Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

İnsanlar çok iğrençleşti artık hatta insanlıktan çıktık . Hani şeytana uyma filan diyoruz ya artık insanlar olmuş şeytan ne şeytana uyması. Karnınızaki bebeğinizle bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olmanızı diliyorum sadece böyle iğrenç bir babayı hak etmiyor çünkü.

Allah yardımcınız olsun.Tüm içtenliğimle sizin için dua edeceğim. yazdıklarınızı okurken içim çekildi,çok kötü oldum ((
vakit kaybetmeden boşanma davası açmanız ve hızla sonuçlanması sizin için iyi olacak diye düşünüyorum. elinizdeki tüm delillerle birlikte. doğumuzun yakın olduğu belli. inşallah en kısa sürede hallolur. çünkü doğumdan sonra tüm enerjinizi bebeğinize ayırmış olursunuz. stres ve üzüntü sütünüzün gelmesini bile engeller. o adam bir de bebeğinizin sütüne mal olmasın

o cocuk o babadan nefret eder artik. ikinci defa yuvasini basina yikti cocugun. yazik en cokda ona ve dogmamis bebege üzüldüm. o serefsiz seni hic hak etmemis
zaten ogluna öyle kötü davranan bir adamdan baska birseyde beklenmez
aldatma konularinda beni en cok üzen bu konu oldu
acaba ilk esinden neden ayrildi:26:

yemin ediyorum başıma ağrılar girdi
hiçbir kadın aldatılmayı hak etmezde... üvey oğluna "oğlum" diyen bağrına basan, sevgisini bir an olsun esirgemeyen insana bu yapılır mı ya

ben bu adama artık söylücek bir şey bulamıyorum
o s..tüğe de ne desek boş

yazıklar olsun ya cidden yazıklar olsun

işte erkek milleti hepsinin köküne kibrit suyu birde hamilesin sanırm allah o kadının da cezasını verir meraketme şimdi azımdan kötü bikelime çıkacak zor tutuoyrum

böyle bir duruma ne denir nasıl denir kelimeleri seçmek okadar zorki.sen ki iki can taşıyorsun nakadar hassas ve nekadar duygusal olduğun bir dönmdesin
şu ahlaktan yoksun adama bak hele evindeki eşine kocalık yapacağına gidip ortada kalmışlarla tatiler yapıyor resmi karısı varken gayrimeşru ilişki kurduğu kadına karıcığım diyor tövbe tövbe
hiç haya utanma yokmuş gibi fotorafları fesde yayınlanıyor biz bile kendi eşlerimizin resmini koymazken o saklama gereği bile duymuyor
yazık sana yazık karnındaki masuma yazık seni annesi yerine koyan o masum çocuğa
evet ne kalmak kolay nede gitmek .Allah yardımcın olsun.

ya canım bir de hamilesin çok üzüldüm senki onun çocuğunu böyle sevip sahip çıkmışken ama diyim sana bunlar adam olmaz madem böyle ş.. çok af edersin çok kızdım ama neden 2.evliliğini yapıyorsun aynılarını bende yaşadım çünkü çok benziyor eşlerimizin durumu vs.boşandım bende allah hakkında hayırlısını versin umarım bebeğin ve senin için herşey güzel olur.

kullandığı kelimeler çok çirkin hiç bir açıklaması olamaz hiç acıma vur tekmeyi gitsin afedersin ama donuna kadar alırsın

Sizi konularinizdan biliyorum ve su an cok saskinim ...Aldatma konularina sasirmiyorum aslinda artik...gunu birlik bir aldatilma olsaydi sizinkinede sasirmayacak erkek iste diyecektim...kizar bu kadin bunu hak ediyormu derdim ama sasirmazdim acikcasi...bosan veya bosanmada demezdim size ...ama bu durumda bosanin...o serefsiz adam sizin gibisini haketmiyor asla ...en cok oglunuz icin uzuluyorum...ben eminimki bebeginizi o adamdan ayri olarakta saglikli buyutebilecek kadar bilincli ve guclu bir kadinsiniz...bunlari atlatacaginiza inaniyorum...ama oglunuz icin gercekten uzuluyorum...Bence onun icin nasil bir cozum bulacaginizida avukatinizla gorustukten sonra dusunun...Allah sabir versin size...

igrenc adam basta demek istiyorum migdem bulandi birde utanmadan caglagin dogumgunu diyor yuh yani!
resimi konusmayi saklayin mahkemede delil olur bunu kabul edersen yine yapar o o...... utanmamismi evli adami ayartmis cok sinirlendim

Sadece konuyu okudum.

Sizi hatırlıyorum ben.
Oglum dediğiniz eşinizin ilk eşinden olan çocuk ve şu anda da hamilesiniz.

Sizin gibi iyi kapli bir insana nasıl yapabilir bunu? (((

Bela okumayı sevmiyorum ama Allah belasını versin inşallah

Peki eski eşimiymiş görüştüğü?

Son düzenleme:

Bence eşiniz(!) kendi öz oğlunu sizin kadar bile sevmiyordur emin olun

Üvey oğlunuz olduğu halde bu denli sevmeniz onun size karşı kullandığı bir koz,ne kadar da basitçe bir davranış

Biran önce bu baş belası adam(!)dan kurtulmanızı diliyorum :26:

Kaç gündür aklımdasın.
Nasıl merak ediyordum seni...
Meğer neler yaşamışsın.
Buraya hiçbir şey yazmayacağım ama şayet istersen hep buradayım.
Senin kadar değil belki ama üzgünüm...
Elini tutup seni uzun uzun dinlemek isteyecek kadar, seninle uzun uzun susmak isteyecek kadar...

umay umay & mete özgencil düşmedim daha. - YouTube

Hayır Angeldreams, eski eşi değil, başka bir kadın. Senin aklın herhalde msn yazışmalarında KARICIĞIM KOCACIĞIM cümlelerini okuduğundan karıştı. Gerçekten çok insafsız bir insan, bir kadını yaraladı, bir çocuğun hayallerini yıktı, doğmamış bebeğin günahını aldı

ay cok kotu bir durum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...uvey cocugunuzu kendi oglunuzmus gibi sevmenizi cok takdir ettim helal olsun...
esiniz sizi hak etmiyor ayrica karsidaki bayanda biraz gurur yokmu evli adama nasil kocacim diyebiliyor nerden kocasi oluyormus tovbe birsey derdimde banlanmak istemiyorum...

İnanın şu an göz yaşlarımı tutamıyorum.
Çok etkilendim ben (((((

Tüm yorumları okudum.
Eski eşi degilmiş...

Yakın çevreniz ''biz sana demiştik'' demişler hep.
Acaba daha önce de kulagınıza gelen şeyler olmuş muydu?
Yani bunu mu kastettiniz?

Son düzenleme:

Evet okudum canım.

Bir kez daha can-ı gönülden Allah belasını versin diyorum ((((((

Merhabalar canım durumuna çok üzüldüm,eşine ise çok kızdım..
Sen onun evladını kendi evladın gibi benimsemiş,sahiplenmişsin öyle ki seni kendi çocuğuyla tahdit edebiliyor.. Bunun için seni çok tebrik ediyorum Allah katında o kadar güzel mükaffatları vardır ki eminim karşılığını alacaksın..
Eşinizin yaptığı başta size ağır hakaret,taviz verilecek,affedilecek bir konu değil..
İnsanın yaşama amacı,umudu ailesi,eşi,çocuklarıdır.. Sizi öyle bi duruma getirmiş ki.. Bırakın kendi değersizliğiyle kalsın.
Toparlanın ve güçlü durun,karnınızda bir can taşıyorsunuz ve asla geri dönmeyin. Kendinizi hep kötü hissedeceksiniz eğer affedersiniz..
Dualarım sizinle olacak.

ya cok uzuldum simdi bu konuya labali konusmalar resimler insanda biraz utanma olur be biri evli karisi hamile digeri adamin evli oldugunu bildigi halde soyledigi laflara verdigi pozlara gel igrenc ya nasil bir midedir bu baska erkekmi yok evli erkeklere hucum ediyorlar of sinir oldum ya agzimi bozucam o olacak ALLAHINDAN BULSUN ikiside terbiyesiz ahlaksizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…