyi tanidigini soylemisti
kontaga gectilermi acaba

Nafaka almıyordu zaten eski eşi.
İlk ayrıldıklarında bu konu büyük problem olmuş aralarında, eski eşi de lanet olsun deyip istememiş bir daha.

Eşim (hala eski değil maalesef...) arıyor sürekli. İşten erken çıkmış, 1 saat önce kapıya geldi yine.
Açtım bu sefer ve sakinleyince konuşacağımı ve ayrılmak istediğimi, kararımın net olduğunu, şimdi gitmesini istediğimi söyledim.
Hiçbir şey söylemeden çekti gitti. Ağlıyordu.

Kontağa geçtiler mi bilemiyorum.

boşan canım ya üzme kendinide bebişinide..erkeklerden nefretr eder oldumya....allahından bulsun.....kadına bunu yyapan yine kadınya yazık valla...o adam sana yaptıgını o kadınada yapar yuva yıkanın yuvası olmaz......

eşinin artık bu durumu yani ayrılacağını kabullenmeye başladığını gösteriyor bence ağlaması. bu aşamadan sonra daha sakin davranacaktır oğlun konusunda da aklıselim hareket edecektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…